30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#16508 :D -
#16507 Menj a.... -
#16506 Szevasz -
#16505 Nincs egy oldal ahol leírja kasztonként hogy milyen megszerezhető itemek vannak? -
#16504 szegény demo úgyis csak ívben tud lőni -
#16503 Soldier... Bár ha Demo up jön én mindenkit kersztbe-hosszába megba... Khm.. Szóval remélem azt egy ideig még nem rontják el! -
#16502 Én nem szimpla koczka vagyok. Nekem már a negyedik dimenzióba is van kiterjedésem. SKILL BASZOD SKILL!
Am az a hoax nokomment.
SZtetek mi a köv update? Engiehez már vol béta fegyver teszt-
-
#16501 Abszolut e-peen növelő jellege van... a sapka kiemel :) speciális leszel...
ha csak te látod így az semmit nem ér :D -
#16500 lol a Steam Kínára átállította magának a letöltési helyet mikor megnéztem :P -
#16499 mi ez a sapka? mire jó?
-
#16498 Azt a hülye HP kijelzőt ami neki van :/ -
#16497 Aki sír mert nincs neki Berett sapka annak egy lehetséges megoldás ez:
http://www.fpsbanana.com/skins/76462 -
#16496 Most megnéztem a Next Level és észrevettem hogy magyarokat is öl. Mondjuk lehet hogy már előbb is észrevettem... -
Kosadzk1 #16495 erről vitázhatnánk de nem akarok lesűlyedni a szintedre. -
#16494 A tény tény marad. -
#16493 Ez mocsokság. -
#16492 tf2-ben a fej is "hátnak számit" :D
szoval ha valakinek a fejére ráállsz akkor hátbaszurhatod :) -
#16491 és azt hallottátok hogy aki odaadja nekem az accját az nem kapja el a H1N1 vírust? :/ -
#16490 olcsovagy , törd fel az accountom és akkor odaadom valamit "le kell tenned az asztalra" .. -
#16489 LOL -
#16488 Nekem akkor is megy amikor mellett állok. -
#16487 (priviben küldd akkor el nekem a username edet és jelszódat) -
#16486 Ezt is most kaptam (én megcsinálom) :
Vedd fel Steam friends listádra 'JimMorrison723' nevű játékost és kérdd el tőle a bankszámlaszámát! Utalj át neki minimum 1000Ft-t 2 napon bellül, különben a Valve letiltja az accountodat 2010. január elsejéig! -
#16485 én is szoktam ugrásból szúrni, mikor a fejére esek :D -
#16484 Én a spy-t nem értem, ha én próbálok vele menni akkor megy a beolvadás a csapatban meg hogy ne vegyenek észre ez nem nehéz de nekem a backstab-et szinte csak és kizárólag akkor hozza be amikor majdnem pontosan a háta közepét nézem. Ezzel nem is lenne baj de én olyat is láttam már hogy fejemen áll mikor megszúr.....vagy oldalt de úgy hogy a képernyőn is látom vagy a másik gyönyörű eset hogy kilométerről leszúr...
Mi a tököm ez valami csalás vagy mi?
Még ha valami lassú karakterrel lennénk akkor meg is érteném de ply egy scout vagy pyro amik azért bírnak futni. -
#16483 -
#16482 Gondolom csak azért másoltad be hogy együtt szánakozhassunk, esetleg röhögjünk ezen, véletlen sem azért, mert akár egy szót is elhittél volna belőle :) -
#16481 :DDD -
#16480 Őőő... De! -
#16479 lopja el :D ki nem szarja le nemvagyok nolife kocka :\ -
#16478 Ezzel én is így vok . Ha pl heavy-vel vok és megöl egy spy akkor mondom hogy mocskosrohadékstricispiclikém. Közben meg a kedvenc karakterem :P -
#16477 A fórum itt található itt van a játéknak topicja, de szerintem jobban jársz a support-tal. A support jegyrendszer alapú, külön kell létrehoznod egy support account-ot, amin keresztül kapcsolatba lépsz a támogatással: Support. Azonban még mielőtt kapcsolatba lépsz velük még egy dolgot tegyél meg, nézd meg, hogy a játék fájlok nem sérültek-e. Ezt úgy teheted meg, hogyha a My Games fülön a játékra jobb egérgombbal kattintasz, properties, local files fül, Verify integrity of game cache. -
#16476 Ez de hülyeség! Lehet neki próbálkozni, úgy visszahekkelem, hogy az anyja se ismer rá. -
#16475 anyám. -
#16474 tf2-be ki van kapcsolva a multicore rendering l4d2-be meg be :/
am ezt a problémát hol tudom felvetni a készítőknek? valami fórumra gondolok... -
#16473 E.F pls fuck your mother ezt írja ki mindenki XD -
#16472 ha lopja is max 1 hét és visszakapom :D -
#16471 Én is most néztem! Szerintem elég hülyeség... Másrész a pasasnak nincs élete az tuti! -
#16470 Most kaptam :
E.F pls not hack my acc: Jónapot játékostárs! Ez egy nagyon fontos körlevél, lehet az accod a tét úgyhogy figyelj! Pontosan egy évvel ezelőtt egy német hacker akit Erzo Fridicknek hívtak betört és felhackelte a steamet és ellopta a VALVe egyik emberének az accját. Ekkor a VALVe örökre letiltotta a hacker számítógépének IP címét a steam rendszerből. Ráadásul a német rendőrség bíróság elé állította és forint kifejezve összesen 300000 ftra büntette ezt az embert. Már akkor kijelentette egy levélben amit a VALVe fejeseinek küldött, hogy pontosan egy év múlva egy új számítógépről fel fogja törni az összes steam felhasználó accountját akinek nem ez lesz kiírva névnek: E.F pls not hack my acc Te is tedd ezt és küldd tovább az összes ismerősödnek, hogy meg mentsd az accountját! Üdvözlettel az eredeti német levél lefordítója: Kovács Ferenc -
#16469 megnézem köszi :)