30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#15868 mert ti sztem 1080p/720p-be nézitek, armageddon meg az 1080i/720i-ről beszél -
#15867 persze hogy nem... mert 1080p... én az interlacedről beszéltem :\ nem a FullHDról... -
#15866 nekem se csíkozik...
http://www.argep.hu/product_911573.html
-
de.... -
#15864 Nem csíkos az. -
#15863 p az progresszív :) ha már az "interlacedet" használtad...
és ARKÁRMEKKORAi az szar ocsmány broáf ^^ mit ér a fullHD ha csíkos?
-
#15862 1080i annyit tesz hogy interlaced. A p nem interlaced, azaz nem váltott soros. 1080-nál minden páros képkockánál csak minden páros, páratlan képkockánál páratlan sorokat jelenít meg a képernyő. P-nél az összeset. -
#15861 Nekem pl filmnezesre kellett a monitor HD,FullHD filmek , jatekhoz is jo persze de inkább filmnezesre ajanlom :) -
#15860 JHU2138. 213.21 2 ((22)
Ez pedig nagyon 7213721 ... 21 !
És az bizony ebben az évben divatos. Mert HJD LLV 82333.2
Csak ennyit 47218. 2,3 / 6,5 akartam.
-
Pio #15859 Mondjuk monitorokból inkább a 16:10 van feltörekvőben, mint a 16:9. Na persze a király az még mindig az 1024×768. :) rankings.hu -
#15858 HDready az 1280x720 (720p)
FullHD pedig az 1920x1080 (1080p vagy 1080i kulonbseget nem tudom)
Mellesleg ezek a monitorok most divatosak mert 1.FullHD-s és 16:9 aranyban van a kép szoval olyan a képarány mint a lcd tv-nél. -
#15857 HDR ready > 1280x768(vagy 720???) asszem és ahogy mondta a FULL HD> 1900x1080, lényegében a a 720p és a 1080i pont a magasságra utal :)
De lehet ám hogy én tom rosszul ezeket.
Szal ez a monitor Full HD :) és talán pont a 22 col az alsó határa a ennek a kategóriának. -
#15856 http://www.argep.hu/product_781025.html -
#15855 "22colos FullHD monitor"
22" fullhd? :O milyen monitor az? :)
-
#15854 Vsyncnél valahogy hülyén mozog az egér... legalábbis furának érzem... így CSben meg TFben nem nyomom be... meg UTben mikor fennvolt. de egyébként újabb játékokban jah, benyomom :) -
#15853 Mellesleg frissitettem a custom m0re.nocrits-es HUD-omat és a legujabb HUD-ot rakta be ami nem tetszik :\ nekem az elozo kell de az old M0re HUD-ok kozt meg az nincs ott :C hátmarhajo ha valakinek meglenne toltse fel rapid-ra pliz -
#15852 Értem én csak megosztottam tapasztalataimat :) OFF vége -
Pio #15851 Ha gyengébb konfigokon is kiütközik a probléma és 30 FPS helyet 15-20-szal megy a játék akkor azért problémát jelenthet a dolog, de pont a steamen szoktak statisztikák lenni amik alapján szerintem már elenyésző az ilyen konfig.
Amúgy én is vsyncelek, némelyik játékban nálam mozgás közben szétcsúszik nélküle a kép, jó az a 60 FPS, sőt, igazából még a 30 is. De ebbe inkább ne menjünk bele, mert elég komoly indulatokat szokott a felszínre hozni ez a téma egyesekből... :) -
#15850 PC:
Gigabyte MA770T-UD3P
AMD Phenom II X3 720 Black Edition
4GB DDR3 memoria
HD4870 512mb
22colos FullHD monitor
Nem felvágásképp hanem összehasonlitási alapként irom . Nálam minden Max-ra van tolva (1920x1080)
V-Sync bekapcsolva mindig is 60 fps-em volt nemértem mért kéne annál több.
aki meg 150 fps-el játszik annak az mért nem elég az még sok is :\
Meg számolni kell vele hogy már valszeg nem az a vas kell a jatek alá ami anno ..
-
#15849 Én is tapasztaltam, ma reggel játszottam kicsit aztán el is ment a kedvem.. -
#15848 Na ez igen :)
"Has anyone noticed these issues? These are things people have noticed
(and complained about =P) on our server since the update:
1) FPS Drop, I noticed that my FPS went down from 300-350 to 150-200
(not that this is very serious) - other people on our server are saying
they having this issue also."
Lényegében azt írja hogy az Update óta sokan FPS esést figyeltek meg. Azé az átlag 150 FPS esés amit említ a gyerek az nem kevés, habár én még személy szerint nem próbáltam azóta. -
#15847 lol -
:OOO -
#15845 -
Pio #15844 -
Pio #15843 De hogy gyarapítsam a felesleges kommentek számát itt a google translate verzió, szerintem k*rva jó :D
Updates to Team Fortress 2 kiadták. A frissítések automatikusan alkalmazandó, ha a Steam kliens újraindítása után. A konkrét változások a következők:
Team Fortress 2 -
Added "+ quickswitch" parancs, amely megjelenik egy kis tábla, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan változtatni a loadout aktuális osztály és az aktív fegyver slot
Added server convar "tf_teamtalk" ahhoz, hogy életben van / elhullott csapattársak beszélni egymással, közben a mérkőzés (alapból 0)
Added 1 / 2 Bónusz Pont a gyógyulás egy partnered a leesett sandvich
Frissítve: az osztály menüt mutatja a helyi játékos a jelenlegi osztályra
Aktualizált szerver convar "tf_playergib", hogy 3 beállításait játékos Gibs: 0: soha, 1: normál, 2: mindig (alapból 1)
Frissítés "player_hurt" játék-esemény tartalmazza a "damageamount" és a "crit" értékei
Javítva egy ritka összeomlás a részecske-rendszer
Fix hogy képes enni a sandvich (via gúnyolódás), és csökkent ugyanebben a keretben
Fix nem megfelelően emlékezve az utolsó fegyver, ha Ön használ "emlékszik aktív fegyvernek", és az utolsó fegyver volt a fegyver a nyílásba 0
Fix Medic nem tudja felszabadítani, ha a UberCharge csapata nyerte az előző körben, és a Medigun volt az utolsó aktív fegyver (használata közben "Emlékezzen az utolsó aktív fegyver")
Fix nem emlékszik az utolsó aktív fegyver helyesen, ha a játékos nem halt meg, mielőtt a következő körben újra
Megakadályozta kiszolgálók gőz: / / parancsok a szövegben MOTD
Állapítják meg regen szekrény, hogy minél több egészségre, mint akkor, amikor bekapcsoljuk fegyverek között van / nincs max egészségügyi csökkentés attribútumok
Fix friendly-fire/spectator kihasználják használó lövedékek
Fix álcázott kémek nem jut lőszer az ellenség adagolók
Fix dobott sandvich utazunk keresztül játékosok előtt aktivált
Fix sandviches olykor ívás belső falain, vagy pedig dobott vékony falakon keresztül
Beépített tűzoltó overlay támaszkodva kalapok a DX80
Rögzített egy biztonsági rés lehetővé szerverek korrupt ügyfél tétel adatbázis
Rögzített teljes csomag frissítések mutató álcázott kémek egy pillanatra
Fix az előrejelzés hibát eredményez mis-előrejelzések crits
Közösség felkéri
Hozzáadott új "func_flag_alert" egység, amely a tüzek figyelmeztető jelzés, ha egy játékos kezében egy zászló kezdődik megható az egység
Added server convar "bot_crouch, hogy" a botok meghajol
Hozzáadott modell felül a item_teamflag egység
Hozzáadott képes kikapcsolni részecske nyoma játékosok hordozó item_teamflag egység
Updated team_train_watcher támogatása 8 cp / track linkek (korábban 4) -
xxxpaulxxx #15842 nem, ő nem
-
Pio #15841 Tisztelettel kérem szíves elnézésedet, hogy 15838 minden karakterében hasznos és informatív hozzászólás után egy ilyen felesleges szeméttel elrontottam a topik az összképét... :)
Amúgy totaltf-en úgyis mindig lefordítják. Annó fordítottam a patchnoteokat, de miuán másodszor jártam úgy, hogy lefordítottam, beírtam és 10 hozzászólással később valaki belinkelte, hogy "huhúúú, végre van totaltfen magyar pecsnót" felhagytam vele, amivel nincs is semmi baj, hisz tényleg felesleges duplán fordítani.
Viszont az angol patchnote-ot be szoktam tenni amolyan "vitaindítóként", hogy lehessen róla beszélni. Természetesen mindenki látja steamen de mondjuk egy youtube videót is beembedelünk és nem beírjuk, hogy "höhö, van a jutúbon egy zsír új videó "tf2 demoman pwnage" címen, keressetek rá!". Így "szem előtt van", nagyobb eséllyel fognak beszélni róla az emberek. -
#15840 Legalább a webfordítót eresztetted volna rá ha már te nem vagy képes.
Így meg felesleges beírni mivel mindenki látja steamen. -
Pio #15839 Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Team Fortress 2
Added "+quickswitch" command, which brings up a small panel allowing you to rapidly change the loadout of your current class & active weapon slot
Added server ConVar "tf_teamtalk" to allow alive/dead teammates to talk with each other during a match (default is 0)
Added 1/2 Bonus Point for healing a teammate with a dropped sandvich
Updated the class menu to show the local player's current class
Updated server ConVar "tf_playergib" to have 3 settings for player gibs: 0: never, 1: normal, 2: always (default is 1)
Updated "player_hurt" game event to include "damageamount" and "crit" values
Fixed a rare crash in particle system
Fixed being able to eat your sandvich (via taunt) and drop it in the same frame
Fixed not correctly remembering the last weapon if you're using "remember active weapon" and the last weapon was the weapon in slot 0
Fixed Medic not being able to release his UberCharge if his team won the previous round and the Medigun was his last active weapon (while using "remember last active weapon")
Fixed not remembering the last active weapon correctly if the player didn't die before the next round restart
Prevented servers from using steam:// commands in their MOTD text
Fixed using the regen cabinets to get more health than you should when you switch between weapons with/without max health reduction attributes
Fixed friendly-fire/spectator exploit using projectiles
Fixed disguised spies not getting ammo from enemy dispensers
Fixed thrown sandvich traveling through players before being activated
Fixed sandviches sometimes spawning inside walls, or being thrown through thin walls
Fixed fire overlay drawing on hats in DX80
Fixed an exploit that allowed servers to corrupt client's item database
Fixed full packet updates showing cloaked Spies for an instant
Fixed a prediction error resulting in mis-predictions of crits
Community requests
Added new "func_flag_alert" entity that fires an alert when a player carrying a flag starts touching the entity
Added server ConVar "bot_crouch" to make bots crouch
Added model override for item_teamflag entity
Added ability to turn off particle trail for players carrying the item_teamflag entity
Updated team_train_watcher to support 8 cp/track links (was previously 4) -
#15838 Szép nagy bugfix update jött.. -
#15837 link -
#15836 http://m0re.nocrits.com/index.php?site=files&cat=3
triplapost fuckyeah de megvan :D -
#15835 többi rész lemaardt az uzenetnek lol
M0r3 vagyhogyhivjak azt aki az atlatszo tf-es temat késziti? valaki nemtudja , mert kéne a cucc -
#15834 m0r3
-
#15833 mert gusztustalanul teamstackeltek? -
#15832 megértem engem szerencsére nem utál senki csak a többieket :_D -
#15831 egyébként én tényleg utálom, mikor egy DB-s ellenem van:D -
#15830 :D
Most realizalodott bennem mért utaljak a klanomat :D -
#15829 De hova? :D