Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a fejek csak a crittel jönnének😄

Narxis
Olyan kéne ami rózsaszín és hello kittys fejek úszkálnak benne, hogy a lányok is örüljenek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zomil
^^

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
GhostBusters!!4

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate

Zomil
nem lesz több update és havidijas lesz a játék 😮

😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem lehet még tudni.

Viktor99
December 32.
Júli 32...

augusztus 17
EnZsolt
Elnézést, ha nem vettem volna észre, de lehet tudni, hogy mikor jön ki az új update?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Juj a 12 éves kis pöcsöktõl én is atomjaimra hullok :S én is általában medicelek megyek tovább az meg elkezd üvölteni hogy gyere utánam de olyan frekvencián ,hogy le esek a székrõl.

Viktor99
KÖLDÖKZSINÓR!!! 😄DDD
kakaoskalacs
OGC-re nemtudom ki jár innen de omg ami ott van , medic-el 11 halal 60assist az atlag.. Nekem aztmondtak OGC-n keveseb ba noob mint kartelon :_D hat jo vicc , A másik probléma meg a 12 éves kis pöcsök akik nyáladzva uvoltenek mikrofonon keresztul ha leveszem roluk a köldökzsinort ( heal sugár) egy masodpercre is ...

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

te is mehetsz vele együtt<#integet2>

Viktor99
Hogy kultúrált legyek: Faszé beszéltek így egy ilyen kis warezos fasszal?
Narxis
1. De fel kell rakni.
2. Ilyen hibával még nem találkoztam.

Kellemes tf2zést!

Ha már itt vagy mehetsz vele te is😄😄 menjünk mind.

werkfilm
A kurva anyádat, takarodj innen te warezos kis fasz.

sonic syndicate
hogy kultúrált legyek: A kurva anyádat, takarodj innen te warezos kis fasz.

Sziasztok!
Nem tudna valaki segíteni?
Felraktam a TF2-õt petchetekkel 1-tõl 5-ig és felraktam a Visual C++ 2008 32bit és a Net Framework 3.5-õt.
1.kérdés:Visual C++ 2008 64bit-et nem kel felrakni?
2.kérdés:Mozilla Firefox 3.5 van és nem kompatibilis a Net Framework 3.5-el mit tegyek?
<#help>
Narxis
Nekem sincs különösebb bajom vele, adott egy kis karácsony érzést amikor vártunk az updatekre.<#smile>

nekem sincs bajom az updatekkel, nem mondom, hogy ne legyen😄
=4😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

armageddon666
csináljunk egy We Love Updates groupot ^^ na? 😄 mármint csináljatok... én meg csatlakozom...

@

armageddon666
+1=3

@

Gyûlünk, gyûlünk, már ketten vagyunk.... 😊 Kár, hogy erre a témára nem lehet steames bojkotgruppot meg petitionline-os gyûjtést alapozni, mert akkor már meg is csinálnám 😊
jackcsabi
Nem tudom mi bajotok... én ugyanúgy élvezem a játékot, mint mikor kiadták...
Örülök az updateknek és semmi bajom egyikkel se 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

sonic syndicate
2008. nov. 12.

sonic syndicate
lvl 3-as dispenser és teleport + szétlõhetõ sticky

Ennyi erõvel ne legyen update, mert imba😄

Szerintem is a medic a legértelmesebb update, mert az tényleg karakterre szabott
Kiváncsi leszek mi lesz ezután

amúgy... mi ez a engi-s miniupdate, amit mondtatok? mit updateltek akkor?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Julius Caesar
Szerintem egyáltalán nem imba. Az übersaw nagyon hasznos, és ahányszor használhatod meg is érdemled az a +25%-ot. A kritzet nem sokszor hazsnálom, de jó kezekben az is jó sidegrade. A blutsauger is iszonyú hasznos.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

z99999
medic update balanced? ööö nem. de az ötlettel egyetértek.

Pszt.

werkfilm
dods update kéne fõleg, abból még mindig annyi minden hiányzik

sonic syndicate
cs-vel mégis többen játszanak, mégsem frissítik...õõ?

Julius Caesar
Én is örülök hogy foglalkoznak a játékkal, de inkább üljenek rajta még egy hónapot és értelmes legyen. Vagy semmit ne adjanak ki...

Én például nagyon örülök az update-eknek, csak hogy lássunk erre is példát ;-)
Ebben a hsz-ben azt akartam lényegében leírni, hogy az updatek nagy részét medic update után, csak azért adták ki mert "muszáj vót he". Érzõdik is rajtuk az, hogy 2-3 havonta ki kell adniuk valamit. Communitys mapokat raknak bele az updatebe... Magában nem is baj, csak néha olyan szar mapokat, hogy hihetetlen.

Igazából az utána levõ updatek ilyen erõltetett rakás szarok voltak. Kivéve a mini-update engineerhez, na az jó ötlet volt még. Spy updatenek is volt értelme. Sniper updatebõl talán a razorback meg az íj volt értelmes. Scout update ahogy van rakás szar... Heavy: a KGB túl erõs (sudden deathnél 1 KGB-s heavy kinyir, aztán utána az összes csapattársadat kikriteli a picsába). Natascha-nak értelme nincs sok, nem lassít eleget. Sandvich... hát még ez is jó ötlet volt, de ha egyik heavy sandvichel megy akkor nem kell senkinek medicbe állnia, hogy érjen valamit a heavy (sandvichel se ér sokat, csak mediccel ér valamit)...
Medicnek a Kritzkrieg kurvajó ötlet volt. Übersaw is simán jó. Blutsauger fõleg jó... Valami hasonló balanced updatet adjanak ki de kurva sürgõsen mert így szar a játék.

Julius Caesar
Ott a pont.

egyetértek

Viktor99
Bezony...
eddigi legértelmesebb update a medic update volt

sonic syndicate
olyan fegyvereket kellene csinálni, ami egyaránt megállja helyét pubon és egyúttal választási lehetõséget is ad, hogy eldönthesd, hogy waron melyiket akarod, pl a medicnél, invuln vagy kritz

sonic syndicate
bemegy a tömegbe, mivel tudja, hogy biztos magával visz valakit; mint a w+m1 pyro-k

Julius Caesar
Miért lenne kamikaze fegyver? Hosszútávra visz. Olyan mint a sóder rakétája csak gyorsabban repül....

z99999
nem mondtam hogy rossz ha pubra építesz, de két sóder fegyvered is megkíván egy bizonyos kasztot, a c4 elveszi a demojumpot a gránátvetõ meg mint mondtam kamikaze fegyver. duda mint mondtam pubon felesleges
a kevlar viszont jó pubra

Pszt.

Julius Caesar
szóval sem említettem hogy warra épülnének. nem értem miért mondják az embereke hogy waron nem jó ez meg az. töltség be vanilla modot oszt élvezzék azt. máris nincs gond ezekkel. másrészrõl sztem tf war játéknak nekem valahogy felemás. 6 emberrel warozni hogy 9 kaszt van? tf2 tömegben jó. (kivéve aréna)

Viktor99
z99999
egyetértek 😊

Pszt.

sonic syndicate
nem kompetitív sidegrade