Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan meg azt felejtik el, hogy ez egy csapat játék. Nem mindig az 1 vs. 1 felállást kell szem elõtt tartani.
Ha pedig elkap vkit közelrõl egy Pryo akkor már ne legyen baj, hogy megsüti, hiszen távolról meg sok esélye nincs rá.
"-Hé, psszt... Fõnök! Eddig is csak a rövideket olvastad!"
-Csönd legyen ott Szergej!!
És nem mondom meg anyucinak, hogy ezentúl warezolni fogok. Azt hittem ez MO-n alap.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
nem értem, miért kell egyböl QQ-zni, ha valaki talál egy sapká/esetleg elöjö egy sapkás téma egyböl megjelenik 1-2 ember aki elkezd sirni, h neki nincs sapkája köcsög valve...
omg, ezek az emberek igazán elgondolgodhatnának, milyen köcsög a valve, h ad egy sapkát ajándékba azoknak aki FIZETTEK egy játékukért, aztán meg nem sirj, h nem kaptál sapkát, mert már kaptál 3-at is tök ingyen, ott van a glória, semmit nem kellett tenned érte, ott van a mostani cilinder, 1acsit meg kellett csinálni húúúúú, és ott a zacsi, igaz ugy néz ki évente 1szer használhatod, de akkor is mennyi is???? jól számolom? 3 hááárom sapka???? igen....
az, hogy nem 10 van, mert nem esett ki és???? ki a francokat érdekel egy olyan dolog AMI NEM VÁLTOZTAT A JÁTÉKMENETEN
ez csak egy plusz, h fenntatrsák az érdeklödést a játék iránt, csak egy plusz feature amivel szinesebbé teheted a karakteredet és növelheted az E-PEEN-ed, h neked ilyen is van
ha még midig átbaszva érzed magad, akkor menj fogj egy zsepit és sird ki magad anyucinak, és mond meg neki, h mostantól csak warezolni fogod a valve termékeket, mert tf2-ben nem kaptál még sapkát (AMI PERSZE KAMU MINT FELJEBB IRTAM)
lehet, h kicsit keményen fogalmazta, de már elegem van belöle, h ha feljön a téma valaki egyböl elkezdi szidni a valve-t....
õk is egy cég nem pedig vmi segély szervezet
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://kosadz0r.mybrute.com/
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mindegy.
átbaszva akkor érezhetnéd magad ha funkciójában lenne több a TF2 nekik...
átbaszva akkor érezhetnéd magad ha ezért fizettél volna...
de szerintem TF2t mikor megvetted, akkor volt benne asszem 9 class és mindhez kb. 3-3 fegyver 😊 aztán tök ingyen (nekik volt persze bevételük ebbõl, nem jótékonysági szervezet, de neked egy filléredbe nem került) elkezdtek kidobálni plusz cuccokat...
@
De nem csak én érzem átbaszásnak.
vagy... Sniperrel! Ott már tényleg csak mouse1 😊 mouse2t csak egyszer az elején... az még nem számít harcnak...
vagy
vagy
Engineer!! csak ül a sentry mögött és kalapálja...
vagy Medic? jó ott már komplett WASD kell, de Mouse1 már nem feltétlen 😊
de szar játék ez... minden kaszt 3 gombból megvan :S
Pyro-szidók is észrevehetnék már magukat 😉
@
#16398: waron jim?
Végülis tök normális dolog el hülye sapkán kiakadni, aminek SEMMI HASZNA NINCSEN... Na meg persze egybõl továbbgondolni az egészet... következõ tuti valami extra fegyver lesz... de kicsinyesek vagytok... ha már lúd legyen kövér, miért nem egybõl micropaymenttõl féltek? :\
Szóval szerény véleményem szerint szánalmas ez a rinyálás... és már unalmas is...de ez csak az én szerény véleményem, és ez egy szabad ország, meg az internet, meg hasonlók, szóval szólásszabadság (kivéve bizonyos témákban 😉), vagyis azon rinyáltok amin akartok 😊
@
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
1. Ha még ezzel a taktikával és tudással is lenyomlak te prõ, akkor no komment.
2. A pyronak ez a dolga. Snipoljak vele vagy healeljek?
3. Ha nem tetszik, fyi ez egy pub szeró, azt lámulok le, akit nem szégyellek és akit letudok (A prõt pl letudom), akkor mehetsz el nopyro szerverre.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Akkor oké, nem dob. DE ha megveszem akkor adnak. De itt ígérget a valve minden féle tradet, meg hogy a "feedback a játékoktól nekik fontos". És higgyem is el?
NEM, NEM SOHA!
Ez nekem már nem bosszankodás. Szimplán FAIL. Majd a köv VALVe játékot letöltöm. NEm kapom meg a sapkát a TF2-höz, de a l4d2-höz igen? Érdekes logika <#idiota>#idiota>

de ugye ezt senki nem veszi észre, csak azt hogy $ helyett € jel van és nem az elején hanem a végén... ja meg hogy € az több HUF mint $ ...az meg le van szarva hogy $nél még rejtve ott volt mellette egy kb. +20%-os díjacska 😊 € mellett meg nincs...
@
Az egyéb játékok ára pedig gondolom nem kizárólag a valve döntésén múlik.
Van humora a srácoknak. 😄
Amúgy szerintem semmi vérlázító nincs ebben. Az lenne gáz, ha valami táp fegyvert adnának, ez így egyáltalán nem vészes. Ráadásul nem is olyan drága az a left4dead2, ha tetszeni fog a demó még az is lehet, hogy elõrendelem (na nem a sapka miatt).
Team Fortress 2 Update Released
November 2, 2009, 6:47 pm - Valve - Product Update
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
Team Fortress 2
* Added Bill's Hat for players who pre-purchase Left 4 Dead 2
* Fixed client-side perf problem after changing levels on Koth_Harvest_Event
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Victims of Science - The Device has been Modified
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx