Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate
@cézár
mindegyik publikra épül, ahogy kivettem

megjelenés napján lenne mind kitiltva etf2l-rõl. <#idiota>

http://kosadz0r.mybrute.com/

sonic syndicate
hõkövetõs rakéta elrontaná az airshot szépségét

z99999
skótduda: ötleten én is gondolkodtam (nem feltétlen ennél a kasztnál), de halálra van ítélve, pubon semmi haszna, warról kitiltanák
c4: waron semmi értelme, de pubon el tudnám képzelni
gránátvetõ meg közvetlen közel adhat le 130 sebzést, a 170-180-as sebzés meg nagyon nagy, még max sebzésnek is, a self damage mértéke és az egy töltény a tárban elv meg inkább a kezdõ bekbörneres játékosoknak kedvezne amolyan kamikaze fegyverként.

lapát: valahogy nem tudom elképzelni hogy egy enginek segítek építkezni 😄 max ha dispit épít de akkoris inkább keresek egy közeli hp csomagot
kevlár: nem lepõdnék meg ha vmi hasonlót beraknának, habár egy soldier üres tárral -mindegy mennyi hpja van- védtelen préda egy jobb játékosnak
panzerfaust: 1.5-ös szorzóval jó eséllyel egy raksiból leszedi a sentryt, ergó a védelmek áttörése marhára leegyszerûsödne, és fél sebzés emberre? nohát én fix hogy nem használnám. 😄

Pszt.

Julius Caesar
De csak akire hatott. Amúgy remélem ötletes lesz.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Nandris94
lol de most elképzeltem: medic tauntal zenél, pyro is, és a skót meg fújja a dudát lol <#idiota><#idiota>

Crabby

Nekem olyan rakéta tetszene mint a Battlefield 2 be egy ideig irányítható lenne.

szerintem vicces lenne sok skótdudás demoman rohangálna fel-alá<#nyes>

tototto
az update miatt mindenki demoval lenne kapnék is egy agyvérzést ha folyton fújdogálnák a dudájukat és se chat se medicezés nem lenne 😄

Julius Caesar
Esetleg 4fort akkor már. Kereszt alakú map.
Soldiernek elképzelnék:
Shoti helyetti kevlár mellényt, mondjuk 250 hp-ja lenne vagy 275. Hátrány: nincs shoti és 80% helett 75% a sebessége.
Rakétavetõ helyett: panzerfaust deluxe! Engie cuccaira 1,5-ös szorzóval damagel, emberekre 0,5-sel. Minden Kevlar vestet hordó soldierre is 1,5-ös szorzó érvényesül.
Lapát maradhat, de: ha segít az engienek felépíteni vele egy épületet (min 2-3 ütés) akkor az kap +25% HP-t, viszont emberek ellen nem ad kritet. (Ezt mint gyalogsági ásó adta az ötletet, hogy építésre is használhatná).

Demoman:
Gránátvetõ: olyan granyó vetõ mint T2-ben. Egy gránát lehet benne, de az sokáig nem ívben hanem egyenesen lõ, többet sebez. Ergo más taktika kéne: nem lõhetsz át semmi fölött, viszont pl szembe jövõ ellenek ellen jobb lenne, mert csak belenyomod a pofijába egyenes úton. Mondjuk gránátvetõ sebez 130 körül, ez sebezne 170-180-nal. Viszonylag gyorsan újratöltene.
Sticky lerakó: C4. Mint a jarate újratöltõdne és csak 1 lehet az invetoryban. Te robbantod, azonban a stickynél nagyobbat durran (egy heavyt egy robbanásból leterít). Sticky jump is kilöve.
Üveg: skótdudára lenne kicserélve. Ha megfújod gy bizonyos körben lévõ ellenségek enm voice chatelhetnének, nem hazsnálhatnak voice commandot (beleértve a medicet) és nem is írhatnak. Ráadásként a játék eredeti hangajain kívül még egy 20mp-ig hallanák a dallamot.

T2 rész, a granyó vetõ koncepcióm (1:02-tõl!)

sonic syndicate
minden kasztnál kézi gránát -> epic spam

norbi56
Ja hát tfc vel nem jáccottam soha😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

sonic syndicate
gránát=demo

és nem véletlen vették ki, tanultak a tfc-s idõkbõl.

norbi56
Szerintem használhatná a gránátjait ha már magával viszi midnig😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

sonic syndicate
soldier postolt a hivatalos blogon, soldier line-ok, RED Soldier nevû fórumozó, aki soldier lineokban írt csak

Viktor99
😄
werkfilm
miért ne lehetne egyszerre három?
+ zöld csapat bevezetése egy 3fort mappal

picit plants vs zombie-s

amúgy tényleg... honnan biztos? nyomassatok már linket😄
Miért nem lehet engi vagy demo?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Hol nem?
Viktor99
Ha lesz valami követõs rakéta cucc, akkor maguknak tesznek keresztbe. Miért? Milyen rohadt jó ha tud valaki komoly airshotokat lõni. Na de így! Az nem lenne valami nagy dolog csak a pálya végébõl kilövöd a rakétát és kész! Tudom hogy waron nem használnak ilyeneket de mégis néha-néha fel bukkan egy két FAN vagy ilyesmi... 😊
Aquir
honnan elég biztos?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

norbi56
Na az jó szeretem a sódert😄

Rage47
hõkövetõs rakéta ftw
sonic syndicate
és elég biztos, hogy soldier

sonic syndicate
lesz

norbi56
Van valami info következõ update-rõl?

z99999
announcer vagányul néz ki 😄

Pszt.

sonic syndicate
http://tf2d.lubomirr.eu/
http://www.fpsbanana.com/games/1796
http://www.wegame.com/view/Team_Fortress_2_The_Movie_Poster/

foxpal
lol ez flash játék?😄
rakjál már be rá egy linket😄

Viktor99
LoL ez jó! 😄
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Julius Caesar
és neked az nagy dolog, nagy kérés hogy az anime fórumon irogassatok...

tinkivinkidipszilálápaul

Carmageddon<#shakehead>

armageddon666
Ne on. Csöves.

@

ne nézzetek animet. puzies.

ha nincs off akkor meg kuss van...
amíg nincs téma, addig nem beszélhetünk vagy mi?😄

Julius Caesar
Igen annyira mesék. Attól függetlenül off totyik.

armageddon666
Ezek annyira mesék mint a Star Wars, vagy a Gyûrûk Ura 😊
Ettõl függetlenül nem itt a helye, mint még sok másik dolognak sem amik szóba szoktak kerülni 😊

@

jah és ha lát netán az ember valami jobbat, akkor amit addig imádott, az szar lesz?😄

Julius Caesar
egyetértek. ott beszéljtétek meg, egyrészt mert off, másrészt nem vagyok kíváncsi mesékre.

armageddon666
Legjobbnak meg azok tartják akik nem láttak 5 animénél többet 😛

@

armageddon666
Dragon Ball meg Naruto is szar 😄 Bleach...is 😄 a fillerek miatt... illetve már a mangában is voltak gáz részek... Ulquiorra meg Yami vagy mi nagydarab neve -.- omg...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még egy resurrection meg 10 -> 0 xD úristen ekkora faszságokat 😄 meg a 0-ást akkor hogy basszák majd le? 😄 erõviszonyok úgy szarok ahogy vannak -.-

Ranma 1/2-t lehet hogy megnézem majd ^^ jópofának tûnik 😄

D. Gray-man ami jó "neverending" shounen volt... csak aztán mégis befejezték -.- majd talán jön folytatás :\ meg sokan One Piece esküsznek xD

egyébként ennek itt a helye 😄

@

jackcsabi
Én most Ranma 1/2-t nézek, bár csak néha lehet, mert videoplayeren van magyar felirattal fent és videoplayert csak akkor lehet normálisan nézni ha kevés ember van fent rajta... másképp nem tölt be semmit normálisan...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

(Magamat nem beleértve)

foxpal
A naruto szar 😄

Most mindenki a narutora van ráizgulva 😄

oO

Ezt azok mondják akik nem néztek meg 5 résznél többet... vagy csak olyat láttak ahol basszák egymást a karakterek😄

Jah elég gyp kategóriás.

jackcsabi
Az a legrosszabb szvsz... Nem lennék képes még egyszer se megnézni... iszonyat...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/