Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
1 meccs alatt random drop-ból megvan a Scottish resistance meg a Direct hit is <#crazya><#nyes>
Rage47
Zomil
szvsz a nerfnow-s gyerek eddigi legjobb rajza
bár igazábol ezt föleg az tudja értékelni aki ismeri az NGE-t(Neon Genesis Evangelion) 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Na EZÉRT féltem én berakni nerfnow-os képet 😊
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
109 üzenetet nem olvasok végig. EjnyBejnyerosszfiúkremélemvoltlegalábbvalamiérdekes.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lacccca
Pyros képre reagálva annyit fûznék hozzá hogy szinte élvezet a rohamozó Demókat AIR-BLAST-olni XD
2 pyro meg még jobb ilyenkor, egyik levegõben tartja a másik meg ropogósra süti.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

1. milyen igazXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

RatBaG
ezek is jók <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir
na emlékeztettél erre a képregényre, bepótoltam amit eddig nem néztem.

Ezen a képen most felnevettem =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
nekem tetszik 😄😄😄
nem nem szeretjük, hanem kurvára de nem viccesek, és felesleges szemét az összes 😄
Viktor99
Tudom hogy nem szeretitek, de azért ez a kettõ szerintem helyet kaphat 😊

kakaoskalacs
jo de igymár nem az igazi 😄 majd legközeleb

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

foxpal
Ez osztás<#beka3><#vigyor>

Aquir
másodszorra léptem be délután, és rögtön dobta a meg-nem adott buffbannert, rá meg a 3. pajzsom.. mondom nem kell izgulni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate
a vonatos meg frontier

sonic syndicate
pipeline volt

Fenrir
Van egy olyan pálya ahol tényleg van egy kis mozdony amibe be lehet ülni és nem csak egy bányászcsillét kell tolni.

A nevére nem emlékszem.

A halál csupán a kezdet...

Nandris94
payload

Crabby

Goldrush ? ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Julius Caesar
Má nem azé, de ha jól látom itt a túlnyomó többség a tf2-vel elégedett. Aki nem, az úgyse ír ide. A "tf2 jellegû játékról" meg a "tesco barack ízesítésû szeszes ital" jutott eszembe, amire nem írják rá, hogy "pálinka", mert nem az, hanem denaturált szesz 😄

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

A kisvonatos pályánál léptem ki,ahol ilyen kismozdonyt kell eltolni. A nevét azt nem tudom.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

armageddon666
gondoltam most megharagszol, csúnyákat mondsz, és megkapod a flémet amire vágytál... de mind1 így 😊

@

Hát igen,a COD-ot nem lehet ehhez a játékhoz hasonlítani az biztos.Ott a clan-osokon kívül mindenki csak magával foglalkozik,csapatmunka az nuku benne.Talán még a BF2-be találkozok csapatmunkával még publikon is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kakaoskalacs
Taníts mester tanííts nyelvtanra <#worship><#worship><#wave>

armageddon666
ha majd megtanultál helyesen írni akkor lesz 😊

@

kakaoskalacs
<#eplus2> FLAME

kakaoskalacs
pedig azthittem vegre lesz vmi jo kis falmeparty 4chanesk épekkel meg trollkodással 😞(

armageddon666
de ha nincs partner nem tud 😊

@

motyodlee
hááát megnéztem egy videót, nem gyõzött meg... de az ajánlót köszönöm.

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

kakaoskalacs
Orange X nekem ott voltak legendás statjaim 😄 volt hogy 4-5 ora hosszat toltam Orange_X3-on 😄

Elején én is haltam, aztán orange x-en kipróbáltam a snipert és a végén már nekem égett a fejem olyan mák fejeseket osztottam 😄

kakaoskalacs
ahha szoval flamelni probálsz kicsitroll :\

sonic syndicate
te voltál a medic aki rendesen elköszönt este pipeline-on <#idiota>

Rage47
hát ez mák, mert már vagy 2 éve játszik mindenki, és az új emberkék általában többet halnak, mint játszanak😄
haveromat is rábeszéltem tegnap a free weekendre, és fura volt neki a cod után, mindig halt😊
armageddon666
Hát szerintem csak mázlista voltál, hogy jó csoportot fogtál ki 😄
De alapvetõen (még az elején biztosan, most nem tudom) egy segítõkész community van a játék körül 😊
Én most külföldi szerveren játszottam és tök normális mindenki 😄

@

Sziasztok.Egy vagyok azok közül aki kipróbálta a free hétvégén ezt a játékot.Nem tudom hogy mindenki ilyen segítõkész-e de kellemesen csalódtam.Tegnap este felmentem játszani az egyik magyar szerverre,és az ott lévök közül mármint az én csapatomba lévõk közül többen is segítettek a játék menetébe.Olyanra gondolok hogy például engineer-ként a lerakott dolgokat ütve kell updatolni meg egyebek.Le a kalappal elõttük.<#worship>

Azt hiszem ehhez nincs mit hozzátenni. Egyesek szemlátomást "ráültek" a topikra.

Aki húsz éves elmúlt (vagy korához képest komoly ) és van kedve játszani privizzen rám. <#wave>

armageddon666
de van stílusa...

@

De hangulatos 😊

Rage47
pedig a tf2ben sincs vmi crysis graf
kakaoskalacs
1.igenytelen dizajn
2. bena HUD
3.gagyin nez ki
4.lagg
5.elvett az életembol bõ 5 percet

Videokat neztem meg azok alapjan itélek , letolteni nemfogom
Iylet pénzért sem raknék fel a gépemre
Grafbuzi vagyok
DE másnak még tetszhet

-hány perc alatt ismerted ki?

Rage47
<#hehe><#nevetes1><#eljen>
kakaoskalacs
Nemakarlak megbantani de ez erösen bullshit kategoria

Tisztelt házigazdi! Ez nem spam irányú törekvés a részemrõl, hanem az unreal xmp , egy team fortress jellegû játék bemutatása a "jobb" iránt sóvárgó elégedetlen TF2 playereknek. Légyszíves ne töröld a postjaimat. Köszi.

Julius Caesar
Én belenéztem wowba, pedig FPS-RTS vonalon mozgok (bár RTS-t hanyagolom mostanság), és elõtte fos volt. Utána is. Monoton fentezi bigyó, nem értem mit élveznek benne.

Am most két direkt hitem van. Egyet a májlsztónért, egyet dobott. A buff bannert elneveztem hordának. Mert hordában jönnek vele. Az equalizert meg elhallottam vkitõl és parízer lett belõle.

tf2 haldokilik, mert nincs prõ. Leszarom, nem érint. Codos haverjaim mondták, hogy a cod nem haldoklik, de nem is él. Lehetetlen úgy játszani, hogy szarrá van már csítelve minden. Ha játszani akarsz élvezhetõen, te is elkezdesz hekkelni. Fõleg kettõre igaz ez...

Szal nem értem mit izgultok. CSS meg játszhatatlan pubon. HA lelõnek nyomoréklow fasz leszel, ha lelõsz valakit nyomorékcsíter fasz leszel....

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...