Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
Low config azoknak, akiknek alacsony FPS-ük lenne:

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Aquir
Pyro milyen kis hülyén van megrajzolva 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
engem is 😊 pont ez jutott eszembe...
elég régi játék már, szal aki meg akarta venni az már valszeg megvette... esetleg ahogy csökken az ár, meg terjed a híre, hogy mekkora jó játék, van valami alacsony számú vásárlás, viszont mikor hirtelen jön ilyen hatalmas leárazás... ez a 3mas dobás pedig még kis extra... szal szerintem 3 peak lehetett, és sorban egyre nagyobbak... 😊

@

Aquir
így van 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Julius Caesar

Lol, sok szabadidejük volt egyes rajzos kedvû embereknek <#banplz>

Julius Caesar
Meg is van: itt.

Julius Caesar
Steam bejelentekzések száma valahol van x idõre visszamenõleg 8abban az idõpontban hányan voltak online).

Jim Morrison
A piros tényleg jó.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rhazid
Régebben volt egy táblázat vagy micsoda az akció/eladás függvényérõl.
Talán tf2 blogon még fenn van.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Jim Morrison
Hey pear 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lacccca
Gondoltam.

Igazából azt gondoltam hogy csak én vagyok láma a kereséshez a steam statisztikai oldalán.

Játékos szám alakulást lehet valahol találni? Habár az eléggé torzított fõleg az update miatt de le lehet vonni belõle bizonyos következtetéseket.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

angelslie
Nemtom de én is vettem egyet 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Julius Caesar
Igen.

Szõke (laccccca?): Steamrõl ritkán adnak ki adatokat. Sajnos.

kopa1
Meg természetesen a Portalban õ a GladOS 😄

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Lacccca
Nincs a netten valami statisztika a TF2 darabszám alakulásáról?
Mármint hogy mennyi ember vette meg (és ha dobozost akkor már aktiválta is), napra lebontva?

Érdekelne mennyivel dobta meg az eladásokat ez a kis 2.5 eur móka.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Julius Caesar
Az nannouncer (Ellen mcLain asszem) a HL2-ben az OverWatch Dispatcher. Sztem ott alakít a legnagyobbat. (Ep2-es Dispatcher egy szar, sima a legjobb).

neon: betegre röhögtem magam, ÁSZ! <#worship><#worship>

motyodlee
lebonkoltál párszor sztem

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

angelslie
A scoutnak mibaja? 😄D

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Viktor99
Gyanúsítgat olyannal ami nem is igaz!
SPY!!!
Aquir
nah, találtam idõt elolvasni és a 2. link helyét is megtalálni

Aquir
amíg valaki válaszol a kérdésre, pár dolog, a TF2 hangjai, pár kép, stb. 😊

túl sokat játszol😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

motyodlee
a kék már tényleg nem nyerõ

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Viktor99
Ááá... Basszus, nem tudok laudni holnap meg suli! :/
Viktor99
Pirosban még szép is...
sonic syndicate

Viktor99
Aquir
de ez most mi volt? (már elsõ nap meglett minden achi, de ezzel nem annyira foglalkoztam)
Nem olvastam el, látom az elsõnek a sír a linkje, a másodiknak melyik?
Szal mirõl szól? 😊

http://kosadz0r.mybrute.com/

Rage47
te meg a válasz gombot nem látod😄
sonic syndicate
én láttam 😊

Aquir
máskor javítsd 😊

Viktor99
Bocsánatot kívánok
Rage47
senki nem látja a youtube beszúró gombot
reménytelenek....
nyád!

[flashhttp://www.youtube.com/v/9NHWfgttF_k&hl=en&fs=1&[/flash]

Rage47
ne reklámozd már mindig ezt a sz*rt😊
hát azt gondoltam, hogy pl a Gibust 2.-a után ugye nem lehet megszerezni, mert akkor nem lennénk menõk a késõbbi padawanok elõtt😄

angelslie
Azt lehet elvileg

Julius Caesar
A gibust lehet másodika után hazsnálni, vagy mint a zacsik (nem az achik, hanem a zacsik) majd lelakatolódnak?

motyodlee
na nyomás az igazgatóhoz!!<#nezze>

Viktor99
<#duhos2>
motyodlee
Nincs kifogás, egyes, leülni!!4<#ejnye1><#nyes>

Viktor99
Bocs télleg az én hibám... Nem tehetek róla<#rinya>
kakaoskalacs
<#dumcsi><#vigyor><#vigyor><#vigyor2>

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

😄

Nah végre le tudtam ülni 1 órát játszani
Lett is maszkom meg Gibusom😊
Érdekes módon miután megkaptam a Gibust, utána átlag 15 fps lett a játékXDXDXD
Remélem ez nem marad így... pereljük a valve-t
Amúgy a Haloween-i achikat gondolom 2.-a után már nem szerezhetik meg az embörkék.

motyodlee
v3ctor nincs igazán tisztába vele, gondoltam elárulom neki<#awink>

Mintha nem ismerné mindenki-_-

motyodlee
pörszö hogy fék' !
vaterának is kell vmi reklám ami vhogy a köztudatba rágódik