Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ghastly + Halloweenes sapka nem craftolható random sapkává, próbáltam..
És még én se kaptam egy szemét sapkát se a halloweeneseken kívül, pedig már a játék megjelenése utáni 1. hónap óta játszok...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A halál csupán a kezdet...
1. Internetes Fogadások, Tippmix
2. Euro Truck Simulator
3. Autómodellek
4. Team Fortress 2
YES, WE CAN DO IT
Crabby
Crabby
Sztem lesz holnap bugfix, mert ez elég gáz :S Fõleg méf free weekend is van, és szarik az egész item rendszer.
amúgy nemazé, de egy random hathez mennyi ugyanolyan primary kell?! Hamarabb diob sapkát, mint annyi fegyót!
(am halloween + gahstly gibus = random sapek, de nem próbáltam)
http://facebook.com/musicleander
Még csak rohadt pajzsom van...
Amúgy nekem meg egy sapkám sincs amit randomba dobnak csak a halloweenesek 😛 Dúrva mi ? szóval valaki megdobhat Demoman Afro hajjal...
12 achi és lófasz se <#gonosz1>#gonosz1>
viszont a valvenél most valami epikus káosz lehet, 1ik szerón sincsenek újj fegyók, mintha vanília lenne :C de sztem úgy lesz ez h ha vége ennek az epic mészárlásnak ami most este folyik minden szerveren, akkor pl holnap reggel felmészz, ölsz 1et, és kiírja h kaptál 1 csomó szart D: mint a spynál volt, le achiztam mindent aztán azon a napon mikor betették a milestoneokat felmentem öltem 1et és 3 achi 3 újj cucc... xd
Crabby
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Persze 46 FAN meg 230 Natascha meg Kritzkrieg már van.
A halál csupán a kezdet...
mikor léptem be egy szerverre láttam valami autumn fájlt tölt le és mikor megmutatta a szervert egy állókép formájában, mintha faleveleket láttam volna. Komoly?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak egy aprócska kérdés, lehet ezt lanban játszani vagy csak online?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Baszódj meg valve, hogy nem tudta belerakni azt a retkes tradet... istenem! az ilyen mmobuzik miatt lett csak craft (bocs N)
Még mindig nem tok a water80dx.pfc miatt joinolni sehova. ÉS a loadout se jó, couldn't connect to steam server. Mi lehet a gond? <#conf>#conf><#conf>#conf>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Crabby
most meg még ingyenhétvége miatt is 5* annyian akarnak játszani, kartelre amugy is csoda volt bejutni este de azért ezmár vicc..
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
........
#18219: HA HA HA HA HA 😄
Várok 15 percet, hogy felkerüljek kartelre. Ma 4 és fél órát játszok, hogy esélyem legyen a sapeszra (esély, tehát ez még nem is biztos). 40 pervnél kifagy a szerver. Jó. Újra. 30 percnél én fagyok ki (über közben persze). Sutty, 1,25 óra ment a jegesmedve faszára....
Am a csákány nagyon karaj, imádom.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
kick bot01
kick bot02
kick bot03
kick bot04
kick bot05
kick bot06
kick bot07
kick bot08
kick bot09
maxplayers 10
mp_autoteambalance 0
mp_disable_respawn_times 1
mp_teams_unbalance_limit 0
sv_cheats 1
bot -team blu -class Scout -name bot01
bot -team blu -class Scout -name bot02
bot -team blu -class Scout -name bot03
bot -team blu -class Scout -name bot04
bot -team blu -class Scout -name bot05
bot -team blu -class Scout -name bot06
bot -team blu -class Scout -name bot07
bot -team blu -class Scout -name bot08
bot -team blu -class Scout -name bot09
sv_cheats 0
Majd létrehozod a szerver, konzolba pedig exec paranccsal futtathatod. Természetesen olyan class-t raksz bele, amilyet szeretnél.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Elküldve: 2009. 02. 22. 11:48
Tárgy: Bot, ach.
Az fpsbanana.com-ról tudsz letölteni mindenféle jó pályát, van amihez vannak botok is. Hogy te is tudj botokat berakni, kell egy konfig:
"Én úgy csináltam, hogy ezt beraktam egy cfg fájlba (pl. achievement.cfg):
kick bot01
kick bot02
kick bot03
kick bot04
kick bot05
kick bot06
kick bot07
kick bot08
kick bot09
maxplayers 10
mp_autoteambalance 0
mp_disable_respawn_times 1
mp_teams_unbalance_limit 0
sv_cheats 1
bot -team blu -class Scout -name bot01
bot -team blu -class Scout -name bot02
bot -team blu -class Scout -name bot03
bot -team blu -class Scout -name bot04
bot -team blu -class Scout -name bot05
bot -team blu -class Scout -name bot06
bot -team blu -class Scout -name bot07
bot -team blu -class Scout -name bot08
bot -team blu -class Scout -name bot09
sv_cheats 0
Majd bemásoltam a tf2 cfg mappájába. Utána a játékban beírtam a consoleba, hogy
exec achievement.cfg
Ez 9 db Scoutot fog berakni a kék csapatba, természetesen meg lehet változtatni a kasztjukat, ha a "Scout"-ok helyére mást írsz és újra betölteted a cfg-t (exec achievement.cfg). Megjegyz.: ha heavy-t akarsz berakni, akkor a scoutok helyére ezt kell írni:
Heavyweapons
Az összes többi kasztnál mûködik a saját nevük. "
Két konzolparancs hiányzik, wikipédiában benne van, ami arra szolgál, hogy a bot ugyanazt csinálja amit te. Például ugrik, lõ megy.😊
Sok sikert!