Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tom h közötök nincs hozzá és leszarjátok, de azért jó.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
rédzs: nem elõsegíti, megnyiomod az Alt-ot és akk instant repül de csk 1 kis ideig a szárnyakkal xdxd és ha leesik akk mint a scout a bonknál, lelassul
Crabby
soldzsinál mi lesz még ak-szurony?
na mind1 am most logot csinok azért ilyen randa a név 😞
Crabby
1. Euro Truck Simulator
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
9. Team Fortress 2
GRRR :@ ilyenek is megelõznek 😞 <#ticking>#ticking>
amúgy sztem teszkó kaphatna "Válasz erre" rangot D::::
N: igazad van xd én bennevagyok
Crabby

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
+50% Hp
-10% mana
... leírni is rossz inkább ahgyom rofl D::::
de ha el-mmosodik akkor spambot valvere xdxd
Crabby
És amúgy jólenne ha kilehetne szedni az alapfegyvereket pl demo sticky cuccát felturbózni 😛
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Olyasmi mint az UT-k ben volt.
Azért 4 rakéta + krit kombó elég ütõs lenne ha be kellene törni valahova 😊
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
2. az elsö pont forditva 😄, nem tudhatod, h a soldier mit kap melee és shotgun helyett, lehet h hasonlo cuccot mint a demoman
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pre-load TF2 now and be ready to play when it starts. Must have Steam installed.
Link.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Demo az eleve a bombához lett most igazítva erre ilyen szaros páncélt meg kardot kap a soldier meg faszább rakétát........
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/