Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Ja és public van meg voice chat betû is.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
máshol bûn játszani.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ma vettem meg az orangeboxot és az a kérdésem hogy meik szerveren szoktátok tolni?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
@
tesco: jó proci az, és túl van neki hajtva. (válasz erre gomb <#eplus2>#eplus2>)
1. ARGO-ra a kezdetek kezdetén én is feljártam, jó volt a társaság, az általam ismert adminok kivétel nélkül jó fejek voltak. Tehát egy-két ember véleménye alapján pedig ne tessék már megítélni egy szerver, vagy egy klán egészét....
"Sajnos" én szeretem a nemisannyirarandomámaz kritet, és nem szeretem a kasztlimitet, Ergo nem járok sûrûn Argo, hehe, favicc)
2. N! klán nem faktoriális, hanem Nightmare klán, és tagjai itt sok emberkének az apukája lehetne... <#wave>#wave>
3. Öt heavy tolja a kocsit....höhö...egy medic és egy demo meg darabokra szedi õket