Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nandris94
énis plz 😮 megüzenem heffivel

Crabby

Rage47
írj rám steamen
angelslie
Én is kaphatok rangot?:d
Heffivel voltam rosszcsont csak öt ellopták 😞

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
meeetek?
Mert látom ki lettek cserélve.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nandris94
múkodik és szépféle 😮

Crabby

csokalaci
jó e jeled 😄

http://facebook.com/musicleander

Viktor99
EZAZZZ 😄 Kösz 😊
Jim Morrison

Jim Morrison
Én is kérek am rangot 😄 pl lehet a steam groupal kapcsolatos... Linket mindjárt adok.

Viktor99
Nekem nincs csillagom 😞
Kaphatok "tf2majom" rangot? <#vigyor>
kakaoskalacs
ctrl+shift+del

és ott 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Julius Caesar
Persze. Meg szuccseszful, stomacsécs, knájf, knájt, túsz, szánderbörd.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Nandris94
kontrol efföt nemjó

gyorsítótárt meg hollehet törleni a krómba'? xd

Crabby

armageddon666
lúv és hájdzs?

@

Rage47
hájdzs😄<#taps>
Julius Caesar
Fasza a banner.

Újabb angol-díjast hallottam voice chatben: hájdzs (high). <#wow3><#wow3><#wow3>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Rage47
linket kérek /priviben is jöhet/

akinek nem látszik az új banner, az szokás szerint CTRL+F5
ha nem megy, akkor gyorsítótár törlése a böngészõben.
Jim Morrison
1.,Machinimásat cseréld ki
2.,HD verzió legyen

Jim Morrison
Jó lett a banner.

trident
Lehet aszér van, mer mék a régi kesh/kuki/elõszmény/letõtött adat tõtõdikk be nálad, mán a bönkészõbbe fojamatossan.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

pyro sincs😞

#17548 kontrolpluszeföt

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nandris94
hamost elmondjátok nekem hogy miért a régi banner láccik nálam, akkor szeretni fogom azt az embert 😄

muszály volt ezt ideírnom

Crabby

kakaoskalacs
meet the medic video nincs is lol? 😄

armageddon666
😊 csak a muszájnál 😄 a muszály olyan hülyén néz ki 😄 uszály az megint más ^^

@

Aquir
Hát pedig pont ilyent akartam, plusz pont

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

angelslie
Grammar Nazi appears

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

armageddon666
(muszáj)

@

angelslie
Hazudós vagy :C Kilépsz steamröl és közben még ittvagy :C

Viktor99
Eszetek ennyi! 😄
Nandris94
LSD am montam h kihagytam te okos am meg nem farmerszimulátor (ami egyébként farmville a facebookon 😮) hanem lefagyott a gép xdddd

Crabby

angelslie
De most nézem hogy kihagytad az übert! 😮

Über = cucc (mint drog)
"benyomták a cuccot" 😄

angelslie
Végighallgatni ugyan... az a pár perc semmiség volt. Már az elött 2 órával ez ment 😛PP
De hát muszály volt mennünk, Krebi elment parasztszimulátorozni én meg prince of persiazni... <#idiota>

Viktor99
És nekem ezt szóban kellett végig hallgatni 😄
De azért jót játszottunk amig ez a két embör le nem lépett -_-
Zomil
in-ear füles ami már alapbol munisz pont 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
Jó lett a banner.

Aquir
Nekem most nem kell nagy dolog (ami drágább), és már sehol sincs hely az asztalon:
A választott Panasonic RP-HNJ300E nagyon jól szól, a vele egy árban lévõ Sennheisernek kisebb a frekvencia-átvitele. Nagyon király, MM-ben vettem, ott az egyetlen darab volt, Sennheiserbõl meg volt más bõven, lesz idõm (ha egyáltalán akarok) drágábbat venni (viszont most minek, ez nagyon jól szól). Ezen kívül azért is vittem el, mert nyakbaakaszthatós, és 0,6m a kábel, amit kipróbáltam és k*rvajó, notebooknál ez kiba jól kényelmes, ha nem kell tényleg csak kirántom a fülembõl azt csá 😊
Ja és jó kék. Igazából ezzel már túl jól hallom a notebook microfon zaját 😊 Megyek is játszani.

angelslie
Hát elvoltunk 😄DD

végbélkúp 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDd

kakaoskalacs
Spy - Rejtõ Jenõ

ezen Visitottam 😄

Nandris94
Az újj elmebetegség (heffivel tf2õztünk xd):

Scout - Bonkos nigger
Soldier - Strici
Pyro - A meleg
Demoman - Nigger
Heavy - Herélt
Engineer - Kurva
Medic - Háremhölgy
Sniper - itt LÕNek
Spy - Rejtõ Jenõ

Nagybetû = ott a hangsúly

További vackok:

Engi beépítkezve: erekt
Sok engi beépítkezve: erektáció

Heavy+Medic: Hárem

Sentry: Vibráter
Dispenser: Vibrátorautomata (Használati utasítás: kikell szedni belõle a vibrátorokat úgy h vasat adunk neki enni és beletenni a Vibráterbe h tudjon lõni)

Backstab: Megrakás
Elölrõl leszúrt ember (nem a facestab hanem mikor halálraszurkálod mint a cigányok): kiherélés

Sniper nyila: Seggbebaszádor

Sticky: négerszar (Vigyázat! Spontán robban!)
Bomba: Végbélkúp

Sandvich: Répaleves

remélem nem hagytam ki semmit, maj heffi írd hozzá akkor xd

Crabby

csokalaci
fasza az a kiírás is 😄

Rage47
na és honnan?
Viktor99
Rage, ez nekem valahogy ismerõs... 😛
végre valami kis változatosság😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

armageddon666
nem pont így képzeltem el, de már majdnem 😄

@

csokalaci
tök állat a banner 😊

angelslie
De miért mentél el a chatböl?😞 Pedig már én is megyek játszani D:

csokalaci
reggelt 😄