30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#16468 A memory dump fájl nekem is kínai. Esetleg próbáld meg kikapcsolni a grafikai beállításoknál a multi core rendering-et. Úgy tudom a TF2 alatt bugos, L4D2-nél már nem kéne annak lennie :). Nem biztos, hogy ez a baj, én így hirtelen ezt tudom tanácsolni. -
#16467 szevasztok, megvettem a tf2-t de folyamat crashel :(
5-10 perc után kilép minden figyelmeztetés nélkül. csinál ilyen crash filokat, abba gondolom benne van mi a probléma, de én nem tudtam kihámozni :)
(left 4 dead 2 is ezt csinálja, gondolom mert ugyanaz az engine)
crash log -
#16466 A pyro airblasttel (ha tudja használni) akkor tényleg nem noob .
PEACE -
#16465 Szerintem is érzed mit akarok mondani :)
És természetesen nem gondoltam hogy ugyanolyan a Pyro mint a Sniper, szándékos volt a sarkítás...
Kell "noob" class is a játékba, ez nem csak a proknak lett kitalálva... de azért Pyro az Airblasttal nem hiszem hogy noob lenne... de még anélkül is... ellenfél mögé kerülni csak akkor ha az figyelmetlen volt ;) szal nem az a noob akit hátbabackburnereznek? :D
De itt hagyjuk is a noobpyro témát... szerintem... -
#16464 szerintem te vagy buta és aláznak a pyrok és szart se tudsz ellenük tenni mert nem csak buta hanem faszlow is vagy :) -
Neoncsoves #16463 -
Neoncsoves #16462 -
#16461 nem kérdés, hogy érdemes-e felrakni a win7-et -
#16460 szerintem érdemes felrakni a win7-et
Én úgy vettem észre hogy nekem mintha több fps-em lenne win7 alatt.
ui: window 7 7600 RTM -
#16459 Ja meg akartam kérdezni. Úgy határoztam, hogy ha a mostani XP SP3 prom bekrepál (ezalatt a másfél év alatt jól szolgált, de egyszer majd úgyis vége) Akkor egy win7-et fogok felrakni.
Steam, tf2 (és úgy sourceos gammák) hogy muzsikálnak win7 alatta? Gyorsulnak, lassulnak, jól szuperálnak, bugosak? (e4500 @ 2,66ghz, 2 gb ddr2 és 9600GT).
ui: egyáltalán melyik win7-et érdemes felrakni? -
#16458 v3k :D -
#16457 Akármilyen kicsi az esély, ott az esély. Nem, a valóéletben nem. De filozófiailag ott az esély. Másrészről mindenki ölt már makkos krittel szal... -
#16456 Nem, mert nem ugyanolyan helyzetben kapod mint a másik, ez garantált, és ez az egyenlő esélyen kívül álló tulajdonság. -
#16455 Nem,d e legközelebb te is adsz kritet. Tehát az esélyed ugyanakkora.
És jobb szerencsésnek lenni, mint profinak :P -
#16454 Egyáltalán nem mindegy hogy milyen helyzetben kap valaki critet. Egyébként jó poén, arra késztet hogy mindig pontosan sebezz mert nem tudod mikor jön a te crited :) Fair meccsen meg le kell venni -
#16453 Vett. Én is láttam h found bill's hat, megkérdeztem és van neki.
Pyro amúgy jó kaszt, airblastot sokat használtam mostanában. Szvsz azért nem kell neki nagy skill (igazából engie is rutin, heavyhez se kell), mert ez a játék nem elsősorban prőknek készült, mint csé, ahol egy játékos lehozza a kört. Sok casual játszik, akik nem sokat (vagy egyáltalán) nem waroznak (mint pl jómagam), és ezért sok könnyítést tettek a játékba (pl ezért is van sztem sok ammo meg medkit doboz). A csipát is könyebb kezelni, mint mondjuk csében. Ha magamból indulok ki, én tf2-ben szívesen csipázok, mert van esélyem embert lőni. Csében meg maximum makkshotjaim lesznek.
Blutsaugernek most látom (visszatérek medichez, őskasztomhoz) újra van kritje. Hát, mondjuk nem hiányzott. Viszont imádom, amikor páran azt hiszik (főleg akik nagyon pro klánból jöttek), hoyg azért vagyok mediv, hogy az ő személyes healelésüket végezzem. Elvárják hogy mindig rajtuk legyen a sugár, bemenjek bármilyen helyzetbe (amit waron meg is értenék) és legyen 5mp-enként überem. Ha nincs mert mondjuk 70%-nál lelőnk noob medic leszek.
De látom a "hülye krit" felfogás még mindig él. A krit a hibás. Nem azért, de a kritet mindenki ugyanolyan eséllyel kapja, tehát ha 1-2x le is makkol, matematikailag hosszútávon te is ugyanannyi kritet kapsz. Mindig a legprőbben szidnak a legjobban.
Amúgy a tegnapi kirohanásaim. Nos hát igen. Lehet kicsit túlreagáltam a dolgot. Bocsi Nem érzem továbbra se igazságosnak, de igen, túlreagáltam. -
#16452 Visszatérve a pyrora... (és az összes kasztra együtt) Én úgy állok hozzá ehhez, hogy ha velem van / én játszok vele, akkor jó meg király... De ha ellenem... HAJJÁKETTÉROHADTNÚBDSAASDNYOMORW+M1stbst...
v3ktor logika :P -
xxxpaulxxx #16451 nemár, mindenkinek lesz gibusa:D -
-
Bunchineer :)
ez meg még mindig jó :p
-
#16448 aham :) -
#16447 9-éig meghosszabbították halloweent -
#16446 lol :D akkor a zacsi és gibus is marad? -
#16445 Tényleg rendesek. Én üzenek nekik hogy kitöröltem a medálom, kérem szépen adják vissza.
Mert nem esett le a fejedről! -
#16444 Nyugi nem hurrogtalak le az airblasthoz tényleg kell Skill, ügyesség. -
#16443 Rendes ez a Steam Support.
Mikor nyár után feltöltöttem a TF2-t egy kis kihagyás és win reinstall után, elkezdtem használni a cheater's lament-et. Használom használom, amikor nem rögtön utána, hanem kicsivel később arcomba a nagyképernyőt, jé még egy egy új glória, kitöröltem. Persze ez a régi glória volt mint megtudtam (ezen túl persze mit tudtam én hogy a többi sapi közül ezt nem dobja többet, mivel a sapigyűjtést tartalmazó TF2-be később csatlakoztam, mint mondtam egy kis kihagyás után). Nem bosszantott nagyon, mivel többi sapi úgyis jön majd, de gondoltam megpróbálom és írtam nekik hogy jaj jaj, most meg visszaküldték hogy egyszeri gesztusként visszaállítják, htx Valve Egyébként a zacskókat miért tudjuk még mindig használni? -
xxxpaulxxx #16442 jah értem:) -
#16441 ma jött ki a public demo -
xxxpaulxxx #16440 Nem úgy volt, hogy már kijött pár napja?:D -
#16439 mint a blutsauger :] csak az távolra is megy -
#16438 Heh, vicces hogy a lángszóróval szerinted semmit sem kell célozni.
Azért tud szép íveket leírni az a csóva, bonyolultabb mint a pontlövő fegyverek. -
#16437 Rendszabályozd meg magad az érzéseid terén :) -
#16436 már 5000x el lett mondva, hogy na látjátok a Valve akár foghatta magát és nem fejlesztette volna az updateket, akkor mennyire lennétek el, erre jött is az igenlés, de 5001-ikre is fog érkezni rinyálás :)) Az ember ha kapna egy pofont, akkor érzi csak azt, hogy milyen jó volt addig neki. -
#16435 szvsz lehet, h le leszek hurrogva, de az airblast-hoz pl. igenis kell skill :)
imádom szopatni a kritzkrieg+soilder párosokat mikor lövik felém a rakétát visszafujom és double kill :DDDD -
#16434 nem, nem! ezt nem hagyhatod! BUNYÓ!! -
#16433 Bill's hat: láttam egy dobást ebből valakinek, azt nem tudom megmondani megvette e a l4d2-t :) -
#16432 ha mindenki így látná a játékot...:D -
wednes #16431 Egyszerűen más a 2 class. És pont ez benne a jó, a változatosság.
Ez egyértelmű, hogy egy távcsöves puskával ügyesen célozni kell, egy lángszóróval viszont nem, de ez az életben is így van. :)
Ne a fegyvereknél keresd a ballance-ot. Hanem, hogy hol és hogyan tudnak érvényesülni.
A sniper túlélése és érvényesülése a gyors és pontos célzás, a pyro-é pedig az, hogy életben maradjon egy közelharchoz. Nyílt terepen esélye nincs a pyro-nak sniper ellen, mert 5 fejlövést is kap mire elérné az ellent. Szűk, kanyargós helyeken ott meg pyro dominál, a sniper egyértelműen hátrányba van ilyen helyen. Ha ilyen terepre kell menni ott ezzel számolni kell.
Annyi az egész, hogy nyílt terepen ne a pyro rohamozzon és szűk helyen meg ne a sniper. De ami még lényegesebb, hogy a meccset ne 1 vs. 1 összecsapások sokaságának tekintsük, hanem csapatjátéknak. Ahol támogatják egymást a csapattagok. És így értelmet nyer minden class erősségei és gyengeségei. -
#16430 mit akarsz mondani* -
#16429 Azért érezni lehet hogy mit akarsz, de nincs igazad. Például nézzük meg a Snipert meg a Pyro-t. Azt akarod mondani hogy szinte ugyanaz a kettő? Ha nem akarsz Sniperrel ölni akkor igazad van, de itt nem az a cél hogy minél kevesebb életet vegyél le az ellentől. Sniperrel egy gomb miig belenézel a távcsőbe és mehet a móka. A pyro meg csak a Mouse1-et nyomja ha ölni akar. A Sniper ha elér a következő szintre és ügyesebb, fejre céloz, hogy minél előbb likvidálja az ellenfelét. A pyro mit csinál? Nyomja a Mouse1-et és nem céloz fejre mert ott kevesebb a hús a csont felett és hamarabb meghal. Nem hasonliitható össze a Sniper a Pyro-val meg az engi-vel (ha akarod kifejtem).
Nem azt akarom mondani hogy a Pyro egy nagy marhaság minden 'núb' azzal játszik és egy kis szarjankó mert csak azzal játszik... Egyszerűen nem kell hozzá semmilyen 'különleges képesség' hogy minden gond nélkül lehessen darálni vele. Az megint más ha nem a Backburnert használja az ember (ami szerintem nagyon szivatós) hanem a normál lángszórót és ismeri az airblastet (ami viszont ritka dolog...).
Nekem nincs semmi bajom a Pyróval (igaz leggyakrabban a pyróval játszó emberre leszek ideges (azért nem ordibálok meg ilyenek)) meg azzal sincs bajom aki vele játszik.