Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Viktor99
5 😄
Aquir
ez jó spay😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

galee7gali
Legyen új szavazás?
1.Igen
2.Nem
3.Leszarom
4.Hol lehet letölteni tf-et
5.Szeretem a pudingot
XDXDXDXD

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

én gmodban ezekbõl a CPkbõl mindig UFO-kat csinálokXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
😄
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Paprikáskrumpli?
1. Igen
2. Nem
3. Wut?
4. Menjünk ma este 19.00-kor az SG szerverre
Aquir
"hányszor nyomtál már alt-tabot játék közben??"
"a statisztika szerint melyik a leggyakrabban használt kasztod??"
stb.

Heffi
Ja, hogy az is kell?😄D

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Rage47
ötlet?
Heffi
Rage szerintem lehetne valami új szavazás 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Julius Caesar
Kiderült hogy a kúrmány megadóztatja. Bocs a szar poénért <#sniffles>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

motyodlee
végzett a bosszúval

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Heffi
De miért dobta el a lángszórót? 😮

Aquir

Pyro Wallp valaki?

Viktor99
Kijött egy új OMFGNinja videó... Hát érdekes. Na mndegy! Nézem, megnézték 4-en. 2 perc múlva frissítek megnézték 81-en. De nem jó vidi mert nem spyos 😞OMFGNinja
Viktor99
NEM! Késõbb...
armageddon666
16:20-kor akkor megyek szeróra ^^

@

Viktor99
Én is mennék, de most eléggé zavaros hogy mikor végzünk, me jómunkásemberek vannak a háznál + takarítani kell, szóval nem könnyû az élet. De megpróbálok minél elõbb menni 😊
Heffi
De rossz neked... Én meg csak a 2fortot és a dustbowlot ismerem teljesen 😄D A többin mindig eltévedek kicsit 😄

zozyk
f1:13:30-16:20

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Beast Machine
Mikor lesz vége F1-nek? Mert utána jó kis CTF-be benne vagyok (csak a Junction ne legyen megint, komolyan mindig eltévedek rajta :S)

...vágod?

galee7gali
nekem f1 után még segíteni kell faternak, de utána tõlem mehet a menet...

Heffi
Én is benne lennék, csak ne az legyen mint tegnap... 2 pálya után lelépett minden sg-s, és csak a külföldiek maradtak...

zozyk
Forma 1 után mehet a játék.

armageddon666
😄 NA a krites rakétáiddal hagyjál 😄 Én 2t belelövok telibe akárkibe és meg sem érzi, nálam meg pálya másik felén durran egy már meghaltam XD

Ice Tea... õ el szokott tûnni.. unja már vagy mi a fene :\

Ma megint lehet játék ^^ esetleg egy kicsit korábban? vissza kéne szoknom a korán-fekvés-korán-keléshez... jõ a szeptember 😞

@

ZseniálisTeknős
N! barátaim hívtak beugrónak warozni, és amikor végeztünk, gondoltam viszik magammal nem még egy, hanem sokkal több embert <#circling>

Arról meg nem tehetek Arma, hogy focistaként játszol, és állandóan fejjel veszed le a krites rakétáimat.... <#zavart1>

Kamikaaaze nevû srác visított az egyik öregnek, hogy mi a f.szért veszi fel elõle Engineerként a vasat, mert õ demo, és neki sok anyag kell a stickyzéshez...

Szóval a jó hangulat ismét megvolt, más csak Tea hiányzik a sunyi csipázó harcmodorával. (Tényleg, mi van vele(d)?)

galee7gali
szpájcsekk!!! <#idiota>

Viktor99
Ja arra én is emlékszem hogy : "-Kamikázeeeeeee" Na ezt olyan éppen hogy túlélhetõ magas frekvencián.
armageddon666
Aláztalak mi? 😄😄 nem emléxem a tegnapi játékra csak hogy nem ment XD meg volt valami hangoskodó 12 éves Kamikaze gyerek, meg sok n!ghtmares, meg szokás szerint Teknõc csak akkor darált mikor ellenem volt xP

@

Vonjuk le a logikus következtetést😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

RatBaG
ez mûködik így?

Per Aspera Ad Inferi.

kakaoskalacs
😄 Figyelj oda miket irsz >:3

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Viktor99
Hát de muszáj ha a pyro leégetett/huntsmannal lelõttek/ minigunnal leszedtek/ bonesawwal felaprítottak/ stickyvel csapdába csaltak/ késsel hátbaszúrtak/ shotival lelõttek/ piásüveget szétverték a fejmen/ sentry megölt vagy ha éppen csak megölnek...
Narxis
Ez egy égi jel. ;-)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Köszi a gyors válaszokat!
Holnap kiprobálom azt hogy tesom gépérõl átmásolom! Remélem így jó lesz!
armageddon666
nem egyébként no offense, most benn vagy még mindig talán, csak anno amilyen gyorsan jöttél olyan gyorsan léptél is és ez megmaradt xD

@

armageddon666
😊 ezt ne pont te mond aki elsõk közt a ragequittol 😄 én mindig végigszopok legalább 1 órát 😊 (vagy végigalázok 2-3-t)

Btw ez a játék néha sokkal hihetetlenebb mint a CS -.-

de fogjuk rá szar napom volt 😄

köszi mindenkinek aki felnézett, méginkább köszi azoknak akik még fennvannak 😊 én megyek csicsikálni :\ így kommunikáció nélkül nem móka és már mindenki alszik a családból :\

@

werkfilm
vagy másold át tesód gépérõl a steamapps mappában lévõ fájlokat

zozyk
Ha a steam accod megy,és az orange box hoz kapott kulcsot hozzáadtad,akkor megpróbálhatod,hogy letöltöd a tf2-t a steam szerverröl.

Hello!
Lenne egy óriási problémám!
Megvettem az Orange Box-t, de valamiért nem tudom föltelepíteni a gépemre egyik játékot se róla!
A Preparing for the install (telepítésre való felkészülés) résznél elakad, nem fagy le a gép meg semmi egyszerûen megáll!
Pedig a DVD-k jók mer ez után megprobáltam tesom gépén és ott pillanatok alatt feltelepítettem a TF2-t!
A gépem bõven megfelel a minimum rendszer követelményeknek és pl.: a H-L2:Episode Two amit szintén nem engedett Orange Box-ról feltelepíteni korábban már fent volt a gépemen és lagg nélkül futott!
Valakinek van valami ötlete hogy mit tehetek?
Esetleg olyat nem lehet valahogy, hogy letölthetném valahonnan az eredeti TF2-t??Mivel a Steam accountom már aktiválva is van a cd key-el szóval fizettem érte de nem mûködik a telepítés!
Lécci segítsetek!
galee7gali
ledob magas ping miatt...

Kaptam végre egy korszerû adsl modemet, így majdnem megmásfélszerezõdött a netsebességem, de az 5percenkénti szakadás maradt, szóval én még mindig nem leszek úgy néz ki... Remélem lassan már tényleg megcsinálják 😊
Viktor99
10 perc után úgyis elhúzza a belét az összes ezsgés szokás szerint
armageddon666
na vacsizom aztán megyek ^^ 21:10kor talán... addigra biztos tele lesz a szerver hisz mindenki látta több mint 2 órája hogy 9kor tele lesz, és akkor 9kor tele kell lennie...

nem akarom kakaoskalacs száját elkenni 1v1be :S szal gyertek ^^ én meg sietek

@

zozyk
Gyertek SG re,most.

Beast Machine
de csak ha lesz a turbine is 😊

...vágod?

kakaoskalacs
Hat illene jonni 😄 nemreg is 6-an voltunk 😞 aztan márcsak 3-an 9felé tenyleg tessék kérem jönni 😄

FFFFUU mileszmostvelem 😄 igyis ugyis nooblowlama vagyok nemkell engem kitárgyalni :CCCc

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

armageddon666
9kor SGn AAAAKKKORA party lesz 😄 szal gyertek...

21:00 ^^

@