Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
én is kaptam 1-t. haverom is kapott 1-t.
úgy látszik, most ezt szórja a rendszer xD
csokalaci
használj Xpadder -t

http://facebook.com/musicleander

kapd be, még ezt a kevés kis örömömet is elrontod😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

rhazid
én vasárnap kettõt is kaptam belõle.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

LooooolXD
Vettem xbox360 controllert... poénból kipróbááltam tf2vel... valamiért nem jön össze sajna... bénázgatok, mert csak a mozgás gombok mûködnek, más nem... lelõ egy demo... és láss csodát
kaptam egy camera beard-ot😄😄😄
1. "sapim"😄

Viktor99
>😞 Másik vidije... xP
Jim Morrison
És ki az a barom aki erre keres rá youtubeon ?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
A k*rva valve bazze. Amióta kidopták ezt a szart, nemtok bball on kiivul nemtok egy szerverre se felmenni...Rohadjon meg! betölt, majd kilép...f*sz*******

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Kösz bammek' 😄
csokalaci
#18512 <#eplus2>

http://facebook.com/musicleander

Viktor99
De ki az a barom aki ilyet tölt fel?
<#finom>

Viktor99
:C
elitehun
A szupermarket az túlzás. inkább boltocska XD
Rage47
de, azt bújjuk egész nap...😄
bocs, én inkább játszom😊
XD

Nandris94
mondja egy szupermarket

Crabby

angelslie
Lol hogy ezt 2naponta elmondod <#idiota>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

sonic syndicate
lol, hogy itt senki sem olvas changelog-ot <#idiota>

Azt hittem h az valami szerver Feature 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

csapattársakról van szó igen, elkezd villogni a feje felett egy piros kereszt amikor találatot kap;
az ellennél meg kiírja amit te sebzel be neki
motyodlee
XD

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

sonic syndicate
mondja egy rák

Nandris94
elmebeteg D:

Crabby

Zomil
😊
számomra az egyik top anime 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Ez természetes 😄
Rage47
akkor az lettél ilyen medic pro
Viktor99
Én észrevettem tegnap és szerintem a medicé elég használható... Én a sebzés kiirást is bekapcsoltam, de mondjuk nem tudom minek :/
Beast Machine
Nem is az, hogy látja, hanem hogy mennyit.

...vágod?

elitehun
Hogy látja hogy ki sebzõdik? 😮
azt észrevettétek ,hogy bõvült a mutliplayer options? és van benne mostmár damage kiírás ala RPG-k? no meg a medicnek is van 2 új funkciója, hogy látja ki sebzõdik, még ha nem is ordibál
Viktor99
Semmi, azt leszámítva hogy miután leszedted az egyik a másik 8 kapott minket hátba! 😄 De tényleg jót nyomtunk! És persze Ice is sokban besegített
Rage47
de hisz simán lebontottam üveggel a sentryket, mi a gond😄
Viktor99
Pub Medicelés receptje:
Végy egy nác... vagyis egy német szanitécet, s adj hozzá némi überscifibe illõ gyógyító fegyvert. Ezzel megalapoztuk a süteményünket. A rahedli ember közül ragadj ki egyet, lehetõleg a friends listedbõl (ha tud is játszani az elõny) és ragadj le nála. Néha kattintgass ide-oda, hogy ne privát medicezzenek le.
1. Legfontosabb szabály: "Használd az übert ha kell, ha nem!"
-Ha egy 10HP-val rendelkezõ tag zuhan ötven méter magasból (és véletlenül Rage a neve) és neked 100%-os Überchargeod van, akkor ne félj elnyomni és ezel megmenteni bajtársad életét.

2. Fontos szabály: "Az über nem játék"
-Adott rengeteg sentry, egy demoman vagy egy soldier, 100%-os überchargeos medic. Összefüggést észrevette valaki? Hát igen! Csak az a baj hogy nem a társad. Mert amint elnyomod rá az übert rögtön elõkapja az üvegét vagy a lapátját és azzal esik neki a sentrynek...

3. Alapvetõ szabály: "Rage ne vedd komolyan"
-De télleg 😄
Rage47
jó kis darálás volt v3ktor😄 kár hogy nem vettem demot arról,mikor megmentettél😄
kakaoskalacs
lol 😄DDD mekkora oltás iylet szoktam elkuldeni a rojtos isten f******
Ha meg nem healeled az a baaaajjj

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Julius Caesar
Mai darwin díjasunk valami Ps. D-betûs emberke, nem emlékszek. Azt mondta, hogy ne üvöltözzek emdickért, noob vagyok, ad is IP címet noob szerverre és menjek el. Mondom pub, nem vagy admin húzz a picsába és leszarom és muteoltam.

Sok a retardált. Legyen boldog!

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

elitehun
Ezt inkább hanyagolom. 😉
angelslie
Hát jó én hekkelek. Amúgy ha akarsz jöhetsz mert megyünk megint 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

elitehun
Ki is kapott sok cuccot ma?<#fejvakaras>
Crabby: Aki tud játszani az kap cuccokat is <#beka3>
angelslie
Ja ma is mennyit kapott. De azért jó piszkálni mikor scouttal erölködik😄

Nandris94
de te ilyenhomo vagy hogy 90000 cuccot kapsz 1 meccs alatt >:C

Crabby

kakaoskalacs
ez epiiiiic 😄 amugy nem birom a Neon Genesis Evangelion-t de értem a képt 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

angelslie
Akkor is én vezetek a 6al 😄
Na de most legalább tudunk viking raidolni :d

trident
Azt hittem ez az a topik.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

foxpal
Akkor egy Team Fortress - szemetek gyüjteménye topikba😄

Julius Caesar
Nekem tetszenek a képregények, nyugodtam linkelhettek sztem. Ha ide nem akkor hova?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

ejj ejj😄

Nandris94
nekem minden megvan C:

miután harmadszor értem el a muilestoneokat <#idiota>

Crabby

foxpal
nekem már csak a kardom hiányzik meg a kürt pedig készen vannak a szaros küldik...