Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E.F pls not hack my acc: Jónapot játékostárs! Ez egy nagyon fontos körlevél, lehet az accod a tét úgyhogy figyelj! Pontosan egy évvel ezelõtt egy német hacker akit Erzo Fridicknek hívtak betört és felhackelte a steamet és ellopta a VALVe egyik emberének az accját. Ekkor a VALVe örökre letiltotta a hacker számítógépének IP címét a steam rendszerbõl. Ráadásul a német rendõrség bíróság elé állította és forint kifejezve összesen 300000 ftra büntette ezt az embert. Már akkor kijelentette egy levélben amit a VALVe fejeseinek küldött, hogy pontosan egy év múlva egy új számítógéprõl fel fogja törni az összes steam felhasználó accountját akinek nem ez lesz kiírva névnek: E.F pls not hack my acc Te is tedd ezt és küldd tovább az összes ismerõsödnek, hogy meg mentsd az accountját! Üdvözlettel az eredeti német levél lefordítója: Kovács Ferenc
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
5-10 perc után kilép minden figyelmeztetés nélkül. csinál ilyen crash filokat, abba gondolom benne van mi a probléma, de én nem tudtam kihámozni 😊
(left 4 dead 2 is ezt csinálja, gondolom mert ugyanaz az engine)
crash log
PEACE
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
És természetesen nem gondoltam hogy ugyanolyan a Pyro mint a Sniper, szándékos volt a sarkítás...
Kell "noob" class is a játékba, ez nem csak a proknak lett kitalálva... de azért Pyro az Airblasttal nem hiszem hogy noob lenne... de még anélkül is... ellenfél mögé kerülni csak akkor ha az figyelmetlen volt 😉 szal nem az a noob akit hátbabackburnereznek? 😄
De itt hagyjuk is a noobpyro témát... szerintem...
@
@
Én úgy vettem észre hogy nekem mintha több fps-em lenne win7 alatt.
ui: window 7 7600 RTM
http://facebook.com/musicleander
Steam, tf2 (és úgy sourceos gammák) hogy muzsikálnak win7 alatta? Gyorsulnak, lassulnak, jól szuperálnak, bugosak? (e4500 @ 2,66ghz, 2 gb ddr2 és 9600GT).
ui: egyáltalán melyik win7-et érdemes felrakni?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
És jobb szerencsésnek lenni, mint profinak 😛
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Pyro amúgy jó kaszt, airblastot sokat használtam mostanában. Szvsz azért nem kell neki nagy skill (igazából engie is rutin, heavyhez se kell), mert ez a játék nem elsõsorban prõknek készült, mint csé, ahol egy játékos lehozza a kört. Sok casual játszik, akik nem sokat (vagy egyáltalán) nem waroznak (mint pl jómagam), és ezért sok könnyítést tettek a játékba (pl ezért is van sztem sok ammo meg medkit doboz). A csipát is könyebb kezelni, mint mondjuk csében. Ha magamból indulok ki, én tf2-ben szívesen csipázok, mert van esélyem embert lõni. Csében meg maximum makkshotjaim lesznek.
Blutsaugernek most látom (visszatérek medichez, õskasztomhoz) újra van kritje. Hát, mondjuk nem hiányzott. Viszont imádom, amikor páran azt hiszik (fõleg akik nagyon pro klánból jöttek), hoyg azért vagyok mediv, hogy az õ személyes healelésüket végezzem. Elvárják hogy mindig rajtuk legyen a sugár, bemenjek bármilyen helyzetbe (amit waron meg is értenék) és legyen 5mp-enként überem. Ha nincs mert mondjuk 70%-nál lelõnk noob medic leszek.
De látom a "hülye krit" felfogás még mindig él. A krit a hibás. Nem azért, de a kritet mindenki ugyanolyan eséllyel kapja, tehát ha 1-2x le is makkol, matematikailag hosszútávon te is ugyanannyi kritet kapsz. Mindig a legprõbben szidnak a legjobban.
Amúgy a tegnapi kirohanásaim. Nos hát igen. Lehet kicsit túlreagáltam a dolgot. Bocsi <#kuss>#kuss> Nem érzem továbbra se igazságosnak, de igen, túlreagáltam.
v3ktor logika 😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Bunchineer 😊
ez meg még mindig jó :p
Mert nem esett le a fejedrõl!
Mikor nyár után feltöltöttem a TF2-t egy kis kihagyás és win reinstall után, elkezdtem használni a cheater's lament-et. Használom használom, amikor nem rögtön utána, hanem kicsivel késõbb arcomba a nagyképernyõt, jé még egy egy új glória, kitöröltem. Persze ez a régi glória volt mint megtudtam (ezen túl persze mit tudtam én hogy a többi sapi közül ezt nem dobja többet, mivel a sapigyûjtést tartalmazó TF2-be késõbb csatlakoztam, mint mondtam egy kis kihagyás után). Nem bosszantott nagyon, mivel többi sapi úgyis jön majd, de gondoltam megpróbálom és írtam nekik hogy jaj jaj, most meg visszaküldték hogy egyszeri gesztusként visszaállítják, htx Valve <#buck>#buck> Egyébként a zacskókat miért tudjuk még mindig használni?
Azért tud szép íveket leírni az a csóva, bonyolultabb mint a pontlövõ fegyverek.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
imádom szopatni a kritzkrieg+soilder párosokat mikor lövik felém a rakétát visszafujom és double kill 😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez egyértelmû, hogy egy távcsöves puskával ügyesen célozni kell, egy lángszóróval viszont nem, de ez az életben is így van. 😊
Ne a fegyvereknél keresd a ballance-ot. Hanem, hogy hol és hogyan tudnak érvényesülni.
A sniper túlélése és érvényesülése a gyors és pontos célzás, a pyro-é pedig az, hogy életben maradjon egy közelharchoz. Nyílt terepen esélye nincs a pyro-nak sniper ellen, mert 5 fejlövést is kap mire elérné az ellent. Szûk, kanyargós helyeken ott meg pyro dominál, a sniper egyértelmûen hátrányba van ilyen helyen. Ha ilyen terepre kell menni ott ezzel számolni kell.
Annyi az egész, hogy nyílt terepen ne a pyro rohamozzon és szûk helyen meg ne a sniper. De ami még lényegesebb, hogy a meccset ne 1 vs. 1 összecsapások sokaságának tekintsük, hanem csapatjátéknak. Ahol támogatják egymást a csapattagok. És így értelmet nyer minden class erõsségei és gyengeségei.
Nem azt akarom mondani hogy a Pyro egy nagy marhaság minden 'núb' azzal játszik és egy kis szarjankó mert csak azzal játszik... Egyszerûen nem kell hozzá semmilyen 'különleges képesség' hogy minden gond nélkül lehessen darálni vele. Az megint más ha nem a Backburnert használja az ember (ami szerintem nagyon szivatós) hanem a normál lángszórót és ismeri az airblastet (ami viszont ritka dolog...).
Nekem nincs semmi bajom a Pyróval (igaz leggyakrabban a pyróval játszó emberre leszek ideges (azért nem ordibálok meg ilyenek)) meg azzal sincs bajom aki vele játszik.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
valve forum
Ha nem törõdne akkor 1 pálya-bug se lenne javítva, szerver oldali kliens egy kalap hulladék lenne (már kezd alakulni de még mindig nem az igazi), nem lennének új pályák stb.... Ja és ezt mind ingyen az alapjáték áráért még mindig.
Azok meg tényleg szánalmasak akik sapkák miatt sírnak.
Sztem CSS berkekben már fele ennyi támogatásnak is örülnének a játékosok de itt meg csak sírás megy.....
Aki meg becsapva érzi magát az remélem megvette anno a L4D-et, na azok becsapva érezhetik magukat mert ott megígérték hogy lesz nagyon sok extra tartalom és most csak az idõ hiánya miatt adtuk ki a játékot félkész állapotban teljes árban. És most mi van? L4D2 a régiek meg le vannak sajnálva mert hogy több DLC nem érkezik hozzá az tuti.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015