Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Twetr0x
Nem lepõdtem meg rajta. Csak megemlítettem, hogy még ott is ez megy. <#szomoru1>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Nitramk
Hol és mikor játszanak ezek? Szívesen játszanék velük egy nyugalmas meccset. 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

SG re senki nem akar feljönni?

rosszul csináltál valamit

Narxis
Most nem basztatásból kérdezem, de te még meglepõdsz ilyeneken? Szerintem régebb óta játszol mint én.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

z99999
õ és hide hozzák a szokásos kartelos formájukat

Pszt.

Twetr0x
Ja, és aztán meg wannabe HIGH kolléga nekem ugat be, hogy "kussolj twetrox" amikor szólok, hogy angolul kéne beszélni. szint...

Twetr0x
bytheway tök jó hogy felmegy a sok tahómagyar a prophunt szerverre és tahómódonmagyarul üvöltözik. Angol szerver, angolul kell beszélni. A többieket meg, akik nem csinálják ezt, imádom. <#vigyor2>

z99999
nekem nem mûködik 😛

Pszt.

Julius Caesar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogyan basszuk szét gépünket 2 perc alatt, ha n00bos warezosok vagyunk és lúzerek c. músorunkat látták.
.

Amúgy jó megoldás, de belépsz, connect és f10.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Viktor99
Viktor99
Baszki'! <#guluszem1>
Mostmár nekem is jó!<#wow1> KÖSZ!<#taps>
Olyan seggek vagytok hogy az hihetetlen. -.-

Na én elmondom nekem hogy sikerült:
1. Startmenü > Vezérlõpult > Hálózati Kapcsolatok > Helyi hálózat 1 vagy amelyik a te gépedé
2. Jobb klikk a Helyi hálózat/kapcsolat 1-re. > Tulajdonságok
3. Szedd ki az összes elöl a pipát, majd OK/Alkalmaz.
4. inditsd a TF2-t. és voilá, mûködik.

Nitramk
Ne hallgass rájuk, a connect utánna F10 a rendes megoldás. Viszont törtnél néha kidob a játékból, a játék motorja miatt van ez.

Sok csicska itt nem tud segíteni senkinek, csak 'olvasss vissza' meg 'vedd meg' megy...

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

armageddon666
megelõztek :s

@

armageddon666
connect, utána f10 😊

@

Viktor99
Ezek a tippek basszus!! 😄
Twetr0x
Töröld ki a C:\WINDOWS\system32 mappát, az nálam is segített.

zozyk
Én azt hallottam a kocsmában tegnap,hogy tört szerveren csak tört monitorral lehet játszani.
Esetleg zúzd be a monitort,úgy csatlakozni fog sztem.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

motyodlee
ha esetleg nem sikerült, próbáld újra

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Viktor99
elmész a boltba és megveszed úgy VAGY beírod konzolba hogy connect majd ne nyomj entert hanem elõtte F10 hogy felhozhasd a tört server keresõt.
Lacccca
beírod konzolba hogy connect majd ne nyomj entert hanem elõtte F10 hogy felhozhasd a tört server keresõt.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

csokalaci
elmész a boltba és megveszed úgy

http://facebook.com/musicleander

Sziasztok!
Szeretnék tört szeveren játszani a Team Fortress 2 -vel!
Neten találtam már szerókat, csak nem tudom, hogyan kell megoldani a kapcsolódást!
Elõre is köszi a segítséget 😊!
jackcsabi
Most volt az elöbb egy olyan, hogy 3an voltak olyan kis szénakupacok (én voltam az egyik) és bebujtunk egy sarokba mind a hárman, aztán ránk állt egy doboz is, elég sokáig kihúztuk csak aztán valami hülye pyro elkezdte csapkodni a dobozt ezért mindenki szétfutott 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Nem tudom melyik volt mert hozzáadtam mind a 3at a listámhoz és az egyikre felmentem ahol volt hely.

Véleményem: Nagyon jó volt a hangulat, nem volt egy segfej játékos se, normálisan lehetett játszani, meg jókat röhögni 😄 Mondjuk az zavart csak kicsit, hogy nem lehet alakot váltani mint a gmodosban...
Amúgy jó hogy tf2be is bekerült, majd még máskor is felnézek 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

z99999
mi egypt pályán úgy nyomtuk ketten voltunk ilyen kandeláberek
lényeg hogy beálltunk mindketten az orruk elé egy másik kandeláberpároshoz, és lényegében észre se vettek minket 😊
legjobb ha tábla vagy kémény vagy 😄

Pszt.

melyikre? 😛

jackcsabi
Na én most felnézek prophuntra 😛

Zomil
ogc azért jó, mert ott a kartelen felgyülemlett feszültséget levezetheted 😄
be pyroba w+m1 leragaszt oszt' had szoljon 😄DDDDD

én is kiprobáltam haverral ezt a prophunt-ot és tényleg nagyon poénos, föleg mikor egypt szerü pályán egy oszlop!!!! nyeri meg nekünk a meccset 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

OGC t ellepték a 6 évesek 😞(( sajnálom a szervert 😄 remélem kartel még jó ott már rég voltam de itt az idõ oda menni inkább ezek a 6 éves vonyítások nagyon idegesítõk megállás nélkül beszélnek 😄

Aquir
ez rohattjó, még tegnap mentem rá, ennyit még nem röhögtem 😄D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

EnZsolt
Hmm, most nézem, hogy nem tudok fellépni...

Védett, vagy mi fene?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
Akinek van kedve, az jöjjön föl SG szerverre, én most felnézek 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Rage47
nálam volt vagy 5 magyar
motyodlee
ahol én voltam ott egy orosz, többi angol, aztán avval cseszegették, hogy beszéljen már angolul, mert senki sem érti mit mond<#hehe>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

z99999
nálam csak oroszok voltak de azok töméntelenenül

Pszt.

Julius Caesar
Jó ez a prophunt, de vannak már 8 évesek akik abban lelik örömüket, hogy elmondják a másiknak voice chaten (all talk van) , hogy ki hol van. az ilyenket úgy picsán verném... és ráadásul a rejtõzködõ csapatban volt.
amúgy egyik mapon leestem a szakadékban, de ha visszafele nyomtam (S) akkor megállt. ott röhögött mindenki aki spectben volt (nem mondták el, nem volt 8 éves) 😄

z99999
kipróbáltam, tetszett amikor egy benga téglafalként kellett elbújnom sawmill mapen 😄
legjobb az volt amikor cp-ként elbujtam a vízesés mögé és majdnem ki is húztam 😄
csak sapit ne vegyetek fel akinek van skótra, mer látják a többiek

Pszt.

Rage47
tesco, komolyan használd azt a sz*ros válasz gombot, nemtom mire válaszolsz.
Rage47
2.
Julius Caesar
ezt meglesem ha lesz rá affinitásom, kösz az infót.

vagy ? <#rolleyes>

sonic syndicate
az mi? 😄

Rage47
ez rohadt jó, megyek is próbálni, kösz twetrox😄 tesco hsz-ét ignoráltam egyébként.... 😄
motyodlee
hú ez jól néz ki, biztos kipróbálom 😄

jackcsabi
Ilyenröl nem is hallottam O.o

armageddon666
jó azt vágom, csak azt nem hogy mit akartál vele XD

@

Twetr0x
jó volt, csak volt letölthetõ hud kiegészítõ, ami minden játékost minimapen mutatott... 😞

jackcsabi
Nem kell egyikböl a másikba ugrálni, csak ha esetleg lelepleztek elfutsz és ha kicsit leráztad öket alakot váltasz, máris eltudsz megint bújni. Igenis jó volt az a prophunt...

sonic syndicate
vízzel elolthatod magad

abban nincs poén, hogy egyik tárgyból a másikba ugrálsz, míg egy pálmafával próbálj meg elrejtõzni egy egypt stílusú pályán 😄