Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
miért lenne? A lényeg hogy a hangja tökéletes, és nyilvánvalóan csak hülyültek 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Heffi
Nagyon dícséritek, de szerintem meg írtó eröltetett :/

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

biztos csak kihasználták a játéknak minden lehetõségét😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jim Morrison
Ez sajnos igaz 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
Állítólag tauntolgattak meccs közben a svédek, és olyan volt, mintha pubon játszanának. :o
Jim Morrison
Sajnos jobbak voltak :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
denagy 😄

Jim Morrison
Viktor 99 jobb üzletet ajánl<#mf1>

jajjj ne offolj már<#ejnye1>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
Mennyi gazdasági szakértõ van a TF2-sök között😄 A következõ ilyen témájú hsz-eket törölnöm kell sajna.
EnZsolt
Bajod?

Ha nem adóztatják meg a magyar vállalatokat, akkor kurvára kevesebb pénze lesz az országnak erre akartam rávilágítani. A külföldi meg azért kap kevesebb adót, hogy jöjjön ide befektetni, mert ide termel, munkahelyeket teremt és nem utolsó sorban jobb lesz a megítélése az országunknak. És ne keverd össze azt, hogy mint cég mész külföldre (mondjuk Mercedes), vagy mint magánszemély. A kettõ nem ugyanaz. És attól mert jobban káromkodsz még nem lesz igazad.

Részemrõl befejezettnek tekintem ezt, mert így nem vita.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Heffi
Tudom, hogy ez a gyári. Nekem is ilyen volt sokáig.
Csak mikor Crabby skinjeit betettem (az összes fegyver és a red team átskinezése), ö valamit rosszul csinált a sandman skinnel, ezért ilyen lett. De már töröltem az összes custom skint, minden más helyrejött, csak a sandman maradt ilyen vacak :/

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

zozyk
Nem tudom,nálam ez a gyári skin,esetleg próbáld meg törölni a skin mappában lévõ,sandmanra vonatkozo file-okat,már ha vannak.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

trident
Nekem is utolsó itt, a sör valóban jó ötlet. =)

Való igaz: az elmúlt 40 illetve húsz év valamint a "válság" egy komplex problémakört hozott létre.
Része ennek a tankolás leírása, a vízfejû bürokrácia, korrupció, a méregdrága autópálya, az adórendszer, de még az is, ha azt látod, hogy egy tinédzser képtelen leírni egy mondatot helyesen.
Ergo maga a megoldás is összetett - én sem akarok abba a hibába esni, hogy belekapok egy-egy dologba, tapasztalatba.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

sonic syndicate
azt én (is) láttam

Rage47
És a dánt? Én a svédet nem láttam, de a dán az nagyon tetszett. Kivéve a chat-et...
sonic syndicate
Elvileg Twetr0x nézte

Rage47
Nézte itt valaki a legutóbbi magyar vs svéd meccset (tf2) ? Vélemények?
Lacccca
Nem vicc.
Belegondolsz miért jönnek ide a cégek? Kapnak kedvezményt egy ideig, aláíratnak velük egy szerzõdést miszerint x évig kedvezményes de y évig meg kell tartani a létszámot sõt bõvíteni.

Agrár részre meg nyugodj meg van rálátásom, nem egy ismerõsöm dolgozik a szakmában.

Azért én kíváncsi lennék arra a Magyarországra amit az agrár szektor lát el.... asszem kb a kisebbség szintjére zuhannánk vissza.
Azért nem kellene ennyire bízni a magyar gazdaságban, amikor azt látom hogy a dízel kocsijukat a cég nevére tankoljak majd visszaigényelik az áfát belõle és hasonlók

Egy jó tanács: nem kell ám mindent az államra fogni, az a legegyszerûbb, igaz õk is sokmindenkben hibásak de sok dologról mi tehetünk magunk.
Munkánk meg igenis nem éri el az Uniós nomrát minõségben. Nem mondhatom el magamról hogy sokat dolgoztam de sok helyen figyeltem már meg hogy a jellemzõ az ha ki lehet bujni a munka alól akkor kibújunk és magunktól semmit nem csinálunk csak ha utasítanak. Ezen el lehet gondolkodni.

Továbbiakban itt ezt a témát nem folytatom.
Szívesen leülök egy sör mellé barátian elbeszélgetni a dolgokról egyébként ha van hozzá kedved.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Heffi
Na és hogyan?:/

zozyk
A hiba az ön készülékében van,kérem keresse fel müsorszolgáltatóját vagy ellenõrizze elõfizetését.

Narxis
Raaaaaaaaaaaaaage tegyél rendeeeeeeeeet!!!444

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Heffi

Heffi
Nem értem :/

Zomil
omg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Aquir

Heffi
De szép sandman skin, hol vetted?
Az enyém ilyen:

Menö mi?<#mf2>

trident
Ez a pókeres hasonlat egy vicc. Ugye nem gondoltad komolyan.

Mezõgazdaság. De bizony sokakat tartana el. Jelenleg gyakran szabadrablás, kartelezés, tönkretétel folyik évtizedek óta. Errõl az állam tehet. "nem kellene olyan dolgokról írnod amire nincs megfelelõ rálátásod."

Nemzeti érdekek, stratégiai ágazatok, érdekvédelem. Ezeknek semmi közük nincs se a hungarizmushoz, se a nacionalizmushoz. Kár összemosni.

A munkánk nem ér annyit. Rossz vicc. De ezt te biztos nagyon tudod.😄

És valóban nincs több éves adómentesség külföldi cégeknek, nincs ingyen közmûvesítés, telek sem. Nincs támogatás.

Lacccca
Ki beszél itt arról hogy ki kell nyalni a multik seggét? Meg hogy csak külföldiek fektethetnek be?
Én nem errõl beszéltem (az igaz hogy ez a a mondatom így hatott: "OK adóztassuk meg õket aztán ne csodálkozzunk hogy 1-2 év múlva a kutya sem jön befektetni hozzánk." de én ezt mind a külföldi és belföldi befektetõkre gondolok). Kicsit hasonlít a pókerhez kis téttel kell elõször becsalogatni a játékost a csapdába és csak késõbb emelni a tétet.

Mezõgazdaság.... hát nem sokakat tartana el ha a nagyra becsült magyar gazdák ugyanúgy folytatnák ahogy eddig is (ott csalják le és igénylik az áfát ahol tudják, szinte csak a kártérítésre mennek rá manapság, folyamatos spekuláció, minõség nulla), volt ez jobb is és arról hogy leromlott nem csak az állam tehet.

Lehet nyomni ezt a hungarista de még inkább nacionalista világnézetet, csak az a baj hogy a világ elrohan mellettünk így.

Az meg hogy miért nem a magyar munkást veszi kfel az azért van mert mi nagyon szeretnénk európai szintû keresetet meg munkaviszonyt, csak épp a munkánk nem ér annyit.

Viktor99
😄DDDD
Aquir
In Soviet Russia....

TF2 bored of You!

motyodlee
nem is untad meg a játékot.... a játék unt meg téged <#idiota>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

zozyk

Állat ez a map.
Táskával pontot foglalni. 😊😊

Eladó a 09 05 ös TF2 accountom, megválok tõle mert meguntam úgy ahogy van. Ha érdekel akkor privátba megbeszéljük.

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

motyodlee
"you did well" paszolt a lgjobban

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

armageddon666
Ez de kuuurva jó 😄

a gazdasági vitába meg nem szólok bele mert nem értek hozzá ^^

@

Heffi
<#nyes>

perverz állat<#ejnye1>

Narxis
Má voltam, de szakadozik a T kábelnetem, elõször csak 10-15 percre szakadt, legutóbb ma délután 5-kor megszakadt és 6-kor lett újra. :S

szemetek 😞

Julius Caesar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<off>
Mert a multik megoldás? Nem hiszem. Az ipar? Nem hiszem, mert ahogy montad nincs nyersanyag. Mezõgazdaság? Sok embert eltartana, függetlenítené az országot. Szolgáltatás? Psozt indusztriális társadalmakban (Pl Nyugaton) fontos ez a szektor is.

Nem külföldi befektetõk kellenének, akik NEM adóznak, nem állami szféra kéne, hanem magyar vállalkozások. Mindegy is, dögöljön meg a kisember, csak a zsírosseggû multiknak ne kelljen adózniuk, mert a végén még elhúzzák a belüket. De a BKV-nak játjon a prémium. Mezõgazdasági nagyhatalom lehetnénk, mint a lengyelek, akik azok is. Miért? Mert nem feltétlen a tesukó meg a flextronicsból él...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Heffi
Menjé te 😮

Narxis
Menjetek inkább SG szerverre játszani.<#hehe>

Rage47
most hagyjátok abba a témát, vagy bünti lesz.
mi a faszt OMFGzel bazdmeg?
miért a külföldi kibaszott nagy seggét nyaljuk? Akkor adóztassunk külföldit, magyart NE. Miért adóztassunk magyart ha külföldit nem? Ha szerinted ez így jó, akkor javaslom nyiss egy kibaszott vállalatot külföldön, tuti nincs ilyen, hogy nem kell adóznod baszdmeg! Húzzál a kibaszott országból külföldre és meglátod ott nem nyalják ki a szaros magyar seggedet, hanem rádsózzák a wcpucoló meg a takarító szerepét, a németet/angolt attól függ hova mész... persze van kivétel, de sok ilyen van, ahol tegyük fel 2 jelentkezõ van, Ausztriában vagyunk: 1 Magyar vs 1 Osztrák munkajelentkezõ. Kit vesz fel az osztrák cég? AZ OSZTRÁKOT! Tiszta vicc az, hogy a szaros Hankookba keletrõl jött vágottszemû majmok járnak ide dolgozni Dunaújvárosba!!! Hankooknak legalább a 30-40%át kibaszott kóreaiak teszik ki... akkor ne ide építsenek basszák szájba ha nem 95%os legalább a magyar munkaerõ...

trident
Eleve van egy szar adórendszer. Az adóforintok elköltése pedig sok esetben pazarló, nem hatékony, durva korrupciós rátával. A gazdaságélénkítésnek pedig gyakran maga az állam a gátja.
Érdekvédelem szintén hiányzik több fronton.

Maga a keretrendszer rossz, tehát egy-egy lépésben ezen nem lehet javítani.

EnZsolt
Igazad van, és akkor az országnak mibõl lesz bevétele? OMFG

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

jó, akkor ne adóztassunk külföldi vállalatokat, de akkor magyarokat se ...

Lacccca
Ezt a félig meddig hülyeséget ki súgta a füledbe?

Adóztassuk meg a vállalatokat, mert ez követeli a nép. OK adóztassuk meg õket aztán ne csodálkozzunk hogy 1-2 év múlva a kutya sem jön befektetni hozzánk.

Meg milyen kis és középvállalkozást akartok ti? Mibõl? Van nyersanyagunk a gyártáshoz? Nemigazán...akkor meg csak a szolgáltatási szféra a nyerõ, az meg nem képes önmagában eltartani az államot. Nagyon leegyszerûsítve (aggregálva) kb ez lenne a helyzet: én megmosom a hátad cserébe te 2x megmosod a lábam. Egymás közt el van intézve a dolog de egy csomó kötelezettséget generálsz kinti irányba amit nem tudsz kifizetni mert ez a vállalkozási forma nemgenerálja a pénzt(eszközt) hanem csak újra elosztja. Vagy a másik manapság nagyon sok helyen megfigyelhetõ példa amikor a super vagy hipermarketekbe dolgozol de a pénzed is ott költöd el.

Armanak igaza van hogy nem kellene olyan dolgokról írnod amire nincs megfelelõ rálátásod.

Az meg ne érdekeljen senki hogy pénzért lehet papírokat szerezni, igen lehet de nem õ fogja elvenni elõled az állást, mert az ilyenek mind családi bizniszen belül maradnak. A cég aki meg foglalkoztatni akar nem azt nézi hogy mennyi papírod van hanem azt hogy képes vagy e ellátni a feladatot vagy sem. A papírok addig segítenek amíg beadod az önéletrajzodat valahova pontosabban a felvételiztetés elsõ fordulójáig.