30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#15828 Ha akarsz gyere. Ja és beengednek :P -
#15827 lol -
#15826 :DDDD -
#15825 Jah egyik nap latom vannak 2-en Sg-n belepek erre elkuldenek hogy 1v1 van menj innen .-. Htx :DDD jol esett -
#15824 -
Neoncsoves #15823 Hja x) -
#15822 Vicces mikor már rájön hogy te már ismered ezt a taktikát egyböl anyázik :D -
Neoncsoves #15821 hát ja :D -
#15820 Ez egyébként akkor volt vicces mikor apámnak írt valaki, hogy öcsém unokatestvére :) aztán arra hogy "én meg az apja vagyok" már nem válaszolt ... el kellett volna menteni és egy FAIL képet csinálni belőle _:) -
#15819 "20:40 - Lale..: aha meg h szopd le az anyéd"
de cuki egy ilyen kéne nekem a terráriumomba a tengeri malacom mellé annyira édes :) -
#15818 Úramisten szánalom... -
Neoncsoves #15817 Never tell your password to anyone.
2009. október 13.
20:39 - Lale..: csáá
20:39 - ®ealee: csé
20:39 - ®ealee: mond
20:39 - Lale..: Dave S unokatesója vagyok
20:39 - ®ealee: ja és kéne fél órára az accountom?
20:40 - Lale..: aha meg h szopd le az anyéd
20:40 - ®ealee: :)
20:40 - ®ealee: figy
20:40 - ®ealee: má 1xpróbálkoztál
20:40 - ®ealee: meg az unokatesója vagyko szöveg már gáz
20:40 - ®ealee: találd ki h a nagymamája vagyok vagy valami
20:40 - ®ealee: napá:D
-
#15816 Oké! Holnap beugrok ha nem baj :) -
#15815 Ha neked ez vicces, javaslom ülj be egy mi németóránkra. Vagy mit műveltünk általásoban... -
#15814 loooooooooooooooooool -
#15813 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDDD -
#15812 Szeritem fos!
Viszont ma vicces dolgok történtek. Ma németórán olvastunk egy szöveget és benne volt az Oktoberfest. Na mondom akármit kapok, kihasználom az alkalmat! :D Osztálytársam olvas és amint odaért és felkiálltok hogy : OKTOOOBERFEEEST!!! Az osztálytársaim röhögtek de a tanár nem szólt különösképpen semmit.
Utánalévő órára mentünk, és a teremben az egyik padra ez volt írva:
-A szoftver olyan mint a szex.
A pingvin jobb az ágyban! :DDD -
#15811 franko blog gondolom ismeritek :) -
xxxpaulxxx #15810 ezjóóóó:D -
#15809 most megy :) -
#15808 Most nekem se megy... Majd holnap próbáld meg! -
-
#15806 kiszolgáló nem található :| -
#15805 loál... :$
te ilyet hogyan szarsz? :S :/ :D
nem tom h h lehet ilyeneket találni....
de am ríszpekt, télleg rohadt fárasztó :D -
#15804 Wtf -
#15803 Kellemes agyrohasztást -
#15802 TDU rohadt jó, ára a béka sejhaja alatt, egyedüli próblémám h nincs kormányaom :S -
#15801 6:28kor te tudtál olvasni? :O -
#15800 Legyen, különben ellopják a Steam accod. -
#15799 Najó ezt majd info órán elolvasom, most nincs kedvem :P
-
xxxpaulxxx #15798 hát csak gondoltam ha már nfsről beszélsz... szerintem az új az a Gridnek a paródiája:D -
#15797 nekem virusirtom sincs minek .-. -
#15796 Nekem egyáltalán nem jelez... -
#15795 "Más autós game meg nem tetszik." -
xxxpaulxxx #15794 Grid? -
#15793 nod is jelzi :)
bár nem olyan sürün(nem minden minden topik megnyitásakor, csak kb. oránként 1szer) -
#15792 Én is most tervezem a TDU beszerzését:D NFS sajnos nem hozta az elvárt szintet, és már rég autókáztam... Más autós game meg nem tetszik. -
#15791 Nah akkor én se :P :
Számítógépes karrierem még egy régebbi családi gépen kezdődött, 5 éve (gép azóta is megvan, üzemel, MINDENNAPI HASZNÁLATBA!!!). Igazából eleinte csak heroesozgattam gépen, előbb a 3, majd mivel teccett, megvettem eredetibe a 4et is. Kezdett kevés lenni 30gb vinyó, jött egy újabb, vele együtt pedig az NFS-láz. Underground, Underground 2, MW, Carbon zsinórba végigjátszva, bár utóbbiban kicsit csalódtam, majd jött a PS, mely nem futott el a gépemen, így új game után kellett néznem. Ezután próbálkoztam több autósjáték elindításával (Juiced2, TDU) de grafikai kártyám gyengesége miatt ért kudarcok lelomboztak (XD), más játék után kellett néznem. Eljött az iskolai diáknap, miénk az infóterem, egy mindenki által élvezhető játék kellett, ekkor írtunk 2008at. Többiek, akik Doom/Quake/UT/CS-n nőttek fel, egyből tudták, hogy a gépek gyengesége miatt 1.6 lesz a befutó. A játék megteccett, egy héten belül már rajt volt a gépen, minden este teltház volt a házi szerveren (osztály- és évfolyamtársak). Majd lassan elavult lett, kezdünk áttérni a source-ra, kissé nyögvenyelősen (akadt, minek source - csak graf más, persze új gépe lett, ma már nem hajlandó 1.6ozni :)). Majd ezután meghívtuk Dajer és Józing kolegát is, akik jöttek, idővel már eredeti verziójú game-mel. Nyár közepe: Varsi (- aranybetűkkel), szerverünk házigazdája megvette a játékot nyáron megkeresett pénzéből, hát akkor, egye fene, megvan a szülinapi ajándék - nagyitól legalább is... Jól tudtam mikor kell születni, komplett cs anthology került 15 dolcsiba, ami megérte... Majd egy késő augusztusi délutánon a "Gyere Varsi CS-zni" felszólításra egy meglepő választ kaptam: "TF-ezek" mi a rák? megnéztem a videókat, kasztokat, játékleírást (thx Zseniális G. Teknősnek) és már tudtam, mi lesz az ajándék szüleimtől.Karácsonykor egy évig kuporgatott pénzemből új gépet szerváltam, majd tavasszal monitort, így a korábbi fps-hajhászás helyett max. grafon élvehetem a játéko(ka)t. Egy év leforgása alatt elég kemény szintre eljutottunk, összehoztunk egy klánt is -személyes ismeretségekkel, jó pár embernek ajánlottuk a gammát-, majd elég csúnyán kikaptunk első és utolsó warunkon. Majd eljött a tél vége, és magánéleti összeveszések miatt - nem akarok ujjal mutogatni és neveket mondani, hál' Isten én kimaradtam belőle - a klán feloszlott... Iskola végével kitört nyári szünet, továbbra is rengeteget TF-eztünk, de mellette elég sok helyen megfordultam, így egy kicsit hanyagoltam. Nyár vége felé volt egy kísérletünk a klán feltámasztására, de sajnos nem sikerült (közben gondolkoztunk Varsival a TDU megvásárlásán, múlt héten majdnem elcsábultam), így én személy szerint már alig játszom a game-mel, ezért írok alig-alig mostanába a fórumra. Mostanába inkább TDU, Grid, és egyéb szimulátorok, napi fél órába... Nem tudom, hogy előveszem-e még a játékot, de annyit mondhatok, hogy megérte, és aki megveszi, nagyon jó üzletet csinál, élvezni fogja a játékot és sosem fog unatkozni, hiszen a játék folyamatosan frissül és nem hanyagolják el, mint a CS-t anno....
Bocs h ilyen hosszú lett és boldog szülinapot... -
#15790 avira is riaszt
jelentették már az illetékes topikban
egyik reklámbanner riaszt valszeg. -
Pio #15789 avastot, avirát azért cseréltem le, mert túl sokszor riasztott feleslegesen.