Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
1.Igen
2.Nem
3.Leszarom
4.Hol lehet letölteni tf-et
5.Szeretem a pudingot
XDXDXDXD
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"a statisztika szerint melyik a leggyakrabban használt kasztod??"
stb.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Pyro Wallp valaki?

...vágod?
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
Ice Tea... õ el szokott tûnni.. unja már vagy mi a fene :\
Ma megint lehet játék ^^ esetleg egy kicsit korábban? vissza kéne szoknom a korán-fekvés-korán-keléshez... jõ a szeptember 😞
@
Arról meg nem tehetek Arma, hogy focistaként játszol, és állandóan fejjel veszed le a krites rakétáimat.... <#zavart1>#zavart1>
Kamikaaaze nevû srác visított az egyik öregnek, hogy mi a f.szért veszi fel elõle Engineerként a vasat, mert õ demo, és neki sok anyag kell a stickyzéshez...
Szóval a jó hangulat ismét megvolt, más csak Tea hiányzik a sunyi csipázó harcmodorával. (Tényleg, mi van vele(d)?)
@
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Holnap kiprobálom azt hogy tesom gépérõl átmásolom! Remélem így jó lesz!
@
Btw ez a játék néha sokkal hihetetlenebb mint a CS -.-
de fogjuk rá szar napom volt 😄
köszi mindenkinek aki felnézett, méginkább köszi azoknak akik még fennvannak 😊 én megyek csicsikálni :\ így kommunikáció nélkül nem móka és már mindenki alszik a családból :\
@
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Lenne egy óriási problémám!
Megvettem az Orange Box-t, de valamiért nem tudom föltelepíteni a gépemre egyik játékot se róla!
A Preparing for the install (telepítésre való felkészülés) résznél elakad, nem fagy le a gép meg semmi egyszerûen megáll!
Pedig a DVD-k jók mer ez után megprobáltam tesom gépén és ott pillanatok alatt feltelepítettem a TF2-t!
A gépem bõven megfelel a minimum rendszer követelményeknek és pl.: a H-L2:Episode Two amit szintén nem engedett Orange Box-ról feltelepíteni korábban már fent volt a gépemen és lagg nélkül futott!
Valakinek van valami ötlete hogy mit tehetek?
Esetleg olyat nem lehet valahogy, hogy letölthetném valahonnan az eredeti TF2-t??Mivel a Steam accountom már aktiválva is van a cd key-el szóval fizettem érte de nem mûködik a telepítés!
Lécci segítsetek!
nem akarom kakaoskalacs száját elkenni 1v1be :S szal gyertek ^^ én meg sietek
@
FFFFUU mileszmostvelem 😄 igyis ugyis nooblowlama vagyok nemkell engem kitárgyalni :CCCc
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.