Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Szerencse + Idle 😊
de Idle alatt szerzettek eltûnnek 😊 MUHAHAHA <3 VALVE
BTW ha mindenkinek esne nem lenne "értéke" 😊

Caesar... lottónál a nyerési esélyed 0,00000002275% , ami egy sapka esési esélyének kevesebb mint kétmilliomod része 😊 tehát több sikerélményed lesz ha a sapkára vársz, mintha lottóznál...

@

Julius Caesar
Aha, akkor inkább lottózok...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Narxis
Szerencséjük volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis

jó menjenek már a rohadt picsába basszák szájba a jó édes kedves sarkonálló nem virágot áruló anyjukat! akkor magyarázzák már meg miért van az, hogy valakinek már van 3-4 sapija nekem meg 1 sincs...

Heffi

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Zomil
inkább azt mondja meg vki, h a legutobbi patch ota miért nem esnek a cuccok?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
megérdemlik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Heffi
Szemetek

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

sonic syndicate
HAHA, IDLEREK

8:50 PM – Nine: Will we be seeing a blog post from The Announcer in the near future that will clear up this Cheat Detection mess for the large amount of angry and confused players?
8:50 PM – ErikJ: Who are the angry and confused players
8:50 PM – Nine: Pretty much anyone who used the idle program, it seems
8:51 PM – ErikJ: That would be cheating the item system, so yeah, they will lose their items.
8:51 PM – ErikJ: But we’re going to post tomrrow.
8:52 PM – Nine: …and what’s with the tf_wearable_item associated with cheating?
8:53 PM – ErikJ: It will give people a message letting them know that their items they got using the idling program are gone.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=953306

armageddon666
Azé privibe küldjél már egy komolyan haxos konfigot 😉 mert én még nem láttam olyan parancsot amibõl elõnyt lehetne kovácsolni... és a "haxor" az szerintem urban legend meg kifogás...

A szerveromlasztás meg más dolog

(no offense ha a stílusból úgy jött volna le)

@

Jim Morrison
'Nagyok'*

*Értsd: Team Dignitas

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Én is erre gondoltam.

#14699: oké, warra visszarakom az eredetit, de azt szerintem nem látják a cfg-met

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Nem csalok. Egyszerûen csak megnéztem a 'nagyok' cfg-it és volt egy kettõ fura is (nyilakkal ment 'WASD' helyett vagy 'ESDF'el, t-vel meg töltött... ) De ez igen hasznos 8 sor amit mindenképpen használok, mert amúgy is szoktam laggolni, de most nekem is kisebb lesz a pingem, igaz még az átlag fölött (sokaknak 5ös pingük van vagy 10es)

Julius Caesar
Az már nem orándzs lesz, hanem más színû. talán õõõõ jelló?

Oo
Ez
Csak
Egyvalamit
Jelenthet

JÖNAZORINDZSBOXKETTÕ<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Julius Caesar
Off

Lejött c&c1 jessz. (Amúgy freeware lett). ugyh most azzal nyomom.

on

Cod cfg-je tényleg egy vicc. Ráadásul a játékot 2 évente peccselik...

Viktor99
Na itt vagyok, (miután két napot azzal töltöttem hogy hazajöttem és aludtam reggelig) és elborzadva láttam a totaltf-en hogy az orange box 1990... Jajj nemár. Ez kész majomparádé! Mi van itt?
Zomil
ennyire nem vagyok benne a témában, de akkor itt is hasonlo sajnos a helyzet mint cod-ban 😞

Lacccca
Nálam már az is csalásnak am inõsül ha pingmaskol vagy mint pl most módosítja a kiirt pingjét.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Lacccca
Ugyanúgy lehet... Valve bácsi túl sok-mindent enged a Usereknek sajnos...
CSS ben is elkövette ezt a hibát L4D ben is és TF2 ben is benen van ez a hiányosság.
Van egy rakat parancs amivel servereket lehet összeomlasztani akkor szted nem lehetséges a csalás? Ne viccelj.

Rage47
nem lehet waron használni
Narxis
Hol találtad? Letöltöm én is!

Zomil
tf2-ben cfg-vel csalni? 😄
nem hiszem, h lehetne ilyen csinálni, mivel ha jól tudom tf2 nem igazán cfg függö, max a grafikát lehet piszkálni, ezzel szemben egy cod-os cfg-t meg lehet ugy irni, h az már tényleg csalásnak számit

Lacccca
Gratulálok...gondolom nem ment aztán elkezdtél keresgélni hogy mivel lehetnél jobb...
Csaljál csak.

Jim Morrison
Basszus! Találtam egy marha jó cfg pakkot! (még sosem cfg-ztem, de most rákerestem)
Argo szerveren 32 alá sosem ment a pingem, mostmeg megnyomom az F1-t és 17 lesz!
cfg-ket lehet használni warokon meg NC-n, stb..? (mondjuk miért ne lehetne, senki sem tudja meg 😄)

majd 4 lesz😊 de már alig várom a csütörtököt😄

Rage47
Azért foglalja le, mert okosabban használja fel. Ha játszol felszabadítja neked a helyet. De egyébként is sztem 2giga ram már alap, ha játszol.
Win7 nálam is gyorsabb amúgy.
nekem 1 giga ramból lefoglalja több, mint a felét... nah de majd 2 nap és ez változni fog😄

Lacccca
Pedig az XP és Win7 rendszerigénye közel egyforma. Sõt nekem a Win7 gyorsabb is.

én meg Windows 7-etXD
ergo tf2 fps számom:1-10 között😄

Rage47
BF2 1.5-öt próbálok
Zomil
SG-re fel!!!!!

Heffi
Én is sírtam, de elöbb hazaértem 😄
Na de holnap majd maradok mászkálni a városban 😊

galee7gali
igen félek a tanítõnénitõl... <#nyes>

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

armageddon666
eddig a sarokban sírt 😞 ki kellett valahogy heverni a traumát...

@

Heffi
Ilyen sokáig tartott?😄

galee7gali
ujraitt... <#idiota><#hawaii><#buck> iskolaaa... <#szomoru1><#wow3><#zavart2><#guluszem1><#wilting>

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

Jim Morrison
Véletlenszerû idõközönként.

Egy véletlenszerû dobásnál milyen eséllyel esik az adott item.
Julius Caesar
És ez mi százalék? 100 dobásból, vagy idõben? Szóval egy óra alatt ennyi az esélyed vagy x dobásból?

Heffi
Nem értem mi bajotok Hydroval... Én szeretem...

armageddon666
Azon nincs az a limit ami segítene :\
Megosztom a tím csatin hogy le kéne kapni TC_HYDRO-t... majd gondolom le lesz kapva...
ma talán nem, de holnap játék? viszonylag korábban, mert nem vagyok jó alvó, és kezdõdött az iskola, szal korán keléshez korán kell feküdnöm :\ szal mondjuk fél8?

@

Ron Ragm
0 engie limittel nem olyan rossz az, sõt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Jim Morrison
Egyetértek!

Rage47
magyarul a totaltf-en
trident
Nem lett volna könnyebb. Nem a jelzett topiknak van számomra jelentõsége, csak az adott képnek.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Itt az új peccsnót. Fõleg bugjavítás. A legviccesebb a spectatoros-airblastos... szerintem... 😊

Team Fortress 2

* Added "tf_allow_player_use" server ConVar to control players executing +use while playing (defaults to 0)
* Fixed a bug where full backpacks resulted in an item being repeatedly found each time the game is started
* Fixed being able to burn players/buildings that are in the water while standing outside the water
* Fixed teleporting Spies getting stuck in enemy players standing on the exit
* Fixed server log not listing telefrag kills as weapon "telefrag"
* Fixed the Pyro's airblast pushing Spectators in free-look mode
* Fixed Pyro's Hadouken killing Scouts that have used Bonk! and are phasing
* Fixed freezecam screenshots sometimes being saved outside the Screenshots folder
* Fixed deathnotice and server log entries not using the unique item names/icons when buildings are destroyed
* Fixed a case where the weapon selection menu wasn't drawing the images of non-standard items if the player was using hud_fastswitch 1 and using slot7-10 to view the panel
* Fixed CTF HUD not centering the flag panel if there is only one active flag

Community requests

* Added the ability to set a parent for the item_teamflag entity
* Added OnPickUpTeam1 and OnPickUpTeam2 outputs to the item_teamflag entity
* Added intro movie .mp3 files to the sound/misc folder
Viktor99
Am könnyebb lett volna belinkelni a fakeidleres topikot... 😊
Rage47
ugye, én is így éreztem, mikor megtudtam 😊