Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de elõtte jöjjön már a tf2 ápdét😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lehet leszarom mind2-t inkabb veszek wow gamecardot<#wow3>#wow3><#idiota>#idiota>
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Mert nem olyan mint a többi phewphew fps
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
amugy meg mindegyik hosszutavu szorakozast nyujt
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ilyen veszély egyiknél se forog fenn 😄
l4d2, ha szeretnél zombikat irtani és az l4d1-t nem untad meg 3-4hónap után(én igen), cod6, ha tetszett a cod4 ez is garantáltan fog 😄DDD
én cod6-ot vettem meg l4d2 nem fogott meg annyira demo alapján, és egyelõre ugy néz ki jól döntöttem, nagyon tetszik a játék 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Cod mikor adott hosszú játékidöt? 2 nap és megunod...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Ez kicsit OFF
epic trailer
Jah és közvélemény kutatás játékvételra adtam a fejem L4d2 vagy CoD6? melyik nyujt hoszabb jatekidöt?
mert nem szeretnék pofára esni hogy 1-2 honap mulva senksiem jatszik az adott jatekkal ..
http://kosadz0r.mybrute.com/
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Kingmax meg egy fos. Volt egy jó szériájuk, többi felejtõs.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
PL be akarok állni az egyik csapatba de visszadob mert pont elõttem álltak be aztán mikor bemennék a másikba akkor meg átrak specbe de úgy hogy folyamatosa ott maradok és onnantól kezdve tök mind1 melyik csapatot választom egyszerûen nem kerülök be semelyikbe csak ha újra csatlakozok.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
(de az opciókban látod mi van beállítva, melyik gomb mit csinál)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
hogyan lehet karaktert váltani egy szerveren, nyomkodtam én mindent de nem sikerül...
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Azért ha már megtaláltam még két link: fájl buzerálás s a játékok.
Természetesen, ha minimális az árdifferencia, belefér a keretbe, akkor az alacsonyabb idõzítést érdemes vásárolni. Még egy link, ha netán szeretnél válogatni és találsz cl5-ös ramokat is.
2x2Gb Kingmax Tiny BGA 1066 CL6 ~24K
CORSAIR TwinX 4096Mb DDR2 1066Mhz CL7 KIT ~22K
AMD X2 250 CPU és 770 chipset mellé, tuning kizárva. Mennyivel lassabb a CL7 mint a CL6? Keresgettem volna teszteket de mindenütt a webáruházak linkjei figyeltek rám :/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én sokáig azt se tudtam mi az
azt hittem hogy az csak azt jelzi, hogy jajj vigyázz ellenséges csapat, mert ott van a valon a snipernek a célzólézere😄
Aztán rájöttem, hogy az a lövés erõsségeXD
beléptem, rögtön kékbe mert akkor még az volt a kedvencem, (már a red ;D) és engi rögtön, mert már tudtam h kb hova érdemes tenni, (2fort csatorna <#idiota>#idiota> legjobb map máig is lal) letettem a sentryt (ugye még mindenki nub volt mer újj volt a gamme) és irtottam... nagyon... és annyira belejöttem h átmentem pyroba és leöltem csomó mindenkit és behoztam 1. az intelt 😮 (asszem legalábbis h 1. xddx) szal rlz volt, ezért énis az engit meg a pyrot tom ajánlani... spyt ne mert akk hülye leszel és emos (haha <#idiota>#idiota>)
Crabby
kezdesnek scout pyro soldier engineer
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x