Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
azt hiszem én is ujra rákattanok, gyorsan szerezni kell egy csomo cuccot amit késöbb felhasználhatok 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nandris94
lehet h engi update lesz D: és megint átbasznak mindenkit

Crabby

trident
Ez még jól is elsülhet. Csak ne legyenek imba cuccok. De például jó lenne, ha szeretnél x sapkát, ami után már eonok óta csorog a nyálad és megcsinálod a számodra haszontalan "dropokból". <#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Narxis
lol ez a crafting mekkora

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Úgy érzem megint visszakattanok rá! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Aquir
Ha megkapjuk, beszéljük már meg hogy összedolgozunk, hogy senki ne csináljon fölöslegesen olyat, amire a másik már rájött. Vagy reméljük megosztják ezeket a többi fórumon.
Vagy ha már annyi tárgyatok van, esténként berakja aki akarja azokat kombinációkat amit össze akar állítani, utána meg hogy mi lett belõle :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A képregényben rejtett lap ["POOR MONKEY"]
Saxton Hale eszik xD nom nom

update. Crafting (haszontalan tárgyakból hasznost (fegyver, sapka), vázlat alapján)
Egyes vázlatokat készhez kapunk, továbbiakra magunknak kell rájönni (vagy inkább összedolgozunk))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

aztán meg kiderül az kap valami medált aki csilliárd szoldzsert megölt.... szerintem erre utaznak a kismajmok
foxpal
lol 😄DD

Narxis
😄DDDD

Nandris94
ez aztán a beszólás D:::::::

Crabby

angelslie
Aztán majd a fö kömüves szépen elkevergeti a fö sódert...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

foxpal
És az lenne a játéknak a vége hogy végül gyõznek a sóderek de a fõ sóder megsajnálja a barátját és ezért neki adja a cuccot mert a sódernak nincs rá szükség😄<#eljen>

Rage47
ettõl nem lesz erõsebb, ezek csak alternatív fegyverek😊
foxpal
Amúgy ha a sóderek nyernek ezekszerint õk az erõsebbek és ha kapmnak új cuccot (fegyó,sebzéscsökkentõ vagy nemtudom..)
Akkkor ez megint egy nagyobb noob class lesz😄 Egyértelmû hogy a gyengébeknek kell adni az új cuccot hogy feltudják venni a harcot😄

Mert demóval bénák az emberek és ezt elismerve inkább soldiba állnak, azok közé, akik alapból tudják, hogy a soldi az milyen kurvajó😄

#17805: Csinálj neki egy hamburgeres plakátot😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir
Vagy csinálni kell überbrutál plakátot Gabenek aki elájul és hozzárak rahedli pontot a Demohoz :p

Aquir
mikor lesznek fegyók?

Aquir
mert egyszerûbb rakétát lõni phew :p

nah ez az ami elszomorító... hogy egy ilyen full fun updatre is képesek achievement pályát csinálni, mintha olyan qrvasokminden függne a dologdól...
Nah mind1... úgy is a sóderek fognak gyõzni😊

Lacccca
Na bazd. még steamen is fent van akkor friendbe 😊

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

sonic syndicate
@Szõke
N

Lacccca
Milyen néven szoktad tolni?
Amúgy kösz az elismerést, mostanság inkább medic vagyok mivel még nincs meg az 1 misi heal 😊
Esetek 90%-ba kritel vagyok, aminek egy baja van hogy ha nincs senki a közeledben akkor semmit nem ér míg az überrel esetleg ki tudsz menekülni vagy elterelni az ellen figyelmét.

foxpal
Amúgy a demok sokkel hátrább volnának de látom televan demoman achievment serverekkel...
Megnéztem egyet énis örök töltény és egybõl teremnek a sóderek... ezeket miért nem szûrik ki?

Julius Caesar
Sztem heavy is üt. Meg igazából az összes.

Sandvich is GOOD!

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

sonic syndicate
mert a soldiernek nincs?😄

RatBaG
én vagyok az egyetlen, aki konkrétan a karakter miatt bírja a demot? <#idiota> legnagyobb arc a játékban...

Per Aspera Ad Inferi.

Julius Caesar
Pipenak van dmg fallja. Solly nekem jobb, jobban szeretek közelharcolni, illetve ha nyomnak rá kritet jobb sztem a splash miatt (bár stickyre is jó a krit).

Mondjuk szerintem a két kaszt közti legnagyobb különbség, hogy ki milyen harcot szeret.

Julius Caesar
Úgyis chuck norris nyer ebben a párharcban 😊

Nandris94
szépek a pontjaitok wtf D:

Crabby

foxpal
217.163.31.207:27015 Pirosak a demok Kékek a sóderek gyertek rohadt jó😄

kakaoskalacs
Hat igen a demo több assistot hoz 😊
Kartelon párszor jatszottam veled , mindig medic vagy? Mert le a kalappal jol csinalod.

Amugy mikor rendezunk egy közös lövöldét?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Ez azért van, mivel Sóderrel minden núb játszik, demoval meg általában csak az arra "edzett" meg arra "termett" játékosok játszanak... Én is elkezdtem gyakorolgatni demomannel és szinte már mindig vele megyek, és elsõ 3-ban általában benne szoktam lenni...

Lacccca
Majd jövõ ilyenkor fogják bejelenteni a fejlesztését sztem.

Lacccca
Én mint Medic elég erõteljesen hajazok a Demo-fele miután 52 assistot összehozott nekem XD.
Poén volt egy elég erõs (számomra) PUB mezõnyben elsõ helyen állni a scoreboardon egy medic-el.

De a tény az tény, Demoval eddig több assistot tudtam összeszedni mint ha Soldiert követtem volna, úgy meg fõleg hogy egy ideje a krites überrel mászkálok.

z99999
noob a nagy péniszt.
távolra szart sem ér, a demo meg onnan igazán hatásos, mig közelharcnál fordítva.
és lehet hogy a sóder 200 hps a demo 175-ével szemben, de a demo jóval gyorsabb, és akkor arról ne is beszéljünk hogy a demo inkább alkalmas spamelésre mint a sóder.

Pszt.

Narxis
Szóval mindkettõ noob kaszt csak a soldier noobabb?😄

foxpal
Jó de én most a Demoman vs Soldier között...
Mert ha soldier lõ akkor az oda is megy ha demo azt nem lehet garantálni de ez ember függõ is😄

Narxis
Ez annyira hülyeség, pyro noob kaszt mert csak W +Mouse1, engineer mert bekempeli magát egy jó helyre, sniper az íja miatt amivel nem kell olyan pontosan célozni mint az alap fegyverével, soldier mert lövi a rakétákat mindenhova és sok hp-ja van, scout a bonk miatt...sõt még heavyt is szokták szidni ha kap egy állandó medicet.

Nektek mi nem noob kaszt? 😄

sonic syndicate
pipe többet sebez, de azzal meg jól kel célozni, szóval az emberek többsége inkább stickyz

Narxis
TF 3

foxpal
Amúgy szerintem akármerrõl is nézzük a soldier nyer mert egy noob class 200 hp-ja van nagyobbat sebeznek a lövései 😛

Lacccca
Azért ha még ezek után is sír valaki hogy õ nem ezért fizetett és nem éri meg ez a játék azt helyben agyon kell lõni 😊

Kicsit elgondolkoztam és a sok extra dolgot már simán kiadhatták volna mint egy fizetõs kiegészítõ (nem DLC az sokkal kevesebb tartalommal bír), de nem tették.

Illetve azon is hogy ha elfogynak a kasztok akkor leáll e ez a mértékû support a gémhez.
És ha igen akkor ha belegondolunk egy elég nagy csapat lesz szabad a fejlesztõi körökön belül, akiknek munkát kell ugye majd adni 😊 vajon mire fogják ráállítani õket?

Lacccca
Már van pedig hozzá pálya.

kakaoskalacs
teis kaptal buntipontyot 😄DDDD OFF vege

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

csodálom, hogy még nem csináltak waros achievement szerókat😄

angelslie
Te is nagyon ráérsz 😄DD

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Viktor99
Mit kellene látni?
Aquir
na 550 soldiernél abbahagytam. olyan jó stickyket dobálni az emberekre :p

angelslie
Ötletes ez a valve 😄