Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Felenged a normal gmod szerverekre és gyorsabb mint az eredeti gmod :
Ha valamit nem értetek csak kérdezzetek
http://facebook.com/musicleander
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
@
állóképbe statikusan gagyi, és szerintem sokaknak eszébe jutott már 😄
@
MOst at kell alakitanom.
u.i: Aki nem csinál bannert ne mondjon semmit 😄
Úgy kéne hogy egymás mellett vannak a karakterek átfedéssel (mintha térben egymás mellett állnának), és amelyikre rávisszük a kurzort az így "kiugrik" a sorból (kicsit megnõ a mérete, meg elõtérbe kerül, nem tudom jól elõadni a gondolataimat 😞). És persze ezek a karakterek kattinthatóak lennének, és a mostani classvideó gombokat helyettesítenék 😊
Esetleg még apróság, viszont a méretet megdobhatja sajna, hogy akire rávisszük az egeret az mond kis valami szöveget 😄
Az ötlet nyugodtan megvalósítható... szívesen látnám viszont 😄
@
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
egyébként valószínûleg azért mert mkv nem támogatott alapértelmezetten a wmpben (de azt is rég használtam natúran, szóval nem tudom), a h264 meg az asztali DVDlejátszókban...
@
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
@
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
November 30-ig lehet elküldeni nekem a bannereket. A legjobb, ha priviben külditek, és feltöltitek a galériátokba is a képet!
A határidõ lejártáig lehet módosítani a képeken.
A méret 780x180 pixel, a kiterjesztés JPG.
A verseny után szavazzással dönt a topik népe.
Lehetõleg minõségi bannereket készítsenek a pályázók.
#17144: mp_respawntime x ahol az x elvileg az idõ mp-ben
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
pár kérdésem lenne, suliban játszunk tf2-õt és szeretnénk valahogy megoldani hogy mûködjön a zombie fortress mod, ezt h lehet megcsinálni?
ja és h lehet átállítani a respawn time-t?
elõre is köszi
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Idle-ezni ér sapikért?😄
#17138: soldier medálja... ha megnézed a soldier loadoutját ott van egy slot "misc" néven😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ugye nem lopják el az accomXD
Ráadásul látod, hogy a tf2-ben nem lépnek fel melléd a "törtesek", max szenvednek egy agyonhegesztett, patch-elt szerveren, messze tõled. <#vomit>#vomit>
TF2: én így szeretlek és még jobban ha nem az mmo felé veszed az irányt és küldesz még sapkát.<#mf2>#mf2>

amúgy igaz, frissült az iw.net, így nem lehet még cod6-ozni multin törttel, de már a cracket hegesztik hozzá <#idiota>#idiota>
Tudom, jön az oltás, hogy eddig is volt csalás a vac-os játékoknál, de én úgy éreztem, nagyságrendekkel kevesebb, legalábbis a red orchestra-ban és tf2-ben -cs-t nem játszottam, nem ismerem ilyenformán).
Gondolkodtam, hogy én is véleményezem, de nem akartam, mert nincs túl jó véleményem a magyar cod játékos halmazról. Mindenesetre, ha meg lesz oldva, hogy eredeti szerveren csak eredetivel lehessen játszani, esetleg az ezeréves pb-t sikerült foltozgatni, akkor még lehet jó is. A perkes, avp-s, legózós játékmenetet én ugyan nem szívlelem, de nem rólam van szó, ha neked ez a begyere, akkor az a lényeg, hajrá!<#eljen>#eljen>
Amire még érdemes rákacsintani az a Red Orchestra Heroes os Stalingrad nevû szösszenete és netán a Bad Company pc-s része.
majd tolhatjuk együtt
amugy nem azt mondom, h tökéletes a játék semmi sem az, de szvsz jó uton halad a játék, és nagy esélyt látok arra is, h hamarosan dedikált szerverek is lesznek
ez az IWnet rendszer sem olyan rossz mint amilyennek tünik, haverokkal igy is tudsz együtt játszani
egyedül a versenyszerü játékot neheziti igy meg a játék, de aki csak szórakozni akar nem pedig versenyszerüen játszani az jól fog mulatni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de szvsz egy teljesen uj játék kiadása 10k-ért ami kb. egy dlc-ben megoldhato nem tul szimpi nekem
egy dlcért senki nem kap semmit, csak a játékos😄
vagy esetleg kijön majd gyorsan egy dlc... az addig szkeptikusok is rögtön megveszik a L4D 2-t, mert azt hiszik, mostantól akkor ez így lesz és hopp... mégsem😄
de reméljük ez nem így lesz
számomra cod4-l4d párosban cod4 magasan vezet, és ugy érzem cod6-l4d2-nél is a cod fog nyerni
az meg, hogy a warezosok multizhatnak nem teljesen igaz, jah multizhatnak, de csak egymással, mert nekünk már frissebb verzió van, de ha csiterekkel, lvl hackerekkel akarsz játszani akkor warezold csak le 😄