Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
még:
medic is sentry

xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

angelslie
😄D

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Aquir

Grabbin pills 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

angelslie
Amíg Halloween van addig így is marad... És az nem karmolás hanem ilyen ijesztös tánc izé 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

elitehun
Nem lehet valahogy kikapcsolni azt a tauntot amikor a kezükkel jobbra balra karmolnak?
Ha ilyenkor beírod, hogy status, akkor tudsz újra csapatot választani és nem kell retryzni.
csokalaci
már eléggé rég óta ez van

http://facebook.com/musicleander

Dopti
Ha a csapatválasztó képernyõn akkor kattintok a pirosra vagy kékre mikor pont megtelik, akkor visszadob spec be, és nem tudok megint csapatot választani, ezért mindíg randomra megyek. Ez egy fullos Kalrtel en felbasz mert csak retrizni tudok és akkor lehet nem tudok visszajönni. Ez miért van, és van rá valami ellenszer? Csak akkor zavar amikor spanommal egy csapatban szeretnék munkálkodni.

Sajnos azt már jobban nem lehet elbaszni:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

angelslie
😄DDDDDDDDDDD Tök jó 😄

sonic syndicate

http://s599.photobucket.com/albums/tt80/COSTUMESBYALISHA/?action=view¤t=PICT5659.jpg

Julius Caesar
http://tf2wiki.net/wiki/P.D.Q.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

milyen béta fegyver?
kakaoskalacs
😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Viktor99
Menj a.... <#idiota>
Aquir

elitehun
Nincs egy oldal ahol leírja kasztonként hogy milyen megszerezhetõ itemek vannak?
Aquir
szegény demo úgyis csak ívben tud lõni <#rinya><#idiota>

Viktor99
Soldier... Bár ha Demo up jön én mindenkit kersztbe-hosszába megba... Khm.. Szóval remélem azt egy ideig még nem rontják el!
Julius Caesar
Én nem szimpla koczka vagyok. Nekem már a negyedik dimenzióba is van kiterjedésem. SKILL BASZOD SKILL!

Am az a hoax nokomment.

SZtetek mi a köv update? Engiehez már vol béta fegyver teszt-

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

armageddon666
Abszolut e-peen növelõ jellege van... a sapka kiemel 😊 speciális leszel...
ha csak te látod így az semmit nem ér 😄

@

Aquir
lol a Steam Kínára átállította magának a letöltési helyet mikor megnéztem 😛

kifli
mi ez a sapka? mire jó?
Viktor99
Azt a hülye HP kijelzõt ami neki van :/
Lacccca
Aki sír mert nincs neki Berett sapka annak egy lehetséges megoldás ez:
http://www.fpsbanana.com/skins/76462

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Jim Morrison
Most megnéztem a Next Level és észrevettem hogy magyarokat is öl. Mondjuk lehet hogy már elõbb is észrevettem...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

errõl vitázhatnánk de nem akarok lesûlyedni a szintedre.

http://kosadz0r.mybrute.com/

Aquir
A tény tény marad.

Narxis
Ez mocsokság.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zomil
tf2-ben a fej is "hátnak számit" 😄
szoval ha valakinek a fejére ráállsz akkor hátbaszurhatod 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

galee7gali
és azt hallottátok hogy aki odaadja nekem az accját az nem kapja el a H1N1 vírust? :/

Vettel, Rosberg, Glock fan 1995 Nissan Skyline GTS25T-M

kakaoskalacs
olcsovagy , törd fel az accountom és akkor odaadom valamit "le kell tenned az asztalra" ..

elitehun
LOL
elitehun
Nekem akkor is megy amikor mellett állok.
Jim Morrison
(priviben küldd akkor el nekem a username edet és jelszódat)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Ezt is most kaptam (én megcsinálom) :
Vedd fel Steam friends listádra 'JimMorrison723' nevû játékost és kérdd el tõle a bankszámlaszámát! Utalj át neki minimum 1000Ft-t 2 napon bellül, különben a Valve letiltja az accountodat 2010. január elsejéig!

Rage47
én is szoktam ugrásból szúrni, mikor a fejére esek 😄
Lacccca
Én a spy-t nem értem, ha én próbálok vele menni akkor megy a beolvadás a csapatban meg hogy ne vegyenek észre ez nem nehéz de nekem a backstab-et szinte csak és kizárólag akkor hozza be amikor majdnem pontosan a háta közepét nézem. Ezzel nem is lenne baj de én olyat is láttam már hogy fejemen áll mikor megszúr.....vagy oldalt de úgy hogy a képernyõn is látom vagy a másik gyönyörû eset hogy kilométerrõl leszúr...

Mi a tököm ez valami csalás vagy mi?

Még ha valami lassú karakterrel lennénk akkor meg is érteném de ply egy scout vagy pyro amik azért bírnak futni.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

kakaoskalacs
<#ejnye1><#buck>

armageddon666
Gondolom csak azért másoltad be hogy együtt szánakozhassunk, esetleg röhögjünk ezen, véletlen sem azért, mert akár egy szót is elhittél volna belõle 😊

@

Narxis
😄DD

Viktor99
Õõõ... De!
kakaoskalacs
lopja el 😄 ki nem szarja le nemvagyok nolife kocka :\

elitehun
Ezzel én is így vok . Ha pl heavy-vel vok és megöl egy spy akkor mondom hogy mocskosrohadékstricispiclikém. Közben meg a kedvenc karakterem 😛
Jani21
A fórum itt található itt van a játéknak topicja, de szerintem jobban jársz a support-tal. A support jegyrendszer alapú, külön kell létrehoznod egy support account-ot, amin keresztül kapcsolatba lépsz a támogatással: Support. Azonban még mielõtt kapcsolatba lépsz velük még egy dolgot tegyél meg, nézd meg, hogy a játék fájlok nem sérültek-e. Ezt úgy teheted meg, hogyha a My Games fülön a játékra jobb egérgombbal kattintasz, properties, local files fül, Verify integrity of game cache.

Narxis
Ez de hülyeség! Lehet neki próbálkozni, úgy visszahekkelem, hogy az anyja se ismer rá.<#idiota>

rhazid
anyám.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

kifli
tf2-be ki van kapcsolva a multicore rendering l4d2-be meg be :/

am ezt a problémát hol tudom felvetni a készítõknek? valami fórumra gondolok...
kifli
E.F pls fuck your mother ezt írja ki mindenki XD
kifli
ha lopja is max 1 hét és visszakapom 😄