Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Mellesleg miért 3 ember? Te, dajer, varsi meg én. Jó, a varsi Homo Sapiens Cubus, de az lényegtelen (bocs varsi)
@
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
aki csak törtön játszott az majdnem olyan mintha nem is játszott volna >.< az nem WOW 😄 csak annak az emulációja... van 10 napos ingyenpróba ^^ már az elsõ 20 szinten is vannak jó dolgok, amik miatt azt mondtam hogy megérte az eredetit kipróbálni 😄
@
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ugyhogy léccives ne humorizálj, vagy szállj le a realitások talajára<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
köszönjük milánka! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Én is elkezdtem unni... az a baj, hogy ha ki akarja élvezni az ember, akkor rengeteg idõt elvesz... nekem nem ért annyit... (pedig komolyan gecikocka vagyok :\)
És persze a rengeteg idõ után sem lesz "pró"... mert pl. egy FPSben vagy RTSben kifizetõdik a rengeteg idõ... átlagnál magasabb skill 😊 de WoWban? :\ gearfüggõ alapvetõen... amihez meg tengernyi szenvedés kell... egy insta mennyi idõt elvesz már? és minimális az esélye hogy kap az ember bármi használhatót 😄
@
"Mert az élet 70 fölöt kezdõdik BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!" (Igaz gali? 😄)
...már kigyógyultam ...de inkább letagadnám...
2 hónap 1.4 körüli törtszerón (Hunhome)
aztán késõbb
kb. fél év Nightmare (változó verziók, BC is felkerült!!)
aztán...
Official Nagrand 😄D 1 nyár...
nem fok büszke rá, hogy nem értem el egyszer sem a 60as szintet :\
mire eredetiig jutottam meg már kezdtem unni 😞 másrészt a sok kis apróság ami törtön valszeg sose lesz, olyan szinten lekötött hogy gyorsan elrepült a nyár 😄 és valahogy nem izgultam hogy jajj de kéne fejlõdni 😄 39nél abbahagytam... már nincs meg armoryn a karim 😞
@
nightsoldier kiskarimnak kéne egy új sword... nincs vkinek?
adok érte 20k goldot whisp me X)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én már lvl 10 pyro vagyok😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ki a legbarmibb erõsebb?
1. Rex, a négylábú kutya
2. Rambó
3. Darth Vader
4. Balázs Pali
5. A terminátor
6. A Heavy
7. Nincs olyna opció, hogy "ÉN!", d eha lenne, az lenne