Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
ez vmi wareznak tünik
Jim Morrison
És akkor nem lesz bajom belõle a Steammel?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Julius Caesar
és legál?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

csokalaci
Ingyen gmod.A teljes játék csak Source mod ban.
Felenged a normal gmod szerverekre és gyorsabb mint az eredeti gmod :
Ha valamit nem értetek csak kérdezzetek

http://facebook.com/musicleander

angelslie
Akartam én is csinálni bannert, de szerintem felesleges mert ezt megkéne oldani. A sorozatok topikba is csinált valaki flashes bannert, megkéne öt kérni talán..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Jim Morrison
Nembaj, vedd meg nekem a Garry s Modot, majd én megcsinálom!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

angelslie
Ez jó ötlet, kéne keresni valakit aki ért flashez és ez tökéletes lenne szerintem 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

armageddon666
Esetleg Garry's Modban lehetne csinálni egy kompozíciót 😄 de azt már talán elsütötték régebben...

@

armageddon666
akkor most már fejezd be 😄 csak animáld is le és flash legyen 😄
állóképbe statikusan gagyi, és szerintem sokaknak eszébe jutott már 😄

@

Jim Morrison
Ezt kezdtem el <#rinya>(kiugro karakter nem volt benne)
MOst at kell alakitanom.
u.i: Aki nem csinál bannert ne mondjon semmit 😄

armageddon666
Olyan jó elképzelésem támadt Flashbe, csak nem értek hozzá, és nem fogom most influenzásan megtanulni a kezelését ...

Úgy kéne hogy egymás mellett vannak a karakterek átfedéssel (mintha térben egymás mellett állnának), és amelyikre rávisszük a kurzort az így "kiugrik" a sorból (kicsit megnõ a mérete, meg elõtérbe kerül, nem tudom jól elõadni a gondolataimat 😞). És persze ezek a karakterek kattinthatóak lennének, és a mostani classvideó gombokat helyettesítenék 😊

Esetleg még apróság, viszont a méretet megdobhatja sajna, hogy akire rávisszük az egeret az mond kis valami szöveget 😄

Az ötlet nyugodtan megvalósítható... szívesen látnám viszont 😄

@

Rage47
Nov. 30.
Banner alatt csak a képet értem. 780x180
Jim Morrison

Jim Morrison
ly

Jim Morrison
Meddig a van verseny határideje? Ma este? MInek kell benne lenni? (faq meg iyenek?)

Rage47
Jó, akkor lehet PNG, JPG, Flash.
Julius Caesar
Ettõl függetlenül azért ide a bannerba sztem jó lesz a jpg is. nem?

Jim Morrison
Nemtom de én mindig ezen gyakorlok ha tf ezes kozben elemgy a net 😄

armageddon666
hát nemtom eleve miért hozod össze a 2-t,mert az xvid az kódolás, az mkv pedig "tároló", de ha úgy kérded hogy miért xvidet és nem h264-t... hát... én h264t nézek már jóideje 😊 xvidet kerülöm ahol tudom... hatalmas a minõségkülönbség... még SDben is, ha meg xvides HDt látok röhögnöm kell...

egyébként valószínûleg azért mert mkv nem támogatott alapértelmezetten a wmpben (de azt is rég használtam natúran, szóval nem tudom), a h264 meg az asztali DVDlejátszókban...

@

Julius Caesar
Mert azt szokták meg. És miért xvidet használunk, amikor az mkv jobb?

armageddon666
miért jpg? elavult formátum... png korában élünk >.< veszteségmentes, és esetekben kisebb mint a jpg!

@

Rage47
a díj vmi érdemrend lesz a topikban
kakaoskalacs
BFBad Company 2 PC-re kotelezö darab lesz 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

sonic syndicate
díjak?😄

painttel is lehet? <#idiota>

Rage47
Mától elkezdõdik a topik bannerversenye.
November 30-ig lehet elküldeni nekem a bannereket. A legjobb, ha priviben külditek, és feltöltitek a galériátokba is a képet!
A határidõ lejártáig lehet módosítani a képeken.
A méret 780x180 pixel, a kiterjesztés JPG.
A verseny után szavazzással dönt a topik népe.
Lehetõleg minõségi bannereket készítsenek a pályázók.
sonic syndicate
zf_ prefixes mapot kerestek, és ezt töltitek be

3 nap, miután elküldöd neki

#17144: mp_respawntime x ahol az x elvileg az idõ mp-ben

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

helló

pár kérdésem lenne, suliban játszunk tf2-õt és szeretnénk valahogy megoldani hogy mûködjön a zombie fortress mod, ezt h lehet megcsinálni?

ja és h lehet átállítani a respawn time-t?
elõre is köszi
NEOreg3
a guest pass-al mennyi ideig játszhatnak a haverjaim? és idõnként kapok újat, vagy csak most kaptam egyet és pápá?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sonic syndicate
az még a sniper/spy update-kor volt...

ezt nem tudtamOo

trident
Köszi, közben megnézhettem volna tf2wikin. Óhogybasszamegmárhogyazelsõ11111kapcsakdenemrájukvagyokirígy.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nah! Ennek örülök😊
Idle-ezni ér sapikért?😄

#17138: soldier medálja... ha megnézed a soldier loadoutját ott van egy slot "misc" néven😄

trident
Ez mi ez a medál ez?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

sonic syndicate
de

csak a tiédet <#idiota>

Regisztráltam és veryfioltam magam ezen a http://www.tf2items.com/-on
ugye nem lopják el az accomXD

trident
Amikor még codoztam ez volt az egyik nagy gond (a több közül). Van mindenhol csaló, de ezért írtam a nagyságrendeket. Azért a pb után nekem nagy öröm volt VAC védett játékra váltani, ez legalább mûködik.<#vigyor5>

Ráadásul látod, hogy a tf2-ben nem lépnek fel melléd a "törtesek", max szenvednek egy agyonhegesztett, patch-elt szerveren, messze tõled. <#vomit>

TF2: én így szeretlek és még jobban ha nem az mmo felé veszed az irányt és küldesz még sapkát.<#mf2>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

sonic syndicate
hát ha megnézed az ETF2L banlistáját <#idiota>

amúgy igaz, frissült az iw.net, így nem lehet még cod6-ozni multin törttel, de már a cracket hegesztik hozzá <#idiota>

trident
Pedig örültem volna. Miért? Mert a ganajok most még jobban rászállnak a VAC buzerálásra (+steam, +account böngyörgészés).

Tudom, jön az oltás, hogy eddig is volt csalás a vac-os játékoknál, de én úgy éreztem, nagyságrendekkel kevesebb, legalábbis a red orchestra-ban és tf2-ben -cs-t nem játszottam, nem ismerem ilyenformán).

Rage47
nincs PB
helyette Steames VAC van
trident
Jó szórakozást hozzá!
Gondolkodtam, hogy én is véleményezem, de nem akartam, mert nincs túl jó véleményem a magyar cod játékos halmazról. Mindenesetre, ha meg lesz oldva, hogy eredeti szerveren csak eredetivel lehessen játszani, esetleg az ezeréves pb-t sikerült foltozgatni, akkor még lehet jó is. A perkes, avp-s, legózós játékmenetet én ugyan nem szívlelem, de nem rólam van szó, ha neked ez a begyere, akkor az a lényeg, hajrá!<#eljen>

Amire még érdemes rákacsintani az a Red Orchestra Heroes os Stalingrad nevû szösszenete és netán a Bad Company pc-s része.

Zomil
örülök neki 😊
majd tolhatjuk együtt

amugy nem azt mondom, h tökéletes a játék semmi sem az, de szvsz jó uton halad a játék, és nagy esélyt látok arra is, h hamarosan dedikált szerverek is lesznek
ez az IWnet rendszer sem olyan rossz mint amilyennek tünik, haverokkal igy is tudsz együtt játszani

egyedül a versenyszerü játékot neheziti igy meg a játék, de aki csak szórakozni akar nem pedig versenyszerüen játszani az jól fog mulatni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kakaoskalacs
CoD6 a nyerõ meggyöztél <#wave><#eljen>

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Zomil
hm azt hiszem vkit kiütöttem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hát én még fizettem is volna 1-2ezer Ft-ot egy normális dlc-ért, nem vártam volna el, mint tf2 esetében, h ingyen adják oda
de szvsz egy teljesen uj játék kiadása 10k-ért ami kb. egy dlc-ben megoldhato nem tul szimpi nekem

végülis... ebbõl lehet sajnos pénzt csinálni
egy dlcért senki nem kap semmit, csak a játékos😄
vagy esetleg kijön majd gyorsan egy dlc... az addig szkeptikusok is rögtön megveszik a L4D 2-t, mert azt hiszik, mostantól akkor ez így lesz és hopp... mégsem😄
de reméljük ez nem így lesz

Zomil
jah ezt l4d 1-nél is eljátszották és lett belöle egy 2. rész...
számomra cod4-l4d párosban cod4 magasan vezet, és ugy érzem cod6-l4d2-nél is a cod fog nyerni

az meg, hogy a warezosok multizhatnak nem teljesen igaz, jah multizhatnak, de csak egymással, mert nekünk már frissebb verzió van, de ha csiterekkel, lvl hackerekkel akarsz játszani akkor warezold csak le 😄