Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Ennek a rosszcsont rang már nem is elég... Mindenhonnan bannt kap.. :/

HAVAZOTT! HURÁÁÁÁÁ (LAPÁTOLHATOK A PICSÁBA! HURRÁÁÁ)
angelslie
Na most lehet bannol majd a valve. Achi managerrel reseteltem a statjaim (véletlen) és az achikat is letettem 0-ra (direkt)
Felmentem !givemeall-os achi szerverre és megadtam magamnak a milestonokat, de fegyvert nem kaptam mert a valve szerver még szarakodott, ezért megcsináltam ugyan ezt 6szor tegnap. Eddig nem jött be, majd most felnézek hátha jók a szerverek 😄 Ha meg ban akkor van egy pót tf2m 😄

Szerk: A milestonok már megvoltak, de nem kaptam értük fegyvert, ezért gondolom jogos 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Nah csak a pajzsot nem kaptam meg
Waiting😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir
hát egyesenek szarozás, másoknak extra játék :]

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RatBaG
XY-skau 😄D

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
free weekend van, tesztelheted a játékot hétvégén ingyenesen
Rage47
nemtom te mivel játszol akkor minden nap .D
kakaoskalacs
"Az N gyerek hummer tetején érkezett shortban, napszemcsivel, zöld parókával "

Ez eddig oké de a többivel jol elszartad

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

sonic syndicate
nem érdemes megvenni, hidd el. vegyél inkább mást. de komolyan

foxpal
Amúgy lol énis álmodtam csak TF2-rõl azt hogy valami szar mapon mindenki rakja be a sentry gun-t meg ezeket spy,mediccel meg ilyenekkel mint az egyik videón😄
Jajj ne mekkora kocka lettem 😄

Nandris94
egyébként énis álmodtam már ilyen sg-st csak akkor valahogy mindenkik idióta volt és szomorúlettem és elmentem :C

következõ napi álmomban meg láncfûrészes gyilkos voltam és valami találkozón megöltem mindenkit 😄

fail.

Crabby

Nandris94
túl sokan is... <#rinya>

Crabby

The Protector
Hy.Érdemes eredetiben megvenni a játékot.Nem úgy kérdezem a dolgot h toltam warezzal mert még életemben nem játszottam vele csak jó a leárazása és beruháznék rá ha megéri.Sokan játszanak vele?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Viktor99
Tegnap este álmodtam SG taliról... Az N gyerek hummer tetején érkezett shortban, napszemcsivel, zöld parókával. Heffi gyerök rózsaszín macifelsõben zöld parókában... A többiek normálisak voltak vagy csak nem emlékszem..
Látjátok, még az én álmomban is retardok :/ (😛 <3)
armageddon666
próbáltam jelezni szmájlikkal, hogy nem komolyan mondom 😄

@

demo megvan solly megvan nem értem miért kell az achivementekkel szarozni...nme attol lesz a játék
játék
Aquir
Az viszont nem jó hogy normális playerek sem kaptak semmit :p Egy idõre mondjuk mi sem tudtunk váltani 4 percekre fegyvert 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

angelslie

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

foxpal
Élvezgettem az achievmenteket csak nemkaptunk cuccot az achievmentekért mert a valve szarakszik random drop meg fos... ; )

Aquir
ugyanmá, én egy nap alatt megszereztem szinte mindent, nem farmolgatni, hanem élvezni az achievementeket, Azt kell 😊 De akinek ami jólesik 😊 Már ha esik 😊) Lehet a farmolókat húzta le a Valve😊

Aquir
Az meg szép poén lett hogy a soldier kapta a boot-ot, mikor a demo sérül jobban a sticky jumptól... 😊

Aquir
nah már csak a buffer nincs meg.
Most néznék meg egy wart 😄 rusholó demok FTW

foxpal
Én csak a pajzsom kaptam meg a többit nem😞
Valakivel mennék egy botos mapra achizni 😄

angelslie
<#wilting><#duhos2>

kakaoskalacs
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Julius Caesar
Akkor mire? Piknikezésre?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

angelslie
Soldzsör 1: semmi, 2: semmi, 3: nincs meg
Demo 1: megvan 2: semmi 3: megvan

kakaoskalacs

Cry me a River :\

Nandris94
they doin' it wrong!
ammeg elkapkodják mindig... csak a mani D: meg a free weekendesekkel 1ütt most több millió ember farmolja az achikat, csomó haxol... nem erre tervezték a rendszert D:

Crabby

Rage47
azért tud vmit a valve, hogy még egyetlen update sem zajlott bugmentesen, akármilyen játéknál
Nandris94
Soldier:

Milestone 1: Semmi
Milestone 2: Semmi
Milestone 3: Zászló

Demoman:

Milestone 1: Pajzs
Milestone 2: Kard
Milestone 3: Semmi

úgy imádom a valvet 😄

Crabby

Nekem nem.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

sonic syndicate
és jobbak mint te

sonic syndicate
istenem...az sv_cheats-es botok már nem számolják, kijavították, azonban, ha csinálsz egy szervert koth_ mappal, és beírod a konzolba, hogy tf_bot_add és egy számot, akkor a botok játszani fognak...

csokalaci
kapsz fegyvereket amúgy achievement

http://facebook.com/musicleander

Nem, csak engem követ szemmel.
Valahogy ki kell majd hozni, mert én oda nem tudok bemenni 😄
De mindegy, annyira nem fontos. Vagy mire jók ezek az archimentek? Csak megkapod, de nem jó semmire?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

csokalaci
lehet hogy mozog csak te nem látod mivel bent van a spawnon

Dizson
😄
Hogy tudja a kis WoW kocka. Tuti tolod még. 😄

Megpróbáltam én is, de akkor valószínû valamit hülyén csinálok.
sv_cheats 1, aztán bot_mimic 1. És semmi. 1 darab botok raktam be ellenségnek, koth_harvestre.

trident
Bezony írtad. (ha lesz kedvem még lehet ki is próbálom, bár nem kapok rá). Én azért írtam ezt a metódust, mert megszerezni azt a pár fegyvert így a legegyszerûbb - és ez mûködik mindegyik szerveren, különösképp achievementbox jellegû mapokon-. Aki néhány achievementet így akar megcsinálni azoknak most így érdemes nekifogni.

(vagy keresni egy achi szervert és belemerülni a +attack gyönyöreibe)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nandris94
gayness 😄 heffivel voltunk, én kaptam soli milestone 3ra zászlót (a másik 2t becsórta a valkurva) és demo 1-2 re kaptam, szal most viking raid xd

heffi viszont nemkapott demo 2.ra és msot nagyon rage ceginy :C neszóljatok hozzá vagfy juttassatok el neki 1et

Crabby

csokalaci
nekem a soldier 2. milestone-nál volt ez de aztán teláltam egy directhitet 😄

demoman milestone 1 és nincs új fegyó
bág...

csokalaci
igen hiszen különben nem is lehetne achikat csinálni 😄

majd sv_cheats 0 és retry😄

Amúgy köszi a craftingos linkeket😊

Rage47
achievement*

õ Archimond
csokalaci
sv_cheats 1

Valahogy egyiksem sem veszi, beírom a a parancsot, és nem csinálnak semmit, de hibát sem ír ki.
Mindegy, inkább normál szerón szerzem meg az archikat.

sonic syndicate
de egyszer már írtam, de ugye visszaolvasni nem lehet, csak a write-only üzemmód

sonic syndicate
nos, a csizmát csak random módon tudod megszerezni, vagy random drop, vagy random crafting

más: jó lenne ám changelog-ot is olvasni, és abból kiderül, hogy elkezdtek csinálni egy hivatalos bot-támogatást, mint a cs-botok, nagyon egyszerû AI-vel, és a KOTH mapokon már ki lehet próbálni, teszik a dolgukat, és állítólag a medic botok jobbak, mint egyes emberi játékos