Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
azt a bunkó mindenit 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Julius Caesar
nem. most nevetni fogsz, de nekem volt egy olyan ismerõsöm aki csézett és fent volt steamen. hozzáadta a tört csét mint non-steam game.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

werkfilm
nincs, mindenkinek volt 3500 forintja rá, de most az egész orange boxxal együtt olcsóbban is megvehetõ a g2play.neten pl.

Logikus! De most a non-steamról volt szó...

c115

armageddon666
Ja meg No-zoom fejes nincs, mert nem ad critet rá 😊 sima találat 😊

@

armageddon666
Steamen persze hogy mind eredetis OMG 😄

@

Hahaha

c115

Julius Caesar
akár hiszed akár nem akit ismerem mind eredetis. a steam friends listemen is mindenki eredetis, akit eddig láttam magyar szerveren is eredetis! fel sem enged szerverre ha nem eredeti. és ha van is non-steam verzió, csak tört szerókra mehetsz, ott meg képzelem mi mehet (gondolom mindenki aimos csipa és nozzom osztja a fejeseket, élmény 0, azaz nulla, eredetit meg nem fogsz venni, mert asziszed az is ilyen). btw, ez nem warez topik.

és igen, van egy tag aki nem eredetis, az te vagy.

twet: szeretem amikor lelövök vkit is low nagyok, igazából õ a prõ. akkor ha én low, te prõ akkor miért lõttelek le, vagy ezt nem értem... kb mint a VH-ban igazából a németek voltak a jobbak. hja, csak ugye ezt fragre játsszák. (a VH-t meg gyõzelemre).<#nezze>

Narxis
Kösz, legalább majd lesz mit copy-paste-olnom.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Metalmilitiakid
neked csak annyit mondok hogy feltalálták a válasz erre gombot , csak hogy tudjuk kihez beszélsz

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ez így van.Biztos vagyok benne hogy legalább 1 tag van aki nem eredetis! (mármint itt)

c115

Metalmilitiakid
ezt meg miért mondod ?? cs : s ben naponta max 1 csíterrel találkozom 😄

Metalmilitiakid
amugy ez szinte bármelyik játékra rá lehet húzni, de rohadt jó 😄 😄

armageddon666
pedig de 😊 IJ...
btw nem kellenek ide törtösök... aki törtezni akar menjen CSzni, rontsa ott a levegõt... jobban már nem nagyon lehet 😊 itt még tiszta a community...

@

armageddon666
Backstabelsz low vagy mert hátulról (ha szembõl akkor makker/haxor a játék meg egy bugos fos)
Spy headshot az aim -.- ban 😊
Ha Pyrozol akkor low vagy mert az noobszar class...
Ha Demo gránáttal ölsz low vagy, mert csak spammolod és makkod volt... vagy stickeyvel, az meg OP...
Ha Soldierrel ölsz low vagy... AOE...
Ha Sniperrel ölsz akkor faszalma vagy aki csak sniperrel tud menni...
Ha Medickel ölsz akkor kapjad be, ménem healelted valamelyik snipert??? (mert ugye spyt nem healelsz, más társ meg nincs 😊)
Ha Engineer vagy akkor low vagy, mert nem cisnálsz semmit... a sentry a skilles
Ha scout vagy, csak szerencséd van, mert gyors és össze-vissza ugrál... bárki tud vele játszani...
Ha heavy vagy low vagy, mert ÚRISTEN MENNYI HP, meg a medic miatt daráltál csak 😊 low vagy, a medic a skilles!

Low Fortress 2 😊

@

Ez igaz :S
De azt ne mond nekem hogy MINDENKI eredetis!
Nincs valami mûködõ fajta?

c115

Twetr0x
nem tudjuk mi a probléma, itt mindenkinek eredeti a tf2. Vedd meg, 4000 forintot megér.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Metalmilitiakid
azért mert attól hogy letölthetõ a játék attól az még lopott ....

Sziasztok!
Leszedtem torrentrõl a TF2 -õt.Felraktam a STEAM-ot és csináltam accot.De mikor a játékban rámegyek a find server -re és csatalakozok akkor konzolba ezt írja : "Invalid Steam Key Size"

Ez miért van? Nem tud valaki egy mûködõ non-steamos verziót?
<#help><#help><#help><#help><#help>

c115

Twetr0x
engem le"low"oztak, mert fannal öltem 😞

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

ja ilyen a R1CO nevezetû egyén is

armageddon666
ilyenkor csapatváltás és szétalázod a barmokat 😊

@

werkfilm
akkor nem tölt

Julius Caesar
igen, meg azt is a fejedhez vágják ha valami javaslatot teszel (pl hogy kéne teleport, de 6 spy felesleges) hogy mé nem te állsz be (mikor pl egyedül vagy medic). meg a kedvencem amikor nekem van 60 pontom, neki 2 és mondja h nem vagyok hasznos 😄

EnZsolt
Nem tudom valahogy a letöltés állapotát megnézni?

Mert folyton csak azt írja ki, hogy download starting 😞

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
mondjuk pont ezt akartam elkerülni, mert sajna vannak ilyen jellegû tapasztalatok magyar szerverekrõl 😞

bár amikor saját szervere van az embernek, akkor annyira élvezetes kidobni a sok szargombócot ^^

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

armageddon666
akkor akármelyik külföldi 😄 UK a jóak...
HUN szerón max oltást kapsz hogy mekkora faszlámageci vagy 😊 persze 12 éves nagypofájú önjelölt próktól 😊

@

sonic syndicate
http://teamfortress.com/post.php?id=2535
http://totaltf.hu/hirek/2009-05-15_a_sejtelem/

és a valve elismerte, hogy addig fojtatódik ez az mmorpg vonal, amíg a fejlesztõk szeretik ezeket a játékokat

EnZsolt
Melyik szerverekre szoktatok járni általában?

Sajnos még mindig update-el <#szomoru1>
de jó volna, ha majd olyan helyen játszhatnék, ahol olyanok vannak, akikrõl tudom, hogy segítenek 😊

de nem lesz mmorpg!!!!
Fogadjunk, hogy ezt csak valaki elkezdte terjeszteni, de a valve egy szóval nem említette😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Julius Caesar
mióta érdekel bárkit is a szerzõdés 😊 elvégre azt is aláíratják veled, hogy belenézhetnek a HDD-be (mondjuk érdekes, felülírják a magyar személyiség jogi örvényeket?) elvileg a biztonsági másolatot is kizárják, pedig az is jogodban áll. a jogokról pedig úgy tudom alkotmányosban bent van, nem lehet lemondani.

persze a valve tudja mit csinál, csak sok cég rimánkodik hogy lewarezolják a játékait. nem véletlenül mellesleg. amiért megéri, fizetek, amiért nem éri meg, azért nem. ennyi. ha eljátsza a bizalmam akkor eljátsza, a kapitalizmusban annyit tudsz tenni, hogy nem veszed meg legközelebb. nem fogok ezen parázni, meg kb telibeszarom, csak utálom ezeket az okosságokat amiket marektingelenek hogy fícsör meg warez meg stb stb...

eh, hagyjuk, písz <#worship>

RPG elemek közt lesznek az instance_ nevû mapok, ahova 8-10-20-30 ember kell majd, healer, tank, stb. Természetesen bossokat kell majd ölni a heavy lvl80as saschajahoz ami +20% critchance-t ad meg +5% dodge, ja meg akkor ad már +staminát meg +melee damaget

EnZsolt
Nah, megvettem tegnap a játékot, most van update, csak legyen már vége 😊

Narxis
Kár ezen rágódni srácok, úgyis csak akkor derül ki ha már kijött az update ha egyáltalán igaz ez az egész rpg dolog..

armageddon666
túlzol... ez inkább úgy néz ki hogy
nem mindegy hogy veszel egy hûtõt és mire bedugod már hûtõ ÉS mosogatógép is lesz egyben...
feature 😊 nem lesz semmivel sem kevesebb a játék csak több... 😊

@

werkfilm
gondolom nem olvastad el a licensz szerzõdést amikor telepítetted. még a játék elérhetõségét sem garantálják, nemhogy te mivel játszhatsz 😊

Julius Caesar
ja hogy még a valve-nak állj feljebb? azthittem azért fizettem ki a játékot, mert szórakozni akarok, nem azért hogy nekik legyen melójuk. tessék csak kiszedni az rpg-s elemeket, nem azért adtam ki pénzt. mit szólnál ahhoz, hogy veszel egy mosógépet, és mire bedugod a konnektorba átalakul hûtõvé? igaz h mindkettõ ugyanannyit ér pénzben, de te mégis csak mosógépért fizettél.

jackcsabi
Szimmetria ték 😄û
Egyébként most Nandrissal megyünk még nem tudom melyik szerverre, aki gondolja jöjjön 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Koczka -_- 😛
figyelj, most megnyugtatlak....

én is max napi 1 órát szoktam játszani mostanság<#idiota>

már az 12521 is téknek számít?😄
ha 12321 akkor azt mondom hogy ok😛😄

Viktor99
low -_- 😄
Viktor99
Kösz az együtérzést 😄
jackcsabi
Übergigatéket rontottál most el. <#buck>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Narxis
XD

persze... kifogások, ahelyett, hogy tf2-znélXD😄

Viktor99
A fenét! Mostanában se leszek sokat... Nyári meló. Kicsit fárasztó. (Tegnap egész nap féktárcsákat pakoltunk. Hát mit ne mondjak, nem kellett aznap este elringatni.)
armageddon666
tudomén? azzal már foglalkozzon az akinek bassza a csõrét az egész "RPGsedés"...
ha tényleg így lesz annyi fog változni, hogy +1 kifogás: jobb fegyvere volt... ami valszeg nem igaz, mert balancera azért figyelnek, szal max más fegyvere lehet az embernek, amit adott szituációban effektívebben lehet alkalmazni, de egy másik esetben te lennél felül az alap lvl1 lángszóróval...

@

amúgy egyáltalán honnan a frászból gondoljátok hogy mmorpg-s lesz a tf2?😄

Julius Caesar
nem írok petíciót, az rég rossz ha erre maguktól nem jöttek rá. <#shakehead>

arma: és hogy bojkottálom? ülõ sztrájk vagy mi?