Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
<#buck>#buck>
Heavy is pie
Rest in peace Kakaoskalacs😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
elengedhetetlen tartozék pyrók számára D:
Crabby
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Amúgy nem értem mire ez a nagy meglepõdés, már ezer éve beharangozták hogy lehet majd cuccokból más cuccokat csinálni, hogy legyen értelme a rengeteg dupenek, és tudjál szerezni olyan unlockot/sapkát amilyet szeretnél, ne kelljen várni hogy dobja.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
beteszel 3 egyformát, vagy 3at egy kasztból de külömbözõt kapsz egy magasabb szintût... vagy anyagot nyersz ki belõle , vagy kapsz egy sapit
lesznek receptek
És mégis MMO lesz belõle!
War jó ötlet, updatek igen. És akkor ezentúl akinek jobb tárgyad dob (random persze) annak jobb gearje lesz?
És a valve?XD
Mivel nembirom kivárni amig lesz update elmentem a valve-hoz lövöldözni :C
Szal ha kell beszállok a közösbe én is 😊
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
LOL! Kikre gondol? Az idlerekre? akiktõl megvonták emiatt a cheaters lamentet is?😄
Amúgy már nagyon régóta érdekel, hogy ki a franc ez a saxton hale? snipernek a nagyapja?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
kicsit játszom szerintem én is 😊 csak hol? 😞
aztán tanulok törit >.<
Athéni demokrácia, Szent István államalapítása, Reformáció, Magyarország három részre szakadása...
@