Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
Egy pár hétig, 1-2 hónapig jónak számított...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

galee7gali
én is 200ért vettem (igaz, h monitorral együtt- ez tartja legjobban az árát) aztán crysis alap h nem megy maxon... de sztem 2 évig nem lesz jó fõleg ez a full hd +hd 4850 kombó

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

armageddon666
9600GT sose volt jó... egy butított 8800GT volt... megnyírbált SPket órajellel kompenzálták (kis felbontásoknál sikeresen), de amint valami komolyabb feladat jön, akkor már elbukik 😊
A DX10.1 gondolom 11 akart lenni... elavultnak elavult lesz, de a teljesítménye egyáltalán nem lesz alacsony... fõleg hogy ahogy hallottam a DX10.1 elég a 11nek teljesítmény szempontjából, csak nem lesz olyan szép a játék, vagy hasonló... de amíg szar konzolok elavult hardverekkel vannak szerelve, addig úgy sem lesz sokkal szebb 😊 (ld. CryEngine 2 -> 3... visszafejlõdés, hogy a konzolok is vigyék a motort...)
Tehát a DX10.1 elég lesz egy jó darabig...

Egyébként azt hallottam hogy úgy érdemes vásárolni, hogy felsõközép kategóriában (ami teljesítményben már elég kemény, de mégsem csúcs... szal mondjuk 60k-s VGA, meg 40-50k-s proci... a csúcsba tartozik jelenleg a KórÁjHét meg a többmagos kártyák) és ezt SÛRÛN CSERÉLNI! persze úgy hogy a régieket el kell adni... és ha jól csinálja az ember, akkor relatív olcsón ("olcsón") jöhet ki belõle, és mégis, mindig csúcskonfigja van....

Alternatíva a bõvíthetõség, aminek valszeg azért most keresztbe tett az intel a 2 foglalatával, de majd meglátjuk 😊 meg azért régen még szép volt ez, hogy lehet bõvíteni, ma már nem...

@

Zomil
viszont,ha ugy veszel gépet h az aktuális "legjobbat" persze normális árban max 200e-ért, akkor min. 2évig egy jó géped lesz ami a legtöbb cuccot max-on viszi.

én 2007 szeptembere körül vettem gépet lassan 2éves, de még minden szépen hasit rajta, bár mostmár nem is akarok a géppel foglalkozni, amivel játszok arra böven jó az uj játékok meg nem nagyon hoznak lázba 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Julius Caesar
Inkább vegyél két foglalatos lapot, veszel még egy 420-as cerkát meg még egy HD2450-et, és belerakod úgy a lapba, tökre megéri <#idiota> DUAL CERKA 420 + CFX HD2450 FTW!!

Julius Caesar
Sikerült 2 mondat alatt megcáfolnom magam. Na mindegy... <#zavart1>

Julius Caesar
Ha az IT-ben arra játszol hogy pár hónap múlva úgyis erõsebb jön, sose lesz géped. Én is megvettem a 9600GT-t, istenítették hogy a kategória királya, rá 2 hónappal jöttek az elsõ HD4850-ek... De ezzel nem tudsz mit csinálni, mindig, mindenhol mindennel így van. CPU, ram, VGA. Nem lehet várakozásra játszani.

neoncsöves: én mondjuk megvárnám mit tud az i5, és utánna döntenék a quadokról.
arma: hát lassan a HD4890 is elavult lesz, mert nincs benne dx10.1. GTX275 meg felejtõs cakumpakli.
Sajnos ez ilyen iparág, megveszed, 2 hónap múlva felét sem éri, mert jön az új széria dzsiforsz meg radeon.

Nitramk
Na jó asszem inkább erõsítõt veszek <#idiota>

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

armageddon666
hát Q8xxx-t ne vegyél... Q9xxx-bõl egy olcsót és azt tuningold... 😊

én 60k-ért vettem 8800GT-t (Gainward Golden Sample) és még mindig tökéletesen meg vagyok vele elégedve...

4890 vs 275 közötti különbség azért túlmegy azon hogy zöld vagy piros... bár nyers erõben közel megegyeznek, 4890ben van DX10.1 ugye...

@

galee7gali
jah, én is egy olyat nézegettem...

galee7gali
*bár

Q9650et pályáztam meg 😊
már csak pénz kéne rá 😄D

galee7gali
bér inkább q8000, mint e8000....

Sorry sok(k) offért

galee7gali
a q8200at feldughatod télen... lemegy majd a q9esek ára aztán sírhacc-ríhacc h mennyire ráb*sztál... videókarit télen ne vegyél, én és 45 rugót áldoztam anno egy hd4850-be, aztán amikor tavasszal kijött hd 4770, akk fejemet vertem a falba... szal én videókarival ha ati akk várnék tavaszig... nV gtx275 is jó, ez olyan, h van aki a pirosat szereti, van aki a zöldet, teljesítménybe elenyészõ a különbség...

galee7gali
2,25 powa!!!<#idiota>

Nandris94
nekem sincs vele semmi bajom D:

Crabby

Julius Caesar
Egyértelmû hogy HD4890. De szeptemberben jön dx11. Prociból játékra én egy olcsó q8200-zat vennék, és tuningolnám. AMD-t cpu fronton minél gyorsabban el kell felejteni.

És hiába mondják hogy fejlõdés, nagyon erõltetett, fõleg a VGA biznisz, mert ey év alatt dobhatod ki a kukába. Egyszerûen röhej, hogy belenyomsz százezreket egy gépbe, és egy év múlva megint a frissítésen gondolkozol. Ha optimalizálnák csak egy picit a játékokat, akkor fele ekkora monstrumok se kellenének.

Gali: 1,8 cerka, de 2,25-re tuningoltuk <#idiota>, nem beszólni, az is számít 😄

Hát ez van, de én se költetnék ennyit gépre... Max használt még egy 2 giga ram meg egy 64bites win 😄

Proview
SZia!
A video optionsban nézd meg, a HDR nincs-e fullon? Mindig kikapcsolom, mégis vissza szokott állítódni valamiért. Még nem sikerült megfigyelnem miért áll vissza.

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Heffi
Én is ugyanígy játszok, és van rendesen fpsem, nagyon ritka mikor laggol, az se normális lagg. Csak olyan szokott lenni nagyon ritkán, hogy teljesen befagy a játék és semmi se mozdul egy ideig. De ez a gép miatt van, mert mikor csak mozilla van megnyitva akkor is csinálja néha :/

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

1280x1024 high, windowed mod : 50-60fps MINDIG megvan. a max valami 160 körül van

heavyt meg pláne nem

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

heavyt meg pláne nem

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

ahjjj....annyira idegesítõ h kb. 75%-ban nem bonkolok be a sandmannel -.-

Heffi
<#gonosz1><#mf2>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

RatBaG
ja, engem is folyton furdal a gondolat, hogy csak venni kéne egy xboxot guitar heroval... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Heffi
Egyelöre még nekem sincs. De hamarosan elvileg már lesz.

motyodlee
egyértelmû

(bár nincs sok közöm a zenéhez) 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Heffi
Hát már nem azért, de szerintem alap, hogy gitár 😄

(alreg ftw 😄)

armageddon666
jah, Giga alaplappal... p43 vagy p45...

@

armageddon666
abban a topicban gondolom valami AMDt...
én négymagos intelt (még Core2-t) 45nm-est, nem tudom azokat hogy lehet tuningolni, de ha lehet akkor a legolcsóbb 9-es szériásat (szal ami faszán 4magos, és nem 2 lowend 2magos összeragasztva) és azt lehet húzni, mellé 4 giga memória.... 1066 cl4 mondjuk? ha van jó áron... VGAnak meg HD4890 vagy GTX275, ha minden igaz ezek vannak közel egy szinten... illetve egy 450es Corsair táp esetleg 😊

mikor legutóbb néztem ez volt 200k asszem...

@

ha már off van milyen gépet ajánlanátok 200kért?
Tudom, hogy van ennek topikja, de én most TITEKET kérdezlek😄
bár nem mintha most vennék😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

armageddon666
miért vicc? Gépház - Monitor - Háttértár kb így van az értéktartás... onnantól már zuhan az érték napról napra ^^

@

galee7gali
khmmm... veszek egy négymagost feltolok mindent highra +8x élsimítás akk megoldottam problémát?<#idiota>

galee7gali
dauer 1,8 as celeron... <#idiota>

galee7gali
am komolyan elgondolkoztam egy crossfire/sli alaplapon, csak ki f*sz aki ennyit költ egy q gépre... így is 200000at tettem bele h meglegyen mostanim, aztán lassan a felét se éri... 😞 (tudom, a számítástechnikával csak veszíteni lehet, fõleg úgy, ha minél drágábbat veszel... az a vicc a monitorom tartja legjobban az árát XD)

sry az OFFért

armageddon666
Sourcenak proci kell nem VGA :\

@

galee7gali
30k alatt nem érdemes befektetni... (hd4770) -.-

mostanában én is ezen filózok... új basszer vagy új gép:/

Julius Caesar
Nem drága, ma már olcsóért kapni cuccokat. Persze minden viszonyítás kérdése.

Nitramk
De miért kell új gép? Mikor vettem jó volt minden.
Szal ennyi nem játszom többet, gépet nem veszek, mert drága, és ha már mindenáron költök annyit akkor inkább egy jobb gitárra.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

armageddon666
én meg nem nézem hanem játszom... (mikor épp játszom... egy ideje már nem)

@

Julius Caesar
Hát nekem valahol 40fpsem van, valahol 170 😄

Narxis
Új gép kell, am. az új mapokon nekem is erõsen csökkent az fps de még nem szaggat szerencsére.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Julius Caesar
Ami azért vicces, mert a te gépeden 800x600-ban lowon még a crysis is futott, és source =/= cryENGINE2...

Viktor99
Nyugi...
Nitramk
Fasz kivan a valve-val. Ezután a kurvaupdate után teljesen tönkrebaszta a játékomat, mert 640*480-ban, minden lowon, úgy szaggat mint a büdösszar. Pár hete még szépen futott az egész 1280*1024-ben úgy hogy high-on volt minden, úgyhogy kapják szépen be! Érdekes, UT 2004-nél nem lett másfél év után nagyobb a gépkövetelmény, hanem ugyanaz maradt amit a dobozára írtak.

Ennyit errõl, asszem ezzel sem tudok többet játszani, mert olyan mint egy képregény. Számomra most már nem csak grafikában. Köszi szépen Valve.

Nah ezt a stat dolgot már tényleg nem értem... Gépenként mindig mást ír ki
Barátnõmnél új rekordot állítottam fel sniperrel... 2-3 perc életbenmaradást
itthon meg azt írja... közel kerültem a legtovább ideig életben levéshez :1:30...
de a pontokkal meg minden mással így van ez:S

de nekem xpm van😄

Twetr0x
ha vistád van, a windowed módtól kevesebb fps-ed lesz <#zavart2>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Köszi, ez nagyon jó ötlet!😊