Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ezt a sírást...<#wow3>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Beast Machine
Mit szólnátok 9kor egy laza menethez Sg szerón? Én ott leszek.

...vágod?

Julius Caesar
Sõt, sokan azt hiszik, hogy amit vesznek az vaj. de ez hazugság, mert az margarin. Vaj nem egyenlõ margarin!

http://steamcommunity.com/profiles/76561197999161369/home <- itt az enyém. Amúgy ugye ez az examiner nem illegális? És hogy mûködik?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Rage47
Orange Box nem egyenlõ a TF2-vel tudtommal. 35 dolcsi volt megjelenéskor a TF2.
Jim Morrison
Remélem mindegyik jó.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Oh basszus! Az elsõ az ARGO szerver, ha nem tudtátok volna, most már igen.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Magyar nyelvû magyar szerver figyelõk:

http://rapidshare.com/files/275196573/TF2_ARGO_server_monitor.gadget.rar.html
Kartel Kocsma
OGC szerver
SG szerver
bBall#1

Telepítés:
Menj el a %userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets könyvtárba és odamásold a kicsomagolt mappát!

balvin
ja világos😄
akkor szerencsém van😛
de a fegyokat visszavette ami ott esett, pl huntsman

Viktor99
Akkor minden ezsgést utálom mostantól csak Armát nem, mert délután õ mentességet kapott
Julius Caesar
A magyar törvények szerint lopni lehet, tele van kiskapuval, és ezt sokan kihasználják. Törvényes? Igen. Erkölcsös? Mindenki döntse el maga.

werkfilm
nincs igaza, mert õ megszegett egy felhasználói szerzõdést. ha más pontját szegi meg akkor bíróság elé is állhat az ember pl még a magyar törvények szerint is.

RatBaG
kb 10%-ban ha igaza van. tényleg nem fair, hogy sok olyan játékosnak nem esik egy cucc sem, akik egyfolytában tolják, de aki bármilyen külsõs baromsággal próbál trükközni, az vállalja a következményeket. nem kell utána sírni, mint vmi ártatlan õzike...

Per Aspera Ad Inferi.

varsi
Szerintem teljesen korrekt volt, a valve rocket launcherhez meg csak annyit tudok mondani, hogy nem hinném, hogy 0-24-ben azzal tolja, abban nincs kihívás. Bár mondjuk ki tudja, rengeteg ember van, aki szeret ilyenekkel dicsõséget szerezni

Viktor99
Na jó, ez tényleg egy kretén.
Viktor99
Igaza van? Na végre egy ember! Hát errõl pofázok mint a iszákos szomszéd barom! Az idlereket maguknak köszönhetik... Ha nem lenne random drop nem lenne idle. Szánalmas hogy ennyire nem tudnak semmit kitalálni, csak bugoshitboxos nyilat meg üvegespisát meg sapikákat.
werkfilm

Viktor99
Te még mindig itt vagy?
Julius Caesar
Basimodel (forrás: http://www.teamfortress.hu/content/2009/09/03/Zero_tolerancia):
"Na jó ezzel az egésszel nekem annyi bajom van hogy idléztem oké. De miért is?...Ez a random drop 1szerûen 1 kalap sz@r és mert nem vagyok 1 inaktív játékos de semmi sapka hát akkor úgy gondoltam hogy amikor torrent megy vagy mással játszom idle progi ON erre kaptam a sz@rabbnál sz@rabb sz@rokat és most ím elvették a jaratémat amit hozzáteszek achievmentel is megszereztem de mind1 úgyse használtam soha.
És akkor itt jön az hogy mit tartok undorítónak a vALVE részérõl csupán azt hogy ha már megvettem ezt a kibaxott játékot akkor ne fenyegessenek már ezek a b*zik azzal hogy letiltanak mert idláézek nem csalok nem ártok ezzel senkinek sem + én megvettem az orange boxot már amikor megjelent kb 13 ezer forintért és amikor azt látja az ember hogy annak aki megvette a játékot 1 hete 2 ezerért annak már van 3 sapkája meg mittudom én milye az felbax na errõl a gloryárol meg annyit hogy 1 újabb tartalmat csináltak ami számomra megszerezhetetlen és az is marad. SZÓVAL KAPJA BE A BUZ| vALVE!
Amúgy meg nem tudom mit faxomkodik a vALVE az drunken f00l idle szerver használókkal amikor nekik meg ott figyel a tatyójukban a "vALVE rocketlauncher" ami olyan csítes mint a disznó szóval a vALVE egy rohadt álszent kötsög banda amúgy ezen a linken meg lehet nézni hogy milyen is a vALVE rockelauncher használat közben: http://www.youtube.com/watch?v=vZQutUXETZQ"

Itt a pont, igaza van. Attól függetlenül örülök a cuccnak, most egyelõre nem sírok más sapiért (elérték a céljuk). De 100%-ig igaza van.

armageddon666
akkor nem bátorság hanem hülyeség..

@

nem azért játszom, de jól esne ennyi idõ után...

Heffi
Ahhoz képest, hogy "bátorság" 12 ezren voltak fent idle programon percenként 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Julius Caesar
Inkább sztem egy olyan dolog volt hogy cheaterek dádá, hisztizõknek meg nesze, örülj neki. (és persze legközelebb se csalj). Ennyi, 2 légy egy csapásra.

armageddon666
Mindenki kapott sapkát, kivéve aki valami Idle programot használt... nem tudom konkrétan mit csinált, de azért bátorság VAC által védett játék mellé, külsõ, abban esetleg turkáló programot indítani...

Valószínûleg nem arra megy ki hogy esik majd 2 playewrnek Fucking Shit of Epic God Modeja, hanem megoldják, hogy valamennyire balanszos legyen...

@

Zomil
ha te azért játszol, h 1 sapkát kapj, az a te bajod....más inkább élvezi a játékot...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Heffi
Aki a progival idlezett az nem kapott, mert mi vagyunk a gonoszok :/
AKi nem használta az mindenki kapott...

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Rage47
kapott egy glóriát az, aki nem csítelt. aki csítelt, annak elvették a megszerzett cuccait, és nem kapott semmit.
azért nem 1 szinten van a 2...
pl tavasz körül újra felraktam tf2-t a sapkák miatt, hogy kapjak. elõször szüneteltettem jó ideig mert nem tetszett az, hogy az kap fegyót/sapeszt aki kockul 24/7... szép lassan 1 éve lesz az, hogy ismét elkezdtem tf2zni és sapkát még mindig nem kaptam! Pedig volt h egész délután, egész este és hajnali 2ig játszottam

Julius Caesar
jöhetnek fegyverek, csak legyen balanced, ergo amennyit elõnyt ad, annyi hátránya is legyen. csak a stílus amit megkövetel, az változzon. ergo ha valaki a simát választja, annak is ugyanannyi esélye legyeen 1v1-ben. ne gear függõ legyen (az más kérdés ha vki pl feláldoz 20 életet pl +5% crit sanszért)

második, akkor most ki kapott sapkát és miért? és ki nem, és miért nem?

armageddon666
Áháááá, így már tiszta... így viszont egy büdös szava nem lehet egyiknek sem már nem azért... majd én is jól felháborodom amikor VAC bannol a Demoman-aimbotért...

@

Nem azokat büntetik most, akik voltak idle szerveren hanem azokat, akik valamilyen segédprogramot használtak. Hogy milyet, azt nem tudom, mert én nem használtam 😊
Rage47
a külsõ idle programra vonatkozik ez a tiltás. tehát aki csak olykor-olykor felnézett egy idle szeróra az semmi. de volt egy idle program, ami becsapta a játékot, úgy tünt mintha játszanál akkor is, ha nem voltál benn.
armageddon666
Olyan faszságokon akadtok ki... BKV sofõr és családja a buszokon ingyen utazik, asszem ellenõrökkel ugyanez a helyzet... VALVEsek meg kapnak ingyensapkát bazz... háborodjatok fel... szánalom...

(A Valve Imba Shit fegyverek... hát nem tudom milyen célból és milyen sûrûn használják... de szerintem élestesztje a különbözõ tápoknak amiket adnak majd a jövõbeni random fegyverek...)

@

galee7gali
ezmiez, egyikkel kib*szunk másikkal nem... gratulálok valve, nagyon gratulálok<#taps><#wilting><#lama><#banplz><#kocsog><#levele>

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

galee7gali
azt azér nem hiszem... lehet h az egész kamu h ne legyen idle... de már lelõtték szerókat szal ugyis mind1...

Heffi
Nem. Nekem se esett sapka mégse kaptam glóriát.

galee7gali
#14770 én kaptam sapit, nem idle-eztem, mert se idõm, se türelmem hozzá, de teljesen egyetértek veled... arra azér kiváncsí lennék hogyha valvés srácoknak becsületes utón kéne összeszedni sapikat, elvették-e volna idleözõktõl a cuccaikat... szar ez a világ<#lama><#bdead><#guluszem1><#boxer>

balvin
dobott rengeteg fegyvert😄
lehet hogy csak sapkákra indított vadászatot a valve

galee7gali
az nem számít h voltál-e idle szerveren, csak ha dobott vmi cuccot, akkor nem kapod meg...

balvin
hmm fura ez az update
én idleztem 3 éjszakát, bár sapka nem esett csak 1 db, normál játék közben, mégis megkaptam a glóriát, alapból azt hittem az csak a csítereknek van (azt hittem a szövegrõl hogy túlironizál a valve).
De csak az inventoryban látom, magamon egyenlõre nem, gondolom #14778 miatt...

werkfilm

Heffi
Ez marha jó! 😄DDDDDDDD
Felnézek akkor már én is a sapekomért 😄D

Rage47
Ez van. csítereket büntetni kell valahogy.
akkor látszik ha a szerver is le van updatelve...

sg akkor ezek szerint nincs

amúgy nekem is késõbb jelent meg halál után, hogy megkaptam, valószínû ,hogy olyan szerveren kell lenni, ami már upos
armageddon666
én annyival játszottam... ill ha minden igaz most is annyi Csben, nemtommár :\
----
sapi jó! SGn nem jelenik meg valamiért O.o

@

Jim Morrison
de tök jó 😄 Ezek szerint nekem is ez lesz az elsõ sapim 😄

Jim Morrison
Nem akarom baszogatni a konfigot csak most ki akarom próbálni hogy mi mire jó meg mit csinál. Kösz hogy megmondtad hogy szerinted 0.05 legyen de az nem sok ? mert ha az interpból indulok ki az sok. Vagy ha te biztosan tudod mi az, kérlek mondd meg nekem is!

Julius Caesar
Jééé, nekem is dobta. De nem látszik amikor játszok. wtf?

armageddon666
Sims Maxis, C&C meg mikor jó volt még Westwood volt 😊

@

Julius Caesar
Mert ez mi amúgy?

Julius Caesar
EA-nél nagyon jó nevek vannak, pl command & conquer, sims. Csak elbasszák az "évente egy rész" taktikával... Én várok 3 évet a c&c4-re, meg is veszem, de akkor ne egy újra skinezett 3 legyen...