Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z99999
de hát én nem is arra mondtam <#wilting><#wilting>
amúgy meg tényleg szubjektív, de attól még szar marad. 😊

Pszt.

Nitramk
Hát, én pl. kifejezetten szeretem UT3-mat, szóval érdekes de ez szubjektív.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

z99999
érdekes, nem.

Pszt.

jackcsabi
Kié?

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

sonic syndicate
érdekes, hogy a gow a legjobb coop játék pc-re jelenleg

sonic syndicate
ez a TE véleményed

werkfilm
bukott szar game mind2, jó hogy szórták. megjelenés után 3 napig volt élet a topicjukban kb 😊

z99999
2000 ft mindkettõ, és elég szarok is. na jó, a gow single-je annyira nem.

Pszt.

Narxis
XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fenrir
Bátyja az újságárus.

A halál csupán a kezdet...

EnZsolt
Hogy szórakozott veled a bátyád, ha te láttad az újságosnál? 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

foxpal
Ajj kretén bátyám szorakozott velem 😄

EnZsolt
annak a honlapját is néztem, ott meg Runes of Magic + még valami, de nem TF2 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

foxpal
vagy gamestar? 😄 az egiykhez adják

armageddon666
mert a GoW meg UT3 olcsó játékok voltak gondolom... vagy az nem is PCGuru volt hanem GameSar? XD

@

Julius Caesar
igen, nem szoktak csak úgy ilyen játékokat hozzádobálni, fõleg hogy egy eredeti példány 4000 froncsi. inkább csak próbaverzió lehet. inkább régebbieket adnak ilyen újságokhoz.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

EnZsolt
honlapjukon keresgéltem, de nem találtam semmit.

Teljes játék: X3:Reunion

Ron Ragm
Amúgy európai szerverbõl is van rengeteg amiknek elég jó a pingje.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

EnZsolt
Ezek gyors válaszok voltak 😊

Köszönöm, akkor azt hiszem hétvégén eltekerek a CD Galaxisba 😄

Oh jut eszembe, még azt is ki kell centíroztatni 😛

Narxis
Szerintem inkább valami próbanapos cuccról van szó, mint a guest pass.

foxpal
Lent láttam az újságosnál...

remélem nem lesz feltünõ másoknak😄

armageddon666
Élnek 😊
Nemtom mennyit kell patchelni, de steam letölti magától mindig...
Nem érdemesebb szerintem lowban... ez egy fun game... fel kell baszni a graft maxra és élvezni a játékot x)

@

Twetr0x
1. 2-3 magyar szerver mindig tele van
2. Automata
3. Lehet állítani, de ha az sem elég, van ultralow config.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxis
Mert kamu.

EnZsolt
Most nézem, hogy 4200 Ft-ért meg lehet venni csak a TF2-õt, ami nem tûnik most elérhetetlennek.

Kérdés:
-Mennyire élnek a szerverek (fõleg hazai a ping miatt)
-Sokat kell patch-elni, ha igen, akkor az automatikus, vagy le kell tölteni hozzá?
-Lehet a grafikán állítani (érdemesebb low-ban játszani a nagyobb fps miatt)?

Elõre is köszönöm a válaszokat 😊

EnZsolt
Hmm, én nem találtam róla sehol megerõsítõ infót 😞

Nitramk
ADÓ -> ÁFA (általános forgalmi adó)
angolul:
TAX (adó) -> VAT (Value added tax)

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

EnZsolt
Ha igen, akkor azonnal veszek egyet 😊

Pedig nem is vagyok vérpisti, csak már nagyon ki akarom próbálni ezt a játékot. De most nyaralásra kellett a pénz ^^

Zomil
forrás?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fenrir
Most akkor döntsd már el, hogy melyik 😊

jackcsabi
Komoly? Sok pistike befog szabadulni 😞

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

foxpal
Jajj pcguru-hoz adnak team fortress 2-t ez nem fair 😄

Aquir
TAX = simán ADÓ angolul <#ejnye1><#nemtudom><#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Julius Caesar
nem. a tax báriféle adó lehet, még jövödelem adó is. a VAT az ÁFA. pl 100 pénz lenne egy játék, akkor az országodtól függõen arra rájön a VAT. mikor én vettem CS-t meg orange-ot akkor asszem ez MO-n 20% volt. tehát 120 pénzt kellet volna fizetni. most h 25% 125-öt kéne, hiába csak 100-nak van meghirdetve. a kanadaiaknak meg teszem azt 10% az ÁFA (a VAT), nekik 110 lenne. mikor kiválasztod a játékot fizetés elõtt jelzi hogy a régiódban mennyi lesz a +áfa, ezért még visszamondhatod.

a tax amúgy semminek nem a rövidítése. simán adót jelent, a VAT egy tax féle.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Aquir
TAX=Általános Forgalmi Adó angolul rövidítve <#ejnye1> <#nemtudom> <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

de... csak pontosítottam 😊

Fenrir
Az ÁFA az nem adó?

TAX=ÁFA

Fenrir
Adó.

armageddon666
köszi az infót 😊 akkor 20€ = 20€ és nem úgy mint régen hogy 20$ az 24$ (most már 25$ lenne a 25%kal <_<😉

@

werkfilm
+25% áfa

Nandris94
és mi az a TAX(i)? <#wilting>

Crabby

euronál nem kell TAXot fizetned

tototto
már csak annyit von le pontosan ami kivan irva

armageddon666
Ez talán a legpörgõbb Steames topic szal itt kérdem...

Most hogy van az árazás steamen? mert ugye volt hogy $=€ (de rég is már), de a TAX az maradt? szal x€+TAX amit fizetnem kell, vagy TAX már nem kell, és simán x€, vagyis ami ki van írva?

@

csokalaci
áá ez hasznos lesz nekem is köszi 😄

http://facebook.com/musicleander

Narxis
-novid

Dopti
nab kérdés: launch optionsbe mit kell írni hogy ne legyen intro? ty

Rowlend
széppp :d

Zomil ha erre jársz PM-ben tudnál küldeni egy msn címet vagy ahol beszélhetnék veled? 😄

GET OVER HERE!

ez nagy baj... akkor mostantól nem lesz menõ, hogy hátrafele mászkálva fragelek😞

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx