30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#16428 Jó tudom, és csak hülyéskedek is csak néha nincs idegzetem végigolvasni az összeset! -
#16427 én szerencsére nem teljes áron vettem meg hanem akcioban, de még igy is, picit szemétségnek tartom, h amit beigértek frissitések, csak a 2-ben lesznek benne :( -
#16426 holnap jön a l4d2 demo próbáld ki:) -
#16425 l4d nem az esetem sajnos (szerencsére?). Nem rossz játék (igaz, nem sok szerencsém volt hozzá), de valahogy maradok szingli FPS fronton a HL2-halo 1-2 részen. -
#16424 azért nem csak nálunk irigyek az emberek:D
valve forum -
#16423 Azért picit röhögnöm kell azokon akik azt írják hogy a Valve nem törődik a felhasználói visszajelzésekkel.....
Ha nem törődne akkor 1 pálya-bug se lenne javítva, szerver oldali kliens egy kalap hulladék lenne (már kezd alakulni de még mindig nem az igazi), nem lennének új pályák stb.... Ja és ezt mind ingyen az alapjáték áráért még mindig.
Azok meg tényleg szánalmasak akik sapkák miatt sírnak.
Sztem CSS berkekben már fele ennyi támogatásnak is örülnének a játékosok de itt meg csak sírás megy.....
Aki meg becsapva érzi magát az remélem megvette anno a L4D-et, na azok becsapva érezhetik magukat mert ott megígérték hogy lesz nagyon sok extra tartalom és most csak az idő hiánya miatt adtuk ki a játékot félkész állapotban teljes árban. És most mi van? L4D2 a régiek meg le vannak sajnálva mert hogy több DLC nem érkezik hozzá az tuti. -
#16422 Mert ez fórum, nem chat.hu. Szerintem megengedett az 500 karakternél többet tartalmazó hsz.... -
wednes #16421 Ez tökéletesen így van.
Sokan meg azt felejtik el, hogy ez egy csapat játék. Nem mindig az 1 vs. 1 felállást kell szem előtt tartani.
Ha pedig elkap vkit közelről egy Pryo akkor már ne legyen baj, hogy megsüti, hiszen távolról meg sok esélye nincs rá. -
#16420 Nem -
#16419 nem mindenki képes csak tőmondatokban kommunikálni, mint te:D -
#16418 Miért írtok fogalmazást? Esküszöm csak azt fogom elolvasni ezután ami rövid...
"-Hé, psszt... Főnök! Eddig is csak a rövideket olvastad!"
-Csönd legyen ott Szergej!! -
#16417 Továbbra sem hiszem, hogy igazad lenne. És ne is tekerj. A következő akciónál is anyázni fogok. Azért is!
És nem mondom meg anyucinak, hogy ezentúl warezolni fogok. Azt hittem ez MO-n alap. -
#16416 egyetértek :)
nem értem, miért kell egyböl QQ-zni, ha valaki talál egy sapká/esetleg elöjö egy sapkás téma egyböl megjelenik 1-2 ember aki elkezd sirni, h neki nincs sapkája köcsög valve...
omg, ezek az emberek igazán elgondolgodhatnának, milyen köcsög a valve, h ad egy sapkát ajándékba azoknak aki FIZETTEK egy játékukért, aztán meg nem sirj, h nem kaptál sapkát, mert már kaptál 3-at is tök ingyen, ott van a glória, semmit nem kellett tenned érte, ott van a mostani cilinder, 1acsit meg kellett csinálni húúúúú, és ott a zacsi, igaz ugy néz ki évente 1szer használhatod, de akkor is mennyi is???? jól számolom? 3 hááárom sapka???? igen....
az, hogy nem 10 van, mert nem esett ki és???? ki a francokat érdekel egy olyan dolog AMI NEM VÁLTOZTAT A JÁTÉKMENETEN
ez csak egy plusz, h fenntatrsák az érdeklödést a játék iránt, csak egy plusz feature amivel szinesebbé teheted a karakteredet és növelheted az E-PEEN-ed, h neked ilyen is van
ha még midig átbaszva érzed magad, akkor menj fogj egy zsepit és sird ki magad anyucinak, és mond meg neki, h mostantól csak warezolni fogod a valve termékeket, mert tf2-ben nem kaptál még sapkát (AMI PERSZE KAMU MINT FELJEBB IRTAM)
lehet, h kicsit keményen fogalmazta, de már elegem van belöle, h ha feljön a téma valaki egyböl elkezdi szidni a valve-t....
ők is egy cég nem pedig vmi segély szervezet -
#16415 egyetértek :) -
Kosadzk1 #16414 azért ez elég op h. megpörkülés után még 60 hp-t lehúz. -
Neoncsoves #16413 azt mondom, hogy túl sok az ammo szerintem a pályákon (Megengedheti magának egy pyro, hogy folyamatosan nyomja a kurva gombot, pl Dustbowlon lehetetlen spyjal csinálni akármit is mert 90% hogy belefutsz 1 pyroba. ha nem, akkor fél másodpercen belül találkozol 1gyel, tuti) -
#16412 nem OP, csak a legegyszerűbb, olyan tekintetben, hogy ha ödönkét leülteted a tf2 elé, akkor W+m1-el akkor is megpörköl pár embert ha közben pokemont néz és mindig meg is hal... -
#16411 War előtt. -
#16410 Ááááá nem. Bosszúból szúrósan nézek. Mint kriszcsön bél a terminátorban. -
#16409 #16402
azért az engit kiemelném
+attack konzolba és le lehet tenni asztalra -
#16408 Nem az a gond, hogy nekik van. Az a gond, hogy nekem nincs. Lehet hogy irigy vagyok. Attól még átkúrva érzem magam.
Mindegy. -
Pio #16407 Szerintem bosszúból mindig direkt a billes sapkásokat próbáld meg lefregelni, az talán megnyugtat... :) -
Kosadzk1 #16406 Az a baj, hogy buta vagy ahhoz, hogy felfogd, hogy a pyro egy overpowered class, ezért szidják annyira. -
Neoncsoves #16405 Mi nem tisztességes? 1 kibaszott sapkát se dobott még nekem ez a szar, örülök hogy végre kaptam 1 sapit. Ha már kipengetek pénzt egy játékukra akkor sztem alap hogy megdobnak legalább 1 sapival mondjuk TF2-ben... -
#16404 nem... irigy vagy... irigyled az előrendelőktől azt a kis sapkát :)
átbaszva akkor érezhetnéd magad ha funkciójában lenne több a TF2 nekik...
átbaszva akkor érezhetnéd magad ha ezért fizettél volna...
de szerintem TF2t mikor megvetted, akkor volt benne asszem 9 class és mindhez kb. 3-3 fegyver :) aztán tök ingyen (nekik volt persze bevételük ebből, nem jótékonysági szervezet, de neked egy filléredbe nem került) elkezdtek kidobálni plusz cuccokat...
-
#16403 Úgy érzem átkúrtak engem és nem tisztességes. Lehet hogy jogilag oké, amit csinálnak. De nekem nem tetszik. Aztán a sok kiadó is rinyál, hogy sok a kalóz. Hát sok. Na vajon miért?
De nem csak én érzem átbaszásnak. -
#16402 Hmmm... csináljunk ilyet heavyvel... várj... ott védelemnél csak MOUSE1 KELL!!! (ok, mouse2 mikor nincs ellenfél:))
vagy... Sniperrel! Ott már tényleg csak mouse1 :) mouse2t csak egyszer az elején... az még nem számít harcnak...
vagy
vagy
Engineer!! csak ül a sentry mögött és kalapálja...
vagy Medic? jó ott már komplett WASD kell, de Mouse1 már nem feltétlen :)
de szar játék ez... minden kaszt 3 gombból megvan :S
Pyro-szidók is észrevehetnék már magukat ;) -
Kosadzk1 #16401 #16395: az a szánalmas h. ez tényleg így van
#16398: waron jim? -
#16400 Szerintem nem az a szánalmas amit a VALVE csinál hanem amit egyesek itt művelnek, de ti tudjátok :)
Végülis tök normális dolog el hülye sapkán kiakadni, aminek SEMMI HASZNA NINCSEN... Na meg persze egyből továbbgondolni az egészet... következő tuti valami extra fegyver lesz... de kicsinyesek vagytok... ha már lúd legyen kövér, miért nem egyből micropaymenttől féltek? :\
Szóval szerény véleményem szerint szánalmas ez a rinyálás... és már unalmas is...de ez csak az én szerény véleményem, és ez egy szabad ország, meg az internet, meg hasonlók, szóval szólásszabadság (kivéve bizonyos témákban ;)), vagyis azon rinyáltok amin akartok :) -
#16399 pyro* -
#16398 Én ráadásul most vasárnap tanultam meg pzro jumpolni, GravelPiten a B ház tetejére elsőre sikerül feljutnom :D Mikor feljumpolt a soldier és meglátta hogy fent vagyok, meglepődött kicsit xD -
#16397 Nyugi már, ez a kép csak vicc, azért tettem be. Nagy ívben leszarom a pyrokat, ugyan annyira idegesítö mint a többi. -
#16396 Imádom amikor egy prőt lepyrozok és jön a "nyomjad csak baszod a gombot, ennyit tudsz" szintű dumát.
1. Ha még ezzel a taktikával és tudással is lenyomlak te prő, akkor no komment.
2. A pyronak ez a dolga. Snipoljak vele vagy healeljek?
3. Ha nem tetszik, fyi ez egy pub szeró, azt lámulok le, akit nem szégyellek és akit letudok (A prőt pl letudom), akkor mehetsz el nopyro szerverre. -
#16395 -
#16394 Én nem tartom ennyire felháborítónak. De eddig nekem nem dobott sapkát (glória megvan meg ghastly-zacsik. Namost ezek achisok - rajtam múlik + semmi különleges, mindenkinek van. Glória meg azért volt, h nyugtasson sztem). Pedig megvan 1,5 éve a játék.
Akkor oké, nem dob. DE ha megveszem akkor adnak. De itt ígérget a valve minden féle tradet, meg hogy a "feedback a játékoktól nekik fontos". És higgyem is el?
NEM, NEM SOHA!
Ez nekem már nem bosszankodás. Szimplán FAIL. Majd a köv VALVe játékot letöltöm. NEm kapom meg a sapkát a TF2-höz, de a l4d2-höz igen? Érdekes logika -
#16393 Pont egy billes sapka miatt fogják elörendelni -
#16392 jejeje
tök jól néz ki Bill sapkája a Pyron :D:D -
#16391 Pontosan -
#16390 A jók**** a*********** ezekenek a f******** **** Valvésoknak, nemigaz, mindenből pénzt csinálnak. Már csak az a kérdés hány ezren rendelték elő emiatt... -
#16389 Aha, és SMS-t mikor lehet küldeni developer fegyóért?