Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
hát én ezt nemérteeem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

angelslie
Jaaa rossz vidi, ez az.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Aquir
nem látom sehol a videóban. hol? <#circling>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

angelslie

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Aquir

<#buck>

Aquir

Heavy is pie

Rage47
mármint a jelentésére?😄
<#boxer><#nevetes1>
Aquir

Dizson
Na most már adsz a nevedre is. 😄

Viktor99
Lopod a nevem kocsog?

😛
angelslie
Te csöves <#mf2>

kár h aláírásomba ott van a használatban levõ nicknevem, ugyanis Neoncsoves-t sehol se használom. (játékba sose használtam)

Narxis
ááááááá 😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kakaoskalacs
lebuktam :<

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

multireg! ban megkerülése!
Rest in peace Kakaoskalacs😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kakaoskalacs
Igazabl elarulom MINDENKi ÉN vagyok csak kurvasok gépem van és mindegyiken be vagyok jelentkezve :\

Nandris94
http://ezpontaz.hu/termekek/amitogephez/panik_gomb.html

elengedhetetlen tartozék pyrók számára D:

Crabby

armageddon666
Én N mint Neoncsovesnek hittelek...

@

Julius Caesar
Én is elkértem aztán ott voltál. De bruce waynet kerestem, nem gordont! <#idiota>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Rage47
az magától értetõdõ... de a Rage...
kakaoskalacs
engem N. miatt NANDRIS-nak neztek azisk urvajovolt :_D

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Daell Drow
<#integet2>hello, valaki erre?
Nandris94
akkor most nincs mikulás? :C

Crabby

trade lesz má?
angelslie
Nem vektor vagy?😮OOOOOOOOOOOOOOOO

Rage47
Emberek, a hülyeség határtalan, most már látom. Nem hiszel el, hogy senki nem lát engem RAGE néven abban a nyomorult SG TF2 Steames groupban! Amióta van netem, Rage a nevem. Sorban kapom a priviket, hogy mi a nevem. Valaki azt hiszi v3ktor vagyok, beszarás.
Julius Caesar
Vagy úgy, hogy egy melee, egy primary meg 2ndary weaponból egy sapkát doba. Pl: blutsauger + kritz + übersaw = vmelyik sapka. És akkor lenne értelme a 6721 kritzemnek....

Daell Drow
Sziasztok, hogyan lehet a dx-t vissza kapcsolni, es a konzolt behozni?
az mondjuk jó lenne, hogy 3 natasából tudnék csinálni egy ushankát vagy valahogy így😄

motyodlee
ezaz, mint vártok egy szeleptõl 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Beast Machine
Hát megszokhattuk, hogy Valve-ék ritkanagy cigányok 😄

...vágod?

Ron Ragm
Még semmi, majd az updatekor lesz.
Amúgy nem értem mire ez a nagy meglepõdés, már ezer éve beharangozták hogy lehet majd cuccokból más cuccokat csinálni, hogy legyen értelme a rengeteg dupenek, és tudjál szerezni olyan unlockot/sapkát amilyet szeretnél, ne kelljen várni hogy dobja.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

és ez már mûködik? vagy még semmi?

foxpal
Van demos sapkád?😄

horadric qube

beteszel 3 egyformát, vagy 3at egy kasztból de külömbözõt kapsz egy magasabb szintût... vagy anyagot nyersz ki belõle , vagy kapsz egy sapit

lesznek receptek
Julius Caesar
Bazmeg, crafting.... Mondták, hogy MMO lesz belõle, aztán ezt tagadták.

És mégis MMO lesz belõle!

War jó ötlet, updatek igen. És akkor ezentúl akinek jobb tárgyad dob (random persze) annak jobb gearje lesz?

most mi ez a crafting? az oké, hogy új fegyót meg sapit tudsz csinálni meglévõ tárgyaidból, de hogyan?

Nandris94
ménemcsaptadelkocsival? 😞

Crabby

csokalaci
mi a steam neved ? 😄

http://facebook.com/musicleander

cigányevagy?😄
És a valve?XD

Rage47
írjon nekem ma steamen, aki szeretne topikos rangot
kakaoskalacs

Mivel nembirom kivárni amig lesz update elmentem a valve-hoz lövöldözni :C

Lacccca
Van egy csomó felesleges cuccom mivel nem töröltem eddig semmit.
Szal ha kell beszállok a közösbe én is 😊

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

"If you thought all those duplicate hats and weapons in your inventory were incredibly useful before"
LOL! Kikre gondol? Az idlerekre? akiktõl megvonták emiatt a cheaters lamentet is?😄

crafting... basszameg... tudtam hogy nem kéne eldobálnom minden fegyót amit kapok randombanXD

Amúgy már nagyon régóta érdekel, hogy ki a franc ez a saxton hale? snipernek a nagyapja?

Zomil
nekem böven elég ha a meglévõ sapkákból lehet csinálni bármelyiket, ugyanis nekem eddig a random sapkákból(nem amelyiket fixen megkapjuk) csak a heavy amerikai focis sapija van meg, a heavy-t meg ráadásul szököévente használom 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ron Ragm
Hát nem hiszem hogy új cuccokat lehetne csinálni, csak meglévõ fegyverekbõl lehet meglévõ fegyvereket és sapkákat csinálni.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

armageddon666
jah
kicsit játszom szerintem én is 😊 csak hol? 😞
aztán tanulok törit >.<
Athéni demokrácia, Szent István államalapítása, Reformáció, Magyarország három részre szakadása...

@

armageddon666
that engineer is a spy!

Spy update 2 lesz 😄DD

@