Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
RAM DDR 1280Mb
ATI Radeon 256Mb
DirectX 9.0c
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
megvan tf2 és minimálra vettem a gépigényt de még mindig szagat kivétel amelyik pályán kevesen vannak
mit tegyek mi a baj?
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szóval ezzel csak óvatosan, mert i nem vagyunk überprõk. Másrészrõl a faktoriálisok (komolyan, milyen klán név ez? N!, n faktoriális) se voltak valami jók, de az is lehet hogy szimplán nem tudtak minket ellensúlyozni <#zavart1>#zavart1> Ja és az az 5 heavy nem volt olyan vészes. Persze vesztettünk, de aztán visszaálltak normális kasztba...
Az általad kifogásolt mondatomon valamilyen szinten igazad van, de amikor ezt kijelentettem én sem arra gondoltam, hogy a velejéig ismerem az adott plugint. Hanem, hogy az alap mûködésével ami egy public játékosnak is lejöhet tisztában vagyok. Mert kifogásolták a scramblet és nem tudják mi alapján kever.
Egyébként ez csak saját vélemény, de nem biztos,hogy amint kijön egy frissebb plugin, sourcemod vagy metamod azonnal fel kéne tolni, mert esetleg adódhatnak kellemetlenségek, így célszerûbb akkor feltolni amikor az esetleges új hibákat is javították.
Milyen minden szarra gondolsz pluginok terén? Nem állítom, hogy mind létszükségletû, de érdekel, hogy melyikekre gondolsz.
Ajánlom az 1.8 as metamodot és az 1.3-as SM-et (ne zavarjon hogy béták, stabilabbak mint az elõdjeik)
Amúgy ha kell segítség vagy tanács szívesen segítek.
De a jövõben sztem hanyagold ezt a hozzáállást:
"úgy hogy több plugin mûködésérõl semmit sem tudtok..."
Te érted? Vágod mirõl van szó az .sp fájlokban? hogy mit miért és milyen sorrendben?
HA igen akkor minden elismerésem, de ha ne makkor te se vagy különb a többinél. (felhasználni =/= érteni 😊 )
A pub játékosoknak nem az a dolga hogy értsék hogy mûködik a szerver hanem hogy élvezzék a játékot és tetsszen nekik az azt nyújtó szerver, illetve ha valami nem mûködik jelezzék, és sztem ezt meg is tették.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Szigorúan csak szakmai szempontból kérdezem., semmi rossz szándék nem vezérel.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Benne van a játékban...
ennyi erõvel ne legyen Heavy vagy pyro vagy bármi
vagy ne legyen 2fort mert idegesít
vagy red team mert én csak a blu-t szeretem
omg:|
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
volt olyan is, hogy egyik nap 3-4* volt egymás után steam-szakadás, és akkor nem lehet azonnal újraindítani
amúgy a pubszerverek adminjainál van egy olyan szabály, hogy teli szervert nem indítunk újra, mert akkor átmennek máshova...
Ez azért van mert más szerver adminjai nem jelentek itt meg azonnal dzsihádot hirdetve ha szánkra vettük a szerverüket. Népszerûséget tekintve pedig kartel, ogc szidás kellene, hogy menjen itt állandóan...(megy is csak gondolom szelektíven olvastok vagy nem figyelitek a topikot rendszeresen). Valaki leadja a drótot, hogy hopp megint az argo van terítéken és megjelentek?
Legutóbb kartell kapcsán a színvonal volt itt kibeszélve amit hide és a hozzá hasonlók visznek fagypont alá, illetve írtam, hogy kartelen se tetszik a kasztlimit, ogc-n meg valami miatt néha elérhetetlenek az update fegyverek, illetve ott is dolgozik egy hide klón, krissz néven.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az nem baj, hogy leírjátok a véleményeteket, de most gondoljuk bele, hogy mit is nehezményeztek.
Az 1:7-es állást amit bárhol bármelyik szerveren játszhattok. Miért kéne a két oldalnak teljesen kiegyenlített köröket játszani, fõleg egy pl mappon? A scramble nem akkor kever, ha nagy a két oldal ponjai között a különbség, hanem az egyes csapatokban játszó emberek pontjait nézi és ha ez a különbség meghalad egy bizonyos értéket akkor megkeveri a csapatokat. Ha a képet megfigyelitek a két oldal játékosainak megközelítõleg kiegyenlítettek voltak a pontjaik.
Az 5 heavy tényleg hiba volt, mert a limit 3 heavyt enged. De, ha van 1 kis csapatmunka amit pluginokkal sem tudunk létrehozni akkor az 5 heavy nem gond, mivel az is kizárt , hogy az az adott 5 heavy egyszerre mozgott és mindenkit akit megláttak szétdaráztak. Ha még is így történt akkor most mi lesz? Kasztlimit nélkül sem lett volna jobb a helyzet!
Egyébként, ha vki felhúzza magát a játékon bármelyik szerveren akkor nem biztos, hogy egybõl másokat, vagy az adott szervert kell hibáztatni. Mert szerintem, ha a szerverek configolását vagy a pluginjaikat megfigyeljük magyar viszonylatban, szerintem az Argo egy jól configolt szerver (eltekintve a friss pluginok okozta kisebb bugoktól/kellemetlenségekktõl).
U.I.: Szerintem az SG fórumán más szerverrel nem foglalkozott még ennyit a kedves játékos közösség, mint az Argo szerverével.
Utánanézünk a dolognak és köszönjük az észrevételeket.
jó tudom így látatlanba könnyû 😄
@
vs
2 komolyabbnak látszó (raiders) player, 5 randomember
a 7-1-nek kéne lennie nem 1-7nek 😄
@
ezért volt 5 heavy...
egyébként nemár hogy critsoldierekkel nem tudtátok kinyírni õket, vagy hogy nem volt egy épkézláb spy ami legalább egyesével metszhetett volna az ánuszukon a hájasoknak 😊
@
Az autómatikus keverés tényleg nem mûködik:
Ez nem egy támadás az ARGO ellen, csak mint DJ bigpapa mondta:
"sajnos jellemzõ az itt hozzászólókra, hogy néha túloznak"
És ez történt a limit jellemzésénél, valamint az autómatikus keverésnél is.
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
Itt van egyébként a limit ez fut CP és CTF mappokon:
//Put -1 for no limit, 0 for disalowed, and any other number to set the limit
"scout" "3"
"sniper" "2"
"soldier" "-1"
"demoman" "-1"
"medic" "2"
"heavy" "3"
"pyro" "2"
"spy" "2"
"engineer" "2"
Szerintem ez a limit teljesen korrekt csapatonként! Ha szerintetek nem az, várom a javaslatokat, persze nem azt, hogy ez úgy szar ahogy van.
Egyébként sajnos jellemzõ az itt hozzászólókra, hogy néha túloznak. 5 heavyt csak is akkor láthattál, ha teljesen beszart a limit. Melyik pályán volt ez?
OP kasztok limitálása hülyeség... pyrot is minek... a tömegesen hasznavehetetlen classokat kell... sniper, spy, illetve hogy a teknõsözés ne legyen, még engineer... mondjuk sentryfalon is át lehet törni 😊
@
A pár napja folyó Argo sárdobálással nem értek egyet, de ami ma ott folyt, az kritikán aluli! Szaftos, hosszú hsz.-eket írtatok arról, hogy kell-e a kasztlimit (sztem igen is kell, a krittel együtt). De az biztos, hogy jelen állás szerint ott a kasztrendszer úgy rossz, ahogy van. Azt nem értem, ha a pyro-t le kell limitelni, akkor a heavy-t mér nem? Ma is 5 heavy jött az ellenfél teambe, nem lehetett fogni õket, még kritzel se! És nem 5 spy és nem 5 sniper a csapatunk, teljesen normális védõcsapat! A másik dolog ami bosszant, hogy argos csávó ott játszott csapatukba, nem h leoltotta volna õket, NEM, elõrerushol ellenfél spawnjára és írtja a népet! Igazi példamutatás, gratulálok (akinek nem inge, ne vegye magára)!!! Az, meg h 5-0nál nincs nagyobb különbség, nem igaz! Bocs, most egy kicsit felhúztam magam, 5 perc múlva lenyugszom, akk már nem írnám ezt! Bocsánat, ha bárkit is megbántottam, a szerverrel amugy semmi bajom, azt ott játszó értelmiséget kéne mégjobban szabályozni. Éjszakát mindenkinek!
u.i.: az a büntipont ottvolt mielõtt elmentem v újj? D: nemtok rájönni ydx
Crabby
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
én kérek ilyen opciot is a szavazásba 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"