Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
Megvan 13 achi (2 mile stone soldiból) most egy a demóból (elsõ mile). nagyon nagy fun így szerveren csinálgatni az achikat, nem értem a farmolókat. Tök jó csinálni és ha megvan, örülni a fegyvernek (mondjuk a pajzs nem jön be). Egész más. Ráadásul amikor megvan az összes milestone és nézem h pár napja meglett egy pyro achi tök véletlenül (pl dmg gyüjtõs) akkor az is jó érzés.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

elitehun
''Tegnap megvette 20euroért a stalkert, ma meg a valve leárazta 2euróra''
sonic syndicate
lol, még azt sem érti, amit õ írt <#idiota>
olvass vissza

angelslie
És hol mondtam én ilyet?
Azt mondtam hogy tegnap még 20euro volt a játék, ma meg 2re leárazták. Mi nem érthetö? O.o

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Rage47
szép is lenne, ha valve árazná a játékokat...😄
sonic syndicate
nem hibázott rage, ugyanis attól , hogy kint van egy játék sztímen, nem a valve határozza meg az árát, pl a steames cod sorozatok árát az activision dönti el és így tovább minden kiadónál...

internet/steam-mûveltség nem ártana...

Rage47
nem értem, magyarázd el kérlek
angelslie
Szövegértelmezés nem ártana... Steamen vette, nem máshol.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

elitehun
Még hányszor idézitek ezt a mondatot? <#idiota>
Every time a player plays for 25 minutes the game randomly draws a decision for the player. If the player is lucky (20% per item chance) then they will get a randomly chosen weapon or item. If the player is unlucky, then they receive no item that time.

There is a separate timer that counts every 15,430 seconds (4 hours, 17 minutes, and 10 seconds) you have a 3.5714% chance of receiving a hat.

Julius Caesar
"Every time a player plays for 25 minutes the game randomly draws a decision for the player. If the player is lucky (20% per item chance) then they will get a randomly chosen weapon or item. If the player is unlucky, then they receive no item that time."

A sapka nem item?

elitehun
LOL tényleg XD
Rage47
nem a valve határozza meg más játék árait
elitehun
<#eljen><#eljen>
Viktor99
😄DDDDD

elitehun
<#eljen><#idiota>
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nem.

satyekot csak 4óra 10 perc játék után kaphatsz 3,75% eséllyel 😄

Julius Caesar
Akkor tehát 25 percenként a benne vagyok a 20%ban akkor kaphatok ugyanannyi eséllyel sapkát, mint fegyót?

Julius Caesar
Spactatorhoz mikor dob sapit? <#idiota>

Nandris94
wtf? <#wow2>

Crabby

Nandris94
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF...

Crabby

motyodlee
szerintem is elbaszta... ugyanis én ebbõl semmit nem láttam 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

elitehun
Még jó hogy szólsz neki hogy mért ne nézze meg aztán meg leírod<#idiota>
szerintem tök nekem tetszik😄
angelslie
Krebi ne nézd meg a valve store-t ha jót akarsz :d
Tegnap megvette 20euroért a stalkert, ma meg a valve leárazta 2euróra 😄

Nah de végre van pajzsom!😄
Amúgy sztem ez a spy beardes dolog, hogy mindenki kap csak egy bug... ezt is elbaszta a valve, mikor azt updatelte😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

de akkor neki nem lenne

angelslie
Az én LG KP502-mel tök jól lehet írni sms-t, hosszászólást 😊 Jók ezek az érintöképernyösök 😄

Aquir
For a short time after the release of the War update, Camera Beards dropped at an alarming rate, many players who were able to connect to Steam servers during this time received one.

Despite not being a weapon, the chances of dropping a Camera Beard are like the other weapons.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

Na mind1. Egyébként amennyi fémet belever az Engi a sentrybe kérhetnénk tõle :p

trident
Elnézést a dupláért, de csak fáradok.😊

vs = .... valószínûleg általam soha nem használt ...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Két általam vs sapkából már csináltam egy olyat ami a "fõ kaszthoz" tartozik, csak nem tetszik.<#fogmosas>

Nnnna. Ez a 25 perces téma (illetve a >4 órás) már szimpatikusabb, abból a tekintetbõl, hogy nagyobb eséllyel gyûjtöd össze a két és féltonna tárgyat a satyeszhoz (vagy kapsz egyet akkor amikor már a szemed sem kívánja a tf-et😄).

Bár...Lehet páran feltennék itt a kezüket, akik úgy érzik, hogy õk a szövegben az "unlucky player"-ek. <#vigyor5>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Aquir
Every time a player plays for 25 minutes the game randomly draws a decision for the player. If the player is lucky (20% per item chance) then they will get a randomly chosen weapon or item. If the player is unlucky, then they receive no item that time.

There is a separate timer that counts every 15,430 seconds (4 hours, 17 minutes, and 10 seconds) you have a 3.5714% chance of receiving a hat.

Aquir

1 random class sapihoz 112 fegyver kell . De kettõ sapiból meg csinálhatsz egy teljesen randomot <#idiota>

trident
Ezen felül még történt két figyelemre méltatható dolog, kevés változás a craftingban (pl. megváltoztatható class token), illetve a teljesített milestone után megkapjuk a járandóságot (ha jól olvastam). 😊

Ami nekem még tetszene, ha a craftingban csökkentenék a követelményeket (túlságosan sok tárgy kell egy véletlenszerû sapkához szvsz).

kabbe

már mindenki kap csak én nem? .|

Aquir
yay, új kisupdate
és kaptam végre camera beardot

kakaoskalacs
Mellesleg boldog karacsonytot

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
Megallapitas ipodrol touch-rol hozzaszolast irni kurvaszar :/

Viktor99
Én ilyennel, "<#felkialtas>" nem beszélnék 😛
Rosszcsont 😄
angelslie
Bizony ö a legrákabb és hát ez veszélyes a környezetre nézve :S

Viktor99
Ma pickupoltam Appz-al... Még így is kikaptunk :/
Crabby hibája mert rák.
Aquir
ezaaaaz..... a játék azt akarja hogy SZENVEDJETEK MUHahahaa :|

Vagy csak az szenved aki akar...

Julius Caesar
Én se. Pedig most elég sokat kockultam. Egy FaNt dobott. No komment.

így már kell a fasznak😄

kakaoskalacs
<#zavart2>

angelslie
Tök jó hogy én még mindig nem kaptam egy szál sapkát se..