Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAVAZOTT! HURÁÁÁÁÁ (LAPÁTOLHATOK A PICSÁBA! HURRÁÁÁ)
Felmentem !givemeall-os achi szerverre és megadtam magamnak a milestonokat, de fegyvert nem kaptam mert a valve szerver még szarakodott, ezért megcsináltam ugyan ezt 6szor tegnap. Eddig nem jött be, majd most felnézek hátha jók a szerverek 😄 Ha meg ban akkor van egy pót tf2m 😄
Szerk: A milestonok már megvoltak, de nem kaptam értük fegyvert, ezért gondolom jogos 😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Waiting😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ez eddig oké de a többivel jol elszartad

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Jajj ne mekkora kocka lettem 😄
következõ napi álmomban meg láncfûrészes gyilkos voltam és valami találkozón megöltem mindenkit 😄
fail.
Crabby
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Látjátok, még az én álmomban is retardok :/ (😛 <3)
játék
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Most néznék meg egy wart 😄 rusholó demok FTW
Demo 1: megvan 2: semmi 3: megvan
Cry me a River :\
ammeg elkapkodják mindig... csak a mani D: meg a free weekendesekkel 1ütt most több millió ember farmolja az achikat, csomó haxol... nem erre tervezték a rendszert D:
Crabby
Milestone 1: Semmi
Milestone 2: Semmi
Milestone 3: Zászló
Demoman:
Milestone 1: Pajzs
Milestone 2: Kard
Milestone 3: Semmi
úgy imádom a valvet 😄
Crabby
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Valahogy ki kell majd hozni, mert én oda nem tudok bemenni 😄
De mindegy, annyira nem fontos. Vagy mire jók ezek az archimentek? Csak megkapod, de nem jó semmire?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
sv_cheats 1, aztán bot_mimic 1. És semmi. 1 darab botok raktam be ellenségnek, koth_harvestre.
(vagy keresni egy achi szervert és belemerülni a +attack gyönyöreibe)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
heffi viszont nemkapott demo 2.ra és msot nagyon rage ceginy :C neszóljatok hozzá vagfy juttassatok el neki 1et
Crabby
http://facebook.com/musicleander
bág...
Amúgy köszi a craftingos linkeket😊
Mindegy, inkább normál szerón szerzem meg az archikat.
más: jó lenne ám changelog-ot is olvasni, és abból kiderül, hogy elkezdtek csinálni egy hivatalos bot-támogatást, mint a cs-botok, nagyon egyszerû AI-vel, és a KOTH mapokon már ki lehet próbálni, teszik a dolgukat, és állítólag a medic botok jobbak, mint egyes emberi játékos