Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez tökéletesen így van.
Sokan meg azt felejtik el, hogy ez egy csapat játék. Nem mindig az 1 vs. 1 felállást kell szem elõtt tartani.
Ha pedig elkap vkit közelrõl egy Pryo akkor már ne legyen baj, hogy megsüti, hiszen távolról meg sok esélye nincs rá.

Viktor99
Nem
Rage47
nem mindenki képes csak tõmondatokban kommunikálni, mint te😄
Viktor99
Miért írtok fogalmazást? Esküszöm csak azt fogom elolvasni ezután ami rövid...
"-Hé, psszt... Fõnök! Eddig is csak a rövideket olvastad!"
-Csönd legyen ott Szergej!!
Julius Caesar
Továbbra sem hiszem, hogy igazad lenne. És ne is tekerj. A következõ akciónál is anyázni fogok. Azért is!

És nem mondom meg anyucinak, hogy ezentúl warezolni fogok. Azt hittem ez MO-n alap.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Zomil
egyetértek 😊

nem értem, miért kell egyböl QQ-zni, ha valaki talál egy sapká/esetleg elöjö egy sapkás téma egyböl megjelenik 1-2 ember aki elkezd sirni, h neki nincs sapkája köcsög valve...
omg, ezek az emberek igazán elgondolgodhatnának, milyen köcsög a valve, h ad egy sapkát ajándékba azoknak aki FIZETTEK egy játékukért, aztán meg nem sirj, h nem kaptál sapkát, mert már kaptál 3-at is tök ingyen, ott van a glória, semmit nem kellett tenned érte, ott van a mostani cilinder, 1acsit meg kellett csinálni húúúúú, és ott a zacsi, igaz ugy néz ki évente 1szer használhatod, de akkor is mennyi is???? jól számolom? 3 hááárom sapka???? igen....

az, hogy nem 10 van, mert nem esett ki és???? ki a francokat érdekel egy olyan dolog AMI NEM VÁLTOZTAT A JÁTÉKMENETEN
ez csak egy plusz, h fenntatrsák az érdeklödést a játék iránt, csak egy plusz feature amivel szinesebbé teheted a karakteredet és növelheted az E-PEEN-ed, h neked ilyen is van

ha még midig átbaszva érzed magad, akkor menj fogj egy zsepit és sird ki magad anyucinak, és mond meg neki, h mostantól csak warezolni fogod a valve termékeket, mert tf2-ben nem kaptál még sapkát (AMI PERSZE KAMU MINT FELJEBB IRTAM)

lehet, h kicsit keményen fogalmazta, de már elegem van belöle, h ha feljön a téma valaki egyböl elkezdi szidni a valve-t....
õk is egy cég nem pedig vmi segély szervezet

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
egyetértek 😊
azért ez elég op h. megpörkülés után még 60 hp-t lehúz.

http://kosadz0r.mybrute.com/

azt mondom, hogy túl sok az ammo szerintem a pályákon (Megengedheti magának egy pyro, hogy folyamatosan nyomja a kurva gombot, pl Dustbowlon lehetetlen spyjal csinálni akármit is mert 90% hogy belefutsz 1 pyroba. ha nem, akkor fél másodpercen belül találkozol 1gyel, tuti)

RatBaG
nem OP, csak a legegyszerûbb, olyan tekintetben, hogy ha ödönkét leülteted a tf2 elé, akkor W+m1-el akkor is megpörköl pár embert ha közben pokemont néz és mindig meg is hal...

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
War elõtt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Julius Caesar
Ááááá nem. Bosszúból szúrósan nézek. Mint kriszcsön bél a terminátorban.

sonic syndicate

azért az engit kiemelném

+attack konzolba és le lehet tenni asztalra <#idiota>

Julius Caesar
Nem az a gond, hogy nekik van. Az a gond, hogy nekem nincs. Lehet hogy irigy vagyok. Attól még átkúrva érzem magam.

Mindegy.

Szerintem bosszúból mindig direkt a billes sapkásokat próbáld meg lefregelni, az talán megnyugtat... 😊
Az a baj, hogy buta vagy ahhoz, hogy felfogd, hogy a pyro egy overpowered class, ezért szidják annyira.

Mi nem tisztességes? 1 kibaszott sapkát se dobott még nekem ez a szar, örülök hogy végre kaptam 1 sapit. Ha már kipengetek pénzt egy játékukra akkor sztem alap hogy megdobnak legalább 1 sapival mondjuk TF2-ben...

armageddon666
nem... irigy vagy... irigyled az elõrendelõktõl azt a kis sapkát 😊
átbaszva akkor érezhetnéd magad ha funkciójában lenne több a TF2 nekik...
átbaszva akkor érezhetnéd magad ha ezért fizettél volna...

de szerintem TF2t mikor megvetted, akkor volt benne asszem 9 class és mindhez kb. 3-3 fegyver 😊 aztán tök ingyen (nekik volt persze bevételük ebbõl, nem jótékonysági szervezet, de neked egy filléredbe nem került) elkezdtek kidobálni plusz cuccokat...

@

Julius Caesar
Úgy érzem átkúrtak engem és nem tisztességes. Lehet hogy jogilag oké, amit csinálnak. De nekem nem tetszik. Aztán a sok kiadó is rinyál, hogy sok a kalóz. Hát sok. Na vajon miért?

De nem csak én érzem átbaszásnak.

armageddon666
Hmmm... csináljunk ilyet heavyvel... várj... ott védelemnél csak MOUSE1 KELL!!! (ok, mouse2 mikor nincs ellenfél😊)

vagy... Sniperrel! Ott már tényleg csak mouse1 😊 mouse2t csak egyszer az elején... az még nem számít harcnak...

vagy
vagy
Engineer!! csak ül a sentry mögött és kalapálja...

vagy Medic? jó ott már komplett WASD kell, de Mouse1 már nem feltétlen 😊

de szar játék ez... minden kaszt 3 gombból megvan :S

Pyro-szidók is észrevehetnék már magukat 😉

@

#16395: az a szánalmas h. ez tényleg így van <#shakehead>
#16398: waron jim?

armageddon666
Szerintem nem az a szánalmas amit a VALVE csinál hanem amit egyesek itt mûvelnek, de ti tudjátok 😊
Végülis tök normális dolog el hülye sapkán kiakadni, aminek SEMMI HASZNA NINCSEN... Na meg persze egybõl továbbgondolni az egészet... következõ tuti valami extra fegyver lesz... de kicsinyesek vagytok... ha már lúd legyen kövér, miért nem egybõl micropaymenttõl féltek? :\

Szóval szerény véleményem szerint szánalmas ez a rinyálás... és már unalmas is...de ez csak az én szerény véleményem, és ez egy szabad ország, meg az internet, meg hasonlók, szóval szólásszabadság (kivéve bizonyos témákban 😉), vagyis azon rinyáltok amin akartok 😊

@

Jim Morrison
pyro*

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Én ráadásul most vasárnap tanultam meg pzro jumpolni, GravelPiten a B ház tetejére elsõre sikerül feljutnom 😄 Mikor feljumpolt a soldier és meglátta hogy fent vagyok, meglepõdött kicsit xD

angelslie
Nyugi már, ez a kép csak vicc, azért tettem be. Nagy ívben leszarom a pyrokat, ugyan annyira idegesítö mint a többi.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Julius Caesar
Imádom amikor egy prõt lepyrozok és jön a "nyomjad csak baszod a gombot, ennyit tudsz" szintû dumát.
1. Ha még ezzel a taktikával és tudással is lenyomlak te prõ, akkor no komment.
2. A pyronak ez a dolga. Snipoljak vele vagy healeljek?
3. Ha nem tetszik, fyi ez egy pub szeró, azt lámulok le, akit nem szégyellek és akit letudok (A prõt pl letudom), akkor mehetsz el nopyro szerverre.

angelslie

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Julius Caesar
Én nem tartom ennyire felháborítónak. De eddig nekem nem dobott sapkát (glória megvan meg ghastly-zacsik. Namost ezek achisok - rajtam múlik + semmi különleges, mindenkinek van. Glória meg azért volt, h nyugtasson sztem). Pedig megvan 1,5 éve a játék.

Akkor oké, nem dob. DE ha megveszem akkor adnak. De itt ígérget a valve minden féle tradet, meg hogy a "feedback a játékoktól nekik fontos". És higgyem is el?

NEM, NEM SOHA!

Ez nekem már nem bosszankodás. Szimplán FAIL. Majd a köv VALVe játékot letöltöm. NEm kapom meg a sapkát a TF2-höz, de a l4d2-höz igen? Érdekes logika <#idiota>

angelslie
Pont egy billes sapka miatt fogják elörendelni <#idiota><#idiota><#idiota>

Rage47
jejeje
tök jól néz ki Bill sapkája a Pyron 😄😄
Jim Morrison
Pontosan

Jim Morrison
A jók**** a*********** ezekenek a f******** **** Valvésoknak, nemigaz, mindenbõl pénzt csinálnak. Már csak az a kérdés hány ezren rendelték elõ emiatt...

Julius Caesar
Aha, és SMS-t mikor lehet küldeni developer fegyóért?

armageddon666
és akkor ha már megy a hasonlítgatás... a dollárhoz kérném szépen odaadni a TAXot is 😊 és máris kijön hogy közel ugyanannyit fizetsz mind2ért...

de ugye ezt senki nem veszi észre, csak azt hogy $ helyett € jel van és nem az elején hanem a végén... ja meg hogy € az több HUF mint $ ...az meg le van szarva hogy $nél még rejtve ott volt mellette egy kb. +20%-os díjacska 😊 € mellett meg nincs...

@

Azért valve termékeknél nem teljesen:

Az egyéb játékok ára pedig gondolom nem kizárólag a valve döntésén múlik.
sonic syndicate
igen

RatBaG
még mindig van ez "dollár=euro" szopatás? <#gonosz3>

Per Aspera Ad Inferi.

ITT még háttérsztorit is rittyentettek az eseményhez: amikor Bill épp párhuzamos dimenziókkal kísérletezett véletlenül bepottyant a sapkája egy a TF világára nyitott kapuba.
Van humora a srácoknak. 😄
Amúgy szerintem semmi vérlázító nincs ebben. Az lenne gáz, ha valami táp fegyvert adnának, ez így egyáltalán nem vészes. Ráadásul nem is olyan drága az a left4dead2, ha tetszeni fog a demó még az is lehet, hogy elõrendelem (na nem a sapka miatt).
Viktor99
Ja én is most néztem meg mert ez a hülye helyettesítõ tanár most nem volt itt! Szánalom 😄D
Nem az:

Team Fortress 2 Update Released
November 2, 2009, 6:47 pm - Valve - Product Update

Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Team Fortress 2

* Added Bill's Hat for players who pre-purchase Left 4 Dead 2
* Fixed client-side perf problem after changing levels on Koth_Harvest_Event
Viktor99
Ajánlom hogy FAKE legyen! >😄
Rage47
Viktor99
Úristen! 😄DDD LOLL-I-POPP! 😄
motyodlee
<#idiota>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

RatBaG
<#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

rhazid
Csomó felesleges FPS-t evõ benn van még hagyva és ez még csúnya is.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Viktor99
Lekjopp! 😛
Aquir
meg akkor egy kis Portalos zene
Victims of Science - The Device has been Modified

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate
igazából csak pixelesítve van, a környezet ugyanúgy maximumom van, ha megnézed a színeket

<#szeret> Milyen szép😮

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx