Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate
haha, nem is lesz új játékmód 😄

"We've got something coming, but it's not a new game mode. The key to understanding the new sound files is to figure out who's hearing them in-game, and who isn't."

z99999
utolsó 3 sor 😊

Pszt.

Zomil
amugy engem eléggé az ut3 betrayal játékmodjára emlékeztet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
ugy néz ki akik karácsonyra szavaztak igazuk lesz 😛
meg kell nyomni kicsit a bevételt karácsonyra 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
ez túl sok nekem, összefoglalod?😄
sonic syndicate
egyszerûbb lett volna, ha elolvasod a képregényt, és rájössz

z99999
az új játékmódról szeretnék kommentet nyitni:

ugye a totaltf-en ment a dolog, hogy vajon mi lehet, íme amit nekem sikerült kihámozni az announcer beszólásaiból:
azokat vettem ki, amik fontosabb szerepet játszhatnak az uj játékmód milyenségének kérdésében
azaz:

friendship ends in x seconds
you cant hide anything from us mercenaries, and now you'll pay the price
alert, a friendship has been detected and will be eliminated
you have betrayed everyone
its not too late to repent: kill your friend now to end this
its me or him, and i pay your salary: make your choice
success: despite of friendships
success: no thanks to the best friends among you

ugye mint már kiderült, az újítás az ún. friendship feature lesz
-az elsõ mondatból nyílvánvalóan lejön, hogy akármi is ez a friendship, idõre megy, és valószínûleg játék közben kezdõdhet el
-a másodiknál észrevehetjük a kulcsszót: hiding, ami szvsz a friendshipre utal, tehát a friendship nem lesz mindenki számára rögtön egyértelmû; now youll pay... - ez a mondatrész a friendship becsõdölésére utal, tehát a friendship valamilyen rizikófaktorral bíró tevékenység lészen
-a következõ megerõsíti azon állításomat, miszerint a friendship bizonyos ideig titokban fog maradni
-majd a you have betrayed everyone szólás (az egyik legérdekesebb szerintem) jelentheti a friendship tagjainak szóló üzenetet annak sikeressége esetén, illetve egy személyhez szóló üzenet is lehet, ami egyfajta végsõ gyõztest, egyben a barátság elárulását feltételezi, de ez a sejtés egyelõre gyenge lábakon áll
-itt megfogalmazódik a friendship egyik fontos rizikófaktora: a friendship bármely tagja felmondhatja a barátságot azzal, hogy megöli társát (igen mint észrevehettétek friendet említ friends helyett, ergó a friendship csupán két ember között jöhet létre)
-elõzõ állítás teljes mértékû megerõsítése
-az utolsó kettõ is érdekes, ugyanis ezen állításoknak két értelme is lehet:

az elsõ szerint a két ember között létrejött friendship két elletétes csapatból tevõdik össze, így egyfajta ketten a világ ellen módra hajaz, ezt erõsíti a now you betrayed everyone mondat
míg a második alapján a két friend egy csapatból áll össze, így a siker esete azt feltételezi, hogy mind az ellenséges csapatot, mind a csapatot elárult friendship eliminációra került

összefoglalva:
szvsz a friendship tehát egy olyan feature, ami két embert alkot, bizonyos ideig titokba tartható és idõre megy, valószínûleg ellentétes csapatokból állhat össze és egy körben csak egyszer lehet ilyen unió. a friendshipet bárki visszamondhatja, bármikor azzal, hogy megöli szövetségesét.

lehet reagálni 😊

Pszt.

sonic syndicate
ezzel picit elkéstél, totaltf-re már megcsináltam tegnapelõtt <#idiota>

amúgy ez már egy új képregény, amit ma adtak ki, szóval ez még friss

tototto
sonic syndicate
http://www.teamfortress.com/war/administrator

kakaoskalacs
eleve nemértem mire jo a fragmovie nekem halal unalmas mind inkabb jojjenek a G-modos videok azokon neha moslygok 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

nehéz volt gondolom ilyen scs meg k0 ellen alkotni akiket msc vel nullára vertünk...én ezt nem hivnám fragmovie nak...egy szép frag van benne amikor a medicre speed jumpol de semmi más...
Viktor99
Viktor99
Jó bazze szinte a videó fele a cR ellen van :/
Jim Morrison
3:40

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
2.50 nel is.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
2:20 nal magyarok

sonic syndicate
nemértem

ezért õ nem is 1 csillagot kapott😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Am baromi szép lövés 😛
Viktor99
Tetszik a HUD... 😊
sonic syndicate

Viktor99
Nem értenek a mûvészethez :/
Viktor99
Neki bezzeg sikerül.. >😞

Nandris94
nem ellenõrizte haha xd am most gyere föl akk D: nobody cares abut ur suli sit

Crabby

miért csak 1 csillag?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jim Morrison
youtubon bejelöltek friendsnek.

angelslie
Na de most suli.
A matekházidra meg kapsz egy nagy egyest mert nem segítettem D:

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

angelslie
Kihúzta anyám a netet -.-

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

sonic syndicate
Basically, there's a way for a spy to disguise as a friendly heavy, and when killed, it crashes the server. I don't want to go into detail as to how to do it, as it's a grievers best friend.

aztán:

zsakosfrodo2
Én jót röhögtem... 😄

Rage47
ilyeneket mellõzzük, sztem semmi értelme

Nandris94
heffi gyere vissza steamre D:< TUDOM HOGY ITTVAGY CSAK RETTUB!!!!!

Crabby

Jim Morrison
Ilyet szeretnék látni magyar szerón :

armageddon666
errõl jut eszembe hogy nekem holnapra meg kéne tanulnom a Wohnungunterstützungsystem in Ungarn-t 😄

@

armageddon666
Grámmár Nází!

@

Jim Morrison
Mekkora oltááááááááááááááááááááááás<#kuss>

Jim Morrison
Elõször nem tudtam mit kezdeni vele, de végül rájöttem hogy teamfortresshu tette fel, ezért szábszkrályboltam<#idiota>

Rage47
"Az igekötõt, ha közvetlenül az ige elõtt áll, egybeírjuk az igével, pl.
fölmegy"
Viktor99
Meg oldottam... Nyelvtan tanár poéntek 7 óra... <#idiota>
Viktor99
Amúgy az ilyen szerón van egy érdekes bug ha észre vettétek... Ha te a konténeren állsz és hozzád feljumpol a soldier, úgy hogy közel van a konténerhez és pont amikor elhagyja a konténert akkor lõsz a konténer szélére akkor beadja... (rohadt szóismétlés :/)
sonic syndicate

Jim Morrison
0:30 tol megy a szoveg

Rage47
mind1, küldök privit
Jim Morrison
Steamen már régóta nemvok fent... de lehet feltok menni majd.

Rage47
én csináltam, megbeszélhetnénk steamen.
Jim Morrison
Na, megvan az Adobe Flash CS3....Aki a bannert késziitette, adja oda a képet és megpróbálom megcsináni a beépiitett meet the videookkal vagy mifenével, ha lehet...THX

sonic syndicate
vektornak

sonic syndicate
néha nekem is szokott hibát adni lejátszáskor, olyankor én csak felveszem újra és jó lesz.