Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Huntsmannál nem volt összeveszés, mert csak egyvalaki tetszését nem nyerte el a logika. Vagyis semmi vita nem volt, de õ már nincs is itt vagy mi 😊 Ezt hívják trollnak. Tesz egy értelmetlen hozzászólást miközben õ flémel, amikor meg bizonyítják hogy helytelenül beszélt csendesen eltûnik (vagy bannolják)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nandris94
ja és még valami, azoknak akik most kezdik:
ha még nicns friended, ne próbálj összefarmolni magadnak amennyit tudsz, csak jácc szimplán, én is úgy kezdtem, uzgyanis amikor kezdtem akkor az achik miatt volt érdekes, meg mindenféle újj dolog miatt amiket még nem tapasztaltam cod2-ben (mert elõtte azzal jáccottam ém (single xd)), szal megvenni igenis érdemes, tescora meg ne halgassatok csak okoskodik mindig D:

Crabby

armageddon666
és akkor nem marad szerver amibõl választhatok 😄DD

@

Rage47
huntsmant már javították😊
Nandris94
ja és sry az elírásokért D:

Crabby

Nandris94
a tf2nek az éltetõ ereje a fun és a nem reális dolgok... az íj is, rosszul fogja (vagy nem, de ti ezen is képesek vagytök összeveszni...) az is fun, a heavy is, hogy olyan dagadt állat, az összes meet the ... vidi is mind fun. a CSS-t ezzel szemben a sok elmebeteg kocka állat (mint wow, csak azt szarozzák mert nem jáccottak még vele, de sztem az összes wowos 1. uiylen volt és cssezett aztán belenézett a wowba és ottragadt) és a versenyek...
tf2ben viszont tényleg vannak barmok, fõleg most freeweekend miatt (már bocsánat ha vkit megsértek D😊 de ezek inkább a szerver ownerek/adminok, ÉS ahogyan észrevettem a magyarok is eléggé... ha megölsz ugyanis valakit krittel kartelen, esetleg ogc-n, akkor kartelen mindennek elmondanak és voteban, ha ogc-n akkor meg onnantól kezdve halgathatod a kilencmilliárd ötéves sírását. ha viszont normális szerverre kerülsz, (nekem van jópár fav-ban, de only 2fort/dustbowl mert aza kir) általában unalmas mivel nincs szórakozás. ezért szoktam én heffivel menni 2en mert jól elvagyunk, közben mikrofonozunk meg minden, halottra röhögjük magunkat (néha v(három)ktor is jön és elrontja a játékélményt (mert õis klános, és itt megjegyztem hogy a legtöbb embert aki tf2klánban bennevan nem szeretek :C) ésakk kikell lépni :C xdxd) de ha õ megunja akkor általában énis kilépek rögtön és megyek wo... flat outozni (hupsz). jameg kifelejtettem, ha normál szerón ölsz vkit krittel az annyit mond csak h "lucky basturd 😄" de a smylehasznlatán ált láccik h viccel, és az ilyen szerókon nincsenek klános faszok akik direkt összedolgoznak és a medic csak õket healeli, mert hamar banlistára kerülnek :>
remélem nem volt túl komoly, de most ne kezdjetek el ezen vitázni plz, mennyetek szórakozzatok

Crabby

Aquir
zsebórát

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Thnx, akkor meg van mind mégis. Egyébként nekem akkor eddig esett minden wep, spy késett 5 percet, vicces volt h Sniperrel kaptam meg azt az aranymedált 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Aquir
HONLAP
WIKI
Jarate, Huntsman(Íj), Razorback

Rage47
filtereket normálisan állitsd be
Aquir
Én meg mindig olyanokkal játszok akiket nem ismerek, szinte csakis 2Forton. és nem untam meg 😊

Snipernek mik vannak ? Jar és pajzs csak ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

armageddon666
Mi a rák van a szerverekkel? Akarok menni játszani, keresek szervert:
friendlyfire
nocrit
nodmgspread
gravity
sokbuzihang
sokbuzimodell

Ha nehezen találok normális szervert
nagy a ping
üres
szar a map

Ha találok egy szervert, ahol a korábbiak nem állnak fenn
skilles klánosok vannak fenn és a low csapatba kerülök... de ez még belefér

SZÁÁÁNALOM >.< túl szabad kezet kapnak a szervergazdák... elkúrják a játékot a sok szarral :\ és fasz GYPsek miatt van ez "õeeõúõeúõõúúú critmakker õeúõeúõeúûeûûû" ... meg a 12 éves marhák miatt akik nem képesek úgy játszani egy rohadt játékkal ahogy kitalálták, mert az nem elég csicsa nekik...

@

armageddon666
Ez hülyeség... TF2 simán publicra van kitalálva...

@

elitehun
Demo milestone 2 :semmi -.-
Tehát kedves Valve <#mf2>
Zomil
igen biztos sok super mario verseny volt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kakaoskalacs
Amugy tf2 nekem sokszor unalmas , egyedül már nem szeretek jatszani muszáj a megszokott társasággal jatszanom hogy maximalisan élvezzem a jatekot. Amikor elkezdtem jatszani akkorsem élveztem a játékot mert nem "ismertem senki" és most lehet rossz példát hozok fel de ahogy Kartel-ra kezdtem el járni .
Szépen "felküzdöttem magam" a publicServer ranglétráján. Bár ahogy én vettem észre régebben kartelon is sokkal jobb volt a játékos felhozatal. Nekem nagyon fontos kikkel jatszok mert jo hülyülni és nemcsak várkomolyan jatszani.
De sokszor kegyetlen unalmas a jatek hiaba van meg minden fegyver minden achi , masik oldalon meg ha van kedvem jatszani és jol megy akkor ugy veszem észre ez az isteni játék 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

sonic syndicate
egy játék addig él, amíg van kompetitív közösség

angelslie
Pontosan

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Zomil
mi bizonyitja h haldoklik? azzal ne gyere, h kevesebb verseny van és a prok már nem játszanak vele, mert azt leszarom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kakaoskalacs
jo elismerem részben igazad van de nem maximalisan

angelslie
Te is elég hülye vagy látom

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Rage47
nem hiszem hogy haldoklik, max az überprók számára, akik már csak a versenyt látják benne. a CS is a versenyek miatt él
sonic syndicate
ahhoz képest mégis sok a brainless player tf2ben is

De nem a játék a lényeg? Vagy csak azért játszotok, hogy megkapjatok minden cuccot?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

kakaoskalacs
de CS:S az iylen brainless fps gamereknek valo

TF meg inkabb vicces és ahogy észrevettem nem ak omolyságra torekszik , könnyed fun jatekmenet , :\

sonic syndicate
érdekes, hogy a css update nélkül jól megvan x éve, tf2 meg haldoklik 2 év után

Julius Caesar
Szerintem nem cseszték el. A codosok meg csések örülnének ha fele ennyi update jönne.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

sonic syndicate
igen

Egyébként ha most vége a 7végének és megveszem akkor megmaradnak az acsijaim ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

csokalaci
kaptam egy sapkát 😮olyan mint amit halloweenkor lehetett kapni csak nincs szétszakítva
demomannek aminek már van afro-ja

http://facebook.com/musicleander

Nandris94
de már a félévnél tartok 😞 kezdjem újra?

Crabby

motyodlee
na sikerült egy pár bakancsot és csákányt összeszedni 😊))
már csak demo kard kéne

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

sonic syndicate
crabbynek ment

sonic syndicate
inkább elõbb járd újra az általános alsó osztályt<#idiota>

foxpal
Ja tökre elbaszták hogy a soldiereknek adtak updatet a demo még rendben van de ez így szar😄

Nandris94
azért van mert az N betût nyomod meg ami köztudottan WOWOS.

D: ammeg tiszta gay, énis csintam azt mint heffi (nincs pót tfem, fail xd) és csak a direkt liket kaptam meg :C szal még kell a csákány mega sticky (mondjuk azt csak megnézném mien, mert én viking vagyok bizony)

Crabby

sonic syndicate
nyugi, már valaki küldött egy levelet a valve-nek, hogy kéri vissza a pénzét, de sajnos elutasították a kérelmét 😞

elitehun
Most hogy mondod kéne küldeni a fejlesztõknek egy mailt hogy ezt elk*rták.
sonic syndicate
a fegyvereket már nem az accounton/szerveren tárolják, hanem a valve központi steam cloud szerverén, és ez mindennek az oka...ha meg hibaüzenet van, a szerver összeomlott, emiatt nem éri el és nem is tudsz tárgyat váltani

Az miért van, hogy ha belépek egy szerverre, megnyomom az "n" betût, és kiír valamit, hogy nem elérhetõk a fegyverek vagy valami ilyesmit? Nem is kaphatok fegyvereket? Nem tudom, hogy az összesnél írja-e ki, de eddig mindig kiírta amikor néztem.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

sonic syndicate
már nem érdemes megvenni, a valve egyre jobban hazavágja a régi játékélményt, amiért anno megvettük

Julius Caesar
Attól még burzsuj vagy <#eplus2>

stor by class (vagy más) és akkor rögtön látod, hogy mibõl van több és mibõl nincs.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Én nem kaptam két milestone után sem semmit, csak véletlenül dobott egyszer egy direct critet...
A craftos szarral meg jól elkúrtam 2 fegyvert is, nem láttam hogy nincs több belõle...Jó lenne ha le lehetne lockolni azokat, amiket nem akarsz bezúzni...most gyûjthetek rájuk. 😛

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

angelslie
Igen. A másodikért meg csak azért nem kaptál, mert túl vannak terhelve mostanában a valve szerverek a sok ingyenhétvégés miatt.

Milestoneonként kéne kapni valamit ?
Mert Sniperrel elsõre kaptam íjat, de 2. ra semmit.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

angelslie
500 forintért vettem.
Amúgy meg sikerült, megkaptam az összes fegyvert 😊 És csak a milestonok vannak most meg, a többi 303-at majd megcsinálom szépen játék közben 😊

Julius Caesar
Én is megcsinálnám, ha lenne jó pár ezer froncsimat elbaszni egy második TF-re. Burzsuj köcsög <#banplz>

Aquir
hát aztán. Valve úgyis javítani fogja
Hál istennek csak a buffert nem kaptam meg