Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Te fenyegetsz mindig a l4d-vel😄
am nézd meg a groupban... rájössz....
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Akkor valami célkeresztet ha kapnék és valami rettegett sniper vagy valami ilyesmi szöveggel jól esne....
\materials\console\background01.vtf -el .
Találtam a neten letölthetõ background01.vtf -et beraktam,és most meg az van hogy elindítom és egy fehér képet ad csak be.zene is van de semmi más.mit csináljak?
Viccet félretéve, még nemtom mi kéne. Amit adnak. Csak passzoljon.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
GET OVER HERE!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...