Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
tesco ne használd ki a helyzetet 😄
#12162 - Poén! 😄
Köszi a mai fárasztástXDXDXD
A végén... red ring of death... szinte éreztem hogy ez leszXD😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jackcsabi
Ezt érdemes megnézni, nagyon kész van 😄D

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

nagyon ne akard😄

sonic syndicate
bot

és botokat hogyan kell berakni ha gép ellen akarok játszani?

Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB

Akkor vagy vársz a következõ free weekend-ig (nem, nem tudunk idõpontot)
Vagy lehet, hogy valakinek van 3 napos giftje neked😄

Ezek a helyesírási hibák nagyon ütnek benne😄 Egyébként az egész kjó... betegXD

Ezek a hirtelen bevágásokXD Fõleg a 2. részben ahogy befigyel a Heavy😄😄😄

meg nem vettem meg a jatekot elosszor jatszani akarnek, hogy milyen is es csak aztan veszem amega css-el is igy voltam

Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB

sonic syndicate
dlc, szóval elõször fizetni kell, utána leszedi
mindjárt küldöm a számlaszámot, hogy hova kell utalni

Beast Machine
Steam leszedi automatikusan...

...vágod?

hello...honnan lehet leszedni az updateket?

Aquir
az nem annyira jó

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Folytatás:
Viktor99
BUT THIS IS OUR HOUSE! 😄DD
Julius Caesar
HD4350 is jó. HD3850-net nem fogja kihajtani a procid. max ha húzod 4 gigáig.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

motyodlee
ez rohadt jó
😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Viktor99
Mostani nevem "v3ktor | semmi"
Aquir

No.1 NONSENSE video

Aquir
jah volt 😊

Ez betegXD

Milyen felhasználónévre küldhetem?😊

Viktor99
Én kérném a CSS-t
#12141 még én raktam be de azé jó
Beast Machine
Nem tudom volt-e már...

Sztem megható:

...vágod?

sonic syndicate
"szerverhez kötötték" a balkéz-jobbkéz opciót

sonic syndicate
Fixed Dead Ringer damage reduction exploit involving Spy taunting

Jah jut eszembe... Kell valakinek Counter Strike:Source vagy/és Day of Defeat source guest pass.... júli 17ig lehet velük játszani😊

Én is így vagyok vele... sokkal nagyobb hasznát látom az smg-nek😊

Viktor99
Igaz végül is a pisa is meg a razorback is egy szar ugyhogy minek izgulok? <#vigyor>
Zomil
szvsz ezzel semmi gond nincs 😊

én mikor használtam és nem tömegben voltam ugy is max 2 lövés voltam 1 spy-nak és utána gond nélkül rohant tovább

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Pff... Azaz! Még valami szopatás van?
Zomil
hm ez nincs benne az update note-ban hol láttad?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jackcsabi
Kipróbálják milyen hatást vált ki... ennyi az egész.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Zomil
"Removed the movement speed penalty on The Razorback"

hóhó kis sniper buff 😊

Viktor99
ba***meg! De miért? 😞
-Berakják -Kiveszik -Megint berakják -Megint kiveszik... szánalom vagy valve
sonic syndicate
update

kivették dr tauntot

Oké köszi a segítséget mind2nek<#taps><#eljen>

jackcsabi
Pontosan, én azt javaslom az összes steames exet vedd ki... nálam kivannak véve és nincs gond.

Akk magyarul tûzfalból vegyem ki a hl2.exe-t, ugye?
jackcsabi sohase cheateltem és az összes steamos játék eredetibe van meg...

dragon11
Értem..😊 MSItõl OC-ba 13k..😄 hasonló áron van a 4670is.. hát melyik jobb amúgy?😄

Narxis
Router, antivirus, tûzfal. Ezek lehetnek a problémák, olvasd el.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jackcsabi
Hát pedig pacsteamnél írja ezt ki mikor felpróbálsz menni olyan szerverre ami nem tört...

Plusz még arra is gondolok, hogy cheateltél és bannoltak, azért nem tudsz bemenni...

https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=374 ide küldd az üzenet

Eredeti...

jackcsabi
Vedd meg eredetiben a játékot és ne pacsteamen játsz... ennyi.

Hellósztok ezt hogy lehet megoldani ?Secure connection failed, A connection to the VAC servers could not be made.Az üzenetnél kihoz vmit hogy kattintsak erre a linkre de abból nem tok kihozni semmit.PLS help me

jackcsabi
Nekem HD 3850 van, vidáman megy a tf2... nem is fogok új kártyát venni, nem költök már ilyesmikre... nem éri meg...

dragon11
Am néztem itt ugyan ilyen árban a HD 4350et még.. de az OC volt ugyan ennyiért.😄

dragon11
Értem.. egy konkrétumot akkor, hogy ehhez a konfighoz mi a maximális videókártya szerintetek? a Caesar által ajánlott HD 3450?😊

Nagyon rendesek vagyok.😊

Nem szeretnék olyan sokat bukni rajta, mert még 2év lesz az újításig..😊