Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angelslie
Ja tuti

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Twetr0x
rohadtélet, senkinemhisznekem :[

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

elitehun
ÕÕÕ nem
Twetr0x
elhiszed, hogy volt ez fordítva is? :p

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Jim Morrison
úristen, elfüstölt a cuccos, jövõhéten jön az ápdét.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

elitehun
Láttam olyan szervert hogy volt egy szoba a közepén egy lyukkal amiben folyton termelõdtek a demo-k és a lyuk körül állt 5-6 soldier és folyton lõtték a demot. Persze a demo nem bot volt hanem egy ember hogy beleszámítson a war-ba. sztem ebbõl kb 1.000.000 kill lett a soldier-nek
angelslie
7 demot öltem összesen, büszke vagyok ^^

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

foxpal
Gondolom rohadt sokat hozzájárultál ehez a versengéshez nem csak csináltál egy profilt és vártad hogy az öledbe essék az új cucc és én leszarom hogy lesz 4. cuccod😄
Igazam volt tényleg a gyengébbeknek kell az új cucc😄

angelslie
Nekem meg lesz 4. fegyverem... hát erre már nemtudom mit lépsz..

elitehun
Hogy értik azt hogy: ...you will not have access to your inventory.
Nandris94
tf2.com-ot frissítggességtek 😮OOO O 😮o

Crabby

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nandris94
updateupdateupdateupdateupdateupdateupdateupdateupdateupdateupdateupdateupdateupdateupdateupdateupdateupdate

Crabby

foxpal
Nekem meg van új kardom és egy pajzsom muhaha😄

te beteg vagy:|😄
#18150:felkiáltójel!

elitehun
És -50 sebesség<#nyes>
Nandris94
ráadásul -50% hp HAHAHAHAH xddxdxd

Crabby

elitehun
Amirõl utóbb kiderül hogy be kell fogja célpontot ami 5-10 mp<#eplus2>
angelslie
El ne felejtsd hogy nekem van egy szép új rakétavetöm is...

elitehun
És az nem zavar ha azért sebzi magát hogy a medic-nek elõbb legyen über-e?
foxpal
Ha nemis a scitky akkor levágom a fejed és bele hányok a tüdõdbe😄

Julius Caesar
Nem ez a lényege? ÉS ez miért baj? <#confused>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

sonic syndicate
amúgy a rangomnál mi az a zöld jel?

királylányt

Nandris94
sárkányt :C

Crabby

sonic syndicate
a demo lovat kap...

RatBaG
megcsinálhatnák, hogy a demo meg tényleg skót dudát kap, ahogy itt régebben agyaltunk róla...

Per Aspera Ad Inferi.

Beast Machine
Elõre látom, ahogy kör elején Setupnál sóder sebzi önmagát a rakétával, hogy nagyobbat sebezzen az EQ-val.

...vágod?

Rage47
hát még õk hogy örülnek majd😄
Nandris94
mennyire fogom imádni mikor 1 demot és 1 soldiert akik baszakodnak 1mással hátbaszúrhatok, netalán elégethetek <#gonosz1>

Crabby

angelslie
Mire kilövöd a stickyt addigra már fújom a kürtöm és ráduszítom a csapatot <#eplus2>

foxpal
Hiába elõbb kiszedlek az új stickymmel😄

angelslie
Na majd vigyázz mert megcsákányozlak... <#gonosz1>

foxpal
Csak hogy igazságosak legyünk demomannak kell adni ezt az új cuccot mivel ahoz nagyobb szakértelem és tapasztalat kell.. Soldierhez nemkell nagy tudás a lövedék oda fog menni ahova kilövöd a rakétát 😛<#alien>

rhazid
kürvä jó a logód 😄 te csináltad?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

elitehun
Hányas vagy te matekból?<#banplz>
Nandris94
azért lehetséges mert a sok ember aki jáccik léátta h a soldier van 1. helyen és átpártolt gondolom, és ha sok a szoldzsör - kevés a demo, és így a soldierek kevés demot ölnek, a demoknak viszont ebbõl adódóan minden 2. frag szoldzsör lesz :/

meg amúgyis 10milka embernek télleg nem sok aza pár freg <#idiota>

Crabby

Jim Morrison
A nagy francokat. Vegyünk például engem : 1ember és sír, ha a demo nyer -> egyenes arányosság -> 100 ember és mindegyik sír -> 1000000 ember, mindegyik sír.

Ezt meg kell akadályoznia a valve-nak.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sonic syndicate
még 8-9 óra minimum várakozási idõ

Adják ki az ápdétet most!😄

sonic syndicate
ugyanez a demomanre is igaz <#idiota>

Jim Morrison
HA a Soldier nyer, mindenki vidám, nem fog senki se sírni. Ez a tuti<#alien>

sonic syndicate
"This weapon also has the Soldier's associated kill taunt. When you taunt with the Equalizer he will toss the weapon aside, remove one of his chest grenades, and blow himself and any enemies nearby sky high. (The taunt anim plays at a slow speed like other kill taunts, so it isn't trivial to pull it off. The damage radius is very tight as well.)"

angelslie
Én teljesen elégedett vagyok ezzel az ápdéttel, várom már! 😄

RatBaG
taunt? õõõ és ez hogy is fog mûködni?

Per Aspera Ad Inferi.

sonic syndicate
200k frag egyáltalán nem sok

Jani21
Oda telepíti ahova a Steam-et raktad. Azon belül is a steamapps\<account név>\team fortress 2 (ha jól emlékszem). A My Games (vagy saját játékok, ahogy te nevezed) fülön szerepelnie kell ha már elõtöltötted. Mellette pedig annak kell szerepelnie, hogy Pre-load complete. Aztán ha elindul a hétvége a Pre-load complete felirat helyett az ingyenes játékból hátralévõ idõt mutatja. A termék aktiválását meg hagyjad, semmi köze nincs ehhez. Ott csak a boltból megvett dobozos és Steam-et használó játékok kulcsait aktiválhatod.

Julius Caesar
Am honnan tudjuk, hogy a killek valósak, és tényleg annyit öltek meg. Azért egy nap alatt 200k fraget behozni :S

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Rage47
pontosabban, ha nyomod a guggolást
sonic syndicate
@ratbag
igen néztük

de nem gránát lesz, tanultak tfc-bõl - a gránát az equalizer tauntja lesz, és ezt meg is erõsítette a community weapon nyertese