Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
elég régi játék már, szal aki meg akarta venni az már valszeg megvette... esetleg ahogy csökken az ár, meg terjed a híre, hogy mekkora jó játék, van valami alacsony számú vásárlás, viszont mikor hirtelen jön ilyen hatalmas leárazás... ez a 3mas dobás pedig még kis extra... szal szerintem 3 peak lehetett, és sorban egyre nagyobbak... 😊
@
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Lol, sok szabadidejük volt egyes rajzos kedvû embereknek <#banplz>#banplz>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Talán tf2 blogon még fenn van.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Igazából azt gondoltam hogy csak én vagyok láma a kereséshez a steam statisztikai oldalán.
Játékos szám alakulást lehet valahol találni? Habár az eléggé torzított fõleg az update miatt de le lehet vonni belõle bizonyos következtetéseket.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Szõke (laccccca?): Steamrõl ritkán adnak ki adatokat. Sajnos.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Mármint hogy mennyi ember vette meg (és ha dobozost akkor már aktiválta is), napra lebontva?
Érdekelne mennyivel dobta meg az eladásokat ez a kis 2.5 eur móka.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
neon: betegre röhögtem magam, ÁSZ! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Nem olvastam el, látom az elsõnek a sír a linkje, a másodiknak melyik?
Szal mirõl szól? 😊
http://kosadz0r.mybrute.com/
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Nah végre le tudtam ülni 1 órát játszani
Lett is maszkom meg Gibusom😊
Érdekes módon miután megkaptam a Gibust, utána átlag 15 fps lett a játékXDXDXD
Remélem ez nem marad így... pereljük a valve-t
Amúgy a Haloween-i achikat gondolom 2.-a után már nem szerezhetik meg az embörkék.