30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#16388 és akkor ha már megy a hasonlítgatás... a dollárhoz kérném szépen odaadni a TAXot is :) és máris kijön hogy közel ugyanannyit fizetsz mind2ért...
de ugye ezt senki nem veszi észre, csak azt hogy $ helyett € jel van és nem az elején hanem a végén... ja meg hogy € az több HUF mint $ ...az meg le van szarva hogy $nél még rejtve ott volt mellette egy kb. +20%-os díjacska :) € mellett meg nincs...
-
Pio #16387 Azért valve termékeknél nem teljesen:
Az egyéb játékok ára pedig gondolom nem kizárólag a valve döntésén múlik. -
#16386 igen -
#16385 még mindig van ez "dollár=euro" szopatás? -
Pio #16384 ITT még háttérsztorit is rittyentettek az eseményhez: amikor Bill épp párhuzamos dimenziókkal kísérletezett véletlenül bepottyant a sapkája egy a TF világára nyitott kapuba.
Van humora a srácoknak. :D
Amúgy szerintem semmi vérlázító nincs ebben. Az lenne gáz, ha valami táp fegyvert adnának, ez így egyáltalán nem vészes. Ráadásul nem is olyan drága az a left4dead2, ha tetszeni fog a demó még az is lehet, hogy előrendelem (na nem a sapka miatt). -
#16383 Ja én is most néztem meg mert ez a hülye helyettesítő tanár most nem volt itt! Szánalom :DD -
Pio #16382 Nem az:
Team Fortress 2 Update Released
November 2, 2009, 6:47 pm - Valve - Product Update
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
Team Fortress 2
* Added Bill's Hat for players who pre-purchase Left 4 Dead 2
* Fixed client-side perf problem after changing levels on Koth_Harvest_Event -
#16381 Ajánlom hogy FAKE legyen! >:D -
#16380 -
#16379 Úristen! :DDDD LOLL-I-POPP! :D -
#16378 -
-
#16376 Csomó felesleges FPS-t evő benn van még hagyva és ez még csúnya is. -
#16375 Lekjopp! :P -
#16374 meg akkor egy kis Portalos zene
Victims of Science - The Device has been Modified
-
#16373 igazából csak pixelesítve van, a környezet ugyanúgy maximumom van, ha megnézed a színeket -
xxxpaulxxx #16372 Milyen szép:O -
#16371 Low config azoknak, akiknek alacsony FPS-ük lenne:
-
#16370 Pyro milyen kis hülyén van megrajzolva :D
-
#16369 engem is :) pont ez jutott eszembe...
elég régi játék már, szal aki meg akarta venni az már valszeg megvette... esetleg ahogy csökken az ár, meg terjed a híre, hogy mekkora jó játék, van valami alacsony számú vásárlás, viszont mikor hirtelen jön ilyen hatalmas leárazás... ez a 3mas dobás pedig még kis extra... szal szerintem 3 peak lehetett, és sorban egyre nagyobbak... :) -
#16368 így van :) -
Lol, sok szabadidejük volt egyes rajzos kedvű embereknek -
#16366 Meg is van: itt. -
#16365 Steam bejelentekzések száma valahol van x időre visszamenőleg 8abban az időpontban hányan voltak online). -
#16364 A piros tényleg jó. -
#16363 Régebben volt egy táblázat vagy micsoda az akció/eladás függvényéről.
Talán tf2 blogon még fenn van. -
#16362 Hey pear :D -
#16361 Gondoltam.
Igazából azt gondoltam hogy csak én vagyok láma a kereséshez a steam statisztikai oldalán.
Játékos szám alakulást lehet valahol találni? Habár az eléggé torzított főleg az update miatt de le lehet vonni belőle bizonyos következtetéseket. -
#16360 Nemtom de én is vettem egyet :D -
#16359 Igen.
Szőke (laccccca?): Steamről ritkán adnak ki adatokat. Sajnos. -
#16358 Meg természetesen a Portalban ő a GladOS :D -
#16357 Nincs a netten valami statisztika a TF2 darabszám alakulásáról?
Mármint hogy mennyi ember vette meg (és ha dobozost akkor már aktiválta is), napra lebontva?
Érdekelne mennyivel dobta meg az eladásokat ez a kis 2.5 eur móka. -
#16356 Az nannouncer (Ellen mcLain asszem) a HL2-ben az OverWatch Dispatcher. Sztem ott alakít a legnagyobbat. (Ep2-es Dispatcher egy szar, sima a legjobb).
neon: betegre röhögtem magam, ÁSZ! -
#16355 lebonkoltál párszor sztem -
#16354 A scoutnak mibaja? :DD -
#16353 Gyanúsítgat olyannal ami nem is igaz!
SPY!!! -
#16352 nah, találtam időt elolvasni és a 2. link helyét is megtalálni -
#16351 amíg valaki válaszol a kérdésre, pár dolog, a TF2 hangjai, pár kép, stb. :)
-
xxxpaulxxx #16350 túl sokat játszol:P -
#16349 a kék már tényleg nem nyerő