30108
  • armageddon666
    de látod, humorosba már berakták :D
  • armageddon666
    nem mert AdBlockom van :)
  • Heffi
    Nem és nem értem miért pont a tf2 topikba írod ezt?
  • Reggaester
    Bocs az off-ért, de ti kaptok avastól, esetleg más vírusírtóktól is olyan üzenetet ha sg forumra léptek hogy vírust talált, megszakítsa e a kapcsolatot (http://ads.sg.hu/mediacenter/sgforum/ , vírus neve: HTML:Illiframe-C [Trj] ).
  • Viktor99
    NEEEE :DDDDD
  • Heffi
  • Viktor99
  • Viktor99
    HBD!

Az én "nagy" történetem:
    Még amikor a Fix tv-t behozta ez a szar tv, akkor láttam a legelső trailert. Eléggé megtetszett de egy jó ideig nem is halottam róla. Majd 2008 valamikorjában megint megtaláltam, videókat néztem róla, képeket meg minden egyebet. Majd pár hónappal ezután megvettem az orange box-ot. Telepítés és patch megvolt iránya tf2. Kb 25-26 órás kockulás után (:P) kipróbáltam a portalt amit még aznap végignyomtam. Azután csak tf2 a mai napig. Kisebb nagyobb megszakításokkal de az örök favorit.
  • xxxpaulxxx
    HBD TF2!!!!:D

Én kb áprilisban vettem meg, amikor félárú volt az orange box és 3500 forintot fizettem érte... csakis a TF2 érdekelt... akkor sokat játszottam vele, mindegyik kaszttal... de mondjuk én nem vagyok az az ember aki reggel leül a játék elé és felkell este hogy lefeküdjön:D Szóval mai napig is csak ilyen 1-2 órákat játszok, ha játszok... bár manapság, mivel új gépem van inkább ilyen überbrutál singleplayereket nyomok... HA játszok:D
    De ami lényeg, hogy a TF2 a legleg multiplayer játék!!!!:)
  • Julius Caesar
    Na akkor én is írok egy történetet (Magyar filmdráma, 2009, 10 perc):

Régi gépemet már öregecskedőnek találtam, ezért csere lett. Láttam Dajer barátomnál a TF2-őt, de nem nagyon tetszett. Mikor az új gép szolgálatba állt, stalker és UT3 nem tetszett, ezért gondoltam megéri azt a pár ezrest az orange box, de eleinte csak half-lifeok miatt kellett. Portal tetszett. Tf2 meg egyenesen lenyűgözött pár óra játék után. Egész tavaly nyáron toltam (2008 nyara) a tf2-őt, medic volt a kedvenc. Megismerkedtem pár szintén városombeli "kockával", de ők CSS-ben utaztak. Nyár vége fele megvettem én is a CSS-t. Így már két szuperfasza multi gémem volt. Jött az iskola, méghozzá első osztályos gimi, így hétköznapokon nagyon keveset vagy semennyit se gammáltunk. Őszi szünetben a kocka társaság egyik legjófejebb tagja bevállalt egy LAN partyt, maximális riszpekt neki . Főleg CS volt, az mindenkinek megvolt, TF2 csak 3 embernek. Telt az idő, suli napokon nem, de hétvégenként nagyokat játszottunk. Eljött a karácsony és a tavaszi szünet, újabb LAN partyk követték.

Nyárra a társaság kicsit szétzilálódott. Most tehát nyáron nem volt semmi különleges, de szeptember végén újra elővettem CSS-t, nyáron csak néha TFeztünk egyet-egyet. Klánosdi sosem izgatott, de ezzel a kis csapattal majdnem összehoztunk egyet.

Most szinte csak csézek, hogy mennyi ideig tart, nemtudom, azt se hogy lesz.e klánosdi. Szórakoztat, és ez a lényeg. Szerintem TF2 csak jó társasággal adja ki az igazi bukéját, ahogy a csé is.

Boldog szülinapot TF2 és Orange Box!
  • Aquir
    túlbonyolítom amit és amilyen sorrendben írni akarok, szóval bocsi:)
  • Heffi
    Látom korrigáltad a hozzászólásod, pedig éppen írni akartam, hogy most lehetne magyarul?
  • Aquir
    jah meg kipróbáltam egy egyénileg beállított autoexec.cfg-t, mivel laptopom van és nem akartam lejjebb adni bizonyos grafikai beállításokból, és rá kellett jönnöm hogy nem volt rossz ötlet
  • Aquir
    na az ilyet nemis nagyon értem xD Nálam egyébként a kasztok idejét összeszámolva egy ideje már túlléptem az egy hónapnyi 24órás éjjel nappali játékidőt
  • Aquir
    Bevallom, nekem a soldier a legutolsó kaszt, annak ellenére hogy játszok vele, csak keveset, mert egy nyílegyenesen kilőhető rakétával ügyködik, emiatt elég egyszerű kasztnak érzem, főleg hogy a critrakétái elég szemétté teszik.

Ha nagyon védekezni vagy támadni kell, előveszem, mert hatékony tud lenni, de nemszívesen.
  • Heffi
    2 év alatt :
  • Heffi
    Az egyértelmü, hogy a spy a legnehezebb class, de épp ezért is szeretem, mert van kihívás :) Meg persze azért mert imádom az ilyen láthatatlankodást :D Ami játékban van valami álcázó vagy ilyesmi dolog az kell nekem :D
  • Zomil
    nah akkor nekem is egy kis történet:

Igazábol én nagyon szeretem a half-life univerzumot + portal-t imádtam, csak sajnos egyik sem volt meg eredetiben :D
    kicsit sokalltam megjelenéskor a 12k-t érte, haverok meg megvették, amikor kijött a medic update akkor esett az ára, közben meg persze haverok mesélték, h mekkora ez a tf2, igy hát megvettem az orange box-ot :)

gyorsan ujra végigtoltam a portal-t + a half-life-okat :)

ezután meg megnéztem, h most akkor mi is ez a tf2 nevü izé és hát nagyon megfogott :D
    egyszerüen megunhatatlan :DDDD

igazábol nekem nincs konkrét kedvenc kaszt, kb. havonta változik az aktuális kedvenc, egyedül a heavy-t veszem elö szököévente
    ha idö szerint nézzük akkor sniper/pyro vezet 60-60 órával a többi meg jön utána :)
  • kakaoskalacs
    Nemtudjatok van olyan public server ahol lehet hasznaln ia thirdperson nezetet,? :O
  • Pio
    Én a spy-al a mai napig nem játszottam. A többi kaszt között nagyjából egyenlően oszlott el a játékidőm, de a spy nekem valahogy nagyon másnak, nehéznek vagy tudom is én minek tűnik, szóval néhány pár perces kipróbáláson kívül semmit nem csináltam eddig vele. Szégyellem is magam :)
  • kakaoskalacs
    .-. ÉS ha máshova állok be akkor is ugyanugy csapatban jatszanek :\ És igen Prőő vagyok mindenkasztal mindig ha éjjel felébresztenek álmombol akkoris :DDDD

Csak napi 78445995 alkalommal hasznalom a kpd-t , a place, session ,rank parancsokat mi ezzel a baj ?
    :C
  • rhazid
    Én arra emlékszek , amikor OGC-n nyomtam és majdnem minden kasztot kipróbáltam kivéve a soldier-t mert az valahogy nem tűnt olyannak amivel tudnék játszani, aztán egyszer valamilyen meggondolásból mentem egy kört vele és "tök jó" statom volt vele azután tetszett a soldier.:)
    Amúgy én is sokat spykodtam az elején de most már nagyon nem szeretem.:\
  • Aquir
    nah hát én akkor vettem meg amikor megjelent. mindegyik kaszttal játszottam, nem is értem hogy lehet csak egy kaszttal kezdeni, amikor mindegyik mást tud, és most is mindegyikkel játszok, van egy enyhe prioritás, de egyik sincsen kiemelve, mint kimondott kedvenc! Úgy jó mind ahogy van :)
  • Rage47
    :DDDDDDDD
  • sonic syndicate
    "már masszivan részét képeztem a kartel-on jatszo bandanak"

statnáci?
  • Viktor99
    "Késöbb felajalottak hogy legyek klánmedic ( [DB] ) , ÉS rájöttem csapatban sokkal jobb jatszani mert a tf2.t nem lehet egyedül :)"

Nekem azt írta hogy bárhova beállt volna ő így is, úgy is prő
  • kakaoskalacs
    Történetet irok énis :C

Olcso volt Orange boX-> megvettem aztan felraktam a dvd-krol mindent , eloszor a tf egy kurvaismeretlen jatek volt , bena voltam , nem is értettem , kb 3-4 honapig csak Sniper voltam Only Orange _x serveren , Magyar servereket eloszor kerultem mert aztgondoltam olyanok a tf2-es magyar gamerek mint a Cod-ban :C kellemeset csalodtam :) Aztan elkzdtem jarkalni kartelra , ott már mediceztem meg minden más :D
    aztan aprilis kornyeken már masszivan részét képeztem a kartel-on jatszo bandanak , Késöbb felajalottak hogy legyek klánmedic ( [DB] ) , ÉS rájöttem csapatban sokkal jobb jatszani mert a tf2.t nem lehet egyedül :)
    Mellesleg csak 1 éve jatszok :3 Jah és hozzátenném szerintem az összes update fasza :) és Medic powa
  • Heffi
    Na lejárt a banom, szóval akkor én is írok történetet

Megjelenés után karácsonyra meg is szereztem a játékot, ha külön adták volna nem biztos hogy megvettem volna, de Orange Box-ban megérte teljesen. Most persze már úgy gondolom külön is megérte volna :)
    Akkor még egy gyengébb géppel kezdtem a játékot, ami azt eredményezte hogy az a gép valamiért nem töltött be egy "pár" texturát (pl a gerendákat, ládákat) és ezek a tárgyak teljesen feketék voltak Amikor meg átmentem az új gépre vele(4-5 hónap múlva), teljesen idegenek voltak a pályák azzal a sok dobozzal meg világos pályarésszel :D
    Elöször egyböl az OGC-re mentem fel, és egyböl a spy-t választottam, ezután 4 hónapig csak spyal játszottam (és tényleg mást egyáltalán nem is próbáltam ki :))
    Elöször csak az OGC-n tevékenykedtem, nagyon jól ment a spykodás, nem is untam. Aztán idövel áttértem a Kartelre, ahol már kipróbáltam más classokat is, de a spy maradt a kedvenc mai napig
    Szeretem az update-ket és egyikkel se volt bajom, mert én csak szórakozásból játszok. Ezért is nem érdekel az ilyen klánkodás dolog... egyszer voltam egyben de hanyagoltam öket ezért ki is lettem dobva, azóta semmi ilyesmi.
    Most már egyre ritkábban játszok, már nem is megy úgy a spy mint régen, kijöttem belöle :)
    De ettöl még mindig jó szórakozás, és várom az updateket, amiktöl csak érdekesebb lesz az egész játék :)

Boldog szülinapot TF2
  • Aquir
    most akkor jöhet a helyesírás is, az egybeírás szabályai xD
  • Viktor99
    Ez a mondat nyelvtanilag helytelen!

Íme a helyes mondat:
    "most jöhetne valami update kettőspontnagydé egy mindenszarupdatetkijavítóupdate ikszdé"
  • Pio
    Igen, azt valóban kihagytam, hogy az egyetlen problémám, hogy már rég volt egy jó kis szaftos petíció a TF2 ellen, szóval kéne már egy content patch vagy akármi, hogy lehessen petíciókat indítani végre...
  • Rage47
    most jöhetne valami update :D dog update mondjuk xD
  • werkfilm
    ha ennyire szereted indíthatnál petíciót hogy jövőre tf3 legyen l4d3 helyett =]
  • Pio
    Látjátok én direkt óvatosabban fogalmaztam: "a gépem lakója a program" ami tökéletesen igaz, hisz formatcé előtt a fájlokat átmentem egy másik vinyóra... :D

Ja és ami kimaradt: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
  • Pio
    Nagyjából két évvel ezelőttig tartott a wowos pályafutásom, ami során nem nagyon követtem a játékipar történéseit. Aztán a wowból való szabadulásom után újra elkezdtem követni az eseményeket. A TF2 ekkor már kint volt, tehát hírek nem nagyon voltak róla egészen az első patchig és ingyen hétvégéig, amikor hallottam róla és egyből beugrottak a régi LANpartis TF meccsek, ezért kipróbáltam és egyből beleszerettem, meg is vettem és nálam is az a nap óta a gépem lakója a program.
    Igaz a wow befejezése óta amolyan "ultracasual" üzemmódban játszok csak ami azt jelenti, hogy van, amikor hetekig egy játékot se indítok el, de ha már indítok, akkor az 70%ban a TF2vel teszem. És - talán hála a kevés játékkal töltött időnek - egyelőre egy cseppet se unom a játékot.
    Ja és a sokakat megosztó content patcheket is nagyon szeretem, remélem legalább ennyi jut belőlük a következő két évre is! :)
  • Aquir
    nos, nekem is ez adja a számítógéppel töltött játszás erős vázát (ha játszok) :)
  • Rage47
    najó, éns is ujratelepitettem :D csak szinte folyamatosan játszok vele, nem mint egy BF2vel..
  • Aquir
    én már 2-3-szor telepítettem (win reinstall, meg több vinyó :)
    jah tök szuper volt:)
  • Rage47
    áhh visszaemlékszem, mikor először játszottam vele 2 éve:) csak kapkodtam a fejem, mekkora game ez! :) és azóta is a winyómon van. engi meg a pyro volt a kedvencem :D ahhoz képest mára a spy és a soldier.:)
  • sonic syndicate
    ma 2 éves a TF2

http://www.teamfortress.hu/content/2009/10/10/Happx_B-Day_Team_Fortress_2