Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért kell mellé egy medic
múltkor vagy 20at arattam ctf_turbine-n egy jó medic párral😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jim Morrison
Fejbe lehet lõni mindegyiket, de amikor a heavy bepörgeti a minigunt és megy elõre nyugodtan be lehet célozni mert nem mozog valami gyorsan... A scout meg lövés közben tud ugrálni meg mindenféle, stb.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sonic syndicate
amúgy nem azt mondtam, hogy klánozz, hanem kell a full-time medic ._.

am a medic is jó kaszt, én szeretem 😊

sonic syndicate
ez szar kiindulási alap, bármelyik kasztot fejbe lehet lõni -.-

Jim Morrison
én szerintem kezdésnek elég a pyro, soldier, mert ha heavyvel megy simán fejenlövik a csipák és az nem valami jó sikerélmény kezdésnek, hogy mindig fejen lövik :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lõhetsz vele és rambózhatsz😄
Amúgy tényleg, kezdésnek pyro, soldier, heavy (folyamatos medic hívással😄)

NEOreg3
hát velem nem igazán fogtok klánozni egy jó darabig, mert egyetem miatt jó ha napi 1-2 órákat fogok vele játszani😊

majd nyáron visszatérhetünk rá, addigra talán lesz annyi tapasztalatom is, hogy teljes értékû csapattag lehessek

(mellesleg a medic volt az elsõ kaszt, amit kizártam, én idegbajt kapok, ha nem lõhetek sokat és nem rambózhatok<#idiota>)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jim Morrison
Köszi! <#law>

Heavy 4 life!😄

sonic syndicate
(medicre vegyétek rá, kell a full-time medic!!) <#idiota>

Julius Caesar
Ezek a színvonalas poénok nagyon megdobják a hangulatot. Mindenképp kiemelkedõ vicc, meg is jegyzem. Te egy igazi poénzsák vagy.

Én medickel kezdtem, aztán demo meg solly lett a másodlagos kasztom. Máig ezekkel nyomom. Medic jó kaszt, de sok tapasztalat kell hozzá és hozzá kell szoknod, h nem nagyon te fogsz akciózni. Mindenesetre kell rutin h hasznos lehessél vele. Pyrot, heavyt és soldiert ajánlom. Ha jártál vmi FPS-ben még talán csipa.

Scoutot azért nem ajánlom, mert ha tapasztalatlan vagy hamar leszednek. Mondjuk ez minden kasztra igaz.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

RatBaG
én anno soldierrel kezdtem, rocket launcherrel nem lehet nagyot tévedni <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
A való életben is mindenki hátulról közeliit meg<#hehe>

sonic syndicate
én is spyjal kedtem

és medickel

Rage47
látszik<#lama>

<#nevetes1>
Twetr0x
(én spyjal kezdtem)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

NEOreg3
hát akkor majd próbálgatok

és melyik játékmódban lehet kiismerni a legjobban az egyes kasztokat? gondolok itt arra, hogyha halál után fél-1 percet csücsülök spectate-ben, akkor nem nagyon fejlõdök<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
ha van FPSes múltad akkor Sniper, vagy Scout 😊

@

Jim Morrison
Én is csipával kezdtem 😊 Neki mi a neve?

Jim Morrison
Pyro

<#nevetes1>

Rage47
engineer, pyro - én ezekkel mentem
de egyénfüggõ. a tesóm a csipát szereti minden játékban, itt is...
ja, meg van ismerõsöm, aki scouttal kezdte, mert szerinte "az hasonlít az UT3 játékélményére"
NEOreg3
hello!

ha minden igaz, akkor csütörtök-péntekre meglesz a játék és csak azt szeretném kérdezni, hogy egy abszolút kezdõnek milyen kasztot ajánlotok, már ha van olyan?<#smile>

tototto
"
vidd be a máúnika showba és ott mond el neki
"Anya ma bevallom nem bírom a szájszagod"
"
hát ezen befostam <#vigyor1>

kakaoskalacs
http://cups.playerplanet.hu/index.php?site=news

lesz bball kupa nem indulunk? 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

nyiss egyet jackcsabival isXD

Julius Caesar
Ráadásul ezek a kommentelõk a legveszélyesebbek a magyar közéletre nézve!

z99999
az már nincs egy ideje 😄

Pszt.

zsakosfrodo2
Biztos rengeteg tárhelyet foglalhat el az a kb 2000 karakter amit zárás elõtt szoktak beírni az idióta topikokba, hogy ezért ezt a szabályozást szükséges volt bevezetni... nc SG.

angelslie
Gratulálok <#lama>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Rage47
Viktor99
Nem lesz "vótamzáráselõtt" meg ilyenek? 😞
végre😄

Rage47
Új rendszer az sg-n: "Mostantól minden megnyitott idióta topicban nem csak a topicnyitót, hanem az összes hozzászólót büntetõpontokkal fogjuk jutalmazni."
17 óra és lö4dökettõ😄

Viktor99
Hurrá, megint beszart a gépem! Egy ideig ne számítsatok rám ^^
Rage47
Viktor99
Nem tudom végig nézni, mivel sírni tudnék ezen az emberen 😄D
RatBaG
"I'll just build up my uber charge while I'm on hold." <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

próbáld meg utánuk mondaniXD

kakaoskalacs
😄DDD

Nandris94
buta gyere vissza skype <#rinya>

Crabby

Narxis
Erõs késztetést érzek, hogy pofán vágjam õket, annyira idegesítõ volt ahogy kimondták a szavakat. :S 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kakaoskalacs
aaaa nem

Viktor99
Elterelõ hadmûvelet!<#miaz>
angelslie
Az nap kevés volt a net szemete 😄D

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

persze és azért szoktad írni néha már tízkor, hogy mész aludni😛

Viktor99
Bezzeg én! Nekem nincs szükségem alvásra... 230 tart ébren és a TF2-bõl meg a net szennyeibõl" táplálkozom! HÁ-HÁ! 😛
elitehun
Mért ha rólad beszélünk akkor megszólal a fejedben egy sziréna és felébreszt? XD
angelslie
Még ilyenkor fentvoltál és nem is szóltál?-.-

Julius Caesar
Voltatok mixen? Á, már bánom h koncertre mentem. Na mindegy, legközelebb.