Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

foxpal
Valaki jöhetne velem küldizni egy üres pályára😄

Gyerekek a halloweenes zacskót meg lehet még szerezni, vagy csak akkor lehetett, és azóta bent maradt a játékban?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Julius Caesar
Nekem is produkált ma oylan fagyást, hogy a fülem is ketté állt.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Rage47
<#ejnye1>
Aquir
Én miután megszereztem a Chargin Tage-ot, azután dobott a játék mégegyet 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

angelslie
Én se kaptam meg egy fegyót se még, pedig az elsö milestone már megvan...
Ghastly + Halloweenes sapka nem craftolható random sapkává, próbáltam..
És még én se kaptam egy szemét sapkát se a halloweeneseken kívül, pedig már a játék megjelenése utáni 1. hónap óta játszok...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Fenrir
Nagyon probléma az az, hogy sok embernek elszállhat kékhalállal a játék is a peccs óta, nekem ma már 1x eldobta magát. Eddig soha nem csinálta.

A halál csupán a kezdet...

Nandris94
Népszerû témák
1. Internetes Fogadások, Tippmix
2. Euro Truck Simulator
3. Autómodellek
4. Team Fortress 2

YES, WE CAN DO IT

Crabby

Nandris94
nekem van a gaszti gibusz, helivínes nincs mert nemvoltam fent (:C) és van a Brigade helm pyrohoz (C: engiként dobta)

Crabby

foxpal
Mondtam már hogy szép a szemed kékje?😄

Julius Caesar
Még mindig nem megy loadout. Az hogy az emberek nem kapnak achikért fegyókat alap. Kartelen is vagy 4-5 ember mondta ezt.

Sztem lesz holnap bugfix, mert ez elég gáz :S Fõleg méf free weekend is van, és szarik az egész item rendszer.

amúgy nemazé, de egy random hathez mennyi ugyanolyan primary kell?! Hamarabb diob sapkát, mint annyi fegyót!

(am halloween + gahstly gibus = random sapek, de nem próbáltam)

csokalaci
nekem van demo afrom de más nincs csak az ingyenesek (ami szinte mindenkinek van)

http://facebook.com/musicleander

foxpal
Jóvolna ez most is 😄
Még csak rohadt pajzsom van...
Amúgy nekem meg egy sapkám sincs amit randomba dobnak csak a halloweenesek 😛 Dúrva mi ? szóval valaki megdobhat Demoman Afro hajjal...

Nandris94
#18257: *cough*gay*cough*

12 achi és lófasz se <#gonosz1>

viszont a valvenél most valami epikus káosz lehet, 1ik szerón sincsenek újj fegyók, mintha vanília lenne :C de sztem úgy lesz ez h ha vége ennek az epic mészárlásnak ami most este folyik minden szerveren, akkor pl holnap reggel felmészz, ölsz 1et, és kiírja h kaptál 1 csomó szart D: mint a spynál volt, le achiztam mindent aztán azon a napon mikor betették a milestoneokat felmentem öltem 1et és 3 achi 3 újj cucc... xd

Crabby

Ja és azt a halloweenes zsacskót a fejemre még meg lehet szerezni valahogy? Az nagyon tetszik 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Rage47
én sem kaptam😄 csak a halloweenest meg a l4d2 elõrendelés miatt
A fegyverek milyen gyakran jönnek? Már min. 2 órát játszottam, de még mindig semmi.

Fenrir
Nem is az az idegesítõ hanem az, hogy én még egy rohadt sapkát sem kaptam azóta mióta benne vannak a játékban 😊

Persze 46 FAN meg 230 Natascha meg Kritzkrieg már van.

A halál csupán a kezdet...

Jim Morrison
nemtom mivan a tf el. Átvariálta a billentyû kiosztásom, nemtok játszani egy szerveren se.
mikor léptem be egy szerverre láttam valami autumn fájlt tölt le és mikor megmutatta a szervert egy állókép formájában, mintha faleveleket láttam volna. Komoly?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok.
Csak egy aprócska kérdés, lehet ezt lanban játszani vagy csak online?

armageddon666
Sóder OP? akkor Demo? ... az a kurva kard meg pajzs nem kicsit durva...

@

Rage47
Steam fórumok is attól égnek, hogy nem kapnak az emberek fegyókat, hiába csináltak achikat.
csokalaci

vicces az egész, a valve a fullkocka köcsögöknek kedvez ezzel a crafting rendszerrel is. nem elég hogy a sok sóderbuzi most verheti arra, hogy egy elég overpowered fegyót kapott, mostmár a fullkockák azzal fognak feszíteni, hogy nekik kidobott egy rakás fegyót és most megvan nekik az összes sapka, fegyó, stb...

Ron Ragm
27 scrap metál kell hozzá, amihez 81 fegyver kell.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

csokalaci
megvan milestone 2 de nem kaptam direct hitet >.<

foxpal
Nekemis volt ma ez a hiba én csak újra inditottam és müködik...

foxpal
11 achievementnél kapsz

Viktor99
Elég g*ciség hogy 27 item kell egy rnadom hathez :/
Baszódj meg valve, hogy nem tudta belerakni azt a retkes tradet... istenem! az ilyen mmobuzik miatt lett csak craft (bocs N)
Julius Caesar
Nemtom, nézd meg a statjaimnál.

Még mindig nem tok a water80dx.pfc miatt joinolni sehova. ÉS a loadout se jó, couldn't connect to steam server. Mi lehet a gond? <#conf><#conf>

armageddon666
Melyik öt? 😄

@

Jim Morrison
130 kb/s mal szedem... szedhetne 500al is, hamarabb vegezni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Szerintem ma nem játszok, csak craftolok.

Nandris94
demost mimár... megvan a szoldzsör málylsztón 1 (10 achim van épp D😊 és nemkaptam semmitsenem :C

Crabby

Jim Morrison
csizma jee

tototto
szánalmasan szar a szerverre bejutás megoldása, az ember vár félórát hogy bejusson egy szerverre mert tele van, de nem az jut be aki a legrégebb óta vár hanem akinek faszmákja van és pont akkor csekkolja le amikor van üres hely, nem tudom mibõl állna megcsinálni a trackmaniához hasonlóan a várólistás bejutást
most meg még ingyenhétvége miatt is 5* annyian akarnak játszani, kartelre amugy is csoda volt bejutni este de azért ezmár vicc..

Rage47
trident
mire megkerestem, kimásoltam, már te is beírtad, egy percen belül.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Julius Caesar
Kurva nénikéjét, most meg nem enged fel egy szerverre sem, mert nem találja a "waterdx80.pcf" fájlt. Ja és a laodoutomat se használhatom, mert loszt koneksün tu sztím....

........

Julius Caesar
5 achi nem sok... meg volt kartelen 20 perc alatt.

armageddon666
Már megvan? O.o

@

foxpal
Ha általános oskolás vagy és ott bukol az már gáz <#szomoru1> Ha nem az vagy akkor meg jó tanulást : )
#18219: HA HA HA HA HA 😄

Julius Caesar
Menne el a jó búbánatos retkes picsájának a redvás halálfaszának a fagyos taknyos valagának a legeslegnagyobb buzikurvára....

Várok 15 percet, hogy felkerüljek kartelre. Ma 4 és fél órát játszok, hogy esélyem legyen a sapeszra (esély, tehát ez még nem is biztos). 40 pervnél kifagy a szerver. Jó. Újra. 30 percnél én fagyok ki (über közben persze). Sutty, 1,25 óra ment a jegesmedve faszára....

Am a csákány nagyon karaj, imádom.

Nandris94
failed.

Crabby

kakaoskalacs
LOL 😄 nekemis te irtad

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
neked ment a #18225 😊

trident
tf/cfg mappában létrhozol egy cfg kiterjesztésû fájt, ami például ezt tartalmazza:

kick bot01
kick bot02
kick bot03
kick bot04
kick bot05
kick bot06
kick bot07
kick bot08
kick bot09
maxplayers 10
mp_autoteambalance 0
mp_disable_respawn_times 1
mp_teams_unbalance_limit 0
sv_cheats 1
bot -team blu -class Scout -name bot01
bot -team blu -class Scout -name bot02
bot -team blu -class Scout -name bot03
bot -team blu -class Scout -name bot04
bot -team blu -class Scout -name bot05
bot -team blu -class Scout -name bot06
bot -team blu -class Scout -name bot07
bot -team blu -class Scout -name bot08
bot -team blu -class Scout -name bot09
sv_cheats 0

Majd létrehozod a szerver, konzolba pedig exec paranccsal futtathatod. Természetesen olyan class-t raksz bele, amilyet szeretnél.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kakaoskalacs
Feladó: trident
Elküldve: 2009. 02. 22. 11:48
Tárgy: Bot, ach.
Az fpsbanana.com-ról tudsz letölteni mindenféle jó pályát, van amihez vannak botok is. Hogy te is tudj botokat berakni, kell egy konfig:

"Én úgy csináltam, hogy ezt beraktam egy cfg fájlba (pl. achievement.cfg):

kick bot01
kick bot02
kick bot03
kick bot04
kick bot05
kick bot06
kick bot07
kick bot08
kick bot09
maxplayers 10
mp_autoteambalance 0
mp_disable_respawn_times 1
mp_teams_unbalance_limit 0
sv_cheats 1
bot -team blu -class Scout -name bot01
bot -team blu -class Scout -name bot02
bot -team blu -class Scout -name bot03
bot -team blu -class Scout -name bot04
bot -team blu -class Scout -name bot05
bot -team blu -class Scout -name bot06
bot -team blu -class Scout -name bot07
bot -team blu -class Scout -name bot08
bot -team blu -class Scout -name bot09
sv_cheats 0

Majd bemásoltam a tf2 cfg mappájába. Utána a játékban beírtam a consoleba, hogy

exec achievement.cfg

Ez 9 db Scoutot fog berakni a kék csapatba, természetesen meg lehet változtatni a kasztjukat, ha a "Scout"-ok helyére mást írsz és újra betölteted a cfg-t (exec achievement.cfg). Megjegyz.: ha heavy-t akarsz berakni, akkor a scoutok helyére ezt kell írni:

Heavyweapons

Az összes többi kasztnál mûködik a saját nevük. "

Két konzolparancs hiányzik, wikipédiában benne van, ami arra szolgál, hogy a bot ugyanazt csinálja amit te. Például ugrik, lõ megy.😊

Sok sikert!

elitehun
Hogy tudok botokat belerakni??????
angelslie
Az már nem lesz gáz, csak a holnapot kell túlélnem és nem megbuknom..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...