Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár igazábol ezt föleg az tudja értékelni aki ismeri az NGE-t(Neon Genesis Evangelion) 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2 pyro meg még jobb ilyenkor, egyik levegõben tartja a másik meg ropogósra süti.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ezen a képen most felnevettem =)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A nevére nem emlékszem.
A halál csupán a kezdet...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
@
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
haveromat is rábeszéltem tegnap a free weekendre, és fura volt neki a cod után, mindig halt😊
De alapvetõen (még az elején biztosan, most nem tudom) egy segítõkész community van a játék körül 😊
Én most külföldi szerveren játszottam és tök normális mindenki 😄
@
Aki húsz éves elmúlt (vagy korához képest komoly ) és van kedve játszani privizzen rám. <#wave>#wave>
2. bena HUD
3.gagyin nez ki
4.lagg
5.elvett az életembol bõ 5 percet
Videokat neztem meg azok alapjan itélek , letolteni nemfogom
Iylet pénzért sem raknék fel a gépemre
Grafbuzi vagyok
DE másnak még tetszhet
Am most két direkt hitem van. Egyet a májlsztónért, egyet dobott. A buff bannert elneveztem hordának. Mert hordában jönnek vele. Az equalizert meg elhallottam vkitõl és parízer lett belõle.
tf2 haldokilik, mert nincs prõ. Leszarom, nem érint. Codos haverjaim mondták, hogy a cod nem haldoklik, de nem is él. Lehetetlen úgy játszani, hogy szarrá van már csítelve minden. Ha játszani akarsz élvezhetõen, te is elkezdesz hekkelni. Fõleg kettõre igaz ez...
Szal nem értem mit izgultok. CSS meg játszhatatlan pubon. HA lelõnek nyomoréklow fasz leszel, ha lelõsz valakit nyomorékcsíter fasz leszel....
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...