Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steamen belül indithato, vagy kirakathatod vele parancsikonba
http://facebook.com/musicleander
a steam a letöltött játékot automatikusan oda tölti, ahova a steamet telepítetted, ergó, ha a steamed a c-n van, akkor a tf2-t is oda töltötte, ha viszont a steamed pl a d-n van, akkor a tf2 a d meghajtón van
Per Aspera Ad Inferi.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
mától igynenes a játék egészen hétvégéig,tegnap elõletöltöttem steamen. nem non vágom ezt a steamet. azt se vágom hova telepítette a játékot, mondjuk a C vagy 10 gigával kevesebb lett szal valszeg oda,de hogy lehetne elindítani? a saját játékok között pl nincs.
szerk:megtaláltam ezt a termék aktiválása steamen,de nincs cd kulcsom... nem tudjjátok hogy van ez az egész most?😄
Crabby
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
omg..most menj fel egy szerverre, és hasonlítsd össze a kettõt. ugorj egyet ctrl nélkül és ctrl-lal. kb másfélszer akkorát ugrik ctrl lenyomása mellett
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Próbálgattam de nem igazán ment ha meg ment akkor általában csak egyenes irányban felfelé.
Van ennek valami trükkje?
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
(ha még valaki nem látta volna)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nyertünk
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Customized In-Game Item
50,000 War Points to Soldier

Why did the Spy cross the road?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
THX
<#ejnye1>#ejnye1>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy nem ilyen lenne ha lehetne többet mint 20kb... csakmosmár mára elegem van
Crabby
egyébként meg msot epic rageface van mert 20kilobájtos maksz D:< FFFFFFFFFFFFFFFFF...
u.i.: nekem ne szóljon be 1 gay logos :c
Crabby