Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackcsabi
Hát nekem nagyon nem tünik jobbnak/mókásabbnak... ott az Evel felvehetted a pályán lévö tárgyak alakját és elbujhattál stb... itt meg ellepik a pyok az egész pályát, tárgy is alig van aminek álcázhatnád magad és ha meggyujtanak akkor vége számodra...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

sonic syndicate
mert annál jobb, mókásabb, és menj, próbáld ki

jackcsabi
Ha most, hogy belenlztem a vidibe látom nem hozza a gmodos prophunt hangulatot...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Lol? TF2ben is? Jajj de jó 😄 Gmodban játszottam prophuntot és nagyon jó volt. Majd teszek itt is próbát ha nem bugos...

Twetr0x
Najó, legyen on! Tesco már írt róla, de én kifejtem egy kicsit bõvebben.

Egy ember csinált egy a gmodból már ismerõs prophunt nevû játékmódot.
A piros csapat tagjai véletlenszerû tárgyakként mozoghatnak a pályán, és az a céljuk, hogy túléljék a kört. A kék csapat tagjai mind pyroval vannak, és meg kell találniuk a piros csapatot.
Ha egy pyro lõ / üt, akkor sebzõdik. Ha lefúj valakit airblasttal, az nem tud mozogni egy ideig. Ha piros vagy, akkor a jobbgomb nyomvatartásával meg tudod nézni, hogyan látnak téged kívülrõl!
Ha pyroként átmész a control pointon, visszatöltõdik az életed, ha tárgyként, akkor megváltozik a tárgy amivel vagy.

Videó:

Szerverek:

Egyes szerver
Kettes szerver
Hármas szerver

Happy Hunting!

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

jackcsabi
Ok, te tudod. Akkor scrollozok csak, mert nekem kínai az ilyen mint pl. #13105

Zomil
és mégis miröl beszéljünk?
kezdjük el megint, h a pyromedichevy mekkora szarmakker egygombos kaki?

egy értelmes témárol normális hangnembe folyik a beszélgetés, ez egy közösségi fórum az ilyen "kitekintésekkel" semmi baj nincs attól, h felülre TF2 van irva nem jelenti azt, h a téma csak az lehet

persze vannak határok, de 1oldal erejéig szvsz bõven belefér a topicba

amugy is az egér téma is szorosan kapcsolodik a játékhoz mivel anélkül problémás irányitani...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jackcsabi
Csak úgy szólok, hogy ez tf2 topik. Itt magyarul kéne beszélni és a tf2röl.

Julius Caesar
a [ ] a fonetikus kiejtést jelenti. de a fonetikus jeleket nem tudom, sem a bill kombinációt, ugyh leírtam magyar fonetikával.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

motyodlee
gondolom kiejtés

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

armageddon666
ez kinek? 😄 meg mi ez a logiteh lodzsitek ?

@

Julius Caesar
Amúgy az vagy ? nekem A4Tech glaser x6-60d van. 2 gomb, görgõ, duplaklikk. meg megy üvegen. állítólag 1000 dpi-s.

sonic syndicate
81.19.212.48:27019
81.19.212.48:27029
81.19.212.48:27028

HideNSeek/PropHunt

Viktor99
Ugyanmár! Ilyenekre én megyek örömmel! Amúgy Ezeröccá'! <#idiota>
armageddon666
Akkor halt le a szerver, miután Ice játéka valahogy elbaszódott, én meg meguntam a játékot... nincs aki "felstartolja" a szervert... illetve most volt egy kis próbálkozás (thx v3ktor, téged tuti láttalak 😊) fel is mentem, de valahogy nem "éreztem" most a játékot :K és nem akartam rontani a hangulatot...

Egyébként le lehet venni a restrictet... szerintem elmúlt már a hype...

@

armageddon666
😊 mostanában megint éldegél a szerver... DSL meg én dolgozunk rajta... és vannak lelkes támogatók... mondjuk sajnos a lelkesség úgy 6 player után jön meg...

@

Rage47
nemrég vettem én is g9-t, mivel lement az ára
egy áldás a régi logitech mediaplay után 😄
Olyat esetleg sg szerón meglehetne próbálni ,hogy levenni ha van még a kaszt limitet mert miután azt bevezették akkor halt ki a szerver csak az a baj ,hogy akkor meg megint menni fog az über lámulás az 5 spy 4 sniper stb😄

Lacccca
Legalább annyira jó mint a TF2 server XDDDDDDDDD
Habár oda felnéz néha 1-2 admin is 😊

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Viktor99
Na képzelem! 😄
z99999
lol vajon miért?<#idiota>

Pszt.

armageddon666
akkor már tudok neked egy jó szervert 😉 ha vannak css ismerõseid reklámozhatod is majd nekik ^^ meg hívhatod õket 😄

@

armageddon666
over9000 dpi <#idiota>

nagyfelbontás... gyors, mégsem rángat... mintha egy alacsonyDPIsnél felteszed 20as sensre... arrébhúzod egy mikronnyit és ugrik 2 centit... over9000dpinél 1es sensre rakod, és finoman megy végig az 1 centin...

normális senzor, megrántod az egeret 30m/seccel, és elindul a kurzor normálisan... gagyi egérnél meg sem moccan, rosszabb esetben visszafele ránt... köztes állapot hogy tök másfele megy 😊

ennyibõl jók a csodaegerek...

eddigi legkényelmesebb egerem egyébként a Microsoft IntelliMouse4.0E volt 😊 nagy, döntött kicsit, abszolut balkezes design 😊 csak elbaszódott és input lag volt rajta 😞 sõt, néha teljesen beállt... akkor vettem meg az A4Tech X750BF3-t 😄 meg kaptam új gépet amitõl FPS is nõtt... azóta csalónak neveznek... szal lehet abbahagyni a faszságot hogy "hú, gép nem számít, meg egér nem számít...", igenis számít, kurvára vissza tudja fogni az embert...

billentyû nálam random fekete logitech 😄 eddig valami slimstar volt... jótanács: ne igyél gép elõtt miközben vígjátékot nézel... leköptem energiaitallal a billt -.- 😊 azért van most az ami 😄 ezzel viszont nem tudok guitar herozni, mert magasan/alacsonyan (attól függ honnan nézzük) vannak az F billek... nagy a pereme :\

@

Viktor99
Én a régi billentyûzetemet azért cseréltem le, mert kettétört. Tudni illik hogyha én 'ci ideges voltam akkor egy olyan vasgyúrósat basztam rá a billre, aminek ez lett a vége. És még csak most fogom meg venni a css-t 😄!
Zomil
nekem is g5-öm van 2éve és nagyon szeretem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

motyodlee
semmi baj nincs vele, csak le vagyok maradva az egér-dizájn kérdésében 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

norbi56
Nekem is G9 van😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

zozyk
Nem tud többet,de nekem ez a kényelmes.
Másnak meg gondolom másik....

PL a billentyüzetem egy 1500ft os "kaki",aminél a fontos az volt hogy a nyilak felett legyen egy sáv szabad,a legegyszerübb,legalapabb tipus.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

kakaoskalacs
Sima samu egerem van 😄 2gomb görgö csokolom 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Õszintén ? semmivel.

Mivel tudnak többet ezek az egerek?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ZseniálisTeknős
G9

Sidewinder szebb, kár hogy élõben még nem tudtam kipróbálni.

De közben rákényszerültem egy görgõs Tescos (bocs tesco <#circling> )egérre, azzal sem ment sokkal rosszabbul. Mondjuk az egeret sem TF2 miatt vettem (akkor még CS:S-t játszottam, na ott tényleg kell a "géémer egér"....).

És most jöhet a flame, lendítsétek fel a topic forgalmát :-)

zozyk
Mi a baj vele?
Baszomnagy lapát kezem van,ezen fér el normálisan.
Utálom a bolhafingnyi egereket,amiket a procihütõ ventillátora is beszív...(ebben az összes súly bennevan,igaz a jobb kezem olyan mint Popeye-é))

motyodlee
<#wow1>

zozyk
Nekem meg Microsoft SideWinder

sonic syndicate
nekem g5-öm van

Aquir
ez mekkora hülyeség
én egyszeri egérvásárláskor a Saturnban, mivel több nem is volt belõle, a microsoft wheel mouse opticalból a kirakott bemutatódarabot vittem el(!), mert erre oldalról stabilan rá tudok fogni , pont ez kellett nekem. Méghogy gamer egér, ilyen-olyan bemélyedésekkel az ujjaknak :p 😄 Persze nyilván nem emiatt hagyta abba, de hát amit tudott felsorolt 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate
http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=10743074&postcount=15

Rage47
soldier update?
http://totalgamingnetwork.com/page.php?do=tf2_class_update_soldier_leak
Julius Caesar
Eh? Gamer egeret nem kell venni, de egy 1500 forintossal ugyanúgy lehet játszani... nem az egér teszi a gémert! kodiak is egy 2000 ft-os mikrofos egérrel nyomja mostanában 😄

de hát õ tudja.

(aki nem ismerné az eredetit KATTINTSON IDE)
EnZsolt
😄a adfASDSA😄F:SDF:SDF:ASDF:ASDF:

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

sonic syndicate
sztem a max 1500 körül lehet az FB-s Byte-nak

Rage47
naja 😊 de akinek 2000órája 1 kaszttal van szted mennyit játszik?😄 gondolom mint egy mmo-val
de öcsém, ez nem egy mmorpg, hogy nah jó... abbahagyom😄😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
de remélem attól még látjuk még majd. a kockaság nem egyenlõ a játszással 😊
sonic syndicate
nem is játszott, csak hébe hóba volt steamen

Rage47
de hisz már egyszer írt totaltf-en is, hogy nem játszik többet nem?
ollie
😄DDDDDDD

sonic syndicate