Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha ottva Nandris akkor ketten bevédjük a helyet nagyon 😄
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
szavazás készülget, technikai gondok vannak.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
... csak mer õ elég aktív player<#buck>#buck><#lama>#lama>
AS😄SAS?DA:SD?SA:S
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
föleg akkor jó ha a spy ellenséges spy-nak van álcázva 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ARGO szerveren fut a plugin, és szerintem nagyon hatásos, nincs is 20 perc alatt 7-0 az egyik csapatnak.
Caesar: A kasztlimitrõl folyó "vita" részemrõl lezárva, a lényeg hogy megoszlanak a vélemények...
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
amugy kartelen is van kasztlimit, de engem még sosem zavart mindig azt nézem miböl van kevés és általában azzal megyek, a heavy-n kivül az összes kasztot szeretem 😊
amugy szvsz sokkal irritálobb amikor az összes -s(persze amugy semmi najom velük) a kartelen egy csapatba áll bár top10-es "pro"-val és akkor a másik random team hiába értelme összeállitással megy hiába jók a játékosok, de mégis a végeredmény általában 6-0 körül van 😞
és ha vki véletlenül a másik csapatba kerülne akkor inkább megvárja h amott legyen ujra hely, sztem ez sokkal zavaróbb mint a kasztlimit :S
http://kosadz0r.mybrute.com/
"jó a kasztlimit mert sok a noob pubon.
nem mert szar, mert lekorlátoz,
de jó a kasztlimit,
de nem nem jó,
de
nem
de
nem
dededededededededede
nemnemnemnemnemnemnem"
Felõlem lezárva most egy darabig a téma, ettõl függetlenül még mindig irritál a kasztlimit...
unbased: majd megnézzük melyik kaszton nincs limit <#eplus2>#eplus2>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

írtam is hogy utálom ha korlátoznak... más részrõl ez egy csapatjáték... nem véletlenül Team "Kibaszott" Fortress 2 a játék neve 😊 és ha magától nem megy a csapatmunka, akkor kell egy kicsi helyes irányba mozdítás...
Random kasztkiosztás faszság... Murphy törvénye alapján mindenki a legelõnytelenebb helyre kerülni 😊 nocrit megint faszság, játék része... Ja hogy az összes kaszt is? Én nem mondtam, hogy ki kell venni, csak korlátozni kell, és nem azért, mert túl erõs lenne bármelyik, hanem mert ha nincs egyensúly, akkor az összes túl gyenge lesz...
Mindenki oda álljon amivel a legjobb...
A csak sniper csapattal sem lenne gond, ha mindenki LEGALÁBB úgy osztaná mint IceTee (jó már a game ice?) Csak sajnos ez úgy néz ki, hogy 6 sniperbõl 1 faszán tolja, 1 egész jól, a többi meg béna vele...
@
dajer: komolyan, szedjük össze gatyust, gehért, galát meg bubit plusz mi ketten és felmegyünk argóra faszkodni. benne vagy?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mi lesz belõle?
aki szórakozni akar (ami tartalmazza a nyerés esélyét is szerintem, illetve a hangulaton az egyenlõ esélyek sokat dobnak... szal 40% gyõzelmi esély környékén már jó a játék) az lelép, mert van pár csicskaláma, akinek bár a sniper a kedvenc kasztja, faszláma vele, ráadásul gamepaddal tolja...
az esély a gyõzelemre zéró... ha medicbe áll és csak nyomja a bal egérgombot (továbbmegyek, egyszer lenyomja, nem is kell úgy tartani), akkor már hasznosabb lett 😊 ha ráadásul váltogatja az embereket (GECINAGY SKILL KELL HOZZÁ!!!! nem, igazából csipázni nehezebb) akkor már kurvahasznos! és ha még jó idõpontban nyom egy jobbklikket is...
szal aki szórakoni akar lelép... marad a sok faszláma akik lövik egymást csipával... lõnék... csak mind a kezdõn vár és semmi nem történik...
alternatíva, köv mapon, okos szórakozni vágyó playerek, egy csapatba állnak...
RANDOMPUBTEAM vs SNIPERLÁMÁK... 12312312-0-ba megy az alázás... nemrövid, hanem nagyonrövidtávon megfelezõdik a playerszám 😊
Egyébként... Borgot sokan nem szeretik, de egy valamiben BIZTOS igaza van... NINCS tökéletes szerver, NINCS ami mindenkinek tetszik... és sajnos már tapasztaltam is... csak nézz a szavazásra... kasztlimit ellen és mellett, 20-20 szavazat 😄 na most ilyenkor mit csinálsz? 😄 ha leveszed a 20 támogató nem jár fel, mert nem bírják a sniperspy only játékot, ha fennhagyod a 20 ellenzõ nem megy fel, mert bántja hogy korlátozzák a szabadságát (rühellem CSben az AWP limitet, és kurvára faszságnak találom, de szerintem tök más a 2, mert CSben lehet egyedül hozni a köröket és élvezni a játékot, TFben nem) és ezért elvbõl nem megy fel, vagy éppen ténylegesen sértett, mert csak sniperrel (nem)tud játszani, és az már televan...
CS szerver...
folyton megy rtv, mert nem tetszik az embereknek adott map...
ne legyen rtv... ki van véve rtv, hiányzik, mert nem tetszik az adott map...
kivesszük a nem szeretett mapokat... nem tetszik az embereknek hogy mindig ugyanaz a map van...
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!
ennyit errõl 😊
ma lefáradtam, szal mentegetõzés:
nem beszámítható állapotban írtam ezeket a sorokat. utólag bántani érte...teljesen jogos, de azért nem lenne szép 😞( lehet belebonyolódtam, és faszságokat írtam már, de szerintem a lényeg, amire gondoltam, az leszûrhetõ...
TF2be igenis kell kasztlimit... ésvagy önzetlenség.
@
Nesztek!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.