Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
A DX10.1 gondolom 11 akart lenni... elavultnak elavult lesz, de a teljesítménye egyáltalán nem lesz alacsony... fõleg hogy ahogy hallottam a DX10.1 elég a 11nek teljesítmény szempontjából, csak nem lesz olyan szép a játék, vagy hasonló... de amíg szar konzolok elavult hardverekkel vannak szerelve, addig úgy sem lesz sokkal szebb 😊 (ld. CryEngine 2 -> 3... visszafejlõdés, hogy a konzolok is vigyék a motort...)
Tehát a DX10.1 elég lesz egy jó darabig...
Egyébként azt hallottam hogy úgy érdemes vásárolni, hogy felsõközép kategóriában (ami teljesítményben már elég kemény, de mégsem csúcs... szal mondjuk 60k-s VGA, meg 40-50k-s proci... a csúcsba tartozik jelenleg a KórÁjHét meg a többmagos kártyák) és ezt SÛRÛN CSERÉLNI! persze úgy hogy a régieket el kell adni... és ha jól csinálja az ember, akkor relatív olcsón ("olcsón") jöhet ki belõle, és mégis, mindig csúcskonfigja van....
Alternatíva a bõvíthetõség, aminek valszeg azért most keresztbe tett az intel a 2 foglalatával, de majd meglátjuk 😊 meg azért régen még szép volt ez, hogy lehet bõvíteni, ma már nem...
@
én 2007 szeptembere körül vettem gépet lassan 2éves, de még minden szépen hasit rajta, bár mostmár nem is akarok a géppel foglalkozni, amivel játszok arra böven jó az uj játékok meg nem nagyon hoznak lázba 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
neoncsöves: én mondjuk megvárnám mit tud az i5, és utánna döntenék a quadokról.
arma: hát lassan a HD4890 is elavult lesz, mert nincs benne dx10.1. GTX275 meg felejtõs cakumpakli.
Sajnos ez ilyen iparág, megveszed, 2 hónap múlva felét sem éri, mert jön az új széria dzsiforsz meg radeon.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
én 60k-ért vettem 8800GT-t (Gainward Golden Sample) és még mindig tökéletesen meg vagyok vele elégedve...
4890 vs 275 közötti különbség azért túlmegy azon hogy zöld vagy piros... bár nyers erõben közel megegyeznek, 4890ben van DX10.1 ugye...
@
már csak pénz kéne rá 😄D
Sorry sok(k) offért
És hiába mondják hogy fejlõdés, nagyon erõltetett, fõleg a VGA biznisz, mert ey év alatt dobhatod ki a kukába. Egyszerûen röhej, hogy belenyomsz százezreket egy gépbe, és egy év múlva megint a frissítésen gondolkozol. Ha optimalizálnák csak egy picit a játékokat, akkor fele ekkora monstrumok se kellenének.
Gali: 1,8 cerka, de 2,25-re tuningoltuk <#idiota>#idiota>, nem beszólni, az is számít 😄
Hát ez van, de én se költetnék ennyit gépre... Max használt még egy 2 giga ram meg egy 64bites win 😄
A video optionsban nézd meg, a HDR nincs-e fullon? Mindig kikapcsolom, mégis vissza szokott állítódni valamiért. Még nem sikerült megfigyelnem miért áll vissza.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Per Aspera Ad Inferi.
(bár nincs sok közöm a zenéhez) 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
(alreg ftw 😄)
én négymagos intelt (még Core2-t) 45nm-est, nem tudom azokat hogy lehet tuningolni, de ha lehet akkor a legolcsóbb 9-es szériásat (szal ami faszán 4magos, és nem 2 lowend 2magos összeragasztva) és azt lehet húzni, mellé 4 giga memória.... 1066 cl4 mondjuk? ha van jó áron... VGAnak meg HD4890 vagy GTX275, ha minden igaz ezek vannak közel egy szinten... illetve egy 450es Corsair táp esetleg 😊
mikor legutóbb néztem ez volt 200k asszem...
@
Tudom, hogy van ennek topikja, de én most TITEKET kérdezlek😄
bár nem mintha most vennék😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
@
sry az OFFért
Szal ennyi nem játszom többet, gépet nem veszek, mert drága, és ha már mindenáron költök annyit akkor inkább egy jobb gitárra.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ennyit errõl, asszem ezzel sem tudok többet játszani, mert olyan mint egy képregény. Számomra most már nem csak grafikában. Köszi szépen Valve.
Barátnõmnél új rekordot állítottam fel sniperrel... 2-3 perc életbenmaradást
itthon meg azt írja... közel kerültem a legtovább ideig életben levéshez :1:30...
de a pontokkal meg minden mással így van ez:S
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x