Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ha még nicns friended, ne próbálj összefarmolni magadnak amennyit tudsz, csak jácc szimplán, én is úgy kezdtem, uzgyanis amikor kezdtem akkor az achik miatt volt érdekes, meg mindenféle újj dolog miatt amiket még nem tapasztaltam cod2-ben (mert elõtte azzal jáccottam ém (single xd)), szal megvenni igenis érdemes, tescora meg ne halgassatok csak okoskodik mindig D:
Crabby
tf2ben viszont tényleg vannak barmok, fõleg most freeweekend miatt (már bocsánat ha vkit megsértek D😊 de ezek inkább a szerver ownerek/adminok, ÉS ahogyan észrevettem a magyarok is eléggé... ha megölsz ugyanis valakit krittel kartelen, esetleg ogc-n, akkor kartelen mindennek elmondanak és voteban, ha ogc-n akkor meg onnantól kezdve halgathatod a kilencmilliárd ötéves sírását. ha viszont normális szerverre kerülsz, (nekem van jópár fav-ban, de only 2fort/dustbowl mert aza kir) általában unalmas mivel nincs szórakozás. ezért szoktam én heffivel menni 2en mert jól elvagyunk, közben mikrofonozunk meg minden, halottra röhögjük magunkat (néha v(három)ktor is jön és elrontja a játékélményt (mert õis klános, és itt megjegyztem hogy a legtöbb embert aki tf2klánban bennevan nem szeretek :C) ésakk kikell lépni :C xdxd) de ha õ megunja akkor általában énis kilépek rögtön és megyek wo... flat outozni (hupsz). jameg kifelejtettem, ha normál szerón ölsz vkit krittel az annyit mond csak h "lucky basturd 😄" de a smylehasznlatán ált láccik h viccel, és az ilyen szerókon nincsenek klános faszok akik direkt összedolgoznak és a medic csak õket healeli, mert hamar banlistára kerülnek :>
remélem nem volt túl komoly, de most ne kezdjetek el ezen vitázni plz, mennyetek szórakozzatok
Crabby
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
friendlyfire
nocrit
nodmgspread
gravity
sokbuzihang
sokbuzimodell
Ha nehezen találok normális szervert
nagy a ping
üres
szar a map
Ha találok egy szervert, ahol a korábbiak nem állnak fenn
skilles klánosok vannak fenn és a low csapatba kerülök... de ez még belefér
SZÁÁÁNALOM >.< túl szabad kezet kapnak a szervergazdák... elkúrják a játékot a sok szarral :\ és fasz GYPsek miatt van ez "õeeõúõeúõõúúú critmakker õeúõeúõeúûeûûû" ... meg a 12 éves marhák miatt akik nem képesek úgy játszani egy rohadt játékkal ahogy kitalálták, mert az nem elég csicsa nekik...
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szépen "felküzdöttem magam" a publicServer ranglétráján. Bár ahogy én vettem észre régebben kartelon is sokkal jobb volt a játékos felhozatal. Nekem nagyon fontos kikkel jatszok mert jo hülyülni és nemcsak várkomolyan jatszani.
De sokszor kegyetlen unalmas a jatek hiaba van meg minden fegyver minden achi , masik oldalon meg ha van kedvem jatszani és jol megy akkor ugy veszem észre ez az isteni játék 😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
TF meg inkabb vicces és ahogy észrevettem nem ak omolyságra torekszik , könnyed fun jatekmenet , :\
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
demomannek aminek már van afro-ja
http://facebook.com/musicleander
már csak demo kard kéne
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
D: ammeg tiszta gay, énis csintam azt mint heffi (nincs pót tfem, fail xd) és csak a direkt liket kaptam meg :C szal még kell a csákány mega sticky (mondjuk azt csak megnézném mien, mert én viking vagyok bizony)
Crabby
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
már nem érdemes megvenni, a valve egyre jobban hazavágja a régi játékélményt, amiért anno megvettük
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A craftos szarral meg jól elkúrtam 2 fegyvert is, nem láttam hogy nincs több belõle...Jó lenne ha le lehetne lockolni azokat, amiket nem akarsz bezúzni...most gyûjthetek rájuk. 😛
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mert Sniperrel elsõre kaptam íjat, de 2. ra semmit.
Amúgy meg sikerült, megkaptam az összes fegyvert 😊 És csak a milestonok vannak most meg, a többi 303-at majd megcsinálom szépen játék közben 😊
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...