Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
c115
c115
és igen, van egy tag aki nem eredetis, az te vagy.
twet: szeretem amikor lelövök vkit is low nagyok, igazából õ a prõ. akkor ha én low, te prõ akkor miért lõttelek le, vagy ezt nem értem... kb mint a VH-ban igazából a németek voltak a jobbak. hja, csak ugye ezt fragre játsszák. (a VH-t meg gyõzelemre).<#nezze>#nezze>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
c115
btw nem kellenek ide törtösök... aki törtezni akar menjen CSzni, rontsa ott a levegõt... jobban már nem nagyon lehet 😊 itt még tiszta a community...
@
Spy headshot az aim -.- ban 😊
Ha Pyrozol akkor low vagy mert az noobszar class...
Ha Demo gránáttal ölsz low vagy, mert csak spammolod és makkod volt... vagy stickeyvel, az meg OP...
Ha Soldierrel ölsz low vagy... AOE...
Ha Sniperrel ölsz akkor faszalma vagy aki csak sniperrel tud menni...
Ha Medickel ölsz akkor kapjad be, ménem healelted valamelyik snipert??? (mert ugye spyt nem healelsz, más társ meg nincs 😊)
Ha Engineer vagy akkor low vagy, mert nem cisnálsz semmit... a sentry a skilles
Ha scout vagy, csak szerencséd van, mert gyors és össze-vissza ugrál... bárki tud vele játszani...
Ha heavy vagy low vagy, mert ÚRISTEN MENNYI HP, meg a medic miatt daráltál csak 😊 low vagy, a medic a skilles!
Low Fortress 2 😊
@
De azt ne mond nekem hogy MINDENKI eredetis!
Nincs valami mûködõ fajta?
c115
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Leszedtem torrentrõl a TF2 -õt.Felraktam a STEAM-ot és csináltam accot.De mikor a játékban rámegyek a find server -re és csatalakozok akkor konzolba ezt írja : "Invalid Steam Key Size"
Ez miért van? Nem tud valaki egy mûködõ non-steamos verziót?
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
c115
Mert folyton csak azt írja ki, hogy download starting 😞
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
bár amikor saját szervere van az embernek, akkor annyira élvezetes kidobni a sok szargombócot ^^
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
HUN szerón max oltást kapsz hogy mekkora faszlámageci vagy 😊 persze 12 éves nagypofájú önjelölt próktól 😊
@
http://totaltf.hu/hirek/2009-05-15_a_sejtelem/
és a valve elismerte, hogy addig fojtatódik ez az mmorpg vonal, amíg a fejlesztõk szeretik ezeket a játékokat
Sajnos még mindig update-el <#szomoru1>#szomoru1>
de jó volna, ha majd olyan helyen játszhatnék, ahol olyanok vannak, akikrõl tudom, hogy segítenek 😊
Fogadjunk, hogy ezt csak valaki elkezdte terjeszteni, de a valve egy szóval nem említette😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
persze a valve tudja mit csinál, csak sok cég rimánkodik hogy lewarezolják a játékait. nem véletlenül mellesleg. amiért megéri, fizetek, amiért nem éri meg, azért nem. ennyi. ha eljátsza a bizalmam akkor eljátsza, a kapitalizmusban annyit tudsz tenni, hogy nem veszed meg legközelebb. nem fogok ezen parázni, meg kb telibeszarom, csak utálom ezeket az okosságokat amiket marektingelenek hogy fícsör meg warez meg stb stb...
eh, hagyjuk, písz <#worship>#worship>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem mindegy hogy veszel egy hûtõt és mire bedugod már hûtõ ÉS mosogatógép is lesz egyben...
feature 😊 nem lesz semmivel sem kevesebb a játék csak több... 😊
@
Egyébként most Nandrissal megyünk még nem tudom melyik szerverre, aki gondolja jöjjön 😊
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
én is max napi 1 órát szoktam játszani mostanság<#idiota>#idiota>
ha 12321 akkor azt mondom hogy ok😛😄
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
ha tényleg így lesz annyi fog változni, hogy +1 kifogás: jobb fegyvere volt... ami valszeg nem igaz, mert balancera azért figyelnek, szal max más fegyvere lehet az embernek, amit adott szituációban effektívebben lehet alkalmazni, de egy másik esetben te lennél felül az alap lvl1 lángszóróval...
@