Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Szombat van és semmi fegyó? Na az bazze!
zsakosfrodo2
hopsz, sorry, micsoda egy vak vagyok... A vicc az hogy olvastam is kb 20 perce..

zsakosfrodo2

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

trident
<#nevetes1>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Aquir
eddig 347 soldiert áldoztam fel a cél érdekében

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate

sonic syndicate
jah, hát soldierrel bármilyen low tud ölni <#idiota>

Viktor99
ulow sarkokon kempelõ asszisztoló szanitéc barát' >😛
kakaoskalacs
118 dead demo 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Rage47
én 10et
angelslie
Tudtam én hogy vezetni fogunk!!! 😄
Sokat is tettem érte, személy szerint 3 demot öltem ma

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

ez lesz az új "fegyó" amit megkap valamelyik kaszt 😄

Aquir
Szerveren mindenkinek megállt a számlálója, újra bemegyek talán jó lesz 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

foxpal
http://steamcommunity.com/games/TF2/announcements/detail/91361211696828067
Eddig a szaros soldierek álnak nyerésre de most jövök én és minnyá egyenlitek😄

lehet hogy a 4. fegyó egy auto aim kieg😄

sonic syndicate
az lesz a legutolsó

angelslie
Meet the Pyrot akarok! >😞

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

kakaoskalacs
Nekem lényegtelen se solly-val se demo-val sem jatszottam még 30 oranal tobbet , eleve képtelen vagyok célozni ezért maradt nekem a medic (amivel lassan 300 Orat toltam ) . Szoval én szemszögemböl azert tök mind1 melyi kkaszt myilen updatet kap mert eddig is hoztak rengeteg sok assistot a demok/solly-k , és ez csak segit rajtuk 😊

zsakosfrodo2
Na lol, milyen jó hogy már több mint 4 perce meg volt nyitva a totyik... 😄

zsakosfrodo2
Ez nem telhetetlenség, de én Meet The Medic-et akarok. Most. Na jó, nem azonnal, de most is megfelel. Vagy most.

Julius Caesar
Meet the medic. A másik mindegy, mindkét kaszt nekem ugyanolyan jó. Régebben demo jobban ment, most hogy keveset játszok, inkább solly, az vmivel egyszerûbb to play.

Szal midnegy, legyen meet videó!

ÉS akármelyik gyõz, én örülni fogok neki. Mindkettõ ugyanolyan fasza.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

elvileg hét vége

Aquir
És mostantól melyik nap lesz a vége a war-nak?

Aquir
én meg inkább soldierre nyomom, a felbukkanó egyedekre nagyobb hatásfok.. (na persze akkor már mediccel vagyok 😄)

Jim Morrison
megöl* +egy csomó

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Vagy a pyro airblasttel kinyiirja. A krites Ubert sem véletlenül a demóra nyomják, mert nagyobb az esély hogy megól valakit.

Aquir
Az igaz hogy hülyék folyton kempelhetnek a demomannal, de ha elõre akarsz nyomulni demomannek távolságot is kell néznie ha lõ, nincs is annyi hp-ja, a Soldier meg még egy Pyrot is rögtön el is tud intézni, ha az a sarkon ráront.

Jim Morrison
A demoman jobb? Nem szoktál anyázni mikor belépsz az ajtón és rádrobbantja 9000m rõl a 8crites szaros stickyt? Nem jobb semmivel.

Aquir
Soldier a noob kaszt. Megy aztán lõ, nyílegyenes nagyerejû rakéták.. 200hp. utolsó is nálam
Éljen a Demoman!

Jim Morrison
óóó ez jóó😄 már ha ez az amit láttam. Am ha soldierrel olok demot akkor a soldier kapja a 7. fegzot igaz? (tudom, globálisan...)

angelslie
Itt láthatjátok a jövöt..

még egy soldivsdemo szeró:
64.27.62.234:1337

Jim Morrison

trident
Zomil: ne legyünk telhetetlenek! <#vigyor2>

PunkZoli: én is ezt remélem, vagy legalább azt, hogy a másik kaszt egy másik esemény során megkapja, szintén valami teljesítendõ feladat révén például.<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kösszépen

nekem is amúgy a kedvenc kasztom a demo, de szerintem mindkettõ meg fogja kapni ahogy a valvet ismerem... amolyan jajjdeügyesek voltatok, ezért kurvajófejek leszünk
Zomil
ha kiadnak egy ujabb meet the videót valamelyik kaszthoz, akkor valóban le a kalappa és akkor mniden tekintetben meg leszek velük elégedve😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

trident

trident
Ez számomra a legjobb "update" / event.

Nincs két tonna scout, spy, vak csipa. Mediccel majdnem mennyország a játék. Jobban kidomborodik a kritzmed, nincs minden sarok mögött sg farm, ahogy láttam a soldier/demók is jobban szórakoztak.

Le a kalappal a valve elõtt, szerintem kurva jó munkát végeztek a tf2-vel.
<#eljen>

hja, és meddig tart ez a war?
apropo, mi ez ,hogy ki hány szoldzserdemo-t ölt meg? ez hivatalosan számlálja?

lesz ennek valami értelme? medál vagy valami?
ha (jó minõségû) vidit akarsz csinálni fraps, vagy ez
kakaoskalacs
ugyis lownoobvagy mindegyikkel neked tök mindegy :\ V3ktor POWA

Viktor99
Nem baj... Nem is fogok egyik kasztal sem játszani! Sõt! Inkább kapja a soldier az új fegyót csak ne basszák el a demot... -_-
Narxis
AZT NEM SZERETJÜK POWA

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
NEGATÍV HOZZÁÁLLÁS POWA
Viktor99
Kurva Valve
Jim Morrison
213.163.93.61:27045

Lethal-Zone.eu proudly anounces a brand new server for the Demoman vs Soldier War status.

32 slots

Fast Respawn

No class limits for Soldiers and Demomans

Stand up for you favorite class now !!!