Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
@
hmm... VACról kiderülne hogy valójában figyeli a cheateket csak sokáig várt, és kibaszna rengeteg accot, szerintem akkor is nyílna hasonló topic :\ aki cheater geci haljon meg
@
hmm, kiírta a congrat szöveget, be tudom rakni a glóriát, de a Backpackban nem jelenik meg és nem látom magamon -.-
@
Én elvagyok 19 órával Scoutba XD
Attól már csak kevesebb van 😊
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Viszont legközelebb ne tömörüljön egy csapatba a három N-es, kicsit unfair.... 😞
...vágod?
Jaja, aztán rátapadt 😊
Nyertek 1 kört egybõl járt a pici kis szája(azt nem értettem hogy mit mond mondjuk), én meg nem gyõztem kapaszkodni a széken hogy le ne essek a röhögéstõl.
Jó volt 😊
Igaz én a fináléra érkeztem meg amikor már kevesen voltunk aztán megint sokan és akkor fogytunk el amikor le kellett tölteni a mappot.... ezt nem értem, ha én ki bírom várni akkor más miért nem?
-Ez hülye... 😄DD
inkább játsz csvel😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én mondjuk a CTFeket már annyira nem szeretem, azért adtam fel Turbine közben.
Az olyan mapokat szeretem, ahol egy helyen kell harcolni (payload, koth, CP mapok közül a támadó-védõsek).
egyébként meg próbálgasd... bár ennél a játéknál nem tudom hogy 😊
egyébként 0.05? mondjuk
@
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Élvezetes játék volt 😊 balanszos is... na jó, nem igazán, de annak érzõdött, és az a lényeg ^^ Csak rövid :S De hát hétköznap nem nagyon fogok belemenni hosszabb játékokba 😞
@
Csak sajnos többnyire utólag derül ki, aztán mondhatom, hogy "Ugye megmondtam?" 😊 Bár a mostani az másféle "Igazam volt" dolog ^^
@
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
EA ugyanazokat a szarokat adja ki minden évben 😄
Ubisoft jó, de nem annyira, hogy megvegyem, nem nyújt olyat ami miatt megérné... T2T van meg védelem miatt, és örülnék ha WW meg SoT is meglenne még az eredeti dobozban, de már csak trilógiában kapni az meg csúnya :\ késõn jöttem rá hogy "OMG ez mekkora királyság!" 😊
VALVE mellett kitartok, és várom, hogy bevezessenek valami törzsvásárlói rendszert 😄
@
Crabby
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
De itt van a vinyomón, de nem hazsnálhatom. Köszönöm. De ez a szép a kapitalizmusban, most hisztizek, nem tehetek mást. Majd ha legközelebb lesz pénzem játékra, UBIsoft vagy EA játékot veszek. (Vagy ezt evdd megeset <#idiota>#idiota>).
Ennyi.
mondjuk ha spy vagy medic lenne helyette, tuti kitépném a hajam...
Per Aspera Ad Inferi.
Hisztizhetsz, nem mondtam hogy tilos, szabad ország, szabad fórum (ameddig nem konzolwarez, cigánykérdés, vagy aktuálpolitika), annyit mondtam hogy UNALMAS. Ennyi 😊 Nem kell túlvariálni...
@
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
És ha hisztizek? Akkor mi van? Vagy a végén az is kiderül, hogy tilos?
<#wow3>#wow3>
Tehát a sírás fölösleges, nem helyénvaló, HISZTI!...
@
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com