Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacccca
És a mefoldás:

Found the file, orangebox/tf/steam.inf, after editing the version info there it now shows up as 1.0.7.0 correctly.

Magyarul: steam.inf fájlban írjuk át manuálisan a verziószámot.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Lacccca
Valve-nak ismét sikerült 😊

(HLDS levlistáról)

- All the servers with version 1.0.6.9 will not display on the master server list. They can't get updated to 1.0.7.0 either....

Zomil
de miröl beszélsz???????

olvasd már el mit irtam

amikor kijött az update felugrottam egy szerverre és AZ UPDATE-BEN AZ ÁLL: a blutsauger no crit-et módositották ezentül -2hp/sec regent von le, amit most modositottak mert alap állapotban, ha 10másodpercig nem kapsz sebzéd mostmár 6hp/s-el gyógulsz és blutsaugerrel 4hp/s-el kellett volna, de az is 6hp/s-et adott, de már azóta kijött a fix és mostmár jó....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Beast Machine
Írják valahol, hogy a crit vonatkozik a drainre is? Mert szerintem nem, csak a sebzését növeli, nem pedig azt, hogy mennyit szív el (akár a használótól, akár a célponttól).

...vágod?

Zomil
de az uj update szerint irtam -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Beast Machine
Eddig sem 6-ot adott, hanem 3-at.

...vágod?

Lacccca
É jött is a fix utána nem sokkal:

- Fixed missing "health drain" attribute for the Blutsauger
- Fixed missing "Misc" slot in the Soldier loadout

Rage47
Jim Morrison
Pont most néztem barátom backpackjét és csodálkozta hogy 100 slotos. Jó ez az uodate!!!444

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zomil
"Replaced "No critical hits" negative attribute with "-2 health drained per second on wearer""

igen, de mostmár kéne kritelnie és nem 6hp-t hanem csak 4hp- kéne adnia

blutsauger eddig se kritelt nem?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Zomil
jó lett az update bár ugy nézem a blutsauger-t elbaszták, mert a regen-t nem csökkenti ugyanugy 6hp/sec nekem és fél óráig löttem vele, de egyszer sem critelt ugyhogy hamraosan jön a fix 😄

"Added support for 100 slots in the backpack"
fasza

meg a keze😄

EnZsolt
Ne viccelj, szinte sírok az örömtõl, ahogy belegondolok hogy vágja vele a karácsonyi bejglit 😊

Nincs repedés, a töltelék nem jön szét, egyszerûen, csak szép szeletekben hull elénk a csoda 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

fasza lett a mostani update

a hevi eldobhatja a szendót, és aki felveszi gyógyul... plusz maxra tölti a hevit
Zomil
settlers 2 powa 😄

kakaoskalacs
resi 5 trainer-el fasza menteni nem lehet benne nekem legalabbis nem menti el -.-" Batman viszont fasza 😊 OFF vege

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

motyodlee
mentek vasárnapi ebédre, aztán nézitek hogyan aprítja a húst 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

hát te tudod<#merges2>

EnZsolt
Veszek egy ilyet a mamámnak 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Zomil
akkor ezért kritel olyan sürün 😄

Amúgy most töltöm én is a resi 5öt és batmant... kaptam meghívót blue dragonra😄

Kukri!😄

Zomil
én meg elejétöl szeretném megnézni ujra a sima sg.t+atlantis-t, de vhogy nem birom rávanni magam, h sima 10évadját és atlanti kb.5évadját megnézzem 😄

eddig összevissza nézegettem öket mikor épp adták tv-ben 😊

Julius Caesar
Ott a pont. SGW nem érdekel, fog a fene fizetni, UE3-mat se szeretem. Másrészrõl SG nem játékba való.

Universe az új sorozat lesz (nem spin off). Asgardokat sajnálom, meg replikátorokat.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Zomil
õõõõõ Stargate Universe tudtommal az új sorozat

te a Stargate Worlds nevü mmo-ra gondolsz

stargate unit ne várd béta alapján is már kivágnám az ablakon teljes megalázása az eredeti sci fi nek

Julius Caesar
command & conquer 3 (kane's wrath)

És napi 24 órában várom Stargate Universet.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Jim Morrison
<#hehe><#mf2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

motyodlee
<#szomoru1>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Heffi
Egyiket se várom 😄
Most csak Bioshock 2-t 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Rage47
<#levele>
Jim Morrison
Azt nem várja senki<#beka2><#idiota>

motyodlee
wollfenstejin <#gonosz1>

Jim Morrison
<#idiota>

Rage47
sok más game jön. batman, nfs, resident evil
armageddon666
biztosmindenki SGn tolja 😊

@

Lacccca
Mi ez a pangás?
Máskor 3 oldal iromány gyûlik össze most még egy kis off-ot sem tudunk összehozni?

Viktor99
Azt hitem valami szar lesz, De ez tök poén 😄
Kutya legyek és bocs hogy ilyen béna vagyok, de nem müxik a dolog. Beírtam a consoleba bind p "say rmf_menu" nyomkodtam utána spacet, p betüt de semmi. Chatbe is beírtam hogy "rmf_menu" de ott sem történt. "Doboz" ott van a pyro hátán, de csak nem akar repülni sehogysem...

Pls help! :-)
csokalaci
<#idiota>

http://facebook.com/musicleander

csokalaci
nem fegyver helyett van. ha nyomod az ugrást lenyomva vagy kétszer kell megnyomni akkor fog menni a jetpack . én ezt írtam a console ba : bind p "say rmf_menu" és akkor ha megnyomod akkor bejön az rmf menü

Jim Morrison
nem nem. Ez nem fegyver hanem képesség. Ki is írja ha aktiválva van. Csak kétszer nyomd meg utána az ugrás gombot és repülni fogsz (SPACE)

Köszi Jim, beírtuk, idézõjellel és anélkül is, de nem jelenik meg a kiválaszhtható fegyverek között. Egyébként melyik gombbal kéne csinálnia? Ja az Ability pack mod nem kéne letöltve legyen hozzá?
Jim Morrison
Ha ezen a bizonyos szerveren vagy, akkor írd be CHAT-be hogy "rmf_menu" mikor pyroval vagy és újraéledés után fog aktiválódni.

Nagyon köszi, a pálya megvan, eddig is itt nyomtuk. Pyroval vagyok, de jetpackem nincs, backburner, axe meg ilyenek vannak. Hogy tudom megszerezni hogy ki tudjam választani?

Jim, Neked is köszi a címet!
csokalaci
nem kell külön progi csak az IP címét kell beírni :
84.2.39.235:27015

Jim Morrison
a bind b cucc hülyeség
totaltf szerver ip: 84.2.39.235:27015

Ejjha micsoda szakértõ😄