Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate
áh, legközelebb az L4D3 jön, utána L4D4, majd L4DX és végül L4D: TANK'S REVENGE

meg max adnak ki hozzá új official mapokat, módokat, fegyókat... ami remélhetõleg a l4d 2nél is meg fog majd történni
de elõtte jöjjön már a tf2 ápdét😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sonic syndicate
lehet, de nem unod meg olyan hamar, max 1 másfél év után <#idiota>

és milyen igaz😄

Rage47
tf2-ben is ugyanazokon a pályákon mész
ergo meg kell venni a l4d 2-t mert az nem megy multibanXD

Jim Morrison
Ez a beszéd !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kakaoskalacs
nah ez nem egy rossz vélemény 😊)

Lehet leszarom mind2-t inkabb veszek wow gamecardot<#wow3><#idiota>

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

sonic syndicate
imo mindkettõ szar, cod6 megy törttel multiba, l4d2 meg ugyanaz mint az 1, ezt is megunod 2 hét alatt, miután végigvitted mind a x pályát

L4D2
Mert nem olyan mint a többi phewphew fps

Julius Caesar
Ha választanék l4d2. Demó alapján nem rossz. Codokat nem követem, szal engem ne vegyél alapul.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Jim Morrison
1hete ezt a trailert nezem annyira jo!
amugy meg mindegyik hosszutavu szorakozast nyujt

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zomil
"nem szeretnék pofára esni hogy 1-2 honap mulva senksiem jatszik az adott jatekkal .. "

ilyen veszély egyiknél se forog fenn 😄

l4d2, ha szeretnél zombikat irtani és az l4d1-t nem untad meg 3-4hónap után(én igen), cod6, ha tetszett a cod4 ez is garantáltan fog 😄DDD

én cod6-ot vettem meg l4d2 nem fogott meg annyira demo alapján, és egyelõre ugy néz ki jól döntöttem, nagyon tetszik a játék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

angelslie
L4d2.
Cod mikor adott hosszú játékidöt? 2 nap és megunod...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

kakaoskalacs
😄
Ez kicsit OFF

epic trailer

Jah és közvélemény kutatás játékvételra adtam a fejem L4d2 vagy CoD6? melyik nyujt hoszabb jatekidöt?
mert nem szeretnék pofára esni hogy 1-2 honap mulva senksiem jatszik az adott jatekkal ..

http://kosadz0r.mybrute.com/

angelslie
<#rinya>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Julius Caesar
Corasair. De van már Cl5-ös 1066 is. DDr2-ben CL7 meg 6 nagyon gyengusz, még ha 1066-os is (néhány memó meg cl5 1200-zat is).

Kingmax meg egy fos. Volt egy jó szériájuk, többi felejtõs.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

sonic syndicate
a parancs neve retry, a status csak a szerverinformációt írja ki

trident
Huh. Ha jól emlékszem konzolba kel beírni hogy status. (a nyakamat nem teszem rá, hogy ez a parancs neve, de ha nem, akkor mindjárt kijavít valaki, aki bizton tudja).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Lacccca
Mondjuk van hogy bebuggol.
PL be akarok állni az egyik csapatba de visszadob mert pont elõttem álltak be aztán mikor bemennék a másikba akkor meg átrak specbe de úgy hogy folyamatosa ott maradok és onnantól kezdve tök mind1 melyik csapatot választom egyszerûen nem kerülök be semelyikbe csak ha újra csatlakozok.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

trident
Kasztot / class-t: , csapatot: .
(de az opciókban látod mi van beállítva, melyik gomb mit csinál)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

most olyat kérdezek amiért nem kérek fikát!

hogyan lehet karaktert váltani egy szerveren, nyomkodtam én mindent de nem sikerül...

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

trident
Akkor elkéstem.😄 Mindenesetre nem járt rosszul és az árkülönbséget fel is használtátok.
Azért ha már megtaláltam még két link: fájl buzerálás s a játékok.

Lacccca
Maradtam a CL7 nél így még egy SATA-as DVD író is belefért a keretbe isminek 😊

trident
Valószínûleg nem fogod észrevenni a mindennapi használatban.
Természetesen, ha minimális az árdifferencia, belefér a keretbe, akkor az alacsonyabb idõzítést érdemes vásárolni. Még egy link, ha netán szeretnél válogatni és találsz cl5-ös ramokat is.

igen, én sírnék a helyedben

angelslie
Az gáz ha az utolsó 8 hszböl semmit se értettem?😛

sonic syndicate
oh...én csak a 1066mhz-ig jutottam 😄

btw akkor corsair 😊

Lacccca
A Corsair is dual mert 2x2 az is mivel 4Gb KIT 😊

sonic syndicate
bár, ha mégis bõvítené, érdemesebb a dual channel-t választani

sonic syndicate
én corsair-t vennék

Lacccca
4 slott, de nem hiszem hogy bõvítené az illetõ, inkább új gép 2-3 év múlva.

kakaoskalacs
utobbi szerintem.. lattam CL7 kit-es memokat ajanlottak "Milyen gépet vegyek most topicban"

sonic syndicate
attól is függ, hogy késõbb szeretnéd-e bõvíteni, és hány slot van nekije?

Lacccca
Szerintetek melyiket érdemes megvenni.
2x2Gb Kingmax Tiny BGA 1066 CL6 ~24K
CORSAIR TwinX 4096Mb DDR2 1066Mhz CL7 KIT ~22K

AMD X2 250 CPU és 770 chipset mellé, tuning kizárva. Mennyivel lassabb a CL7 mint a CL6? Keresgettem volna teszteket de mindenütt a webáruházak linkjei figyeltek rám :/

angelslie
De nem emlékszek ilyenre... :d

Nandris94
10th 😮

Crabby

Zomil
Spectator a legjobb kaszt akkoris 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ne is mondd
én sokáig azt se tudtam mi az
azt hittem hogy az csak azt jelzi, hogy jajj vigyázz ellenséges csapat, mert ott van a valon a snipernek a célzólézere😄
Aztán rájöttem, hogy az a lövés erõsségeXD

Jim Morrison
Én is 2Forton kezdtem >D

Nandris94
de dagatt fehér macska :C

Crabby

angelslie
De nem rossz értelemben <#idiota>

angelslie
Aztán nem sokkal miután megvettem ott találkoztunk OGCn asszem :d Akkor még azt hittem normális vagy D:

Nandris94
vagy ezt álmodtam? <#wilting>

Crabby

Nandris94
jó kis téma, de én erre a napra máig emléxem, még non nub voltam: (mint ha most nem :C)

beléptem, rögtön kékbe mert akkor még az volt a kedvencem, (már a red ;D) és engi rögtön, mert már tudtam h kb hova érdemes tenni, (2fort csatorna <#idiota> legjobb map máig is lal) letettem a sentryt (ugye még mindenki nub volt mer újj volt a gamme) és irtottam... nagyon... és annyira belejöttem h átmentem pyroba és leöltem csomó mindenkit és behoztam 1. az intelt 😮 (asszem legalábbis h 1. xddx) szal rlz volt, ezért énis az engit meg a pyrot tom ajánlani... spyt ne mert akk hülye leszel és emos (haha <#idiota>)

Crabby

Jim Morrison
Vagy 3szor egymás után fejbe lõ a csipa, vagy feltölti azt a nemtommit a távcsõben 😄

kakaoskalacs
nah ja a medic hátránya hogy helyetted más lõ jo társat kell kifogni és akkor olyan mintha te lõnél 😄

kezdesnek scout pyro soldier engineer

Twetr0x
Én általában szívesen medicelek, csak ott is elõrefutnék fûrésszel. Mind legutóbb ;D

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

angelslie
Úgyszint 😛 És 2 hónapig csak azzal mentem 😛