Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
túl sok vacsoracsatát nézel😄
trident
bot_mimic_1 paranccsal ugyanazt végzik amit te.
bot_mimic_yaw_offset pedig arra jó, hogy megegyezõ vagy ellentétes irányba mozogjanak.
De bõvebben: tf2wiki - bots.

re Paul: bár lényegében ugyanaz, de ha már vágólapon van: tf2wiki - Crafting.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

csokalaci
csak annyit tudnak hogy utánoznak téged de most nem tudom a parancsát fejbõl :/

http://facebook.com/musicleander

A botokat hogyan tudom irányítani? Berakni be tudtam a botokat, de utána semmit sem tudok velük csinálni konzolból, csak állnak egy helyben kezdõn.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

trident
Csak másokat (Rage) ismételve ajánlanám: Crafting.

Õszintén szólva nekem bejött az update. A soldier cuccok szerintem jól eltaláltak, hangulatosak, használhatóak, de nem estek át a ló túlsó oldalára, nem érzem túlzottan erõsnek (mindennek megvan a maga haszna, vagyis a játékos helyzetfelismerése döntsön, ne pedig az hogy valamelyik fegyver szimplán csak erõsebb vagy gyengébb).

A demó cuccait még nem próbáltam annyit (és ellenem sem vetették be annyiszor), hogy kerek véleményem legyen róluk. Oké, a pajzs jópofa, talán a kard is rendben van, a rohamozós demó... Nos... Hm. Számomra hülyén néz ki.
A Scottish Resistance-t még nem tudom hova tenni. =)

Crafting. Túlzottan "sokba" kerül egy sapka elkészítése. Nagyon is, de még mindig jobb így, mint várni.
Szóval pipa, rendben.

Bugok, kapcsolódási problémák, kék halál. Nagyon jó lenne ha ezeket mihamarabb orvosolták, ugyani ez felettébb bosszantó. Van még egy "halhatatlan" spy bug is, idegesítõ.

Összességében a tegnapi vacsorára 8 pontot adok, mert az elõétel és fõétel is jó volt, az isten hozott ital kiváló, a desszertnek felszolgált bugok és vacakolások rontottak az összképen.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nah sóderrel minden megvan... hogy lehet megszerezni a csimmát?

És a craftingról tudunk már valamit?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aztaqrva... ez a gránátos kamikaze-zés nagyon kemény😮

Én megkaptam az ekvalézert😄

csokalaci
ja hogy letörölte a videót ..
de itt van újra feltöltve :

csokalaci

Rage47
és a botok is okosak!😄 nagyon durván tolják. én engiket raktam be koth mapra, és a medic rányomta a kritet, majdnem megölt pistollal 😄 aimoznak amúgy.
én is botokkal fogom összefarmolni csak az a gond, hogy elég "nehezek" ezek az achik😄

Ron Ragm
Igen, mert direkt úgy kódolák hogy bizonyos emberek ne kapjanak milestonera fegyvert hogy kibasszanak velük.

<#wilting>

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rage47
jó az update, de a milestone 1-es csákányom sehol sincs... már megvan a direct hitem, botokkal összefarmoltam. ha a valve csal, énis.
foxpal
fura én tudom hordani😄

122 új üzenet
elmentek ti a picsábaXD
Nah milyen az ápdét?😊

elitehun
Eddig lehetett?<#fejvakaras>
Rowlend
Nem már nem lehet és hordani se lehet már

GET OVER HERE!

elitehun
Neoncsöves az realee. Az aláírásában le is van írva 😄
Hát tegnap én is nyomtam, és tényleg majdnem mindenki sóder volt... Elég idegesítõ volt h a rakétájukat kellett kerülgetni állandóan 😊 Biztos mindenki örült az új fegyónak.

Még egyszer megkérdezem, hátha kapok választ. Halloween-es zacskót meg lehet még kapni?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Nandris94
ja a helovínieket csintam meg vele de nemvolt jó úgyse...

csak mert nemvoltam ott és zavart h vannak elnemkészítettek D:

Crabby

csokalaci
már nem lehet spy-al dispensert építeni =(

csokalaci
<#banplz>

armageddon666
jééé, te vagy N ??? Én azt hittem az Neoncsoves OO.oo <#idiota><#idiota><#idiota>

@

Aquir
demét :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

foxpal
Az nem mondtam hogy nem segitettetek 😛 De ha már jók lesznek a cuccok akkor gyerünk vissza xP

kakaoskalacs
kaptal 3 achit kb 😄 V3ktor és ÉN segitettunk

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

foxpal
N. te egyfolytába bekavartál😄

Viktor99
redcöw és Enn féle achi Manager... -_-
Nandris94
naja, most heffivel mentünk 2en, nekjem van 16 achim... D: de félek megszerezni az ucsót mert mivan ha nemad semmit ésakk nemlesz sose meg csak randommal? (=1% xd)

Crabby

angelslie
Tök jó, hogy elöttem 2vel az egyik játékos megkapta a fegyverét a milestone után, a következö nem és én se -.-

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

z99999
ajánlom figyelmedbe autoretry - join server.... opciókat a szerver ablakban.
amugy elég kaksi ez így, heavyvel és egy jó mediccel mindenkit ledarálok 😄

Pszt.

kakaoskalacs
:_D arcodbol vegyé vissza

Viktor99
Háhh... Én küldtem el neki a Foxi Pál nak a steamadatlapját! Rage is bizonyíthatja milyen remek nyomozó vagyok. Ja meg a Tóni ;P
kakaoskalacs
tele lessz offolva a topig :_D

Steam profilom az vegyen fel aki eddig nem

Aquir
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kakaoskalacs
ottse vagy benn 😄

foxpal
Akkor sg groupba keress 😛 Piros demoman avatar 😄

kakaoskalacs
nemtalál olyan nevet steam

foxpal
Ha valaki akar most achievmentezni irjon rám steamen Stanislaw néven vagyok<#eljen>

Julius Caesar
Meglett loadout... Holnap újra megyek gémelni. Jóéjt.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

wtf, gondoltam goldrusholok, erre annyi volt a játék h soldierek lõttek és más kaszt nem is volt :o ilyen az egész ? mert akkor nekem nem éri meg :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sonic syndicate
legjobb küldi: csinálj egy koth szervert, és írd be a konzolba, hogy tf_bot_add - és próbáld elérni, hogy ne domináljanak a botok

dm_duel2 megfelel? jöhetsz ellenem is.

http://kosadz0r.mybrute.com/

gyere már steamre moree

Rage47
úgysem kapsz fegyvereket😄
elitehun
Ma nekem felejtõs 😞
De holnap akármikor 😄
elitehun
Ha ezt komolyan gondoltad én megyek
Fox, én benne vagyok. Most vettem meg a játékot, 40 perc múlva lejön 😄

Tud vki linkelni only goldrush szervert ? (ingame csak 3 van, mind 33/33as 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;