Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy mikor haverokkal 5-6-an felmegyünk szerverre, van skype kapcsolat és elosztjuk ki mti csinál, hiába kicsit létszám a 6 a 32 slotos publicon, szinte mindig nyerünk. Ugye szervezettség.
Mindegy, én nem szeretem a kasztlimitet.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Miért jó az ha több mint a csapat fele kémbõl és sniper-bõl áll, miközben a szerencsétlen csapattársak próbálnának gyõzni(ez a játék lényege). Persze ez ellenféltõl és pályától függ, de sosem jó ha a fél csapat support kasztból áll(medic kivétel)!
Megjegyzem azt is hogy szerintem a sniper-hez és a spy-hoz kell némi tudás, ha pistikék beállnak kémbe vagy sniper-be és a kezdõn hívják a medic-et szerinted segít a csapatnak?
Erre a mondatodra meg különösen felfigyeltem:
Természetes kiválasztódás, ha egy csapat magát nem szervezi meg....
és engedd meg had válaszoljak: Public szervereken nagyon ritka az hogy egy csapat magát megszervezi.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
vitzel
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
DB vs NG2 18:30 és nemleszek ott 😞 shiiit
Raiders vs Haxx 19:00
http://www.totaltf.hu/
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
~
(Nem azt irtam hogy használható, hanem hogy ÖTLETES)
A logban azért turkáltam, mert ezt hoztad fel indoknak, hogy milyen bunkók járnak a szerverre és gondoltam a többiek lássák, hogy hogyan is volt ez a dolog.
A kasztlimit olyan dolog, hogy vagy tetszik vkinek vagy nem. A legnagyobb elõnye, hogy megteremti a harmóniát és élvezhetõbb játékot produkál, mint ha mindenki csak f@szkodik és a csapat tele van spyokkal, pyrokkal és sniperekkel.
A másik fõ dolog, hogy a szavaimat teljesen kiforgatod, hogy rosszabb fényben tüntesd fel ezt az egész históriát, mint ami.
A nocrit egy olyan opció amit bármely szerver tulajdonos betehet, nem vmi túl misztifikált dolog. Ugyanis vannak olyan emberek akik lassan 2 éve játszanak a játékkal és ráuntak a critre.
Szerinted csak azért lett kikapcsolva, mert idegesített, hogy vki lecritelt? Vagy szerinted, mi critelhetünk, ha kivan kapcsolva csak más nem? Elmondom, hogy olyankor mi sem kapunk random critet.
A témán nem lovagolok, hanem leírom a véleményem, mint ahogy azt te is teszed, hogy ne csak az egyik oldal nyilvánuljon meg.
A makk dolgot nem a véletlen találatokra értem, hanem a véletlenszerû critre. Az airshothoz tudás kell és gyakorlat, a crithez ezekre nincs szükség!
Ki mekkorákat makkolgat?! Loool, ezt most nem mondod komolyan, a játék része, esetleg a pyrot nem tiltjátok ki? Vagy a demot mert mekkora makkairshotokat lehet vele lõni. Akkor ebbõl arra következtessek, hogy ha titeket kriteltek le, akkor makk, ha ti kriteltetek akkor skill? Mert nekem ebbõl az jött le, hogy aki kritel, az DIREKT kéri a kritet, vagy nem is tudom. Ugyanannyi az esélyed, hogy te is makkolsz egyet. Ja és ne büntessetek meg senkit, már eleve ez a hozzá állás kínzás.
Remélem ezt te se nagyon hiszed el, mert ezzel csak a sz@rt dagasztottad tovább. Igazságalapja NULLA!
Az alltalk manapság ritka, hogy megy szinte soha...
A lényeg, hogy nem gond ha nem jársz hozzánk, parasztok más hol is vannak, máshol is jól fogod magad érezni. De legalább volt vmi értelme a beszélgetésünknek. Megindokoltad 1-2 állításodat én meg tisztáztam a dolgokat, így már legalább egál!
Ennyi a történet. <#worship>#worship> Majd egyszer felnézek.
Sztem hagyjátok az argosokat, jó kis szerver, példát vehetnének az sg-sek róla. Mondom ezt úgy, hogy pár hónapja még utáltam, mert hülye emberek jártak fel és állandóan alltalk volt - tiszta idegesítõ volt sztem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
L 08/02/2009 - 21:44:30: "Julius Caesar<1015>" connected
L 08/02/2009 - 21:45:42: "Julius Caesar<1015> say "cs"
L 08/02/2009 - 21:45:44: "Kjubi<1001> say "cs"
L 08/02/2009 - 21:45:47: ".:ÐЯ.oEtKeЯ:..:hts:.<>!<">>!<"><999> say "cs"
L 08/02/2009 - 21:45:47: "inf.fm³<1012> say "hi"
L 08/02/2009 - 21:45:54: "Kjubi<1001> say "nézzétek, má egy császár is itt játszik"
L 08/02/2009 - 21:45:58: ".:ÐЯ.oEtKeЯ:..:hts:.<>!<">>!<"><999> say "XD"
L 08/02/2009 - 21:46:07: "Julius Caesar<1015> say "nem egy"
L 08/02/2009 - 21:46:09: "Julius Caesar<1015> say "hanme A"
L 08/02/2009 - 21:46:24: "Kjubi<1001> say "bocs july"
L 08/02/2009 - 21:46:24: "Kjubi<1001> say "😄"
L 08/02/2009 - 21:46:25: ".:ÐЯ.oEtKeЯ:..:hts:.<>!<">>!<"><999> say "jaj, azt ismerem"
L 08/02/2009 - 21:49:25: "Julius Caesar<1015> disconnected (reason "Disconnect by user.")
Ha mindenkit minden baromságért, fõleg viccelõdésért büntetnénk (és más szerverek is így tennének) a szerverek üresen állnának! Az más kérdés, hogy Caesar az életében nem volt császár, de ezzel téged rommá sértettek... Felmerül a kérdés milyen irtózatos eszközhöz kellett volna nyúlnunk? Milyen ókori kínzáshoz, hogy mindezt megtoroljuk?
A nocrites és kasztlimites dologra visszatérve. A kasztlimitet gondolom nem kell magyaráznom, ugyanis annak köszönhetõ, hogy a csapatok ki vannak egyensúlyozva és a támadók nem 5 spyból, 3 pyroból és 2 sniperbõl állnak.
A nocrit pedig azt a célt szolgálta, hogy a játék ne csak arról szóljon, hogy ki mennyire ontja a critet és mekkorákat makkol (nézz meg egy wart nem sûrûn látsz critet kivéve a speciális felszerelésekkel). Egyébként a nocrites szerveren mutatkozik meg igazán pl. a kritzkrieg igazi ereje. Nálunk nem hlstatx fut, így a kpd-s baromságnak túl sok köze nincs az igazsághoz!
Manapság pedig nem nocrit van. hanem pálya eleje crit szavazás, így a jelenlévõk többségének szájíze szerint alakul ez a kérdés.
Utolsó bekezdésedre a válasz:
Csak megsúgom kasztlimit a Kartelen is van, anyázás pedig sajnos mindenhol a vicc ebben csak az , hogy 2 havonta feljössz 10 percet játszani és osztod az észt. Mondjuk akkor megértelek, ha a fent említett "beszólásnál" nem kaptál még durvábbat más szerveren... (persze ez kizárt). A kezdõket pedig nem jellemzõ, hogy szapulnánk vagy bármi egyéb.
----------------------------------------------------------------
Narxis: #13324
Madarat tolláról, klánt szerverérõl...
Ha ez igaz lenne, az a klán amely üzemeltet egy szervert a legnagyobb szarláma lenne a földön, mivel csak megsúgom, hogy a feljáró emberek nem biztos, hogy minõsítik az adott klánt. BTW még olyat nem láttam, hogy a vki szidja itt a Cali klánt pedig szerintem aki már játszott ott, tudja megfordul mindenhol egy-két paréj...
ez teljesen igy van!
De ha valakinek az a célja, hogy egy üres vagy alig kihasznált szervert tartson fent, lelke rajta. Engem nem érdekel, nem fogom megmondani senkinek, hogy mit csináljon a szerverével. Csak ha már témánál vagyunk akkor leírtam a véleményem. :-)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szóval nekem elég volt 5 perc ebbõl a társaságból, és leléptem, és ha hozzáadom hogy régen is voltak már rossz tapasztalataim, egy darabig biztos nem nézek fel és negatív véleményen leszek. Nem tudom, de nem is olyan régen még nocrit és kasztlimit is volt, mert a kis n00bok az überprõket lekirtelték és ez így nem jó, mert elszarja a kpd-t. Szánalmas....
Névtelenül könnyû szart dobálni, de úgy gondolom, hogy ez se nekem, se nektek nem akkora ügy, hogy ne aludjunk éjjel, mert ez csak egy játék. Sajnos az internet elõnye és hátránya az anonimitás, ezt el kell fogadni. Most hogy meg indokoltam nekem miért nem jó az ARGO és miért szidom, remélem tesztek valamit annak érdekében hogy ez változzon és ha 2 hónap múlva megint felnézek, mást tapasztaljak és szeressek oda járni. Ha meg a többségnek nokrit, kasztlimit kell meg anyázás, hát akkor majd járok máshova, ezen igazán nem múlik, mert van még több ezer nyomorult szerver. Persze attól függ, mi a cél.
<#integet2>#integet2>
"Csalsz!
Már mibõl gondolod hogy csalok?
Mert AWPvel játszol"
... szal a szint ott is megvan 😄 aztán jött a tipikus WH, AIM, etc...
@