Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bot_mimic_yaw_offset pedig arra jó, hogy megegyezõ vagy ellentétes irányba mozogjanak.
De bõvebben: tf2wiki - bots.
re Paul: bár lényegében ugyanaz, de ha már vágólapon van: tf2wiki - Crafting.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
http://facebook.com/musicleander
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Õszintén szólva nekem bejött az update. A soldier cuccok szerintem jól eltaláltak, hangulatosak, használhatóak, de nem estek át a ló túlsó oldalára, nem érzem túlzottan erõsnek (mindennek megvan a maga haszna, vagyis a játékos helyzetfelismerése döntsön, ne pedig az hogy valamelyik fegyver szimplán csak erõsebb vagy gyengébb).
A demó cuccait még nem próbáltam annyit (és ellenem sem vetették be annyiszor), hogy kerek véleményem legyen róluk. Oké, a pajzs jópofa, talán a kard is rendben van, a rohamozós demó... Nos... Hm. Számomra hülyén néz ki.
A Scottish Resistance-t még nem tudom hova tenni. =)
Crafting. Túlzottan "sokba" kerül egy sapka elkészítése. Nagyon is, de még mindig jobb így, mint várni.
Szóval pipa, rendben.
Bugok, kapcsolódási problémák, kék halál. Nagyon jó lenne ha ezeket mihamarabb orvosolták, ugyani ez felettébb bosszantó. Van még egy "halhatatlan" spy bug is, idegesítõ.
Összességében a tegnapi vacsorára 8 pontot adok, mert az elõétel és fõétel is jó volt, az isten hozott ital kiváló, a desszertnek felszolgált bugok és vacakolások rontottak az összképen.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
És a craftingról tudunk már valamit?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
<#wilting>#wilting>
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
elmentek ti a picsábaXD
Nah milyen az ápdét?😊
Még egyszer megkérdezem, hátha kapok választ. Halloween-es zacskót meg lehet még kapni?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
csak mert nemvoltam ott és zavart h vannak elnemkészítettek D:
Crabby
@
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Crabby
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
amugy elég kaksi ez így, heavyvel és egy jó mediccel mindenkit ledarálok 😄
Pszt.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://kosadz0r.mybrute.com/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ