Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://steamcommunity.com/profiles/76561197999161369/home <- itt az enyém. Amúgy ugye ez az examiner nem illegális? És hogy mûködik?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://rapidshare.com/files/275196573/TF2_ARGO_server_monitor.gadget.rar.html
Kartel Kocsma
OGC szerver
SG szerver
bBall#1
Telepítés:
Menj el a %userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets könyvtárba és odamásold a kicsomagolt mappát!
Per Aspera Ad Inferi.
"Na jó ezzel az egésszel nekem annyi bajom van hogy idléztem oké. De miért is?...Ez a random drop 1szerûen 1 kalap sz@r és mert nem vagyok 1 inaktív játékos de semmi sapka hát akkor úgy gondoltam hogy amikor torrent megy vagy mással játszom idle progi ON erre kaptam a sz@rabbnál sz@rabb sz@rokat és most ím elvették a jaratémat amit hozzáteszek achievmentel is megszereztem de mind1 úgyse használtam soha.
És akkor itt jön az hogy mit tartok undorítónak a vALVE részérõl csupán azt hogy ha már megvettem ezt a kibaxott játékot akkor ne fenyegessenek már ezek a b*zik azzal hogy letiltanak mert idláézek nem csalok nem ártok ezzel senkinek sem + én megvettem az orange boxot már amikor megjelent kb 13 ezer forintért és amikor azt látja az ember hogy annak aki megvette a játékot 1 hete 2 ezerért annak már van 3 sapkája meg mittudom én milye az felbax na errõl a gloryárol meg annyit hogy 1 újabb tartalmat csináltak ami számomra megszerezhetetlen és az is marad. SZÓVAL KAPJA BE A BUZ| vALVE!
Amúgy meg nem tudom mit faxomkodik a vALVE az drunken f00l idle szerver használókkal amikor nekik meg ott figyel a tatyójukban a "vALVE rocketlauncher" ami olyan csítes mint a disznó szóval a vALVE egy rohadt álszent kötsög banda amúgy ezen a linken meg lehet nézni hogy milyen is a vALVE rockelauncher használat közben: http://www.youtube.com/watch?v=vZQutUXETZQ"
Itt a pont, igaza van. Attól függetlenül örülök a cuccnak, most egyelõre nem sírok más sapiért (elérték a céljuk). De 100%-ig igaza van.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Valószínûleg nem arra megy ki hogy esik majd 2 playewrnek Fucking Shit of Epic God Modeja, hanem megoldják, hogy valamennyire balanszos legyen...
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
AKi nem használta az mindenki kapott...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
pl tavasz körül újra felraktam tf2-t a sapkák miatt, hogy kapjak. elõször szüneteltettem jó ideig mert nem tetszett az, hogy az kap fegyót/sapeszt aki kockul 24/7... szép lassan 1 éve lesz az, hogy ismét elkezdtem tf2zni és sapkát még mindig nem kaptam! Pedig volt h egész délután, egész este és hajnali 2ig játszottam
második, akkor most ki kapott sapkát és miért? és ki nem, és miért nem?
@
(A Valve Imba Shit fegyverek... hát nem tudom milyen célból és milyen sûrûn használják... de szerintem élestesztje a különbözõ tápoknak amiket adnak majd a jövõbeni random fegyverek...)
@
Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M
én idleztem 3 éjszakát, bár sapka nem esett csak 1 db, normál játék közben, mégis megkaptam a glóriát, alapból azt hittem az csak a csítereknek van (azt hittem a szövegrõl hogy túlironizál a valve).
De csak az inventoryban látom, magamon egyenlõre nem, gondolom #14778 miatt...
Felnézek akkor már én is a sapekomért 😄D
sg akkor ezek szerint nincs
amúgy nekem is késõbb jelent meg halál után, hogy megkaptam, valószínû ,hogy olyan szerveren kell lenni, ami már upos
----
sapi jó! SGn nem jelenik meg valamiért O.o
@