Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
2. Ilyen hibával még nem találkoztam.
Kellemes tf2zést!
Nem tudna valaki segíteni?
Felraktam a TF2-õt petchetekkel 1-tõl 5-ig és felraktam a Visual C++ 2008 32bit és a Net Framework 3.5-õt.
1.kérdés:Visual C++ 2008 64bit-et nem kel felrakni?
2.kérdés:Mozilla Firefox 3.5 van és nem kompatibilis a Net Framework 3.5-el mit tegyek?
<#help>#help>
=4😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Örülök az updateknek és semmi bajom egyikkel se 😊
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szerintem is a medic a legértelmesebb update, mert az tényleg karakterre szabott
Kiváncsi leszek mi lesz ezután
amúgy... mi ez a engi-s miniupdate, amit mondtatok? mit updateltek akkor?😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Medicnek a Kritzkrieg kurvajó ötlet volt. Übersaw is simán jó. Blutsauger fõleg jó... Valami hasonló balanced updatet adjanak ki de kurva sürgõsen mert így szar a játék.
a kevlar viszont jó pubra
Pszt.