Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
múltkor vagy 20at arattam ctf_turbine-n egy jó medic párral😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
am a medic is jó kaszt, én szeretem 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy tényleg, kezdésnek pyro, soldier, heavy (folyamatos medic hívással😄)
majd nyáron visszatérhetünk rá, addigra talán lesz annyi tapasztalatom is, hogy teljes értékû csapattag lehessek
(mellesleg a medic volt az elsõ kaszt, amit kizártam, én idegbajt kapok, ha nem lõhetek sokat és nem rambózhatok<#idiota>#idiota>)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Én medickel kezdtem, aztán demo meg solly lett a másodlagos kasztom. Máig ezekkel nyomom. Medic jó kaszt, de sok tapasztalat kell hozzá és hozzá kell szoknod, h nem nagyon te fogsz akciózni. Mindenesetre kell rutin h hasznos lehessél vele. Pyrot, heavyt és soldiert ajánlom. Ha jártál vmi FPS-ben még talán csipa.
Scoutot azért nem ajánlom, mert ha tapasztalatlan vagy hamar leszednek. Mondjuk ez minden kasztra igaz.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Per Aspera Ad Inferi.
és melyik játékmódban lehet kiismerni a legjobban az egyes kasztokat? gondolok itt arra, hogyha halál után fél-1 percet csücsülök spectate-ben, akkor nem nagyon fejlõdök<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
<#nevetes1>#nevetes1>
de egyénfüggõ. a tesóm a csipát szereti minden játékban, itt is...
ja, meg van ismerõsöm, aki scouttal kezdte, mert szerinte "az hasonlít az UT3 játékélményére"
ha minden igaz, akkor csütörtök-péntekre meglesz a játék és csak azt szeretném kérdezni, hogy egy abszolút kezdõnek milyen kasztot ajánlotok, már ha van olyan?<#smile>#smile>
vidd be a máúnika showba és ott mond el neki
"Anya ma bevallom nem bírom a szájszagod"
"
hát ezen befostam <#vigyor1>#vigyor1>
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...