Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
A szavazás eredménye igen változatos 😄DD
jackcsabi
Az a jó dolog, én is ezt szoktam csak félúton tauntolgatok párat aztán addig a spy szétszedi a cuccaim <#idiota>
De ha ottva Nandris akkor ketten bevédjük a helyet nagyon 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Nitramk
Miért õ tök jól játszik. Dzsozi mondta h 2forton lekempel engivel a csatornába, és becsalogatja a scoutokat meg a szoldzsöröket.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Rage47
aztán telibekapja a backburner<#nevetes1><#vigyor1>

szavazás készülget, technikai gondok vannak.
nekem a fejem színét színesíti amikor 2x egymás után ugyanaz kritel le soldierrel -.- bespawnolok demoval megyek elugrik a krites pipe elõl. ANYÁD! futok utána, hopp kibukkan a sarkon és telibeküld kritrákittal. spawn, megint megyek elõre, stickyzek tök faszán minden.. megfordulok h menjek ammoért, visszanézek a stickykre, puff telibeküld krittel. lol

jackcsabi
Pontosan 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

armageddon666
Krit kell ^^ tök véletlen... szal csak színesíti a játékot 😄

@

sonic syndicate
max nem befolyásol semmit

sonic syndicate
de hogy jön ide az sg;

már magáról a kritrõl is lehet szavazni

jackcsabi
Szavazzunk akkor a mARGOról.

Rage47
elõbb ember kéne az sg szeróra sztem, aztán szavazni róla.
Julius Caesar
Új szavazás mikor lesz? Csak kérdezem, mert régen volt. Amúgy van ötletem, de a vita után lehet nem szerencsés.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
No crirõl vélemnyek - tetszik, nem tetszik, tök mindegy, inkább legyen, inkább ne legyen

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

galee7gali
jah... mehetne a vérpistike bazsi is, kõkemény engineer, igaz még csak 8 éves...<#idiota>
... csak mer õ elég aktív player<#buck><#lama>
AS😄SAS?DA:SD?SA:S

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

Rage47
múltkor rámnyomta a kritzet a medic én meg lelõttem ambassadorral😄
Jim Morrison
Tegnap nálatok este fastlane volt, 15 perc telt el és 7-0 volt 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zomil
über spy powa 😄DDD

föleg akkor jó ha a spy ellenséges spy-nak van álcázva 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Julius Caesar
Ahhoz publámák vagyunk, általában instant respawn only 2 fort szerón hülyülünk, pl spy healelésvel meg hasonlók 😄

Zomil
hát kartelen elég bugos a teamscramble elmegy 6-0-ig egy map és a köv map legelején cserél 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unbaised
Ezért van az automatikus screamble, megnézi a csapatok összesített kill/death arányát, és ha nagyon eltérõ a két csapat eredménye kever egy finomat. 😊

ARGO szerveren fut a plugin, és szerintem nagyon hatásos, nincs is 20 perc alatt 7-0 az egyik csapatnak.

Caesar: A kasztlimitrõl folyó "vita" részemrõl lezárva, a lényeg hogy megoszlanak a vélemények...

Zomil
jah csak mindenki baszik megszavazni...

Nitramk
Erre jo a votescramble.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Zomil
ah köszönöm, megmarad a csodálatos mondatom az utokornak 😄DDDD

amugy kartelen is van kasztlimit, de engem még sosem zavart mindig azt nézem miböl van kevés és általában azzal megyek, a heavy-n kivül az összes kasztot szeretem 😊

amugy szvsz sokkal irritálobb amikor az összes -s(persze amugy semmi najom velük) a kartelen egy csapatba áll bár top10-es "pro"-val és akkor a másik random team hiába értelme összeállitással megy hiába jók a játékosok, de mégis a végeredmény általában 6-0 körül van 😞

és ha vki véletlenül a másik csapatba kerülne akkor inkább megvárja h amott legyen ujra hely, sztem ez sokkal zavaróbb mint a kasztlimit :S

Nitramk
Jó lenne, csak nem vagyunk elegen, meg ebbõl kb. 3 aktív játékos, a maradék meg nagyonritkán feljön hülyülni 😄

szedjétek össze õet és warozzatok eggyet az argo ellen <#bee1>

http://kosadz0r.mybrute.com/

Julius Caesar
Jó, akkor fasza a kasztlimit. Ugorjunk, mert ez a sztájl kezd uncsi lenni:
"jó a kasztlimit mert sok a noob pubon.
nem mert szar, mert lekorlátoz,
de jó a kasztlimit,
de nem nem jó,
de
nem
de
nem
dededededededededede
nemnemnemnemnemnemnem"
Felõlem lezárva most egy darabig a téma, ettõl függetlenül még mindig irritál a kasztlimit...

unbased: majd megnézzük melyik kaszton nincs limit <#eplus2>

Dopti
Pubra kell a kasztlimit, meg egy jófej admin. Ha nincs túl sok mikibe ordibáló 12 éves és mindenkinekbeszólokÜBER1337Prönyomdagombotkpd gyerek, akkor zsher. Sajna ritkán van ilyen manapság. Kartelen tolom szinte mindíg, néha kifogok 1-2 jó társaságot. Dopti out.

XD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

jackcsabi
Itt az egyik példa.

Nitramk

Unbaised
Látom ez megy, csak is a hergelés, de tõled már mást nem is várok....

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
sokkal inkább általában a kasztlimiteseknek 😊

@

Unbaised
Ezt nekem küldöd?

armageddon666
én el tudom dönteni mi legyek... ellenben rühellek a béna társak miatt veszteni (és persze ha átállok én vagyok a gyáva geci fasz)... és ha megemlítem, hogy esetleg saját háza táján kéne söprögetni a kedves spynernek, akkor még megtoldják a megszólításom pár további jelzõvel 😊

írtam is hogy utálom ha korlátoznak... más részrõl ez egy csapatjáték... nem véletlenül Team "Kibaszott" Fortress 2 a játék neve 😊 és ha magától nem megy a csapatmunka, akkor kell egy kicsi helyes irányba mozdítás...

Random kasztkiosztás faszság... Murphy törvénye alapján mindenki a legelõnytelenebb helyre kerülni 😊 nocrit megint faszság, játék része... Ja hogy az összes kaszt is? Én nem mondtam, hogy ki kell venni, csak korlátozni kell, és nem azért, mert túl erõs lenne bármelyik, hanem mert ha nincs egyensúly, akkor az összes túl gyenge lesz...

Mindenki oda álljon amivel a legjobb...

A csak sniper csapattal sem lenne gond, ha mindenki LEGALÁBB úgy osztaná mint IceTee (jó már a game ice?) Csak sajnos ez úgy néz ki, hogy 6 sniperbõl 1 faszán tolja, 1 egész jól, a többi meg béna vele...

@

Nitramk
Részemrõl ok.

Unbaised
Oké, benne vagyok, de jön a kasztlimit is 😊

Julius Caesar
Ajánlom hogy random ossza ki a kasztokat. 12 fõs csapatok, kioszt 2 medicket, 1 csipát, 1 spyt, 2 scout, 1 engie, 1 heavy, 2 sóder, 1 demo és 1 pyro. randomba és akkor tuti nem lesz faszmakkolás, meg persze nokrit.

Julius Caesar
fake. hazudtam, most jó <#conf> Másrészrõl meg nem kell kasztlimit, csak látom ti szeretitek ha valaki korlázot titeket. Magatoknak nem tudjátok eldönteni mivel mentek?

dajer: komolyan, szedjük össze gatyust, gehért, galát meg bubit plusz mi ketten és felmegyünk argóra faszkodni. benne vagy?

armageddon666
ha elõbb olvasom, nem írok 2 oldal fasságot... ámen 😊 nálad a pont xD

@

Aquir
yea!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
jah... akkor liberálisak vagyunk és nincs limit...
mi lesz belõle?
aki szórakozni akar (ami tartalmazza a nyerés esélyét is szerintem, illetve a hangulaton az egyenlõ esélyek sokat dobnak... szal 40% gyõzelmi esély környékén már jó a játék) az lelép, mert van pár csicskaláma, akinek bár a sniper a kedvenc kasztja, faszláma vele, ráadásul gamepaddal tolja...
az esély a gyõzelemre zéró... ha medicbe áll és csak nyomja a bal egérgombot (továbbmegyek, egyszer lenyomja, nem is kell úgy tartani), akkor már hasznosabb lett 😊 ha ráadásul váltogatja az embereket (GECINAGY SKILL KELL HOZZÁ!!!! nem, igazából csipázni nehezebb) akkor már kurvahasznos! és ha még jó idõpontban nyom egy jobbklikket is...
szal aki szórakoni akar lelép... marad a sok faszláma akik lövik egymást csipával... lõnék... csak mind a kezdõn vár és semmi nem történik...

alternatíva, köv mapon, okos szórakozni vágyó playerek, egy csapatba állnak...
RANDOMPUBTEAM vs SNIPERLÁMÁK... 12312312-0-ba megy az alázás... nemrövid, hanem nagyonrövidtávon megfelezõdik a playerszám 😊

Egyébként... Borgot sokan nem szeretik, de egy valamiben BIZTOS igaza van... NINCS tökéletes szerver, NINCS ami mindenkinek tetszik... és sajnos már tapasztaltam is... csak nézz a szavazásra... kasztlimit ellen és mellett, 20-20 szavazat 😄 na most ilyenkor mit csinálsz? 😄 ha leveszed a 20 támogató nem jár fel, mert nem bírják a sniperspy only játékot, ha fennhagyod a 20 ellenzõ nem megy fel, mert bántja hogy korlátozzák a szabadságát (rühellem CSben az AWP limitet, és kurvára faszságnak találom, de szerintem tök más a 2, mert CSben lehet egyedül hozni a köröket és élvezni a játékot, TFben nem) és ezért elvbõl nem megy fel, vagy éppen ténylegesen sértett, mert csak sniperrel (nem)tud játszani, és az már televan...

CS szerver...
folyton megy rtv, mert nem tetszik az embereknek adott map...
ne legyen rtv... ki van véve rtv, hiányzik, mert nem tetszik az adott map...
kivesszük a nem szeretett mapokat... nem tetszik az embereknek hogy mindig ugyanaz a map van...

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

ennyit errõl 😊

ma lefáradtam, szal mentegetõzés:
nem beszámítható állapotban írtam ezeket a sorokat. utólag bántani érte...teljesen jogos, de azért nem lenne szép 😞( lehet belebonyolódtam, és faszságokat írtam már, de szerintem a lényeg, amire gondoltam, az leszûrhetõ...

TF2be igenis kell kasztlimit... ésvagy önzetlenség.

@

Viktor99
Viktor99
Viktor99
Zomil ihletett! <#idiota>
armageddon666
xDDDDDDDDDDD CÉZÁR EZ MOST KOMOLY? 😄😄😄😄😄😄 mond hogy fake 😄DD

@

z99999
most aligha 😄

Pszt.

Narxis
Felmegyek faszkodni haverokkal argora, kíváncsi vagyok meddig bírják. :c

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Unbaised
az az, támadj :S
ha van a 4 sniper és 3 py az már faszkodás

Nitramk
És az mióta faszkodás hogy haverokkar szervezetten játszunk?

Unbaised
Világos, csak pl én nem f*szkodni megyek fel akármelyik publicra... 😊