Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
sztem középkategóránál följebb semmi képp ne nézeges.. a HD4650/9600GT a maximum. de sztem a te gépedbe egy HD3350 bõven elég. fõleg ha 2 éven belül újatíasz.
és werkfilmnek igaza van. source inkább CPU ölõ!

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

werkfilm
15-20k környéki kártyánál jobbat nem érdemes, fõleg akkor ha sourceos játékokkal játszol mint a tf2, oda csak proci kell és úgysem segít a jobb.

dragon11
Hát, szted ebbe a konfigba mennyit öljek a videókártyára? Maximum..😊 mert 2év múlva újítok szerintem.. és akkor sokat buknék.😊

Viktor99
Ha megint nem lenne gubanc :S Ha tud valaki valamit pls írjon...
Rage47
belenézek😊
Viktor99
C-C-C-C-Combobreaker!!!

Zomil
/OFF/

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

/ON/

jackcsabi
/ON/

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Julius Caesar
azért sajnálom hofy c64-es érából kimaradtam 😞 azok alapján amit hallok a géprõl. annak lelke volt. viszont 20 év múlva emlékezni fogunk h core 2 duo meg áemdé fenom? ááá...

Julius Caesar
hát vegyél hazsnáltan egy hd3450-est, aztán azok nem sokat buksz (meg 1-2 ezret) a konfigodhoz megy, CPU-t kicsit tuningolod és kihúzod a köv cseréig. ha 1-2 éven belül nem veszel új gépet tényleg felesleges most a jó VGA, mert csak elbukod a pénzt. de valami hazsnált olcsóbb kártya (8500GT/HD3450) még belefér. persze függ attól mennyire zavaró, vagy kivársz-e.

trident
20.000 az ATI 4830.
Lehet ez alá menni, csak lehet nem érdemes.

Mit mivel érdemes? Cpu-vga_parvalaszto_a_csucskategoriaban illetve Ujabb_vga-cpu_parosok/parositasok_uj_szereplokkel.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dragon11
Vagány a teszt, de kérdés, hogy Én költenék-e ennyit a kártyára akár használtan is, mert mint mondtam 1részrõl elavulna mire konfig csere lenne, másrészrõl pedig nem bírná kihasználni max a felét a proci így gyengébb is elég.(Lap miatt meg procit se tudok cserélni 2magosra..)

Amúgy rászánnék Én ennyi pénzt 1 kártyára, ha ki tudná használni a konfig.. de így semmiképp.😊

Aquir
hát ebben a C64-es jégkorongban még magyarország is benne van :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Julius Caesar
ha belegondolok hogy anno apám gépében volt 8 mega RAM és az utcán ennek utána jártak (meg a szomszéddal nyomták a jó üreg c64-en wizard of wort ketten), most utánnad dobnak 2 gigát. meg amikor az MX440-esemen minden futott. <#mf1>

Aquir
mert gondolom belsõségesebb dolgot akart kifejezni, mint csaj :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

motyodlee
na igen, nem egy hûvös adatlap 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Viktor99
v3ktor féle aláírsolvasás fail:
"hungarian eXtreme warriors: www.hew.hu nick: zO.Om "
Zomil
hát némelyik kép elég érdekes 😄
(pl. adatlap alapján csaj a készitõje, de rengeteg buza kép van 😄 )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
amugy miért érdekelt? 😛

Jim Morrison
Ezt én is megnéztem, de nekem nem volt jó :S A szerver sem az enyém ezért nem is akartam nagyon basztatni, de pár dolgot megpróbálta(sehogy se sikerült)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szépek nagyon😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hozzád ki szólt?<#idiota>

Viktor99
Az sg a hibás 😄
Képei
Viktor99
Találtam Devianarton egy igen ígértes "mûvész"-t. Hihetetlen TF2-es képeket csinál szerintem.URL=http://radioactivenemofish.deviantart.com/gallery/]Képei[/url]
Itt van pár ízelítõ... 😊

armageddon666
Annyi biztos hogy aki de_westwoodon meg de_nuken akar cs:sourceozni, az nvidiát vegyen, mert a köd, meg a beszûrõdõ fények olyan gecirosszak hogy eltakarják a kilátást : D egyébként 50k-ért HD4890 nagyon ütõs... ha belegondolok hogy 60ért vettem anno a 8800GTt 😄

@

Julius Caesar
P4 ma már 6 gigán is kevés, hidd el...

Viktor99
Ja azt nem tettem hozzá hogy a kedvenc felállásom volt ^^
3sniper - 3spy
Viktor99
Kur.. életbe! Szánlom ez az OGC. Felmegyek játszok, természetes megint én lettem a medic. Volt 1 Soldier meg 1 Demo. Ezt még elviseltem, de amikor a demo beállt SPYNAK ezt mondtam:
-Najó én mentem 1 soldierrel ezt baszhatjátok. szevasztok...
Szánalmas
Aquir
mert az aztán nagyon FPS mi? 😄

Aquir
#12083 lol 😛

Aquir
soha nem is beszéltünk arról

Zomil
én vagyok az 😊

Viktor99
Szóval már annyira lenézed hogy neked már nem is GANG GARRISON? 😄
csokalaci
Szerintem õ a 2dtf2 -re gondolt hogy csak letölti és játszik vele

http://facebook.com/musicleander

Viktor99
WTF? Mivan?
csokalaci
te gyökér 😄 nem a 2d tf2 rõl beszélünk már 😄

http://facebook.com/musicleander

Viktor99
Ki is nyomja itt "zo.Om" néven?
Szóval akkor a fizetés az egyfajta "donate"?😛 Eztmondjadnekeeeem😄😄😄

Aquir
egyszerû: mert nem fizetted ki :p még valami?

akkor én miért tudok vele játszani?😄

Aquir
de bizony :p

werkfilm
de nem

Aquir
gondolom azért mert pénzbe kerül? :p

De ebben mi a fizetõs? Miért kérdezték tõled hogy megéri-e megvenni?😄
Letöltöttem és játszok😄

Viktor99
Érdekes :o
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

sonic syndicate

hoppáré, mit kinem dob a google:
http://developer.valvesoftware.com/wiki/SourceTV

dragon11
6Ghzen sok is lenne hozzá, csak cacheileg kevés lenne oda..

4850 akkor inkább már..😛 anno ez a kártya lapátra rakta az Nvidiat... de mivel, mint mondtam.. nem hajtaná ki, elévülne mire konfig javítás, etc..

Ezért maradhatnak a "kis testvérek.." a 4850hez képest..

Attól Én még gondolkodom a 8800GTn, hiszen elévült már most is, de az Én konfigomba még sok is lenne és annyira nem is "vesztenék" sokat mikor elévül.😊, de még utánanézek a konkurenseknek a HD terén..;-)