Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lszi akinek van infója és tud segíteni az tegye meg! köszi.
tekerjétek a beszédes részhez, "részeg scout" 😊))
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Válaszokat, tanácsokat elõre is köszi!
És ha már úgy is halálos a lövedék, úgy hogy kb. (azért nem egészen) mindegy hova lõ az ember, miért célozzon az apró fejre, mikor ott a kigyúrt izmos felsõtest, ami sokszor akkor célpont, így könnyebb eltalálni? 😊
@
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
szoval le a szavazással 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Na jó ez sz*r volt, asszem megyek aludni... ^^
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Járhatna ezért valami achievement... Milyen offtopik, aktuálpolitizálásba is áthajló "keressük a közös ellenséget, hogy legyen kit okolni a bajainkért" balhét csináltam már egyetlen nyeszlett utalással arra, hogy a családi vállalkozásoknál tökmind1, hogy honnan van a vállalkozói papírja a gyereknek, a lényeg az, hogy legyen neki...
Na ezt csinálja valaki utánam! ;-)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Ilyet se nagyon látni hogy 1 szuszra az utolsó pont elé toljuk pár méterrel a kocsit XD
Azt utálom amikor még ilyen éretlen gyerekecskék beleszólnak úgy mintha fogalmuk is lenne arról hogy mit beszélnek éscsak azt mondják vissza amit a sajtóból vagy a körülöttük lévõ emberkéktõl hallanak, magánvélemény meg nuku...csak azt hiszik hogy van.
@Caesar
Kicsit nézegess utána a szaksajtókban és egyéb szakmai publikációkban hogy mi miért van. Ja ha ott vagy megnézheted hogy Lengyelbe miért mûködik (de azért szerintem náluk az ipar is húzó ágazat és nem csak a mezõgazdaságból élnek)
Mindjárt valamelyikötök elkezdi újra..
De szerintem hagyjuk, egyrész off, másrészt látná egy szakértõ milyen zöldségeket hordok/hordunk itt össze...
egyébként 0-ból kiindulva hogy akarod helyrehozni az országot? hát még ha 0-ból lenne, de sajnos marha nagy adósságok vannak 😊
Ez az egész (nem csak MO, az egész világ) el lett cseszve már egy jó ideje, és nem tudom lenne-e kiút... az ember mindig többet akar, aki hatalmat kap, nem fog jól bánni vele, mert nem fog megelégedni vele :\
De nem értek sem a politikához, sem a gazdasághoz 😊
Másrészt, látom hogy baj van, tudom hogy baj van, de szerencsére eddig nem tapasztaltam... ahogy a környezetem sem. remélem ez így is marad majd 😊 Illetve aki igen, az meg egy idillibb világban is ugyanott lenne, mint itt...
@
Védd csak a lopókat. Állami szektor felét leépíteném. Az egész egy legális lopott pénz elosztó, pénzmosó.
30 milkás végkielégítés? 1 milliárdos/km-es autópálya költségbõl 400 milka korrupciós pénz? (Átlagosan 40%-a az állami pénzeknek korrupciós pénz). Érdekes, a lengyelek megélnek a mezõgazdaságból. Nahát. Meg mi ez a lesüllyednénk a szintre? Igen, valószínû az amerikai aki megmûveli fél Texast, az hülye. Végülis csak a világ legfejlettebb gépeit használja nap, mint nap. Az hogy a szocik lenullázták az országot, arról nem tehetünk. De nem gond, majd a 3,5 millió nyugdíjas remélem 3x is beszavazza õket. Hányhatnékom van....
Valaki egy stinger rakétát beleküldene a BKV épületébe vagy a kormányzati hivatalokba, szemet hunynék felette.
De jól mondod, mi vagyunk a birkák, mert rábólintunk.
<on>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Per Aspera Ad Inferi.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hát igen, ha Barrettel lõ, akkor meg csak reménykedhet az áldozat, hogy mellé lõ 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
de egyébként jah... nem sokat ér... Barret (Barett?) az átlövi a tankpáncélt is 😄
@
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Pláne, ha fejre megy 😞
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
@