Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
és inditok egy peticiot, h növeljük meg a játék végi "alázási" idöt + vegyük már ki AZT A NYAMVATT MODOT, ami behozza jobb oldalt középen pl. az aktuális mapot v a hátralévö idöt, nah ez alatt NEM LEHET FEGYVERT VÁLTANI A SZÁMOKKAL
persze ezek csak 5letek, de sztem sokat dobnának a szerveren
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
---
Szavazás: 4.-re szavaztam, mert a szerveren néha fölöslegesen nagy pályák futnak, amik elriasztják a népet.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Per Aspera Ad Inferi.
tc_hydro
Szvsz a leggagyibb pálya, mehetne a lomtárba....
Nekem mindegy, bármelyiken eljátszogatok.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
[email protected]
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
...vágod?
én is ott voltam egy darabig
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Én WoW-oztam rendes serveren nekem bejön a jatek neha veszek gamecardot ha olyan kedvem van :C
Azok unjak meg akik napi 3+ orat toltenek a karakter buzeralassal . Bár az emberben bennevan azis hogy hUU 2 HONAP 7K AKKOR AZERTIS VEGELEGYENGULESIG JATSZOK. Alapjabaveve elég szöszmötölös és sok idöt kell beletömni hogy érjél valamit.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emékszem, egyik barátommal úgy nyomtuk, hogy estétõl hajnalig wow, alvás 12ig, majd ki az utcára sétálni, dumálni... illetve wow térképpel a kezünkben, hogy hova megyünk aznap este... 2-3 hét alatt 70felé fejlõdtünk... ismétlem ez 4 éve volt😄
Azóta már megváltoztunk mind2en... ma már azt beszéljük meg milyen jót szexeltünk<#idiota>#idiota>
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com