Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackcsabi
+1 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

armageddon666
nekem semmi bajom vele 😊

@

Narxis
Ok, de akkor csatlakoznod kell.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jackcsabi
<#taps>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

armageddon666
csináljatok Groupot...

Boycott World of Fortress 2 😊 vagy valami 😄

@

Én meg már azt hittem, nyaraltál😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

werkfilm
írj peticiot 😊

Narxis
😄DD

Viktor99
VÉGRE! Visszatértem!
10 napra elb@szódik a net erre 241olvasatnal hsz. -_- Dájó nákem.
Narxis
Egyetértek.

Julius Caesar
igen, de amikor én anno kifizettem érte az ezreket nem MMO vagy RPG-értfizettem hanem csapatalapú FPS-ért. lehet hogy lesz akinek tetszeni fog ez az átváltozás, de nekem nem. adjanak ki új mapokat meg új játékmódokat, de a cuccok szintezését meg az ilyen fasságokat hagyják ki. mindig a júzereket basztatják a warez miatt, de el kéne gondolkodni, hogy a játék készítés nem abból áll, hogy kiadom ami nekem tetszik, hanem ami a géjmörnek. ha most mmo lesz elõle, akkor a fenét veszem meg a tf3-mat, hiszen a tf2-met is elszarták.

szerintem.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

nekem semmi bajom nem lenne azzal, ha "mmo" sodna... bár tévedésben éltek mert ez már mmo, a lényeg itt az rpg sedésen van, azaz, hogy szintezõdjenek e a cuccok, mint egy szerepjátékban

sosem wowoztam, guild warsoztam vagy egy hónapig, meg diablo2, és úgy mondom, hogy ez feldobná a játékot
Amúgy én érzem csak úgy, hogy mostanában gondok vannak a steam szerverkeresõjével?

nehogy lekopogd!

Reméljük nem így lesz😄

jackcsabi
Dö gémsz imidzs isz

nem, nem kell MMO
Nem kell a 11 éves ragyászacsis vérpisti, aki veri a nyálát, hogy húúú neki ultra junik backburnere van, ami +3-mat ad a cooking skillre

Legalább ennek a játéknak az egyediségét ne basszák el😄

jackcsabi
Egyértelmü, hogy nem bug... készül az MMO, szépen lassan adogatják be a dolgokat 😊

és a lvl 0 super epicfail blutsaugerem mire lesz jó?😛
Szívesen elcserélném😄

De amúgy mi ez már, hogy "bug"
ha a valve szerint az, akkor miért nem javítják ki?😄

armageddon666
mert a lvl 80as "Flamethrower of a 1000 n00bs" epic primary weapon erõsebb mint a lvl 75ös "Brutal Soldier's Rocket Launcher" szintén epic prim weapon 😊

@

sonic syndicate
valve szerint bug, de az elmmmosodás jele

foxpal
Minek van a fegyvernek szintje?😄 vagy majd késõbb lesz nagyobb jelentõsége?

jackcsabi
<3 😄

Magyar szinkron?😄
"nyuszi vagy MCfly!"

Fenrir
"Térdre csirkék, itt az Isten!"

A halál csupán a kezdet...

Killing spree^^

armageddon666
"Double Kill, Multi Kill, Ultra Kill, Monster Kill"

nekem UT/Quake cuccokból ennyi tetszett, azt itt ki is fújt 😊

@

EnZsolt
egyik legjobb kicsit hülyén hangzik, de kéretik jól érteni 😊

Szóval kategóriája egyik legjobbja.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
Bárki bármit mond, az UT a széria legjobbja mindmáig.

És az egyik legjobb játék is.

Istenem, még most is hallom a fejemben. Double Kill, Multi Kill, Ultra Kill, Monster Kill 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Lacccca
Látom te azt hiszed hogy csak az SG fórum a világ....meg ami hirt itt látsz.
Kicsit szétnézhetnél, bõven van még server mind az össze UT részhez és sok az aktív játékos is.
UT3 nál is meglepõen sok a full 30 slottos szeró de nem ritka az ettõl nagyobb sem.
Persze csak keresni kell tudni....

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Nitramk
Azért nem mondanám hogy meghalt mindegyik közössége, q3-mal meg gotyval még ma is több ezren játszanak.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

werkfilm
régen lehetett vitatkozni, most hogy mindegyik közössége meghalt és csak a quake live van már nem erdemes 😊

Ron Ragm
Ah, a régi Q3 vs UT viták.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jackcsabi
Annyit azért most nem szeretnék fizetni, inkább beszerzem rapidról 😊

Nitramk
Lehet fel is rakom GOTY-t. 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Julius Caesar
ui: nagyon jó a single (mivel csak az van, de rövid) de nagy gép kell hozzá. a grafika néhol gyönyörû, néhol meg ocsmány, szóval nem értem miért akad néha még egy atomerõmûvön- állítólag nincs PC-re optimalizálva gyakorlatilag.

Julius Caesar
nem. de egy svéd botrány oldalon már 2 hete fent van. elvileg csak hó végén jelenik meg asszem.

ollie
UT GOTY csak 10 ójró

jackcsabi
Milyen jól el is szórakoztam a régi sima UTvel, kár hogy nincs meg már :/

Zomil
én az évszámos UT-kat nagyon nem is tekintem igazi UT-nak, számomra mind felejthetõ volt, egyáltalán nem hozták a 99-es rész hangulatát, de az ut3 teljesen visszaadja a régi hangulatot, nekem nagyon bejön 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

van még a 2003 de az mondhatni a 2004 "demoja"😄

én se tudtam a Trinerõl amikor kb 1 hete már megjelent... sokszor van ez így, hogy warezba elõbb kerül be mint a tisztességes, fizetõ játékos kezébe😄

jackcsabi
Én is azzal a kettövel játszottam (UT és 2004). Hát szerintem mindkettö nagyon hangulatos volt 😊

Szerintem is unalmas, nem tudom miért szeretik annyian... havernál toltam vele és kb már ott meguntam 2 óra után😄

ut3 meg biztos jó lehet.... az elõtte levõ részek is nagyon bejöttek... az UT és UT2004 között ha választanom kéne, hogy melyik a jobb... akkor nem tudnék😄

z99999
már megjelent? gyó jó lenne néha értesülni a hírekrõl.

Pszt.

Julius Caesar
nekem ut3 nem jött be annyira, gowot nem próbáltam. ettõl függetlenül lehet vkinek bejön, de történelmet biztos nem írtak velük. mondjuk az biztos, h nagy nevek, de azért nem godlike!

most ghostbusters jön be nagyon. single odavasz, nagyon hangulatos (bár elég rövid), kár h multi nincs, mert co-opban nagyon ütõs lenne szellemekkel fogócskázni meg haverokkal dobálni a csapdákat.

armageddon666
én jeleztem egyéni véleményem a "szerintemmel"... MÁS felejtette ezt el #12461-ben... illetve #12459-ben 😊

@

z99999
worms armageddon a lekjopp és kész. ha nem a heroes 2.

Pszt.

Ron Ragm
l4d addig szórakoztató amíg végigviszed haverral a 4 kampányt, onnantól kezdve kifúlt, talán a versus mód érne valamit ha nem lenne ilyen szar a community.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

sonic syndicate
sztem meg l4d egy rakás unalom, szóval ez egyénfüggõ, és így csak egyéni véleményt alkothatsz

armageddon666
sztem coopban is ugyan olyan unalmas mint egyedül 😊 Left4Dead akkor már jobb :\ ott még értelme is van coopnak...

@